Sveriges 100 mest populära podcasts

Inför rätta

Inför rätta

Följ med in i rättssalen och få en unik inblick i Sveriges mest uppmärksammade rättegångar. Hör vittnen, offer, förövare och intervjuer med drabbade vars liv aldrig mer blir detsamma. Besök podme.com och skapa ditt konto. Ladda sedan ner Podmes app i AppStore eller Google Play och börja lyssna.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

podme.com/infor-ratta

Avsnitt

Tips: Hör om Sveriges kriminella nätverk i Gängen

Vilka är grupperingarna som ligger bakom skjutningarna, sprängningarna och morden i Sverige idag? Vilka ligger i konflikt eller är allierade? Vilka är gängens ledare? Tillsammans med experter, poliser och journalister kartlägger Aftonbladets reporter Oskar Forsberg Sveriges mest våldsamma kriminella nätverk. I säsong 2 hör du bland annat om Foxtrot-nätverket, Los Suecos, Turebergsnätverket och G15 i Gävle. Lyssna på Gängen på Podme. Besök podme.com och skapa ditt konto. Ladda sedan ner Podmes app i AppStore eller Google Play och börja lyssna.
2023-10-25
Länk till avsnitt

Sonen som körde ihjäl sin mamma ? Del 2: ?Ingen får Nadja!?

Inför rätten berättar Nadjas 22-årige son för första gången om hur det gick till när han körde ihjäl sin mamma. Stämningen inne i salen blir ofta så upprörd att åhörare ombeds att lämna rummet. Den stora frågan är nu om 22-åringens lillebror kan dömas för mord om det inte var han som satt bakom ratten. Och kan det ha varit så att mordet var planerat med hjälp av släktingar till brödernas pappa? Del 2 av 2. Ljudklippen kommer från Aftonbladet, Sveriges Radio och SVT Nyheter. Uppdatering: avsnittet är publicerat innan Hovrättens dom. Där man senare slagit fast att det fanns ett hedersrelaterat motiv bakom mordet. Hör alla avsnitt av Inför rätta hos Podme. Besök podme.com och skapa ditt konto. Ladda sedan ner Podmes app i AppStore eller Google Play och börja lyssna.
2023-10-25
Länk till avsnitt

Sonen som körde ihjäl sin mamma ? Del 1: ?Jag kommer klippa dig och din nya man?

Den 30 juli 2022 blir fembarnsmamman Nadja Blom påkörd av en bil när hon går på gatan tillsammans med sin nya pojkvän. I bilen sitter två av hennes söner, som strax efter händelsen startar en livesändning på Facebook inifrån bilen. När rättegången inleds står hela sex personer åtalade i målet. Sönerna är misstänkta för mord och frågan är nu vem av bröderna som körde på paret och varför? Kan det finnas ett hedersmotiv bakom mordet? Del 1 av 2. Hör alla avsnitt av Inför rätta hos Podme. Besök podme.com och skapa ditt konto. Ladda sedan ner Podmes app i AppStore eller Google Play och börja lyssna.
2023-10-24
Länk till avsnitt

Ny säsong ute nu!

Lyssnarsuccén Inför rätta är tillbaka med nya avsnitt. I säsong 2 hör du bland annat; Mordet på Adriana, Sonen som körde ihjäl sin mamma och Knivmordet på Ulf Sandberg. Nytt avsnitt släpps varje onsdag hela hösten. Du hittar alla avsnitt av Inför rätta när du har tecknat ett Podme Premium abonnemang. Signa upp dig på podme.com - de första fjorton dagarna är gratis.
2023-08-22
Länk till avsnitt

Inför rätta ? Ny true crime podd på Podme

I Inför rätta får du ta del av de mörkaste och mest hårresande rättsfallen i Sverige just nu. I den första säsongen berättar vi bland annat om Lärarmorden på Malmö Latinskola, Almedalsmordet och rättegången mot Kungen och Prinsen. Genom rättegångsljud och intervjuer med anhöriga och drabbade får du en unik inblick i de mest aktuella brottsmålen. 

Hör alla avsnitt på Podme:
https://podme.com/se/infor-ratta 
Ladda ner Podme-appen i Appstore eller Google Play. Skapa ditt konto och prova kostnadsfritt.
2023-05-25
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.