Sveriges 100 mest populära podcasts

Om det var du

Om det var du

I den här dokumentären hamnar du i centrum i några av mänsklighetens mest avgörande ögonblick. Du står på en strand i Thailand och förstår att du måste fly en enorm tsunami-våg, du får beskedet att den skyskrapa du befinner dig i har träffats av ett flygplan en solig septemberdag. Alla avsnitt berättas i du-form och baseras på verkliga vittnesmål från personer som upplevde katastroferna med egna ögon. En dramatiserad dokumentär i berättelseformat.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

Avsnitt

2. Tsunamin del 2

Detta är den andra och sista delen om den tsunami som drabbade våra medmänniskor 2004. Avsnittet är helt baserat på Anna William Olssons egna iakttagelser. Gillar du "Om det var du"? Du vet väl att du kan lyssna, helt gratis, på samtliga avsnitt från säsongen redan nu inne på Podplay.se. Följ oss även på instagram: Omdetvardu Där kan du tycka till om avsnitten, berätta om eventuella egna upplevelser och även tipsa oss om händelser du skulle vilja att vi gjorde ett avsnitt om. "Om det var du" är en podd med Erik Myrlund Manus: Erik Myrlund och Josefine Molén Ljudläggning: Kristoffer Folin Om det var du är en av Erik Myrlund och Josefine Molén. Det här är en podd som placerar lyssnaren i händelsernas centrum. Berättelserna bygger på verkliga händelser och vittnesmål men är även delvis fiktiv för att bygga samman de olika berättelser och historier som berättar om de fasansfulla öden som mött våra medmänniskor.
2022-11-26
Länk till avsnitt

1. Tsunamin del 1

Den 26 December 2004 lärde sig hela världen vad en Tsunami var. Det här avsnittet är helt baserat på tsunami-överlevaren Anna William Olssons egna iakttagelser. "Om det var du" är en podd med Erik Myrlund Manus: Erik Myrlund och Josefine Molén Ljudläggning: Kristoffer Folin Instagram: Omdetvardu Om det var du är en av Erik Myrlund och Josefine Molén. Det här är en podd som placerar lyssnaren i händelsernas centrum. Berättelserna bygger på verkliga händelser och vittnesmål men är även delvis fiktiv för att bygga samman de olika berättelser och historier som berättar om de fasansfulla öden som mött våra medmänniskor.
2022-11-19
Länk till avsnitt

Om det var du - Trailer

I den här dokumentären hamnar du i centrum i några av mänsklighetens mest avgörande ögonblick. Du står på en strand i Thailand och förstår att du måste fly en enorm tsunami-våg, du får beskedet att den skyskrapa du befinner dig i har träffats av ett flygplan en solig septemberdag. Lyssna på alla avsnitt samtidigt på Podplay.se eller i appen podplay den 19 november, helt gratis!
2022-11-16
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.