Sveriges 100 mest populära podcasts

Fallen som förföljer

Fallen som förföljer

I Fallen som förföljer berättar poliser som levt ett helt yrkesliv på samhällets bakgård om fallen de aldrig kommer glömma. Fall som skapat både stolthet och smärta hos några av Sveriges mest rutinerade poliser. Hör bland annat om mannen som blev begravd stående, spottloskan som betydde allt i en mordgåta och om det uråldriga pilgiftet som kvävde en gravid kvinna. Du hittar alla avsnitt av Fallen som förföljer hos Podme!https://podme.com/se/fallen-som-forfoljer

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

podme.com/se/fallen-som-forfoljer

Avsnitt

Uncle B och pedofilhärvan

Den svenska polisen får ett telefonsamtal från polisen i USA. De har knäckt ett stort internationellt pedofilnätverk och säger att en av de aktiva pedofilerna i nätverket är en svensk man. Genom en vanlig googling hittar polisen mannen som visar sig bo i ett radhus mitt ute på en åker i södra Sverige. Hör polisen Cathrine Hagström Hägg berätta om ett fruktansvärt fall som börjar med en man som äter potatismospulver med sked framför datorn och slutar med tre dömda pedofiler och ett intensivt sökande efter en utsatt flicka. Lyssna på ännu fler avsnitt av Fallen som förföljer hos PodMe. Signa upp dig på Podme.com - de första fjorton dagarna är gratis!
2022-08-24
Länk till avsnitt

Mordet i tygaffären

Den svenska polisen får ett telefonsamtal från polisen i USA. De har knäckt ett stort internationellt pedofilnätverk och säger att en av de aktiva pedofilerna i nätverket är en svensk man. Genom en vanlig googling hittar polisen mannen som visar sig bo i ett radhus mitt ute på en åker i södra Sverige. Hör polisen Cathrine Hagström Hägg berätta om ett fruktansvärt fall som börjar med en man som äter potatismospulver med sked framför datorn och slutar med tre dömda pedofiler och ett intensivt sökande efter en utsatt flicka. Lyssna på ännu fler avsnitt av Fallen som förföljer på PodMe. Signa upp dig på Podme.com - de första fjorton dagarna är gratis!
2022-08-24
Länk till avsnitt

Trailer: Fallen som förföljer

I Fallen som förföljer berättar poliser som levt ett helt yrkesliv på samhällets bakgård om fallen de aldrig kommer glömma. Fall som skapat både stolthet och smärta hos några av Sveriges mest rutinerade poliser. Hör bland annat om mannen som blev begravd stående, spottloskan som betydde allt i en mordgåta och om det uråldriga pilgiftet som kvävde en gravid kvinna. Lyssna på alla avsnitt av Fallen som förföljer hos PodMe. Signa upp dig på podme.com - de första fjorton dagarna är gratis!

Fallen som förföljer görs av produktionsbolaget Soundtelling.
2022-06-08
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.