Sveriges 100 mest populära podcasts

Infosäkpodden

Infosäkpodden

En podd om informationssäkerhet. I Infosäkpodden hjälper Mats och Gustav oss att navigera genom den snåriga säkerhetsterrängen. Med sig har de oftast en gäst som bidrar med expertkunskap inom sitt område.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

sentor.se

Avsnitt

Infosäkpodden #7 - GDPR

Veckans avsnitt av Infosäkpodden gästas av Nellie Berntsson, dataskyddsjurist på Fondia. Nellie har lång erfarenhet från rollen som DPO i flera organsationer, däribland ICA och Academedia, och delar här med sig av tankar och tips för att på ett systematiskt och riskbaserat sätt hantera frågor som rör GDPR.
2022-12-01
Länk till avsnitt

Infosäkpodden #6 - Molnsäkerhet

Veckans avsnitt gästas av Andreas Vikerup som är teknisk säkerhetskonsult på Sentor. Det blir ett samtal om risker med molninfrastruktur, angripares tillvägagångssätt och åtgärder för att undvika att bli hackad.
2022-11-21
Länk till avsnitt

Infosäkpodden #5 - Digital kvinnofrid

I veckans avsnitt berättar Matilda Sjöstrand om arbetet med Digital kvinnofrid - Sveriges första initiativ som förenar kunskapsfälten mäns våld mot kvinnor och våld i nära relationer med cybersäkerhet.
2022-11-01
Länk till avsnitt

Infosäkpodden #4 - Applikationssäkerhet

I veckans avsnitt har Mats och Gustav bjudit in Tomas Mannerstedt, Head of AppSec på Sentor, för att diskutera hur företag kan integrera säkerhet genom hela utvecklingsprocessen och på så sätt hålla ned både risknivå och kostnader.
2022-10-20
Länk till avsnitt

Infosäkpodden #3 - Grunden för ett effektivt säkerhetsarbete

Veckans avsnitt gästas av Ingemar Holmgren, senior konsult på Sentor. Ingemar har arbetat med informationssäkerhet i över 25 år, både som konsult och i olika linje- och ledarroller. Här delar han med sig av sina erfarenheter kring vad som är viktigt att tänka på för att framgångsrikt lyckas implementera informationssäkerhet i en organisation och var man egentligen ska börja.
2022-10-06
Länk till avsnitt

Infosäkpodden #2 - Tredjepartssäkerhet

Hur bör man egentligen tänka kring säkerhet och tredjepartleverantörer? Den frågan hjälper Daniel Rzhenetskyi till att svara på i veckans avsnitt av Infosäkpodden.
2022-09-22
Länk till avsnitt

Infosäkpodden #1 - Ransomware

I veckans avsnitt intervjuar Mats och Gustav en erfaren teknisk säkerhetsexpert om ransomware och den stora industrin bakom.
2022-08-23
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.