Sveriges 100 mest populära podcasts

Frank G. Wagner

Frank G. Wagner

Sveriges snabbast växande humorpodd! En podd med mig Frank G. Wagner som pratar dåtiden, nutiden, framtiden och dårtiden vi lever i just nu.  Stötta mig gärna på Patreon -> www.patreon.com/frankgwagner

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

linktr.ee/frankgwagner

Avsnitt

26. Moraltanten Malin i Bachelor

Om att 1177 har en egen sektion tillägnad "Att leva med oro för klimatet". Om den nystartade Folklisten. Om killiga saker tjejer inte bryr sig om och om nymoralismen i den svenska Bachelor. 
2024-04-16
Länk till avsnitt

25. Det är så ute med ADHD

Om gamla och nya trendiga folksjukdomar. Om att Sverige aldrig skulle klara sig utan invandring och om Londonresan med Star Wars som fick min mage att övergå till lös.
2024-04-09
Länk till avsnitt

24. Köpa sig en real doll?

Jag pratar om den gravt underskattade påsken. Om vad Dogge ska hitta på nu. Varför alla rikisar säger att det löser sig och om den extremt överhypade AI:n som bara ger oss mer skit vi redan har.
2024-04-02
Länk till avsnitt

23. Dogges sladdriga sex story

Jag pratar om folk som inte är förmögna att betala snabbt i Hemköps-kassan. Om den rökande 70-tals farsan i manchesterbyxor som inte visste bättre och om Dogges "Monty Python"-doftande sexhistoria som inte riktigt går ihop.
2024-03-26
Länk till avsnitt

22. Greta har misslyckats totalt!

Jag pratar om den vita kvinnans slavmarknad. Om att Henrik Larsson inte är svensk. Om Gretas monumentala misslyckande och om den svårinsålda Ramadan.
2024-03-19
Länk till avsnitt

21. Den rasifierade Skogaholmslimpan

Jag pratar om Norge som vann Melodifestivalen. Om den inavlade "Fössta tossdan i mass" och om alla påhittade narrativ från influencers. Även om Bondinbellas bröst, och om Nato så klart och den rasifierade Skogaholmslimpan.
2024-03-12
Länk till avsnitt

20. Alla undersköterskor är slampor

Jag pratar om att ord har noll betydelse och om en Nato-ansökan som aldrig vill ta slut. Om hur vi klarar det psykologiska kriget mot Ryssland och om att alla undersköterskor faktiskt är slampor.
2024-03-05
Länk till avsnitt

19. Drakes stora k*k

Jag slår hål på myten om att att det är jobbigt att vara föräldraledig. Om centerpartiets skeva barnlängtan. Om den snart nedlagda Vasaloppet och om orättvisan runt Drakes stora balle.  
2024-02-27
Länk till avsnitt

18. Idiotlistan

Jag förklarar varför det är viktigt att du jobbar på ett jobb du hatar. Jag släpper en fullproppad idiotlista och berättar varför du inte lyckas inom dejting.
2024-02-20
Länk till avsnitt

17. Kan vi släppa Gucci kepsen?

Jag pratar om min extremt korta karriär på Flashback. Om att starta ett parti med bara ett enda mål. Om att hylla den vita CIS mannen, förbjuda "Swedish fika" och betala extraskatt. Om Samir & Viktor och om att vi måste släppa den där Gucci kepsen nu.
2024-02-13
Länk till avsnitt

16. Sveriges roligaste komiker

Jag presenter Sveriges i särklass roligaste komiker. Om det indiska anrättningens efterspel. En djupdykning i "Love is Blind"-Amandas blåöga pastorspappa och kvinnliga Wagner lyssnare.
2024-02-06
Länk till avsnitt

15. Kalsongrycket

Jag pratar om bipolärt väder. Om nationalsporten "att dajma någon". Om gamlingar som måste sluta prata om sex och hur du förnedrar ryssen.
2024-01-30
Länk till avsnitt

14. Sossedrogen

Jag pratar så klart om kokainskandalen i riksdagshuset. Om dom metrosexuella killarna i "Love is blind Sverige". Om Svennis som går döden till mötes och om en Grammisgala ingen bryr sig om.
2024-01-23
Länk till avsnitt

13. Sönderbajsat

Jag pratar om att jag kanske är transvestit eller psykopat eller kanske både och? Om det trista att hoppa från västerbron. Om vikten i att återinföra victim blaming och att bajsa sönder toaletter i Thailand.
2024-01-16
Länk till avsnitt

12. Hör upp, blindstyre!

Jag pratar om att samköra begravningar och att Sverige ska ge upp omedelbart vid krig. Om rädslan för att en massa idioter börjar lyssna på den här podden och om att prata med en blind. Om gubbtecken och om talesätt som inte stämmer.
2024-01-09
Länk till avsnitt

11. Sluta hissa Italien, snälla!

Idag pratar vi om att bakfyllan och dom ständiga nyårslöftena vi alltid bryter. Vi pratar om de utdöende dvärgarna och att vi tillsammans måste börja debunka Italien.
2024-01-02
Länk till avsnitt

10. Julens bravader

Jag håller låda under ett duntäcke i Thailand. Om att svensson ibland har rätt. Om vett och etikett under en flygning. Om svenska jultraditioner och dom udda människorna vi tvingas umgås med runt julbordet.
2023-12-26
Länk till avsnitt

9. Faaaaaaaaaaan!

Jag pratar om att vara svårt perfektionistiskt. Om Leif G.W:s tomtespaning. Om att inte gilla barn. Om att lotta en Lucia och att vara en smula rasist.
2023-12-19
Länk till avsnitt

8. Är du konstigt kristen?

Jag pratar om att ta in på ett HBTQ o-certifierat hotell. Om att vara konstigt kristen. Om att ångra sina poddavsnitt. Om invandringens lyxfälla och om gamla ligg.
2023-12-12
Länk till avsnitt

7. Jag testar att vara o-rolig

Jag pratar om sluta vara rolig. Om spaningar i London. Om hatkärleken till Sverige. Om mina två värsta sexträffar.
2023-12-05
Länk till avsnitt

6. Linda Skugge får smisk

Jag pratar om Paows neandertalare-panna. Om Mick Jaggers flickvän i Solna. Om fördelar med könsbyte för killar. Om Lindas Skugge som får smisk.
2023-11-28
Länk till avsnitt

5. Lipsillen

Jag pratar om chansen att få medverka i toppen. Om lipsillen Maggan i riksdagsdebatten. Om rövgänget i Mellon. Om soffliggarna som borde få Nobelpriset. Om dom nya listiga porrbotarna. Om genvägen till ett samtycke.
2023-11-21
Länk till avsnitt

4. Vägen ur ett kåtvakuum

Jag pratar om det så viktiga anslaget. Om varför du ska sluta avguda mig. Om Danne som räddade oss ur skolans kåtvakuum. Om separations-inlägg som aldrig behöver skrivas.
2023-11-14
Länk till avsnitt

3. Muttprovning

Jag pratar om varför du kommer bli hyllad på din framtida rättegång. Om hatstormen efter Bianca segmentet i förra podden. Om muttprovningen som aldrig blev av. Om varför inte Berit är mobbad på jobbet.
2023-11-07
Länk till avsnitt

2. Niclas Wahlgren har blivit blåst på blåsjobb

Jag pratar om att Niclas Wahlgren blivit blåst på blåsjobb. Om hororna på Halloween. Om alla som inte är ledsna över Lasse Berghagens bortgång och om Arga Snickarens comeback.
2023-10-31
Länk till avsnitt

1. Scoopet om Bianca Ingrosso

Jag pratar om detta självmordsuppdrag till podd. Om att vara snygg eller ful. Om det är skönt att vara puckad. Om scoopet jag grävt fram om Bianca Ingrosso och om att raka pungen.
2023-10-24
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.