Sveriges 100 mest populära podcasts

Okrystat

Okrystat

Okrystat är en podd med och av två systrar. Asabea, barnmorska och tvåbarnsmamma. Opokua, doula och trebarnsmamma. I Okrystat hör du just okrystade samtal mellan två systrar (och med en och annan gäst). Samtal om allt det stora och lilla i livet. Det blir såklart samtal om födande, graviditet och post partum! Men också om kroppen, hur man lär känna den och blir vän med den. Om njutning och hur man kan maxa det i livet. Om relationer - i familj, mellan vänner och med kärleken. Om föräldraskap, när det är svårt och vad som underlättar. Om karriär och hur man får ihop det med småbarnslivet. Om vardagen! Sen slinker kanske ett och annat samtal om reality, smink, matlagning och annat ljuvligt tidsfördriv in. Häng med och känn dig som en av systrarna!

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

shows.acast.com/okrystat-med-asabea-och-opokua

Avsnitt

Minisode: Dyka i DM

Bonusavsnitt! I denna minisode titulerad "Dyka i DM" så tar Asabea upp några av frågorna hon fått på DM på Instagram under en dag. Bör man vara lite nervös inför att föda? Hur gör man om bebis kommer i bilen? När är egentligen optimalt att klippa navelsträngen? Varför behöver bebisar som fötts med hjälp av sugklocka Alvedon egentligen? Ja, dessa frågor och lite annat hinns med under denna mini. Enjoy!

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

2022-11-25
Länk till avsnitt

RIP Systrarna Britton

Vi har fötts på nytt i form av ny podd. Säg hej till OKRYSTAT! Vi är så taggade på att sätta igång och ha ett levande samtal med ER. I den här första avsnittet lär vi känna ena halvan av podden, Asabea, lite mer.


Enjoy! Prenumerera! Betygsätt!


Love you, mean it!


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

2022-11-24
Länk till avsnitt

TRAILER - OKRYSTAT

Vi har blivit med ny podd! Här kommer ni höra okrystade samtal mellan systrarna Asabea och Opokua. Om livets stora och små frågor. Kom in i värmen och känn dig som en av systrarna.

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

2022-11-21
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.