Sveriges 100 mest populära podcasts

Anekdoterna

Anekdoterna

Sätt på er hörlurarna och förbered er på en skön mix av skratt, kryddat med våra egna perspektiv och vardagsvisdom. Vi delar med oss av våra skruvade historier, humoristiska tankar och vuxenlivsfunderingar - högt och lågt. Ofiltrerat. "Anekdoterna" by Haroun - podden där vardagens små stunder blir till stora skratt!

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

podcasters.spotify.com/pod/show/anekdoterna

Avsnitt

Q/A - Vi besvarar era frågor!

Ni frågar - vi svarar!

Vi har handplockat några av lyssnarnas frågor. Här kan ni höra våra svar. Det blir en blandad kompott av både trams och djup. Missa inte att ställa din fråga till nästa Q/A avsnitt längre fram!

Enjoy!

2024-07-21
Länk till avsnitt

Från bajs till bliss - Dr. Tracys tips

Dr. Tracy joinade vår studio för ett gött samtal! Det här avsnittet handlar om de mest intima och kulturellt betingade hygienvanorna: tvätta eller torka sig efter toalettbesök. Tillsammans med vår gäst Tracy, en ST-läkare med liknande rötter som oss, utforskar vi de medicinska, kulturella och miljömässiga aspekterna av denna praxis. Vilken metod är egentligen bäst? Följ med på en informativ och underhållande resa som utmanar vanor och ger nya perspektiv på en daglig rutin.

2024-07-14
Länk till avsnitt

Tummen ur r*ven!

Det tog Peter fyra år att till slut våga starta en podd. I avsnittet pratar vi om rädslor och tvivel som finns och hur man tar tummen ur r*ven. Vi utforskar vad som krävs för att övervinna våra personliga hinder samt till att inspirera andra som kanske är i samma sits. Vi delar också våra målsättningar med podden och vad vi hoppas att ni, våra lyssnare ska få ut av den. Välkommen till en ärlig resa om självupptäckt och målsättning!

2024-07-07
Länk till avsnitt

Lydnadskultur i barndomen

I detta avsnitt diskuterar vi hur lydnadskulturen i vår barndom har påverkat vår självbild och vårt sätt att navigera i det svenska samhället. Vi delar personliga berättelser, reflekterar över kulturella normer och diskuterar hur det är att balansera två världar i en och samma barndom. Missa inte detta tankeväckande samtal om kultur, identitet och uppfostran!

2024-06-30
Länk till avsnitt

"Regler i relation"

I det andra avsnittet dyker vi ner i ämnet "regler i relation". Trots att det inte finns något rätt eller fel så är det ett ämne vi vill diskutera. Trött på alla oskrivna regler? Vi också!

Så häng med när vi utmanar konventionella uppfattningar och delar våra perspektiv på vad som verkligen spelar roll för att bygga en sund relation.

2024-06-23
Länk till avsnitt

Flickvän hemma - Öppen dörr-policy

I detta avsnitt pratar vi om hur det var för oss bröder med en mellanösternkultur att äntligen få ha flickvänner, men med en "öppen dörr-policy". Vi utforskar balansen mellan att anpassa oss till det svenska samhället och samtidigt visa respekt för vår familjs traditioner.

2024-06-16
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.