Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Morgonpasset i P3

Morgonpasset i P3

Kom in i värmen! Varje morgon i P3 är en fartfylld resa, full av intryck. Ansvarig utgivare: Caroline Lagergren

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

sverigesradio.se/morgonpassetip3

Avsnitt

David grillas av Anders Holmberg, Peg Parnevik och Bling Empire

Katherine är trött på att David alltid har rätt, därför har vi bjudit in Anders Holmberg för en utfrågning av David. Vi ringer också Evelyn Mok för en recension av realityserien "Bling Empire" om snuskigt rika asiater. Dessutom blir det äkta fredags-feeling med stjärnan Peg Parnevik som fått upp ögonen för opera! Vi snackar också om svensk vs. amerikansk feminism och det feministiska dilemmat när det kommer till fillers och skönhetsingrepp.

2021-02-26
Länk till avsnitt

Gaykaraktärer i spel, Tone Sekelius och Zlatans sångkarriär

Katherine har sett 30 minuter med Ebba Busch där det uppstod riktigt dålig stämning. Kodjo upptäcker att han är ansiktet utåt för kompetensutveckling och producent-Fabian och Kodjo byter plats! Musikguiden berättar om att Zlatan ska vara med i italienska mello. Dessutom kommer spelreportern Effie och snackar representation i spelvärlden och dagens gäst är Tone Sekelius som kom ut som trans i söndags!

2021-02-25
Länk till avsnitt

Katherines pampasstrån, Ingela Jansson och Måns Vasalopp

Katherine har fått pampasstrån av en lyssnare, men stylingen som hon gjort är under all kritik! Vi ringer också till Måns Möller och frågar hur han mår efter tio Vasalopp! Blev det blodbad i pjäxan? David påminner också Måns om varför han egentligen fick komma till Morgonpasset förra gången. Dagens gäst är Ingela Jansson som suttit åtta år i etiopiskt fängelse. Vi snackar om hur hon hamnade där, de fruktansvärda förhållandena och hur man psykiskt och fysiskt överlever något sådant.

2021-02-24
Länk till avsnitt

Tennisproffs, Ardalan Shekarabi och Kodjos lordkniv

Vendela och David funderar över om det verkligen går att säga att man skänker pengar till välgörenhet om man tvingar någon att åka tio vasalopp för det? Som traditionen lyder kommer också Richard Henriksson förbi, vi snackar om Naomi Osaka som petat Serena Williams från tennistronen. Dessutom får vi ministerbesök, socialförsäkringsminister Ardalan Shekarabi kommer till studion. Vi diskuterar gangsterrap, har Ardalan och moderaten Hanif Bali enats i den frågan? Sedan pratar vi om migrationspolitik och de personliga dilemman det innebär för honom.

2021-02-23
Länk till avsnitt

Optimist eller pessimist?, Stefan Ekengren och allt om potatismos

Optimistiske David konstaterar att Katherine är pessimist utifrån ett test, sedan kommer Jonathan Rollins som har sett den bästa svenska filmen hittills i vår filmklubb! Inte nog med det vrider och vänder vi på olika sätt att göra potatismos tillsammans med stjärnkocken Stefan Ekengren!

2021-02-22
Länk till avsnitt

Whoopty med oboe, Nour El-Refai och grisar som spelar tv-spel

Vi har gjort oboe coolt! Charlotta Flood kommer till studion och levererar låten Whoopty av CJ på sin oboe! Dessutom kommer Kodjo med den svindlande nyheten om att grisar kan spela tv-spel. Sedan har vi fredagsmys med humorstjärnan Nour El-Refai. Vi snackar om hennes debut som regissör, hur vardagen är med pojkvännen Henrik Schyffert och att jaga med Leif GW!

2021-02-19
Länk till avsnitt

One hit-wonders i spelvärlden och elitstyrkans hemligheter med Elin Härkönen

Jag fick gå på dagen, jao! Vi kan inte släppa att Kodjo blev av med jobbet efter att ha fört över en miljard fel när han jobbade på bank. Det finns fler där ute som fuckat upp, bland annat en borgmästare i Texas. Vår spelreporter Effie Karabuda har också en historia från när hon jobbade i en fiskbutik, men hon berättar främst om one hit-wonders i spelvärlden! Dessutom kommer Elin Härkönen som varit med i programmet Elitstyrkans hemligheter hit! Hon bangar aldrig för en utmaning vilket vi fick se prov på live i radio!

2021-02-18
Länk till avsnitt

Kodjo råkade föra över niohundra miljoner och kan man drilla barn till framgång?

Det är onsdag och P3 Krim kommer förbi och berättar om när personer dött i arresten, sedan har David skrivit ett nytt inlägg i sin dagbok! Dagens gäst är barnpsykologen Lars Klintwall Högberg från programmet "Våra barns hemliga liv". Vi diskuterar barnuppfostran, går det att drilla sina barn till framgång? Dessutom delar Kodjo med sig av ett misstag han gjorde när han jobbade på bank.

2021-02-17
Länk till avsnitt

Kungliga knoddar, Fettisdag med Carl Jan Granqvist och svensk bearnaisesås

Det är inte vilken tisdag som helst, utan Fettisdag! Vi firar den med livsnjutaren Carl Jan Granqvist! Dessutom vill David och Vendela fastställa bearnaisesås som svensk en gång för alla! På alla hjärtansdag meddelade också Meghan Markle och Prins Harry att de ska få en till bebis och sättet de gjorde det på har uppmärksammats. Hovreportern Sara Ericsson kommer förbi och berättar vad det här handlar om.

2021-02-16
Länk till avsnitt

Fyllon på spa, Mauro Scocco och vilken politiker firar sin födelsedag bäst?

Katherine fick knappt något alla hjärtansdag-firande medan Kodjo var på spa där några fulla personer bjöd på en show. Tramsfrans har koll på hur politikerna firar sina födelsedagar så vi hör med honom hur det ligger till. Dessutom kommer Mauro Scocco! Vi snackar om skulpturer i glass som kastats ut från fönster på Kungsholmen, scenskräck och om att köpa en reserv-Rolex!

2021-02-15
Länk till avsnitt

Adelssystemet, Emma Frans och folk som tar upp mobilen när man pratar!

David och Katherine är rörande överens om att folk som tar upp mobilen när man pratar med dom är fruktansvärda människor. Dessutom är Lord Kodjo tillbaka! Göran Mörner från Riddarhuset kommer förbi och reder ut om Kodjos titel är äkta. Sedan är mediernas Go-to-person om Corona, Emma Frans med! Vi snackar om hennes Corona-dagbok och Facebookgrupper som är kritiska mot Corona-strategin.

2021-02-12
Länk till avsnitt

Spel som blir film, Ahmed smakar en semla och hur gör man oboe coolt?

En riktigt semmel-torsdag! Ahmed tvingas provsmaka en riktigt fin semla från ett konditori. Dessutom har vi ett extra långt besök från spelreportern Effie Karabuda och vi snackar spel som blir film! Sedan visar det sig att blåsinstrumentet oboe är ute. Hur gör vi oboe-spelande coolt?

2021-02-11
Länk till avsnitt

Fatshaming, Janne Josefsson och livsråd från Kenta Kofot

Det är återigen Julio-onsdag! Katherine har blivit fatshamead i en sportbutik och Ahmed öppnar upp sig kring sitt hat mot semlor. Dessutom dyker Janne Josefsson in i studion för en blixtvisit. Vi snackar om de ändlösa kärleksbreven han får men också baksidorna med att vara den skjutjärnsjournalist som han är. Sedan ringer vi upp Kenta Kofot och får avgörande livsråd!

2021-02-10
Länk till avsnitt

Gamla idrottare, riksrätten mot Trump och Davids dagboksdebut

David har börjat skriva dagbok och Vendela och David delar med sig av dagboksinlägg. Sedan kommer Richard Henriksson och vi snackar Tom Brady och Zlatan gamla idrottare som är på topp! Dagens gäst är Ginna Lindberg som reder ut riksrätten mot Trump som börjar idag och Linnea rasar över användandet av ordet "En".

2021-02-09
Länk till avsnitt

Filmen "Tillsammans", Peter Dalle och Superbowl-framträdanden vi minns

Vi börjar morgonen med att Jonathan Rollins kommer förbi och berättar sin take på filmen "Tillsammans". Det visar sig också att han har starka känslor när det kommer till quarterbacken Tom Brady. Vi snackar också om ikoniska Superbowl-framträdanden som vi minns. Dagens gäst är ingen mindre än Peter Dalle! Vi grottar bland annat ner oss i humorklassikerna Yrrol och varifrån inspirationen kom. Vem ställde upp på att trycka sin penis mot fönstret och varför är det kul att spela surgubbar?

2021-02-08
Länk till avsnitt

Hedra avtalet, Sarah Dawn Finer och Lord Kodjo

David har reagerat på att Nyamko Sabuni använder sig av en och samma fras alldeles för många gånger i en intervju. Redaktionen undersöker det här under sändningen. Dessutom har David med sig en överraskning till Kodjo som blir adlad till lord! Sedan kommer ljuvliga Sarah Dawn Finer till programmet. Vi snackar om hennes ändlösa talanger och hur det var för henne att få sin ADHD-diagnos.

2021-02-05
Länk till avsnitt

Aqua, David Sundin och spelkaraktärer vi blir kåta på

Vi börjar starkt med att prata med popgruppen Aqua som gjort en akustisk version av Barbie Girl. Sedan kommer spelreportern Effie Karabuda förbi och berättar om vilka spelkaraktärer som gjort gamers kåta genom åren. Dessutom kommer Sveriges populäraste (och enda) programledare David Sundin hit! Vi snackar dåliga stand up-gig, hur hans karriär kan gå så spikrakt uppåt och varför han egentligen har en mustasch.

2021-02-04
Länk till avsnitt

Julio Iglesias, Anna Ardin och mejlande spenat

David har hittat den ultimata musiken att börja sin morgon med - smörsång med Julio Iglesias! Han verkar inte vara den enda som går igång på detta heller. Kodjo berättar om spenat som kan skicka mail vilket får Katherine riktigt nyfiken. Dessutom gästar Anna Ardin och berättar sin sida av historien som ledde till att Julian Assange anklagades för sexuella övergrepp.

2021-02-03
Länk till avsnitt

Club house, allt om börsen och "går över könsgränsen, jao!"

Vendela förstår inte alla Davids 90-talsreferenser och vi efterlyser 90-talsgrejer som man glömt bort. Dessutom kommer Nanna förbi och ger oss en dagsfärsk ute- och innelista, men huvudämnet idag är pengar och investeringar! Sveriges främste ekonomijournalist Andreas Cervenka kommer och lär oss allt om börsen. Vad är egentligen Gamestop-affären?, Reddit vs Wallstreet och finns det risk för en börsbubbla?

2021-02-02
Länk till avsnitt

Poddtips: P3 Klubben

Linnea Wikblad gästar P3:s populärkulturella podd och pratar om sin nya favoritserie "Love after lockup".

2021-02-01
Länk till avsnitt

Abortförbud i Polen, Patrik Arve och djur med dialekter

Först gästar Richard Henriksson för att snacka om fotboll och hans nya podd. Sen blir det en energisk start på hela veckan med Patrik Arve som livar upp hela studion. Dessutom snackar vi om abortlagarna i Polen och dialekter hos nakenråttor.

2021-02-01
Länk till avsnitt

Har GW blivit prankad?, vad har Oisin Cantwell på sig idag? och Helen fucking Sjöholm!

Vi ringer upp Oisin Cantwell för att reda ut om Leif GW Persson verkligen blivit utsatt för bedrägeri och hur han mår. Dessutom bjuder Oisin på dagens outfit! Vi bjuder in legendernas legend Helen Sjöholm till studion. Sedan bjuder Kodjo på en historia om när David vek sig!

2021-01-29
Länk till avsnitt

Arga lappar, att bota pedofili och rysk mat

Katherine har med sig en lapp om ekorrar från sin bostadsrättsförening och vi efterlyser fler lappar. Vår spelreporter Effie Karabouda berättar om det senaste från spelvärlden och sen kommer psykiatrikern Christoffer Rahm. Han bedriver en världsunik forskning på KI som handlar om hur man ska behandla och eventuellt "bota" pedofili.

2021-01-28
Länk till avsnitt

Förintelsens minnesdag, Pernilla Wahlgren och motorsågsfyllor

Arkeologen Daniel Levianthan berättar om de okända vita båtarna som tog fångar från koncentrationsläger till Sverige. David, Kodjo och Katherine gästas också av Sveriges största Show Business - ikon Pernilla Wahlgren. Vi pratar också om en riktigt olycklig fylla i Kungsbacka och bråket mellan Zlatan och Lukaku.

2021-01-27
Länk till avsnitt

Arbetsskadade influencers, matten som styr världen och Sveriges Fran Lebowitz

Vendela, Kodjo och David ringer upp Frans Strandberg aka "Tramsfrans" och pratar om influenceryrkets baksidor. Bland annat har Hannapee skadat handen efter att ha öppnat budad saft. Vi ringer upp och kollar hur hon mår senare i sändningen. Matteprofessorn David Sumpter berättar om ekvationerna som kan underlätta vår vardag. Dessutom har Vendela sett en serie om Fran Lebowitz och vi vill hitta hennes svenska motsvarighet.

2021-01-26
Länk till avsnitt

Jonathan Rollins har sett sökarna och Henrik Schyffert berättar om framgångarna

Jonathan Rollins har ännu en gång sett en klassiker och denna gång är han minst sagt skärrad. Vi ringer upp Sveriges EU-Minister Hans Dahlgren som har ett speciellt skryt. Henrik Schyffert kommer förbi studion och berättar om framgångarna, livet och ångesten. Det blir även lite; Vågar Inte Säga Nej-Yao!

2021-01-25
Länk till avsnitt

Skrytfredag, Alba August och vi testar rootbeer float

Vi ber om era bästa skryt, ringer Carl Bildt som får berätta hur det går till när vi byter statsminister i Sveriges vs amerikanska presidenter och vi riskerar att försvinna spårlöst under helgen efter Kodjos spaning om Putin och Askkungen. Vi smakar också rootbeer float, lyssnar på Marc Anthony och får besök av skådisen och numera sångerskan Alba August.

2021-01-22
Länk till avsnitt

Matthew McConaugheys badvatten, Asabea Britton och allt blir bättre med musik

Vi kan inte sluta prata om och som Matthew McConaughey, Ina Lundström ger oss en GBG-rapport och vår spelreporter Effie har läst in sig på Twitch uppdaterade och omdiskuterade användarvillkor. V gästas även av barnmorskan och Instagram-profilen Asabea Britton och i slutet av morgonen bevisar vi att allt blir verkligen bättre tonsatt med musik.

2021-01-21
Länk till avsnitt

Shamead för sina kläder, Tareq Taylor och låtskrivar-Dave

Det fokuseras mycket på kläder i början av morgonen. Vi ringer upp Göran Greider som brinner för mjukisbyxan i alla sammanhang och David och Kodjo berättar om två riktigt tveksamma outfits på ett lågstadiedisco. Sen kommer kocken och enligt David "världens finaste människa" Tareq Taylor och pratar om sin matresa till Jerusalem. David delar även med sig av sina oväntade låtskrivarambitioner.

2021-01-20
Länk till avsnitt

Benjamin Ingrossos mörker, Kassem Hamadé om Syrien och var är alla gay-killar?

David, Vendela och Oscar kan inte släppa hur perfekt Benjamin Ingrosso är så vi ringer upp Benjamin för att ta reda på hans mörka sidor. Oscar är orolig för att "bögarna håller på att dö ut" och Babs levererar ett kanonväder, pun intended. Gäst är Expressens Mellanösterkorre Kassem Hamadé som under tio års tid bevakat arabiska våren och i synnerhet Syrienkriget. Bland annat pratar vi om hans intervju med Syriens president Bashar al-Assad.

2021-01-19
Länk till avsnitt

Davids gråt-reklam, Markus Krunegård och tuffa sig med passerkort

David, Kodjo och Kath (på distans) inleder med den viktiga frågan - heter det snowracer eller bob? Vi fortsätter ännu starkare med en skärrad Jonathan Rollins som på sin svenska kulturresa fått i uppdrag att se filmen Nattbuss 807. På tala om skärrad, David berättar om en reklamfilm som får tårkanalerna att vridas på och gäst denna morgon är ingen mindre än Markus Krunegård!

2021-01-18
Länk till avsnitt

Babs skidresa genom sthlm, P3 Hemligheter och Carina Bergfeldt

Ojojoj vi börjar morgonen starkt med att UNDERBARA Babs tar skidor till jobbet!? Hon åker från söder i Stockholm till radiohuset och har självklart kontakt med studion hela vägen in i mål. Sen kommer Samir Yosufi och Hanna Hellquist för att berätta om nya P3 Hemligheter. Dagens gäst är Carina Bergfeldt som är aktuell med en ny talkshow på SVT!

2021-01-15
Länk till avsnitt

Plog-story jao, Effie Karabuda från P3 Spel och Streetfood-skribenten Jonas Cramby

Vi efterlyser berättelser från när man blivit nerplogad av en plogbil! Effie från P3 Spel kommer och berättar lite nyheter från spelvärlden. Sen blir det såstest med Jonas Cramby som är streetfood skribent och fantast på kinas matkultur. Han har med sig en sichuansås som skapat kaos i en känd snabbmatskedja.

2021-01-14
Länk till avsnitt

The Soup Nazi, Sex And The City och P3s nya krimpodd

EN fullspäckad show där vi börjar med att premiära de nya segmentet "Kodjo, gissa vem du pratar med!". Det går alltså ut på att Kodjo får ca 2 minuter på sig att ställa frågor för att ta reda på vem han pratar med. Vi startade upp med ingen mindre än THE SOUP NAZI aka Larry Thomas. Sen kom Amie Bramme Sey och pratade om hur SATC påverkat en hel generation. Slutligen fick vi besök av Evalisa Wallin som är aktuell med nya podde P3 KRIM.

2021-01-13
Länk till avsnitt

Sjögurkan Kodjo, Ahmeds vinterbad och Jakob Hellman

Dagens avsnitt börjar med sorgliga nyheter om sjögurkan Kodjo innan vi ringer vi upp Ahmed Berhan som testat vinterbad(!?) och berättar om det. Vi ringer även upp Sven Carlsson från ekot som uppdaterar oss om läget i USA. Dagens gäst är Jakob Hellman som kommer och pratar om sina nya skiva, vart han hållit hus och hur livet ser ut idag!

2021-01-12
Länk till avsnitt

Änglagård, läget i USA och regissören Lisa Langseth!

Jonathan Rollins är mitt i en svensk kulturresa och har nu för första gången sett Änglagård, han är med i studion för att recensera! Vi ringer även upp usa-korren Fernando Arias för att få höra lite mer om hur läget i USA ser ut just nu. Sen blir de snack om hyllade serien Kärlek & Anarki när regissören Lisa Langseth gästar!

2021-01-11
Länk till avsnitt

Tjetjensk dans, tyngdlyftning för tjejer och levande ting i garderoben

David kan inte sluta titta på klipp med tjetjensk dans, Kath har rensat garderoben och upptäckt något riktigt otrevligt och vi ägnar morgonen åt att ta tag i nyårslöften. Som vanligt är ett av löftena att leva mer hälsosamt så Dag Toystoy kommer till studion och yogar. Vi fortsätter på tema träning när kulturjournalisten och tyngdlyftaren Sara Martinsson berättar om sin nya bok där hon utforskar tjejer som lyfter jäkligt tunga grejer!

2021-01-08
Länk till avsnitt

Stormningen av kongressen, Matias Varela och lyckan över en skrivare

David, Katherine och Kodjo pratar om nattens händelser där Trump-anhängare stormade kongressen. Vi ringer upp USA-korrespondenten Cecilia Khavar som var på plats, Ginna Lindberg förklarar vad som kan hända med Trump nu och Washingtonbon Candence Pearson berättar hur om hur hon upplevde natten. Vi får också finbesök av skådespelaren Matias Varela och pratar om samarbetet med storregissören Ridley Scott, varför han inte vill vara en "Hollywood-svensk" och hur det gick till när han besökte Star Wars-inspelningarna i London och fick se den riktiga Millenium Falcon.

2021-01-07
Länk till avsnitt

Bros i hyresnämnden, Tomas Alfredson och ska Kim och Kanye skiljas?

Katherine är tillbaka från julledigheten, det ryktas om skilsmässa för Kim och Kanye, det är beef mellan två hiphop-giganter och en man har vunnit ett märkligt fall i hyresnämnden tack vare sin älskarinna. En händelserik onsdagsmorgon med andra ord! Stjärnregissören, tillika Kalle Bergs drömgäst, Tomas Alfredson kommer till studion men det gör tyvärr inte Kalle. Istället ringer vi upp Kalle som ger oss ett par frågor vi helt enkelt måste ställa till Tomas.

2021-01-06
Länk till avsnitt

John Dillermand, Uje Brandelius och backa-jao

Kodjo berättar om det danska barnprogrammet där man lär känna Johan Dillermand som har "världens längsta snopp". Vi lär känna Uje Brandelius som spelar sig själv i filmen "Spring, Uje, spring" som är baserad på hans eget liv och när han fick diagnosen parkinsons sjukdom. Vi läser även upp era historier om när det blivit avståndstjafs på grund av corona.

2021-01-05
Länk till avsnitt

Fredrik Sjöshult, Lotta Lundgren och Vendelas prank-hämnd

Expressens kriminalreporter Fredrik Sjöshult gästar för att reda ut nyheten om artisten som häktats för stämpling till människorov, Vendela eftersöker en hämnd på en busringning och Lotta Lundgren kommer på besök och pratar om mat och Olof Palmes glassrecept.

2021-01-04
Länk till avsnitt

Nytt år, SSU:s ordförande Philip Botström och ID-quiz

Första dagen på det nya året och i detta förbandade program minns David, Kath och Kodjo tillbaka på några av sina mest lyckade och misslyckade nyårsfiranden. Vi gästas av SSU:s ordförande Philip Botström som avslöjar när han kommer lämna sin post och en av P3 ID:s skapare, Axel Winqvist quizzar oss på året som gått.

2021-01-01
Länk till avsnitt

Skruttiga bilar, musikåret 2020 och regeringen i fjällen

Årets sista sändning och Kodjo, Ahmed och Linnea pratar om skruttiga bilar i allmänhet och Ahmeds bil Blåbärt i synnerhet. Vi sammanfattar också musikåret 2020 tillsammans med musikjournalisten Kristofer Andersson och Linnea erkänner att hon aldrig hört WAP (urschäkta?). Babs levererar en otrolig summering av nyhetsåret och så pratar vi om regeringen som inte tycks kunna låta bli att gå på köpcenter och åka till fjällen, trots pandemin.

2020-12-31
Länk till avsnitt

"Kristina", hur mår Amazonas och kindpussas med hantverkare

Denna onsdagsmorgon läser David om P.K. Subban som eventuellt blivit dumpad, Kodjo berättar om askan som smugglats ut i rymden och Linnea kommer ut som doktorand i Kristina från Duvemåla. Vi minns tillbaka på den korta perioden minidisc var en grej, pratar om svindyra hus och hantverkare som måste kindpussas. Gäst är tidigare Latinamerikakorren Lotten Collin, aktuell med en ny serie om Amazonas.

2020-12-30
Länk till avsnitt

Efterlysta britter och framtidsspaningar med filosofen Karim Jebari

En helt ny trio i form av Ayan, Vendela och Ahmed är i studion idag! Vi pratar om britter som rymmer i Schweiz och efterlysta backpackers i Australien. Dessutom blir det trendspaningar inför 2021 och snack om framtiden tillsammans med Karim Jebari, filosof vid institutet för framtidsstudier på KTH.

2020-12-29
Länk till avsnitt

Sista minuten-shopping i mellandagsrean, kändisdricks och Nannas kulturtips

David, Vendela och Ahmed reder ut varför Helsingborgare är överrepresenterade i Paradise hotel och ser kändisar dricksa i sociala medier. Dessutom hoppar Nanna in som gäst med kort varsel och bjuder på kulturtips.

2020-12-28
Länk till avsnitt

Julhistorier, julklappar och teologen Joel Halldorf

Detta är en juldagen-special där gänget delar med sig av egna julhistorier, kath ger julklappar och teologen Joel Halldorf kommer för att prata om tro!

2020-12-25
Länk till avsnitt

Julafton-special med rimstuga och Henrik Nyblom

God Jul YAO! I dagens sändning ringer vi upp Jonathan Rollins, Oisin Cantwell, Jan Emanuel, Gizem Erdogan och Zara Larsson för att kolla läget och få lite julklappsrim! Sen kommer Henrik Nyblom och gästar studion innan vi avslutar med en hejdå-låt från Marcus Berggren!

2020-12-24
Länk till avsnitt

Dåliga överraskningar, att bli ni:ad och E-TYPE

Kungen är inget fan av överraskningar så vi pratar på om just det! Sen blir det en speciell diskussion om att bli NI:ad innan vi bjuder in legenden E-TYPE som bjuder på väderrapport!

2020-12-23
Länk till avsnitt

Saker man inte får vara dålig på, Marcus 2021-lista och Anna Nordbeck om Vaccinkrigarna

Dagen börjar smått i kaos med försovningar innan vi går in på att prata om saker man INTE får vara dålig på. Anna Nordbeck från dokument inifrån kommer och berättar om Vaccinkrigarna. Sedan avslutar vi med en 2021-lista från Marcus!

2020-12-22
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.