Sveriges 100 mest populära podcasts

Itty Bitty Titty Committee

Itty Bitty Titty Committee

Välkommen in i Philippa Parnevik och Engla Löfs kompisgäng!

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

pod.space/ittibittytittycommittee

Avsnitt

42. Hur hög moral har vi egentligen?

Ninni gästar och överraskar oss med ett moraltest! 

Brukar vi utnyttja vårat kändisskap? Hur långt kan vi gå för pengar och gratisprylar? När är det läge att ghosta på Tinder? Och hur snåla är vi mot våra vänner? Det och massa massa mer kul för alla er älsklingar i the Itty Bitty Titty Committee. ??

Följ oss och se allt extra material på: https://www.instagram.com/ittybittytittypodd/ 

2023-05-31
Länk till avsnitt

41. Plastikkirurgi, utbrändhet och besatt av yta - en ung kvinnas förbannelse? Boklubb #7 med Frida Söderlund

Boklubben sjunde avsnitt ägnas åt att prata om boken ''Kvinnor jag har mött och varit'' med självaste författaren Frida Söderlund! Inte läst boken? Stäng inte av! Vi pratar om på vilka sätt samhället mer eller mindre är uppbyggt för att vi tjejer ska hata oss själva.

Har vi nån gång använt oss av filters för att göra oss snyggare? Varför är utbrändhet och dysmorfofobi så vanliga sjukdomar för kvinnor? Och hur bra stämmer bilden av oss på sociala medier med verkligheten?

Bokklubben är i stolt samarbete med Storytel https://www.storytel.com/se/sv/c/ittybittytittybookclub (länk till kampanjsidan med böckerna vi läser)
2023-05-24
Länk till avsnitt

40. Vår ultimata sommarguide!

Denna vecka bjuder vi på ännu en podd-vlogg. Vi ger er våra bästa sommartips medans ni får följa med en hel dag i våra liv. Engla firar två år med Calle på landet medans Philippa åker till Brooklyn, åker på vintageshopping och stökar runt i sin lägenhet.

Följ oss och se allt extra material på: https://www.instagram.com/ittybittytittypodd/ 
2023-05-17
Länk till avsnitt

39. Vi svarar på er kritik - ''Förlåt om jag bakis, full och aggresiv?

Ett supermysig avsnitt från toaletten i New York och studion i Stockholm. Philippa har precis kommit hem efter en utekväll så det blir en aning flummigt snack. Bianca Ingrosso, avundsjuka vänner, att äga det man gör och alla influensers okända vänner som också blir influensers är några av ämnena vi diskuterar.

Följ oss och se allt extra material på: https://www.instagram.com/ittybittytittypodd/ 

2023-05-10
Länk till avsnitt

38. Philippa lever ut sin sugardaddy-fantasi i Tokyo

Philippa har varit på äventyr tillsammans med en miljonär i Tokyo och berättar alla juicy detaljer om den natten. Sen blir det vårt favoritsegment för hela slanten: Tips of the week. 

2023-05-03
Länk till avsnitt

37. Bästa preventivmedlet enligt gynekologen, myter om p-piller och abort - Boklubb #6

Bokklubben fokuserar denna månad på kvinnokroppen! Vi recenserar månadens bok ??Omständigheter?? skriven av nobelpris vinnaren i litteratur Annie Ernaux - och den handlar om när hon utförde en olaglig abort i Frankrike för 60 år sedan. 

Vi har med oss specialistläkaren i gynekologi Helena Graflund Lagercrantz som svarar på alla frågor vi och våra lyssnare har om abort och preventivmedel! 

Hur går man tillväga om man blir oönskat gravid? Vilket preventivmedlet är flest kvinnor nöjda med enligt studier? Vad för biverkningar kan man få av hormonella skydd? Är manliga p-piller påväg? Vad tycker Helena om natural cykels? Och varför får man mellanblödningar. Kan man få svamp av pJa många frågor får svar i detta avsnitt. 

Bokklubben är i stolt samarbete med Storytel https://www.storytel.com/se/sv/c/ittybittytittybookclub (länk till kampanjsidan med böckerna vi läser)

2023-04-26
Länk till avsnitt

36. Är Filippa Zorz en äkta clean girl? Sanningen bakom hennes perfekta instagram

The it-girl of the year Filippa Moulier Zorz gästar oss idag! Vi tar reda på om hennes liv är lika perfekt som på hennes sociala medier - organiserar hon kylen och skivar jordgubbar hela dagarna? Hur lång tid tar det att filma allt? Vad har hon i sin väska för att vara redo för alla tänkbara situationer? Hur var det att jobba på Djerf Avenue? Och vad är knepet för att få en relation att hålla i 7 år? Detta och massa mer med UNDERBARA Filippa.

Följ oss och se allt extra material på: https://www.instagram.com/ittybittytittypodd/ 

2023-04-19
Länk till avsnitt

35. Baksidan med Bali som som inga influensers pratar om

Live and direct från djungeln! Ta allt med en nypa salt - men i det här avsnittet kommer Philippa fokusera lite mer på de negativa upplevelserna hon haft under sin senaste vecka i ''paradiset'' Bali. Engla har också fyllt år och berättar om alla detaljer från sitt 21-års firande med massa överraskningar, salongsfix och lyxlunch!

Och så snackar vi också om vad Philippa egentligen tycker om att Penny har fått en egen låt av Peg? Allt detta i veckans avsnitt av Itty Bitty Titty Committee. ?

Följ oss och se allt extra material på: https://www.instagram.com/ittybittytittypodd/ 

2023-04-12
Länk till avsnitt

34. Sluta glamourisera ensamhet, Köpenhamn, gröna juicer och Harry Styles

Vi är tillbaka med en till podd-vlogg då vi går genom våra unpopular opinions! Philippa är på Bali och försöker, som den citygirl hon är, anpassa sig efter den nya verkligheten med insekter, mopeder och lera. Engla får vi följa med på jobbet, event och en AW tillsammans med syrran.

Följ oss på: https://www.instagram.com/ittybittytittypodd/ 

2023-04-05
Länk till avsnitt

33. Vi bryter oss in på en rooftop och kraschar en födelsedagsfest i New York

Vi poddar tillsammans från Philippas sovrum i New York.

2023-03-29
Länk till avsnitt

32. Sara Svalberg om hur man tar sig igenom hjärtesorg - Bokklubb #5

Veckans avsnitt kommer att handla om hjärtesorg för vi har läst ??Äkta kärlekar?? av Taylor Jenkins Reid. Hur vet man att upplever riktig kärlek? Kan man ha flera soulmates genom livet? Vår bästis Sara hänger med oss och berättar om hur hon tagit sig genom sina breakups, att skriva kärleksbrev som aldrig får svar och om hur hon utvecklats som människa av olycklig kärlek.

Bokklubben är i stolt samarbete med Storytel https://www.storytel.com/se/sv/c/ittybittytittybookclub (länk till kampanjsidan med böckerna vi läser) . Följ oss på: https://www.instagram.com/ittybittytittypodd/ 

2023-03-22
Länk till avsnitt

31. Så får du orgasm! - Sexologen svarar på lyssnarnas frågor

Sexologen Suzann Larsdotter, the QUEEN of sex gästar oss idag! Hon har jobbat med sex i 20 år på bland annat RFSL, sin egna mottagning och skrivit böcker om kvinnlig njutning! Hon lär oss ALLT om snippan: vad den behöver för stimulans för att få orgasm och vad man kan göra om sexet inte känns skönt eller obehagligt av någon anledning. 

Det är dags att vi tjejer stärker vårt sexuella självförtroende så att vi vågar kommunicera i sängen vad vi behöver för att ha det bra. Och vi måste släppa gamla föreställningar om vad som är ??rätt sex?? och det kommer Suzann berätta mer om. 

Följ oss på: https://www.instagram.com/ittybittytittypodd/ 

2023-03-15
Länk till avsnitt

30. Englas gränslösa stolsgranne på flyget till San Francisco och Philippa lurar sig in in i first class

Engla har precis landat i Sthlm efter en familjesemester i San Francisco och Philippa har som vanligt haft en händelserik vecka i New York. Vi pratar om dramat mellan Selena Gomez och Hailey Bieber, att bada bubbelpool med känd skådespelare, Parneviks nyrenoverade hus i Florida, Philippas dödsångest och att inte kunna relatera till hundmänniskor.

Följ oss på: https://www.instagram.com/ittybittytittypodd/ 2023-03-08
Länk till avsnitt

29. Utslängda från Justin Biebers fest i London

Äntligen återförenas vi i London - och vi poddvloggar allt från flygresan dit till en galen festkväll! Ni får följa med när Engla nästan missar flyget och när Philippa hamnar mitt i ett frieri. 

Följ oss på: https://www.instagram.com/ittybittytittypodd/ 


2023-03-01
Länk till avsnitt

28. Philippas cancerhistoria & bokklubb #4

Alla bokslukare, kolla hit! Vi recenserar boklubbens andra bok i år ??Det här kommer att göra ont?? skriven av Adam kay. 

Och så kommer vi in på Philippas hudcancer ? Hur var det att få diagnosen? Varför var Philippas pappa tvungen att springa ut i panik under operationen? Och finns det en risk att cancern kan sprida sig och komma tillbaka? 

Bokklubben är i stolt samarbete med Storytel. Följ oss på: https://www.instagram.com/ittybittytittypodd/ 

2023-02-23
Länk till avsnitt

27. Englas mamma svarar på era dilemman del 2 - ??Mitt situationship vill ligga med andra''

Del två av podden där Filippa hjälper oss att svara på lyssnarnas problem. Vad gör man med kompisen som medvetet flörtar med de personer som man själv är intresserad av? Kan man dejta flera samtidigt? Och hur ska man hantera när ens kompis pojkvän är en jävla douchebag?

Philippa har även ringt polisen och uppdaterar oss om det senaste som hänt med hennes grannar.

Följ oss på: https://www.instagram.com/ittybittytittypodd/ 

2023-02-15
Länk till avsnitt

26. Vår största hemlis - Vi blev jagade genom hela Köpenhamn ...

Det roligaste vi vet är bajshistorier så såklart var vi tvungna dela med oss av våra värsta: Fontänbajsen under sexet, när Engla bajsade på sig på sjukhuset, lyx-handdukarna som fick agera toapapper och Philippas opassande prutt på biografen.

Sen så har Engla hittat sin gamla hångeldagbok och läser upp ett stycke från sin första kyss. Vi avslöjar också äntligen vår största hemlighet ? när vi drog en springnota på Fashion Week.


2023-02-08
Länk till avsnitt

25. Englas mamma svarar på era dilemman - ??Jag är kär i min bonusbror??

Älsklingar! Filippa är äntligen tillbaka i studion och ger oss de visdomsord vi alla behöver. Ni har öppnat era hjärtan och skickat in era dilemman och vi gör vårt bästa för att hjälpa er. 

Det blir allt från att känna fomo att missa singellivet - hur vet man egentligen att man är i rätt relation när man är ung? Man kanske bara borde passa på att ligga runt? ... Till att känna att ens kompisar inte vill umgås lika mycket som en själv. 

Följ oss på: https://www.instagram.com/ittybittytittypodd/

2023-02-01
Länk till avsnitt

24. Vi blev nästan ovänner ? Prestationsångest, tvångstankar och våra bästa festlekar!

En mysig lifeupdate kommer här: Vi babblar genom våra pit och peaks senaste tiden i livet? dvs våra nuvarande känslor gällande relationer, rädslor, jobb och tankar om framtiden? Visst är det inte alltid så enkelt att känna att man gör någonting meningsfullt med sitt liv? Och kan oron krypa sig på när allt nästan känns? lite för perfekt?

Fram med anteckningsblocket! ÄNTLIGEN ger vi er listan som ni förtjänar och har tjatat efter: våra bästa lekar att köra med vänner, dejter, på fester! 

2023-01-25
Länk till avsnitt

23. ÅRETS MODE: Cleangirl-döden, fotbollsskor på klubben, Coachella 2010 och sexy Marie Antionette

Hur kommer vi klä oss 2023? Vi bjöd in trendspanings-drottningen Serafina och listar vilket mode som vi tror kommer vara inne och ute i år! Vi säger bara ... 2010 Tumblrgirl är tillbaka.

Serafinas Tiktok hittar du här. Och följ oss på: https://www.instagram.com/ittybittytittypodd/

2023-01-18
Länk till avsnitt

22. Boklubb #3 Engla levlar upp sitt sexliv & Philippa fejkar sin död

Alla som någon gång dejtat, vill börja dejta eller har gett upp hoppet om kärleken helt och hållet MÅSTE lyssna på detta avsnitt!!!

Bokklubb #3 är här och vi har läst ??Halva Malmö består av killar som dumpat mig?? av Amanda Romare, som också är med oss i studion och berättar om hur boken kom till. Hur mycket är sant från hennes egna liv? Och har killar blivit arga som hon outat i boken? 

Vi snackar också om att vara besatt av bekräftelse, ghosting, hur man behåller sexlusten i en relation, sårbarhet, att komma över sitt ex och om när man skickar tre sms på raken utan svar ?

Amandas instagram hittar du här. Och följ oss på: https://www.instagram.com/ittybittytittypodd/

2023-01-11
Länk till avsnitt

21. Poddvlogg! Häng med oss en hel dag och 2023s trender

Dagens avsnitt är lite annorlunda eftersom att ni får följa oss från var sitt hål under hela dagen! Ni får hänga med på allt från våra morgonrutiner, lunch med pojkvänner, museibesök, spontan kompisdejt till stökig middag och utekväll. 

Philippa sammanfattar också vad hon och hennes vänner kommer bli trendigt och sjuka grejer som kommer hända 2023!

2023-01-04
Länk till avsnitt

20. Häxorna har återvänt! Vi fyllepoddar, summerar 2022 och spaar med spöken

Häxorna har varit på spa och dragit spåkort inför det nya året. Vad har vi lärt oss i år? Vad ångrar vi? Och vilka drömmar har vi inför 2023? 

Sen så ger vi er ett nyårsquiz och tips på vad ni kan leka och ha på er under nyårsmiddagen!

Följ oss på: https://www.instagram.com/ittybittytittypodd/ 

2022-12-28
Länk till avsnitt

19. Edvin Ryding om julångest, slida in i skådisars DM och hemliga relationen med Timothée Chalamet

Innan Edvin Ryding skulle gästa Jimmy Fallon ... var han såklart tvungen att komma förbi oss först. Så, hur förbereder han sig för att bli världskänd på amerikansk tv? Har han ens kunnat sova någonting pga nervositet? Och hur känns det att bli stylad av Timothée Chalamets stylist?

Sen pratar vi om hur vi ska fira julafton. Vi läser också lyssnarnas tankar om julen och det blir tydligt att det kan vara en högtid som många känner oro inför. Det kan jobbigt att ha skilda föräldrar, äta mat och bråkig stämning. 

Här finns några viktiga telefonnummer i jul:

BRIS (Barnens rätt i samhället): 116 111

Jourhavande medmänniska: 08-702 16 80

Mind (förebygger psykisk ohälsa): 90101

SPES (Riksförbundet för suicidprevention och efterlevandes stöd): 08-345 873

Alkohollinjen: 020- 844 448

Kvinnofridslinjen: 020-50 50 50

2022-12-21
Länk till avsnitt

18. Philippa blev döpt av Celine Dion, Parneviks kokainkartell och dejtingspelet med Farao Groth

Farao Groth gästar podden!

Vi ger er tips på världens bästa festspel och pratar om allt från ''wankbanks'' i mobilen, när Farao snattade från Celine Dions hus, att undvika spicy mat på tredje dejten, vad som hände bakom kamerorna när vi spelade in Parneviks i Florida och Faraos akward möte med Armand Duplantis. 

Missa inte att gå på Faraos standup på Kung Carl 17 december: https://kungcarl.lolcomedy.live/ Följ oss på: https://www.instagram.com/ittybittytittypodd/ 


2022-12-14
Länk till avsnitt

17. Philippas bajs-dilemma, bokklubb #2 och hållbara julklappar

Äntligen är vi samlade tillsammans i studion igen! ??

Philippa har haft en riktig tequila-fylla, flörtat med gifta män och däckat på Broadway. Engla ska på dejt med sin bukis och Philippa berättar historien om när hon var förstoppad i en månad och hennes pojkvän var tvungen att pumpa ut bajs ur henne?

SÅKLART pratar vi också om månadens bok Det Sista Han Sa med Laura Dave.

Följ oss på: https://www.instagram.com/ittybittytittypodd/ 

2022-12-07
Länk till avsnitt

16. Secondhandhuns on loosing her Swedish virginity & making new friends in your 20?s

ÄNTLIGEN är våran Irish, short queen, syster och chef - Verona Farrell aka Secondhandhuns med oss i studion! 

Så, hur gick hon från att vara ensam på ett studentrum i Lund - till ett proffs på att skaffa vänner och mingla? Vad var den största kulturkrocken med att flytta från Irland till Sverige? Hur kommer hon klä sig i vinter? Och varför pluggar man till advokat i fem år - men sen ändå hamnar i modebranchen? Och till sist - vad har hon för skvaller på att dejta svenska killar?

FINALLY, our Irish, short queen, sister and boss - Verona Farrell aka Secondhandhuns guesting Itty Bitty Committee! So, how did she go from feeling alone in her student room - to being a pro at mingel and making new friends? What's the biggest cultural differences between Irland and Sweden in her meaning? Why did she studie law for five years but till ended up in the fashion industry? And at last, what juice does she have on dating Swedish boys?

Följ oss på: https://www.instagram.com/ittybittytittypodd/ 

2022-11-30
Länk till avsnitt

15. Osugen på sex, den ultimata dejten och bli dissad av kompisar

Vi spelar terapi-spelet igen och kommer in på djupa frågor! Vi pratar om Philippas kontrollbehov när Kalle ska planera dejten på deras tvåårsdag, Englas stress att överträffa sina tidigare julklappar, när ens kille måste påminna en om att borsta tänderna, mysigaste idéerna till vinterns kompishäng, den värsta killen Philippa legat med och historien när Englas klasskompisar hade gjort ett fake-fankonto om henne. 

Följ oss på: https://www.instagram.com/ittybittytittypodd/ 

2022-11-23
Länk till avsnitt

14. Modellen Joanna Pincerato om att festa med Kylie Jenner

Varför är det nästan omöjligt att shoppa hållbara och snygga kläder om man har storlek över L? - Det pratar bland annat veckans underbara skåning (och gäst) Joanna Pincerato om i veckans avsnitt.

Joanna blev scoutat av en Engelsk modellargentur på instagram när hon var nitton år - och vi undrar hur det påverkar ens självförtroendet att jobba med ens kropp och utseende i fokus? Och vart ligger modebranschen till när det gäller att inkludera olika typer av kroppar och ursprung? Det och massa tips, till exempel hur man blir mer bekväm i sin kropp, i veckans avsnitt!

Följ oss på: https://www.instagram.com/ittybittytittypodd/ 

2022-11-16
Länk till avsnitt

13. Bokklubb #1 It Ends With Us

Kan man tycka synd om en kvinnomisshandlare? Månadens bok är den hypade It Ends With Us med Collen Hoover som handlar om ett viktigt ämne, nämligen just våld i nära relationer. Och det bästa av allt är att vi läser alla era kloka och roliga reflektioner om boken. ??

Vill du läsa mer om red flags eller är du ihop med/dejtar någon som inte behandlar dig bra och använder psykiskt eller fysiskt våld? Läs mer här https://kvinnofridslinjen.se/fa-stod/ eller ring anonymt till 020 50 50 50.

2022-11-10
Länk till avsnitt

12. Terapi, skinnygirl-tiktok och hudvård med Peg

Philippa har precis kommit från en posh helg på Upper West Side - medans Engla och Peg Parnevik myser i studion i Stockholm. 

Vad tycker vi om att modetrenderna gjort så att kroppsidealet helt plötsligt är supersmalt igen? (så härligt att folk tjänar pengar på att vi hatar oss själva hihi ?) Vilka livsråd tar Peg med sig från sina senaste terapisessions? Vad är hennes bästa hudvård för ett otroligt glow? Och hur var det för henne att träffa en ny pojkvän under tiden hon fortfarande bearbetade breakupet med sitt ex?

2022-11-02
Länk till avsnitt

11. Philippas rant om Bella Hadid-minions och influensers som flyttar till New York

Dagens avsnitt kretsar kring hur extremt fort trender kommer och går just nu. Vem är egentligen cool om alla bara är en kopia på varandra? Vad kan vi själva göra för att köpa mindre fast fashion? Och vart flyr Philippa när alla svenska börjar göra New York mainstream?

Följ oss på: https://www.instagram.com/ittybittytittypodd/ för extramaterial som inte syns i podden!!

2022-10-26
Länk till avsnitt

10. Stella haffade sin taxichaufför

Stella Parnevik myser med oss den här veckan! 

Så, varför gick Stella från tequila till gröna smoothies? Hur blir vi på fyllan och vad tycker vi om pressen att dricka alkohol? När mår man som generellt bäst i menscykeln? Och till sist: hur mycket kiss får egentligen plats i Philippas blåsa?

Följ oss på: https://www.instagram.com/ittybittytittypodd/ 


2022-10-19
Länk till avsnitt

9. Vårt känslosammaste avsnitt hittills ...

Engla har flyttat hemifrån och Philippa har börjat känna efter hur hon egentligen mår efter en stressig period.

Vi berättar också om vår roligaste grej i höst: Itty Bitty Titty Committee bokklubb!!! Här kan du hitta månadens bok -> https://www.bokus.com/bok/9789188803719/det-slutar-med-oss/. Joina och läs med oss och så diskuterar vi boken tillsammans om 3 veckor. ??????
2022-10-12
Länk till avsnitt

8. Killar som känner sig besegrade av en vibrator

Alice Löf, vår personliga hobby-sexrådgivare och syster, hänger med oss och pratar bland annat om de här frågorna:

Hur blir man mer bekväm med sin njutning och vågar berätta för den man ligger med vad man tycker om i sängen? Vilka är de bästa vibratorer att börja med? Och hur kan man föra in sexleksaker när man har sex med med sin partner?

Följ oss på: https://www.instagram.com/ittybittytittypodd/ 

2022-10-05
Länk till avsnitt

7. Philippa i slagsmål med servitör och Engla i chock på sexklubb

Ett avsnitt från en pyttelitet toalettgolv i New York. Vårt gäng har varit på livets resa och vi summerar veckan:

Varför hamnade vi i en svit på 43e våningen med utsikt över hela Central Park? Hur gick det till när Philippa började slåss med servitören? Och vad hände på den hemliga sexklubben i New York? (Vi blev nästan nerkissade...)

Följ oss på: https://www.instagram.com/ittybittytittypodd/ 
2022-09-28
Länk till avsnitt

6. Penny Parnevik berättar alla detaljer om bröllopet!

Penny Parnevik, också kallad Philippas storasyster ger oss en honest lifeupdate! 

Så, hur blev bröllopet tillslut och varför var hon så arg på gästerna? Hur är egentligen sexlivet som 25-årig mamma? Om hon inte hade barn och var gift med Douglas - hur hade Pennys liv sett ut då? Och tillslut - vad är hennes bästa tips för att må bättre psykiskt?

Följ oss på: https://www.instagram.com/ittybittytittypodd/

2022-09-21
Länk till avsnitt

5. Philippa är tillbaka i NYC och inspiration till höstens stil

Philippa har precis landat i sin nya lägenhet i New York! Så, hur ser egentligen hennes liv ut i USA? Och vilka kläder, skor och accessoarer kommer vara tjejernas go-tos i höst? 

Sen spolar de också tillbaka tiden och berättar om när dem skrev historia på Sthlm Fashion Week. 

Följ oss på: https://www.instagram.com/ittybittytittypodd/ 

2022-09-14
Länk till avsnitt

4. Englas mamma spår vår framtid och ger sitt bästa kärleksråd

The real OG häxa/mamma hänger med oss i studion den här veckan!

Så, hur kommer vårt liv se ut i höst enligt spåkulan? Har philippa redan varit gift med en man i ett tidigare liv? Och hur kan Engla känna på sig när ett främmande par inte älskar varandra längre?

Följ oss på: https://www.instagram.com/ittybittytittypodd/ 

2022-09-07
Länk till avsnitt

BONUSAVSNITT: Spy på sitt hemsläp och de värsta modetrenderna just nu

Vi öppnar frågelådan från releasefesten! 

Det blir allt från våra värsta fyllor, icks, ligg, och trender. Men också mycket bra tips och pepp inför hösten. 

2022-09-02
Länk till avsnitt

3. Era fördomar om pengar, sex och vårt korvberoende

I det här avsnittet svarar vi på era fördomar: Kan Philippa och Engla bara bli vänner med människor som har bra klädstil? Betalar våra föräldrar allt för oss? Och hur mycket social ångest har vi?

Följ oss och se extramaterial på: https://www.instagram.com/ittybittytittypodd/ 


2022-08-31
Länk till avsnitt

2. Edvin Ryding hänger med oss!

Vad händer när Engla blottar sitt hjärta för Edvin? Hur stalkade Philippa Harry Styles på Grand Hotell? När har kändislivet blivit läskigt och ångestfyllt för Edvin? Vad har Philippas kompisar för hemligt kodspråk när de köper kläder från fast fashion? PLUS massa massa mer om kärlek, mode och framtidsdrömmar med Sveriges kändaste (fortfarande) tonåring: Edvin Ryding.

Följ oss på: https://www.instagram.com/ittybittytittypodd/ 

2022-08-24
Länk till avsnitt

2. Edvin Ryding hänger med oss!

Vad händer när Engla blottar sitt hjärta för Edvin? Hur stalkade Philippa Harry Styles på Grand Hotell? När har kändislivet blivit läskigt och ångestfyllt för Edvin? Vad har Philippas kompisar för hemligt kodspråk när de köper kläder från fast fashion? PLUS massa massa mer om kärlek, mode och framtidsdrömmar med Sveriges kändaste (fortfarande) tonåring: Edvin Ryding.

Följ oss på: https://www.instagram.com/ittybittytittypodd/ 

2022-08-24
Länk till avsnitt

1. Philippa går terapi hos en häxa och Englas dejt med hemlig kille

Varför stod Englas mamma i en buske och smygfotade Englas pojkvän? Vad gjorde Philippa mitt i skogen hos en häxa? Vad är en bra outfit på första dejten? Och varför ska Philippa och Engla radera sin Instagram? Lyssna på första avsnittet av IBTC för att få reda på allt. 

Följ oss på: https://www.instagram.com/ittybittytittypodd/ 


2022-08-17
Länk till avsnitt

Premiär 17 augusti

[]
2022-08-09
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.