Sveriges 100 mest populära podcasts

Tills alla dör - Poddboken

Tills alla dör - Poddboken

Den blodiga konflikten mellan de rivaliserande gängen Shottaz och Dödspatrullen har pågått sedan 2015. De inblandade själva kallar det för ett krig, och i krig är allt tillåtet. Mot en fond av droger, vapen, rån och svek, finns det en fråga som hänger obesvarad i luften: Varför dödar ni varandra?

Tills alla dör berättar om den dödligaste gängkonflikten i Sverige någonsin, om en förlorad generation unga män, om en våldsspiral som inte tycks ha något slut. 

Poddboken Tills alla dör är en förkortad, ljuddramatiserad och bearbetad version av Diamant Salihus prisbelönta bok med samma namn.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

pod.space/tillsalladorpoddboken

Avsnitt

7. Grav nummer 561

Del 7 av 7. Poddboken Tills alla dör är en förkortad, ljuddramatiserad och bearbetad version av Diamant Salihus prisbelönta bok med samma namn.

2022-07-04
Länk till avsnitt

6. Loyalty is priceless

Del 6 av 7. Poddboken Tills alla dör är en förkortad, ljuddramatiserad och bearbetad version av Diamant Salihus prisbelönta bok med samma namn.

2022-07-04
Länk till avsnitt

5. Den som har gjort det här kommer att få straffet

Del 5 av 7. Poddboken Tills alla dör är en förkortad, ljuddramatiserad och bearbetad version av Diamant Salihus prisbelönta bok med samma namn.

2022-07-04
Länk till avsnitt

4. Shottaz rustar för krig

Del 4 av 7. Poddboken Tills alla dör är en förkortad, ljuddramatiserad och bearbetad version av Diamant Salihus prisbelönta bok med samma namn.

2022-07-04
Länk till avsnitt

3. En avgrundsdjup klyfta

Del 3 av 7. Poddboken Tills alla dör är en förkortad, ljuddramatiserad och bearbetad version av Diamant Salihus prisbelönta bok med samma namn.

2022-07-04
Länk till avsnitt

2. Jag har hämnats under 20 timmar

Del 2 av 7. Poddboken Tills alla dör är en förkortad, ljuddramatiserad och bearbetad version av Diamant Salihus prisbelönta bok med samma namn.

2022-07-04
Länk till avsnitt

1. Jag vet sanningen ? jag vill inte dö

Del 1 av 7. I Järvaområdet nordväst om Stockholm har en dödlig konflikt mellan gängen Dödspatrullen och Shottaz pågått sedan 2015. Det här är berättelsen om denna gängkonflikt, om en förlorad generation unga män och om en våldsspiral som inte tycks ha något slut.

Poddboken Tills alla dör är en förkortad, ljuddramatiserad och bearbetad version av Diamant Salihus prisbelönta bok med samma namn. 


2022-07-04
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.