Sveriges 100 mest populära podcasts

Fredagsbubbel

Fredagsbubbel

Fredagsbubbel med Martina Thun

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

Array

Avsnitt

Fredagsbubbel - Sofia Dalén & Sussie Eriksson

Det gosigaste bubblet någonsin! Det blev prat om vänskap mellan generationer, om att få total kortslutning i hjärnan och så tävlades det i en duell där det gällde att lista ut vem som skrattar - baklänges!
2022-06-10
Länk till avsnitt

Fredagsbubbel - Tomas Ledin & Lina Hedlund

Det blir en underbar start på helgen med Lina Hedlund & Tomas Ledin i studion! Vad är det mest "rock and roll"-iga Tomas gjort i livet och hur lätt är det egentligen att höra vilken av ens egna låtar som spelas upp baklänges? Det och mycket mer får vi reda på i veckans bubbel! Bild på Tomas Ledin: Emma Svensson
2022-06-03
Länk till avsnitt

Fredagsbubbel - First Aid Kit!

Det är Johanna & Klara, aka First Aid Kit som firar in helgen i veckans Fredagsbubbel! Dom sätts på "heta stolen" och får svara på en massa kluriga frågor, som till exempel vem som skulle klara sig bäst i Hunger Games - det visar sig att dom är ena riktiga vinnarskallar båda två! Och vem hade kunnat ana att dom båda är riktiga Escape Room-fantaster?!
2022-05-20
Länk till avsnitt

Fredagsbubbel - Kim Solucki & Klas Eriksson

Helgen firas in på absolut bästa sätt tillsammans med Klas Eriksson & Kim Sulocki! Det tävlas i en knasig duell där bara ett enda poäng delas ut och så får vi höra om hur det var när Klas bodde på en öde ö i två veckor! Hur skulle Kim klara samma situation?
2022-05-13
Länk till avsnitt

Fredagsbubbel - Tove Lo & Johanna Nordström!

Det bubblas för fullt när Johanna Nordström & Tove Lo firar in helgen. Johanna ska börja ansvara för Toves mellansnack på scen och Tove råkar prata hemlisar med micken på! Foto: Tove Lo: Johannes Helje Johanna Nordström: Robert Eldrim
2022-05-06
Länk till avsnitt

Fredagsbubbel - Thomas Stenström & Sofia Dalén!

Oj va helgen har firats in i veckans Fredagsbubbel! Det kan vara så att Thomas, Sofia & Martina startat en podd med namnet "Tre fuck ups i en studio" och Thomas har avslöjat att han ibland ljuger i intervjuer när han blir uttråkad. Dessutom så har de slagits fast att Sofia ALLTID har spenderarbyxorna på - ibland köper hon saker som är för dyra för att det blir pinsamt annars... Lyssna!
2022-04-29
Länk till avsnitt

Fredagsbubbel ? Anders Lundin & Clara Henry!

Det blev en riktig pangstart på helgen med Anders Lundin & Clara Henry i studion! Det snackas dels om ?Expedition Robinson?; vi får veta en hel del om det som pågår bakom kulisserna. Och så tävlas det i vanlig ordning - och Anders visar sig vara en oväntad vinnarskalle! Foto på Clara Henry: Morgan Norman
2022-04-22
Länk till avsnitt

Fredagsbubbel - Babben Larsson & Lina Hedlund!

Ett underbart bubbel där helgen firas in med råge! Det blir snack om dialketer och så tävlas det i en "Vad är det för väder"-duell där Babben bli lite sur över att det inte finns nåt pris!
2022-04-08
Länk till avsnitt

Fredagsbubbel ? Marika Carlsson & Henrik Nyblom!

Två stjärnkomiker firar in helgen, enough said nästan! Henrik uppfinner ett nytt sätt att roasta folk; att sjunga fram förolämpningarna - Martina & Marika får vara försökskaniner! Skrattgaranti!
2022-04-01
Länk till avsnitt

Fredagsbubbel - Måns Zelmerlöw & Cazzi Opeia!

OJ va festligt det blev när Måns Zelmerlöw & Cazzi Opeia firande in helgen! Måns avslöjar nåt stort, det snackas Mello-blues, K-pop & så blir det tävling - det gäller att lista ut vem det är som sjunger!
2022-03-25
Länk till avsnitt

Fredagsbubbel - William Spetz & Lina Hedlund!

Det blir en magiskt start på helgen när William Spetz & Lina Hedlund gästar bubblet! Dom båda har varit på bokrelease, men William mådde lite dåligt eftersom att han hade missförstått klädkoden och var därför underklädd! Lina dansar sig genom hela koreografin till Alcazarklassikern "Stay the night" och det blir nervigt i veckans duell; "Vem är doktorn?"
2022-03-18
Länk till avsnitt

Fredagsbubbel - Filip Dikmen & Hanna Dorsin!

Vilken start på helgen! Ett underbart bubbel där det uppdagas att Filip inte alls kan dansa utan snarar ormar sig fram när han tränar inför "Let's Dance". Och Hanna fick tydligen åka skrinda istället för flak när hon tog studenten men och andra sidan gör hon rösten till Patrik Stjärnas mamma i Svampbob Fyrkant, så det kanske jämnar ut sig?
2022-03-11
Länk till avsnitt

Fredagsbubbel - Shirley Clamp & Sofia Dalén!

Det blev lite av ett rekordbubbel när det kommer till skratt när Shirley Clamp & Sofia Dalén firade in helgen! Lyssna!
2022-03-04
Länk till avsnitt

Fredagsbubbel - Marika Carlsson & Maria Nohra!

Helgen firas in riktigt ordentligt i veckans Fredagsbubbel när Marika Carlsson och Maria Nohra gästar studion! Det snackas om vem i studion som är bäst på att ljuga, om tidiga ålderstecken synliga på instagram och så kommer vinnerskallarna fram hos både Marika & Maria när det tävlas i duellen "Vad är det som fräser?"
2022-02-25
Länk till avsnitt

Fredagsbubbel - Molly Hammar & Sanna Sundqvist!

En riktigt firningsfredag - Sanna ska på fancy premiär, Molly har släppt låt och har GLOW! Ett fantastiskt bubbel som garanterar träningsvärk i kinderna!
2022-02-18
Länk till avsnitt

Fredagsbubbel ? Alfred Svensson & Dan Ekborg!

Snacka om att helgen firades in riktigt ordentligt i veckans fredagsbubbel! Vi får lära känna bubblarna på en helt ny nivå och det blir mycket skratt - vi garanterar träningvärk i kinderna i vanlig ordning!
2022-02-11
Länk till avsnitt

Fredagsbubbel - Jessica Frej & Bojan Djordjic!

Ett helt underbart bubbel som garanterar träningsvärk i skrattmusklerna!
2022-02-04
Länk till avsnitt

Fredagsbubbel ? Newkid & Josefin Crafoord!

Det finns mycket att fira i Sveriges största AW! Newkids album är det mest lyssnade på i Sverige och han har bubbel under västen redan vid ankomst! Och Josefin Crafoord har varit på finlunch och är även hon på sitt bästa kalashumör! Det blir ett bubbel för historieböckerna; stämningen blir nämligen ORIMLIGT hetsig i duellen "Vem katten är hunden eller katten? Skrattgaranti!
2022-01-28
Länk till avsnitt

Fredagsbubbel - Brita Zackari & Victor Crone!

Ett bjussigt, intensivt och tokroligt bubbel som garanterar ont i kinderna!
2022-01-21
Länk till avsnitt

Fredagsbubbel - Chockartade bröllop, healing och stirrleken!

Det är Lina Hedlund & Nassim Al Fakir som firar in helgen i årets första Fredagsbubbel! Nassim vill ha en vigselring som trampats på av hästar och det blir tydligt att deras bröllop blir nåt för historieböckerna, det vankas nämligen vinterbröllop mitt i sommaren!
2022-01-14
Länk till avsnitt

Peter Jöback & Julia Lyskova firar in helgen!

Gästerna i veckans Fredagsbubbel är nästan bästisar när bubblet är slut; Julia läser upp ett blogginlägg hon skrev om Peter för över 10 år sen och Peter har slajdat in i Julias DMs för att hylla hennes insats i Viaplay-serien ?Thunder in my heart?! Det snackas barndom, memoarer och Peter visar sig vara en riktig vinnarskalle när det är dags för duellen; "Jul eller Ful"!
2021-12-17
Länk till avsnitt

Kamerakyssar, tomtegolv & mamma-duell!

Årets Bachelorette Julia Franzén och skådespelaren Maria Nohra firar in helgen i veckans Fredagsbubbel! Julia berättar allt om hur det var att ha en kamera i ansiktet dygnet runt och avslöjar vad hon egentligen tyckte om att dejta 20 killar samtidigt. Det snackas också om att kyssas framför en kamera, om att julpynta med devisen ?more is more? och så blir det tävling; mamma-duell!
2021-12-10
Länk till avsnitt

Smith & Thell firar in helgen!

Det är stjärnorna Maria & Victor (Smith & Thell) som firar in helgen i veckans Fredagsbubbel! Maria blir spyfärdig av att lyssna på musik hon tröttnat på och Viktor visar sig vara riktigt cool i krissituationer och är en äkta uppfinnarjocke! Vi får dessutom lära känna dom båda lite bättre i en omgång av ?Vem av er??
2021-12-03
Länk till avsnitt

Fredagsbubbel - Sandro Cavazza & Josefin Crafoord!

Det är Sandro Cavazza & Josefin Crafoord som firar in helgen! Sandro berättar om beslutet att sluta som artist, det snackas om tandläkare och Josefin hävdar att ett av symptomen vid covid är, hör och häpna - fulhet!
2021-11-29
Länk till avsnitt

Fredagsbubbel ? Marika Carlsson & Molly Hammar

Akrylnaglar som vapen, åldersnoja & pappa-duell! Det är stjärnorna Molly Hammar & Marika Carlsson som snackar ner veckan och firar in helgen i veckans Fredagsbubbel! Marika har varit orolig över att bubbla med en sån ung person som Molly men det konstaterades ganska snabbt att hade dom varit lika gamla så hade dom varit bästisar! Foto på Marika: Knut Carlsson
2021-11-12
Länk till avsnitt

Fredagsbubbel - Eagle-Eye Cherry & Tove Styrke

Det är Tove Styrke & Eagle-Eye Cherry som firar in helgen i veckans Fredagsbubbel! Det snackas om musikvideos ? Tove tycker i smyg att det är nästan roligare än att skriva låtar! Eagle-Eye berättar om gången han mötte en starstruck Ronaldo och skulle ta en bild ? som blev suddig! Och så bestäms det att Tove aldrig får skaffa hund!
2021-11-05
Länk till avsnitt

Fisk på tågspår & Halloween=perverst!

Det är Newkid & Julia Lyskova som firar in helgen i veckans Fredagsbubbel! Julia tycker att det är äckligt med vuxna människor som firar halloween och Newkid erkänner att han var en riktig busunge när det var dags för "bus eller godis" ? en hel del ägg har kastats på fönster... Julia har aldrig busat - men har ändå kastat fisk på tågspår, mycket oklart hyss!
2021-10-29
Länk till avsnitt

Röda mattan-muskler & impostor syndrome!

Det är underbara Peg Parnevik & Sanna Sundqvist som firar in helgen i veckans Fredagsbubbel! Det firas EP-släpp och snackas både om röda mattan-moments och om imposter syndrome. Och så blir det duell - vem har bäst koll på världens pinsammaste ögonblick!?
2021-10-22
Länk till avsnitt

Gravid-gate, buss-texter & Carpe Diem!

Det är Linnea Henriksson & Hanna Ferm som firar in helgen i veckans Fredagsbubbel! Linnea har släppt låt men när hon skulle avslöja att det var något stort på gång så trodde alla hennes fans att hon var gravid - och senare att hon blivit singel. Det blev lite fel lugnt sagt... Hanna avslöjar at hon skrev hela texten till "För evigt" på en buss - tydligen bästa platsen att skriva musik på och så blir det ännu en oerhört förvirrad duell såklart! Häng med på Sveriges bästa AW!
2021-10-15
Länk till avsnitt

Ungdomens källa, sex på ZTV och årets bikt!

Det är Sofia Dalén & Peter Siepen som firar i helgen i veckans Fredagsbubbel! Peter berättar att det gick vilt till på ZTV back in the days och Sofia pratar om inspelningen av "Bäst i Test" där hon lärde sig att hennes ena hjärnhalva tyvärr är död. Dessutom så avlöjar Peter var ungdomens källa finns och Sofia - hon biktar sig hon...
2021-10-08
Länk till avsnitt

Bakfylla, pengar och "varannan fia med knuff"!

Det är Helena af Sandeberg & Agnes Lindström Bolmgren som firar in helgen i veckans Fredagsbubbel! Och det gör dom med den äran ?det snackas om vad man skulle göra om man hittade en väska med massa pengar i skogen, eller ännu värre; vad gör man om man hittar ett lik?! Det bondas över bakfylla och ?varannan fia med knuff? är det nya ?varannan vatten?!
2021-10-01
Länk till avsnitt

Barn-growl, inbjudningsöverskott och en sköning till kung!

Det är Kaliffa & Lina Hedlund som firar in helgen i veckans Fredagsbubbel! Det visar sig att dom båda uppträtt för kungafamiljen och att kungen då var överaskande laid back! Lina har väckts av sitt growlande barn och undrar varifrån all den energin kommer och så tävlas det i ännu en knasig duell!
2021-09-24
Länk till avsnitt

Buffaloskor på smokingfest och tjafs om sommartid!

Josefin Crafoord & Fredrik af Klercker firar in helgen i veckans Fredagsbubbel! Josefin slår fast att hon hatar att online-shoppa, men har precis gjort sitt första internet-köp någonsin och allt har såklart blivit fel! Fredrik ska på fest i Buffaloskor och det blir bråk om ifall sommartid/vintertid är en bra uppfinning eller inte!
2021-09-17
Länk till avsnitt

Fredagsbubbel med Keyyo och Jakob Setterberg

Det pratas vadslagning, solbränna och huruvida det funkar med kräftor eller chips som snacks. Plötsligt bryter gästerna ut i "Smoke on the water" - på flöjt och gitarr.
2021-09-10
Länk till avsnitt

Lidingöpappor med pondus & mat i fel ordning!

Henrik Dorsin & Michael Lindgren firar in helgen i veckans Fredagsbubbel! Man slår fast att Henrik är ett komiskt geni, att Michael äter allting i helt fel ordning och så visar det sig att Henrik har helt fel jobb ? han ska ju vara radiopratare ju! Foto: Robert Eldrim
2021-09-03
Länk till avsnitt

Gubbdans, den perfekta föräldracocktailen & Moldavien-duell!

Det är Jason Diakité & Lina Hedlund som firar in helgen i veckans Fredagsbubbel och det blir en OTROLIG AW. Båda två har jobbat som eventpersonal åt sina barn hela sommaren, Jason har börjat gubbdansa och det blir Moldavien-duell!
2021-08-27
Länk till avsnitt

Mads Mikkelsen, sunkhak och fyllor!

Det är underbara Julia Lyskova & Markus Larsson som firar in helgen i veckans Fredagsbubbel! Markus är avundsjuk på Julias känslomässiga bredd, det vurmas för sunkhak och det gäller att vara expert på fyllor för att vinna veckans duell!
2021-08-20
Länk till avsnitt

Fredagsbubbel ? ?Men säg nån jag INTE legat med på film!?

Jakob Setterberg & Sanna Sundqvist gästar säsongens första Fredagsbubbel och det blir som väntat en helt otrolig AW! Jakobs inre barn har dött, Sanna är världens sämsta födelsedagsbarn och bägge gästernas lille tävlingsjävul tittar fram i veckans duell!
2021-08-13
Länk till avsnitt

Fredagsbubbel med Tove Styrke & Josefin Crafoord!

I säsongens sista bubbel har vi releasefest för Toves nya låt "Mood Swings", det spelas teater och Josefins simultanförmåga sätts på prov! Dessutom har Martina laddat upp med en oerhört festlig duell, en mood swings-duell där det gäller att lista ut vem det är som får ett känsloutbrott!
2021-06-18
Länk till avsnitt

Fredagsbubbel med Eagle-Eye Cherry & Lina Hedlund!

Ett otroligt bubbel du inte får missa! Det snackas bland annat om tiden då Eagle-Eye gick i samma klass som självaste Jennifer Aniston. Hans bästa kompis var till och med tillsammans med henne ? men dumpade henne för att ?han inte hade tid?! Hela studion är i chock! Sen blir det ju inget Fredagsbubbel utan en konstig duell ? den här veckan gäller det att lista ut ifall ljudet kommer från en örn eller från Lina!
2021-06-11
Länk till avsnitt

Oscar Zia ? ?Sofia, du är så jävla svartsjuk på mig!?

Oscar Zia och Sofia Dalén gästar veckans fredagsbubbel och det är oerhört festlig stämning! Sofia blir avundsjuk på Oscars drömmiga dag men också på att han numera också är skådis, medan hennes egna syskonbarn inte känner igen henne när dom ser henne på TV! Tävlingsnerven lockas också fram i en konstig men rolig duell där det är mycket oklart ? vem vann egentligen?!
2021-06-04
Länk till avsnitt

Låtsläpp och hjärnsläpp i veckans Fredagsbubbel!

Veronica Maggio och Markus Krunegård firar in helgen på RIX FM! Dom har båda två släppt musik och låtsläpp firas som sig bör med hjärnsläpps-duell där det gäller att lista ut vilken kändis det är som får hjärnsläpp. Ett hysteriskt bubbel du inte får missa!
2021-05-28
Länk till avsnitt

Fredagsbubbel med Newkid & Lina Hedlund!

Fredagsfeeling delux i studion när Newkid & Lina Hedlund kommer på besök! Hela bubbelflaskan tar slut och det blir upprörd stämning när det uppdagas att Lina aldrig sett "Vänner"! Det visar sig också att både Newkid & Lina är riktiga vinnarskallar när dom ställs mot varandra i en replik-duell! Häng med på Sveriges bästa AW!
2021-05-21
Länk till avsnitt

"Ljug mer, fuska mer and your life will be great!"

Det är Molly Sandén & Edvin Törnblom som firar in helgen i veckans Fredagsbubbel! Det snackas oscars-galan, fusk i spel och det blir hetsig stämning i en hysteriskt rolig filmrepliks-duell! Häng med på Sveriges bästa AW!
2021-05-07
Länk till avsnitt

Fredagsbubbel med Benjamin Ingrosso & Jakob Setterberg!

Vi firar in helgen tillsammans med Benjamin Ingrosso & Jakob Setterberg! Vi leker releasefest för Benjamins nya platta och världens första pasta-duell äger rum! Ett bubbel utöver det vanliga!
2021-04-16
Länk till avsnitt

?Jag njuter av bråk!?

Ett historiskt Fredagsbubbel med Patrik Arve & Sofia Dalén! Det tjafsas om både det ena och det andra och nördiga intressen avslöjas; Sofia har snöat in sig på prinsessan Diana & Kina medan Patrik är besatt av korsord på en nivå att han själv konstruerat korsord för många år sen!
2021-03-26
Länk till avsnitt

"Det här kommer blir årets höjdpunkt!"

Fredagsbubbel med underbara Lina Hedlund & Markus Larsson! Det snackas om Melodifestivalen, E-type, nostalgiska filmer och mycket mycket mer!
2021-03-19
Länk till avsnitt

?Jag har slutat ringa mina vänner!?

Ett otroligt fredagsbubbel med Andra Farhad aka Börshajen & Jakob Setterberg aka skådis och snart sommelier! Det snackas om olika besattheter; Clubhouse, paddel och vin! Och det tävlas lite om vem som har finast lägenhet!
2021-03-05
Länk till avsnitt

?Jag ångrar ALLA mina tatueringar!?

I veckans fredagsbubbel med stjärnorna Hampus Nessvold & Sarah Dawn Finer snackas det om tatueringar, dolda talanger och bubblarna kliver dessutom in i sina mest älskade karaktärer!
2021-02-26
Länk till avsnitt

"Jag är för känd för Tinder!"

Ett helt otroligt fredagsbubbel med Lina Hedlund & Molly Hammar! Det snackas om kändismöten, om hur man kan lyxa till det i pandemi-tider och självfallet om Mollys dejtingliv - hon har blivit för känd för Tinder!
2021-02-19
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.