Sveriges 100 mest populära podcasts

I huvudet på en jägare...

I huvudet på en jägare...

Jägarna Madeleine Pettersson från YouTube-kanalen Side by Side och Lubbe Garell från YouTube-kanalen Shots & Pots diskuterar jaktfrågor, jaktnyheter, intervjuar, besöker köttkrogar och sänder live ifrån skogen m.m.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

podcasters.spotify.com/pod/show/lubbe-garell

Avsnitt

Avsnitt 8 - Steffo Törnquist snackar cigarrer och att bajsa på pass.

Steffo Törnquist är en av landets mest folkkära TV-profiler. För sju år sedan tog han jägarexamen och nu är han helt hooked. På pass röker han gärna sina egna garrar och dessutom får han alltid skjuta när han skiter. Det och mycket mer.

2023-02-23
Länk till avsnitt

Avsnitt 7 - Danyel Couet, julmat och blyhagelförbud.

Vi har en sjuuukt härlig stund med dagens gäst Danyel Couet och han pratar om sina favoriter på julbordet och vad han inte kan vara utan. Dessutom pratar vi om vår resa till Italien och besöker även Danyels krog Allegrine där vi testar julmat.

2022-12-23
Länk till avsnitt

Avsnitt 6 - Hur hittar man jakter och vad gör man när man är ny i ett jaktlag?

Vi pratar också om Maddes jakt i Skottland och Lubbes jakt i Finland.

Om du vill hitta jakt på ett enkelt sätt så gå in på www.hektar.se. Det är en ny jaktplattform där jägare kan hitta jakter utifrån deras egna erfarenheter och preferenser.

2022-11-10
Länk till avsnitt

Avsnitt 5 - Checklista till jakten. Vad måste man ha med sig. Jaktnyheter och krogbesök.

I detta femte avsnitt går Madeleine och Lubbe igenom allt de kan komma på som är viktigt att få med sig på olika jaktformer och det är ju olika saker till olika jaktformer. Det snackas även höstens jakter och massa annat gött. Självklart finns här även jaktnyheter och krogbesök och vi besöker idag Stenladan på Steninge Bruk.

2022-10-08
Länk till avsnitt

Avsnitt 4 - Licensfria ljuddämpare, spannmålsjakt, jakt i Sydafrika och mycket annat.

Lubbe har varit i vetefälten och jagat vildsvin och Madeleine har varit i Sydafrika och jagat. Dessutom pratar vi förstås om att licenskravet för ljuddämpare tas bort den 1/7 i år. Det och mycket annat i det fjärde avsnittet av I Huvudet På En Jägare.

2022-06-30
Länk till avsnitt

Avsnitt 3 - Intervju med Torbjörn Larsson på Swedish Game Fair, bäversvanslunch och krogbesök.

Avsnittet är delvis inspelat på Skokloster under Swedish Game Fair (därav stojig bakgrund) där vi fick en intervju med Torbjörn Larsson. Vi smakar även på nygrillad bäversvans och besöker även en hamburgerrestaurang. Det och massor av annat, som t. ex. veckans om gått och jaktnyheter.

2022-06-08
Länk till avsnitt

Avsnitt 2 - Vårbocksjakt i Skottland och Finland samt lite snack inför Swedish Game Fair.

I detta avsnitt pratar vi om veckan som gått - Madde var i Skottland och Lubbe var i Finland och jagade råbock. Vi pratar även om vad som komma skall - här närmst, Swedish Game Fair som nu kör sitt första år på Skokloster.
2022-05-23
Länk till avsnitt

Avsnitt 1 - Presentation av oss, bäverjakt, krogbesök och jaktnyheter.

Välkomna till podden I huvudet på en jägare -  en podd om jakt, jägare, intervjuer och krogbesök m.m. I detta första avsnitt presenterar vi oss själva och pratar om bäverjakt. Som i alla avsnitt hör ni även jaktnyheter och vi besöker även en krog i Stockholm vars kött vi bedömer. 

2022-05-11
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.