Sveriges 100 mest populära podcasts

Good Vibes med Lovisa & Fanny

Good Vibes med Lovisa & Fanny

En podcast två mammor emellan som är likasinnade och har väldigt lätt till skratt. Vi är proffs på att hamna på sidospår och bara babbla på, men precis så önskar vi att ni känner kring vår podd. En rolig och genuin podcast som ni enkelt kan lyssna på för igenkänning och skratt. Hoppas ni kommer gilla våra avsnitt! 

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

pod.space/goodvibesmedlovisafanny

Avsnitt

Taxöron, 5+1 & knöl i bröstet?

[]
2022-09-29
Länk till avsnitt

Tillbaka efter ofrivillig paus

[]
2022-09-02
Länk till avsnitt

En livs levande snopp - Sex & Samliv

Allt mellan hur vi blev av med oskulden till att Fanny berättar om när hon var 11 år och ringde heta linjen och Lovisas historier om sprutorgasmer. Ja, ett avsnitt där vi verkligen bjuder på oss själva!! 
2022-05-26
Länk till avsnitt

Motgångar och fördomar som ung mamma

Att vara en ung mamma är många gånger inte så lätt när det kommer till fördomar och pekpinnar. Det har vi stött på men även ni lyssnare som fått skicka in era upplevelser och detta är ett ämne vi verkligen tycker är viktigt att prata om. Mycket som vi kan relatera till och mycket hoppas vi också på att folk ska ändra på och få en tankeställare på hur man faktiskt agerar och tänker kring just unga mammor. 
2022-05-23
Länk till avsnitt

HJÄLP - känner ingen kärlek till mitt barn

VI LÖSER ERA PROBLEM. I dagens poddavsnitt så har ni lyssnare fått skicka in era problem till oss som vi tar upp och svarar på hur vi skulle löst det i era situationer. Det blir alltifrån lättsamma skratt till mer allvarligare problem. Något vi grottar in oss rejält i är problemet kring svärmödrar och sambos som inte städar! Hoppas ni gillar avsnittet och glöm inte att tagga oss i era storries när ni lyssnar på podden! 
2022-05-19
Länk till avsnitt

Jag ska bli "surrekat mamma"

I detta poddavsnitt fokuserar vi på våra graviditeter, cellprover, aborter och hur vi mått under respektive graviditet. Ett avsnitt som verkligen drar iväg på tiden och vi hann inte alls med så mycket frågor som vi hade önskat! Vi kommer självklart göra en part 2 på detta. Glöm inte att ni kan ställa era frågor till oss på DM på vår podd Instagram! 
2022-05-16
Länk till avsnitt

Nu får det vara nog!!

Vi börjar få lite mer koll på läget med hur det är att podda men trotts det så glider vi ur samtalsämnet hela tiden, helt enkelt våran grej. I veckans poddavsnitt pratar vi om "Mammor på Instagram" och allt vad det har med att göra, ni får även höra mer om Fannys hatstorm efter ett bilstols inlägg som hon gjorde på Instagram och om Lovisas stalker som tittar in i hennes kök. Det och såklart en hel del skratt och ofiltrerat snack! 
2022-05-11
Länk till avsnitt

"Bara så du vet så har min blygis lossnat"

Lär känna oss i avsnitt 1 där vi pratar om våra jobb som kreatörer, livet som småbarnsföräldrar och svarar på era frågor till oss med en hel del sidospår. Vems blygis har lossnat egentligen? Hur upplevde vi första ligger efter förlossningen? Hur känner vi varandra? Det får ni ta reda på i vårt första avsnitt!

Vi hoppas ni tycker om vårt första podd avsnitt och följer oss varje måndag där poddar finns. 

Följ podcasten på instagram: @goodvibesmedlovisaochfanny 
Där kan ni önska teman, ställa frågor och skriva med oss! 
2022-05-09
Länk till avsnitt

TRAILER - Good Vibes med Lovisa & Fanny

[]
2022-05-05
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.