Sveriges 100 mest populära podcasts

Morgonpasset i P3

Morgonpasset i P3

Kom in i värmen! Varje morgon i P3 är en fartfylld resa, full av intryck. Ansvarig utgivare: Erik Hedtjärn

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

sverigesradio.se/morgonpassetip3

Avsnitt

Ovaccinerade riksdagsmän, felskickade sms och vem är brun enligt Märta Stenevi?

Linnea Wikblad har fortfarande inte fått ordning på sin bil som läcker in, och extremt många försöker locka in henne på försäkringsbedrägeriets bana. Det här får David att tänka på när hans kompis eldade upp sin bil. Kodjo Akolor fick ett märkligt sms av David igår och anar att något är fel, vilket får oss in på temat "felskickade sms jao!". P3 Nyheters Babs Drougge uppdaterar oss om ovaccinerade riksdagsmän och hur det går för flickan som adopterades tillbaka till Ryssland. Moa Lindstedt från Musikguiden berättar om Tove Los nya samarbete med Duran Duran. Sedan blir det svensk politik, när Jämställdhets- och bostadsministern Märta Stenevi gästar! Vi pratar bland annat om hennes ledarstil, varför det går så dåligt för Miljöpartiet och vem är egentligen brun?

Programledare: David Druid, Kodjo Akolor, Linnea Wikblad
2021-10-21
Länk till avsnitt

Korvfingrar, 15-åriga kontraktsmördare och att få sin autismdiagnos sent i livet

Linnea Wikblad vill ha fler sorters tutor i bilen, kanske en förlåt-tuta? Vi pratar med P3 Nyheters Kalle Berg om skattefinansierad poesi i Tranemo och om att Brasiliens president Jair Bolsonaro riskerar åtal för höga dödstal. Det är Julio-onsdag PARALLELT med "Grov patwa-wedenesday". Vi går igenom svängiga låtar med väldigt grovt språk. Moa Lindstedt från Musikguiden berättar att The Weeknd och Swedish House Mafia verkar släppa musik och att det försiggår rave i medeltida tappning. Evalisa Wallin från P3 Krim Krim har tittat på hur unga personer gör kriminella nätverk tjänster och sedan själva gör en kriminell karriär, 15-åriga kontraktsmördare. Clara Törnvall är kulturjournalist och har precis släppt boken Autisterna, hon fick sin autismdiagnos när hon var 42 år och har sedan dess genomgått ett slags pånyttfödelse.

Programledare: Linnea Wikblad, David Druid och Kodjo Akolor
2021-10-20
Länk till avsnitt

Kanye West i Trollhättan, världens otöntigaste band och Alexandra Pascalidou

Borde David Druid ställa upp i Lets Dance? Finns det något band i världen som inte är lite lite töntigt? Och vad fan gör the artist formerly known as Kanye West på donken i Trollhättan? SD-riksdagsledamoten som menar att vaccinet är en giftspruta! Trippelmördaren som startat podd! Paul McCartney hävdar att Bob Dylan ligger bakom The Beatles gräsrökande! Dessutom pratar vi med Alexandra Pascalidou om kritiken mot hennes rapportering kring en försvunnen flicka, hennes nya pjäs Mammorna och vad som format henne.

Programledare: Kodjo Akolor, David Druid och Vendela Lundberg
2021-10-19
Länk till avsnitt

David Druids gräsrökande, gnäll av Adele och 100 år av porr

Linnea Wikblad är lasagnemanden, David Druid har tappat allt närminne pga för mycket gräsrökande (eller icke-gräsrökande), Kodjo Akolor hyllar den spanska kvinnan som visade sig vara tre män och vi pratar om det globala fraktkaoset med Kalle Berg från P3 Nyheter. Tydligen kan butikshyllorna stå tomma i jul! Lars Noréns ägodelar drog in 2,2 miljoner på auktion, vi recapar kulturbråket om personkulten. Ryssland har vunnit slaget om att spela in den första filmen i rymden och dessutom går vi igenom 100 år av porr med Klara Arnberg, docent i ekonomisk historia som varit med och skrivit boken Såra tukt och sedlighet: Hundra år av pornografi i Sverige.

Programledare: Linnea Wikblad, David Druid och Kodjo Akolor
2021-10-18
Länk till avsnitt

Översättningen i Squid Game, fett starkt knarkgodis, Janne Andersson om VM-kval och rasism

Översättningen i Netflix-serien Squid Game har upprört många, vi tar hjälp av Sydkorea-kännaren Hayun Kang som hjälper oss reda ut hur man egentligen svär så grovt som möjligt på koreanska. Adele har släppt låten Easy on me och studion är i tårar. P3 Nyhets Babs Drougge levererar ett "kassa översättningar"-väder och följer upp med det senaste om attacken i Kongsberg. Vi pratar även om tullverkets varning för det starka knarkgodiset, Coldplays nya album Music of the Spheres, Dave Chappelles kritiserade Netflix-special The Closer och om att Hitler går till val - trots Lenins klagomål. Dessutom: Zara Larsson har slutat med gräs och porr! Förbundskapten Janne Andersson brinner för korv och fotboll, vi snackar med honom om Alexander Isak, Zlatan Ibrahimovic, fotbolls-vm i Qatar, den otroliga stämningen på Nationalarenan och om villkorstrappan. Gillar Janne pyro?

Programledare: Kodjo Akolor, David Druid och Margret Atladottir
2021-10-15
Länk till avsnitt

Persisk hög rishäst, attacken i Kongsberg och dokumentären Psykopaten

Det finns många där ute som sitter på en hög rishäst, perserna är kanske främst skyldiga till detta ris-skryt. Hur gott är egentligen persiskt ris med tadig? Salade Olivie, really? Linnea Wikblads bil gör märkliga ljud, På Spåret-deltagarna är släppta och varför skriver alla svenska artister på svenska igen? Vi pratar med Ekots reporter Jan Andersson som är på plats i Kongsberg och P3 Nyheters Babs Drougge går igenom händelseförloppet i pilbågsattacken. Effie Karabuda tittar förbi därför att Fortnite tydligen ska bli film. Dessutom: Programledaren Kjell-Ola Kleiven som gjort dokumentären Psykopaten gästar och förklarar hur man går tillväga när man gör en film om en man som kallar sig själv psykopat. Vi snackar även om konstverken som hittades utanför en second hand-kedja i Sverige och visade sig vara värd miljoner. OBS: Namnen som används när vi pratar om dokumentären Psykopaten är fingerade.

Programledare: Linnea Wikblad, David Druid och Kodjo Akolor
2021-10-14
Länk till avsnitt

SD-tjänstemannen, snuslarm i premier league och diagnos pojkvän/flickvän

David Druid minns när han satte kniven i halspulsådern på en arena en gång, när han ser ett sår i Linnea Wikblads ansikte. Kodjo Akolor har ramlat över en artikel om det senaste preventivmedlet för män, en pung-mikro. Hela programmet präglas också av diskussioner kring "diagnos pojkvän/flickvän", när man betett sig totalt orimligt mot sin partner helt och hållet kodat till sitt kön. Ja, vi är moderna på det sättet! Dessutom ger P3 Nyheters Kalle Berg fördjupningar om SD-tjänstemannen som haft kopplingar till vit makt-rörelsen och författaren Sally Rooneys protest mot Israel. Jonathan Stålhös från Musikguiden berättar om en fossil som fått ett oväntat musik-namn. Dagens gästtimme ägnar vi åt fotbollsvärlden där det händer sjukt mycket just nu! Richard Henriksson kommer och pratar om snuslarm i Premier League, villkorstrappen och om publikrekord inom damallsvenskan.

Programledare: Kodjo Akolor, David Druid, Linnea Wikblad
2021-10-13
Länk till avsnitt

Erotik med Margaux Dietz, en ny pacemaker för hjärnan och problem i hen-språket

Tisdag och Spaniens nationaldag! Hur ligger det egentligen till med den svenska gängkriminaliteten på den spanska solkusten? Kodjo Akolor har också märkt att Morgonpasset är lite av Sveriges Radios offerlamm, eller männen på Titanic. I slutet av månaden är det dags för Europe's biggest dance show, där Sveriges del kommer ledas av Samir Yosufi! Han kommer till studion för att peppa upp inför det! P3 Nyheters Kalle Berg berättar om den eventuellt värsta oljekatastrofen någonsin och en ny pacemaker för hjärnan. Jonathan Stålhös från Musikguiden summerar artisternas pandemiår och reder ut vad som händer med artisternas saker när de dött. Dagens stora gäst är ingen mindre än influencern och författaren Margaux Dietz, som är aktuell med sin nya erotiska roman, och hon bjuder på lite högläsning.

Programledare: Kodjo Akolor, David Druid, Vendela Lundberg.
2021-10-12
Länk till avsnitt

Linneas rövgrillspremiär, så preppar du inför en kris och vem är brun?

Nu är det inte långt kvar tills Musikhjälpen 2021 drar igång i Norrköping. Därför gästas vi av Lina Asp, huvudproducent för Musikhjälpen, som avslöjar årets tema - för en värld utan barnarbete. Linnea har haft premiär för "rövgrillen" i bilen denna morgon, något som får lyssnana att spränga inkorgen med andra fyndiga namn. Fittmicron och bajskokaren är bara några av dessa.. Jonatan Stålhös från Musikguiden berättar om att det bara är en månad kvar tills Silk Sonic släpper sitt debutalbum, något som får Kodjo att fullkomligt jubla i extas. Linnea ger oss en uppdatering av Bad art friend och på internationella komma ut-dagen tycker David att det är dags för honom att komma ut som woke. Kalle Berg från P3 Nyheter pratar givetvis om "vem är brun-tjafset" mellan Per Bolund och Jimmie Åkesson från gårdagens partiledardebatt. Vad fan skulle man göra om det plötsligt blev strömavbrott i en vecka eller om vattnet slutade funka? Dagens gäst är specialistofficeren och författaren Miguel Guerrero, som lär oss hur man ska preppa inför en krissituation.

Programledare: Kodjo Akolor, Linnea Wikblad och David Druid
2021-10-11
Länk till avsnitt

Gröna Lunds skräckmiss, Paradiset och sanningen bakom maten på Met

Riktig fredagsfeeling och "aldrig gå hem"-stämning i studion när Margret Atladottir är här! Hon har funderat mycket kring att Kim Kardashian ska hosta Saturday Night Live i morgon, men också om folk byter om när dom kommer hem? David Druid har nåtts av riktigt goda nyheter och Kodjo Akolor är den enda som inte har en aning om vem som vann Nobelpriset i litteratur. Som tur är har Victor Malm suttit uppe hela natten och läst Abdulrazek Gurnahs bok och kommer och ger en recension. Moa Lindstedt från Musikguiden berättar om dansande kinesiska damer, Justin Biebers nya musik och Måneskins ABBA-cover. P3 Nyheters Babs Drougge har koll på varför Gröna Lund är i blåsväder efter en jobbannons som upprört vissa. Dagens storslagna fredagsgäst är ingen mindre än stjärnkocken Marcus Samuelsson, vi pratar om kändisminglet i New York, succén kring vegansk mat och såklart tar vi upp kritiken han fått för sin meny på Met-galan!

Programledare: Kodjo Akolor, David Druid, Margret Atladottir
2021-10-08
Länk till avsnitt

Crazy Dave's day, UFC mot Lamotte och vilka får inte Nobelpriset i litteratur?

David Druid är ur synk idag, ingen låt passar. Linnea Wikblad får skamset spela upp sin låt. Kodjo Akolor introducerar oss för Crazy Dave's day eftersom dagen är kommen när David hamnar på en meny. P3 Nyheters Babs Drougge uppdaterar oss om den omtalade villkorstrappan inom fotbollskulturen och varför Facebook har liknats med cigarettföretagen. Dessutom kommer spelreportern Effie Karabuda förbi och ger oss det senaste om jämställdhetsdebatten inom CS. Vi har också nåtts av rykten om en celebrity death match mellan Victor de Almeida och Joakim Lamotte, när, var och hur skulle det här ske? Ett annat rykte på stan är att Expressens kulturredaktör Victor Malm aldrig druckit cola-läsk i sitt 31-åriga liv. Han fick därför komma förbi på en sipp. Nåväl, han kom främst för att prata om Nobelpriset i litteratur som tillkännages idag. Är det bara vita västerländska författare som får det? Och vilka skulle Victor Malm aldrig ge priset till?

Programledare: Kodjo Akolor, David Druid, Linnea Wikblad.
2021-10-07
Länk till avsnitt

Vuxna som inte tål tomat, Squid game och Pandoraläckan

David är kastanjemannen, naturlekar vi minns från barndomen och får man skämta om allergi? Kalle Berg från P3 Nyheter snackar om den oerhört populära Netflix-serien Squid game och gör ett tappert försök att förklara nobelpriset i fysik som tilldelades Syukuro Manabe, Klaus Hasselmann och Giorgio Parisi. Samtliga har gjort viktiga upptäckter för att förstå jordens klimat. Vi pratar med Evalisa Wallin från P3 Krim om mannen som misstänks för explosionen i Annedal som nu jagas av polisen. Moa Lindstedt från musikguiden firar Max Martin efter hans Billboard-rekord. Dagens huvudgäst är Uppdrag Gransknings Joachim Dyfvermark som är en av journalisterna bakom pandoraläckan, varför är den här läckan så spektakulär? Dessutom: hundar i Los Angeles är svinhöga och Linnea Wikblad ställer frågan INGEN tidigare vågat ställa till Kodjo Akolor (för att den är problematisk).

Programledare: Linnea Wikblad, David Druid och Kodjo Akolor
2021-10-06
Länk till avsnitt

Den söta lilla bimbon, Ninja Thyberg om Pleasure och reaktionerna efter Lars Vilks död

Vad fan hände egentligen igår när internet DOG? Adele ska ÄNTLIGEN släppa ny musik, Charlie XCX har släppt en het musikvideo som utspelar sig på en begravning, Daniela Rathana glider in i studion och förklarar vad farstaglitter är. Expressens kulturchef Karin Olsson gästar oss och går igenom reaktionerna efter Lars Vilks död. Succéfilmskaparen Ninja Thyberg har gjort filmen Pleasure om porrindustrin, i huvudrollen glänser Sofia Kappel och vi pratar med Ninja om hennes resor till LA och om hennes syn på porr har ändrats. Nobelpriset i medicin har INTE "vunnits" utan tilldelats David Julius och Ardem Patapoutian för sina upptäckter av receptorer för temperatur och beröring, Kalle Berg från P3 Nyheter förklarar för oss.

Programledare: Kodjo Akolor, David Druid och Vendela Lundberg
2021-10-05
Länk till avsnitt

Lars Vilks död, Linnea Wikblads snygga blinda kille och tantrafestivalen som spårade

Linnea Wikblad vill förtydliga: hon blev tillsammans med sin snygga kille INNAN han blev blind. Kodjo Akolor har varit i Monaco på bröllop och sett mer pengar än han någonsin kommer ha själv. David Druid är på ett sjuhelvetes humör och busar runt som bara David kan. Vi pratar med Lin Holmquist om hennes tantrafestival i Molkom där 100 deltagare smittades av corona. Kalle Berg från P3 Nyheter fördjupar våra kunskaper om Pandora Papers där 200 svenskar är med i läckan, bl.a. Swedish House Mafia. Kalle går även igenom de tragiska omständigheterna kring konstnären Lars Vilks och de två polisernas död. Vår flygande reporter Ahmet Yaraman var på derbyt mellan AIK och Djurgårdens IF igår och berättar om den elektriska stämningen med 42500 åskådare på plats, han listar även de mäktigaste derbyna i världen.

Programledare: Kodjo Akolor, Linnea Wikblad och David Druid.
2021-10-04
Länk till avsnitt

Mordet på Kim Jong-uns halvbror, Margrets ögonbryn är tillbaka & Therese Alshammar

David Druid har en låt på hjärnan och vi lyckas med hjälp av tusentals lyssnare förstå att det är Pandora - Trust Me, du kan inte ana vad som händer sen: Pandora ringer upp oss på den fasta telefonen. Babs Drougge från P3 Nyheter fördjupar våra kunskaper om explosionen i Annedal, Hov1 släpper album efter att fått sin låt bortplockad från Spotify och Lady Gaga & Tony Bennet levererar perfekt höstmys. P3 Dokumentärs stjärnproducent Jon Jordås snackar om den otroligt rafflande historien om mordet på Kim Jong-uns halvbror. Margret Atladottir delar med sig om sin alopecia och vi firar att hennes ögonbryn verkar vara på väg tillbaka! Dessutom: LEGENDAREN Therese Alshammar tittar förbi.

Programledare: David Druid, Margret Atladottir & Ayan Jamal
2021-10-01
Länk till avsnitt

Tjejer lämnar CS, Victor de Almeida och vad är Magdalena Anderssons favoritpizza?

David Druid och Linnea Wikblad inser att uttrycken man hade som barn varierar beroende på vart man kommer ifrån, "säkert dåligt" förstår nog ingen utanför Sörmlands gränser. Dagens huvudgäst är Victor de Almeida, och han kan snacka! Han har gjort en livsresa som för många verkar omöjlig. Han har tagit sig ut ett 20 år långt heroinmissbruk och driver idag den superhajpade Youtube-kanalen "Dialogiskt". Vi pratar om kvällen då han fastnade i heroinet och vändpunkten som tog honom ur det. Gårdagens stjärngäst Tegnell följs även upp av Sveriges kanske första kvinnliga statsminister, Magdalena Andersson! Hon har till allas glädje med sig Säpo. P3 Nyheters Babs Drougge delar också med sig av lite fun facts om den nya partiledaren. Det är torsdag, så vår spelreporter Effie Karabuda kommer också och berättar varför tjejer slutar spela Counter Strike.

Programledare: David Druid, Kodjo Akolor, Linnea Wikblad.
2021-09-30
Länk till avsnitt

Anders Tegnell om hävda restriktioner, updates från klubbarna i natt och det första pirret!

Dagen är här! Restriktionerna är hävda! Anders Tegnell DRAS bokstavligen in i studion för lite firande! Musikguidens Petrina Hinas har varit på nattklubb i natt och kommer med en rapport från glada festprissar! Linnea Wikblad minns också sitt första sexuella uppvaknande, en dröm om "Påsen" i Trasdockorna, vilket får lyssnarna att vakna till och dela med sig av sina första sexuella upplevelser från populärkulturen. Visst är det något sexigt med Snusmumrikens mystik? Dessutom kommer Evalisa Wallin från P3 Krim och berättar om ett fall som innehåller det mesta: knark, darknet, vapen och bitcoin. P3 Nyheters Kalle Berg uppdaterar oss om att Trump-administrationen hade planer på att döda Julian Assange och det senaste om den tragiska explosionen i Göteborg igår. Men också, vad säger grisen i Japan?

Programledare: Kodjo Akolor, David Druid och Linnea Wikblad
2021-09-29
Länk till avsnitt

Domen mot R Kelly, kulturkrig och myter kring åldrande

Gamla minnen från fritidsgården får David Druid och Vendela Lundberg att tänka på hur svårt det var att umgås över åldersgränserna som liten. Artiga och trevliga David hade däremot många pensionärskompisar. Vilka oväntade kompispar, rent åldersmässigt, finns det där ute? Dagens gäst är också på samma tema. Johan Croneman, krönikör på Dagens Nyheter, kommer förbi! Han är med i en podd i P1 där de bland annat slår hål i myter om åldrande. P3 Nyheters Kalle Berg rapporterar om vad som kommit fram i rättegången mot R Kelly, som nu dömts på samtliga punkter. Förutom det fördjupar han händelsen i Västerås där en man dog efter en kollision med en elsparkcykel. Kalle får även en ny roll som vår kulturkrigskorre! Kodjo Akolor har också grävt fram en artikel om den första bekräftade tidsresenären.

Programledare: David Druid, Vendela Lundberg, Kodjo Akolor
2021-09-28
Länk till avsnitt

Tyska valet, Denise Rudbergs kärlek till Julio och Linneas matlåda

Det skrivs historia i dagens Morgonpasset! Vi har nämligen Julio-onsdag på en måndag. Daniel Claps som tyvärr inte fick någon guldbiljett av Idol-juryn har tagit sig från Malmö till Stockholm, för att framföra Julio Igleasias Pobre Diablo. Vad passar då bättre än att dagens gäst, författaren och framförallt Julios största fan, Denise Rudberg är dagens gäst? Vi pratar om varför hon älskar Julio så mycket, varför hon hatar Lets Dance och om hennes otroligt hyllade sommarprat. Det var val i Tyskland igår och vi får såklart senaste nytt ifrån både Kalle Berg och vår korrespondent Caroline Kernen, som är på plats i Berlin. Vi öppnar även upp Linneas frågelåda som vi kallar för matlådan. Får man värma fisk i lunchrummet och vad tusan lagar man för att imponera på sin veganska dejt?

Programledare: Kodjo Akolor, Linnea Wikblad och David Druid
2021-09-27
Länk till avsnitt

Madonna på röda mattan, Per Gessle och "missing white woman syndrome"

Fredagen med stort F är här! Per Gessle är dagens gäst och det vibrerar i hela studion! Margret Atladottir är också på plats och bjuder på en buffé av popkulturella spaningar! Kodjo Akolor har följt R Kelly rättegången och reagerade på en del saker i försvararens retorik. USA-korren Roger Wilson är på plats i New York och har intervjuat Madonna! Vi ringer upp honom och får spännande detaljer från hennes premiär av sin konsertfilm. P3 Nyheters Babs Drougge reder ut hur woke talibanerna egentligen är och vad "white missing woman syndrome" är, som det snackats mycket om i amerikanska medier. Dessutom ringer vi upp vår P3-korre Caroline Kernen, som har koll på allt man behöver veta om det tyska parlamentsvalet som äger rum på söndag. Sist men absolut inte minst kommer ju Per Gessle och bjuder på historiens kanske mysigaste intervju om Roxette-tiden, legendariska möten med bland annat Paul McCartney och om när han utgav sig för att vara "Foppa".

Programledare: David Druid, Margret Atladottir, Kodjo Akolor
2021-09-24
Länk till avsnitt

Powerkvinnan Antonija Mandir, kvargmänniskor och Davids patt-off

Linnea Wikblad och David Druid har inte världens bästa start, eftersom de pratar om varandra. Det blir det ändring på när poeten och kassörskan kommer in med lite poesimys. Lina Arvidsson har skrivit en bok med betraktelser från bakom kassan, finns det något mer relaterbart? Det blir också högläsning av verket "Kvargmänniskorna". P3 Nyheters Babs Drougge uppdaterar oss om ubåtsbeefen och om den stora frågan om huruvida Chablis kommer smaka Chablis? Moa Lindstedt från musikguiden kommer också med glädjande nyheter för konsertälskare! Dagens huvudgäst är influencern och POWERKVINNAN Antonija Mandir! Hon är med i det mycket omtalade programmet "Svenska Powerkvinnor", som många, inte minst Linnea Wikblad, haft en del att säga om senaste veckan. David Druid uppfinner också en ny lek. Patt-off.

Programledare: Linnea Wikblad, David Druid, Kodjo Akolor
2021-09-23
Länk till avsnitt

Linnea Wikblad har panik, treårige Tim riskerar att utvisas, Ann Heberlein och Miss Li

Vet du vad som är den perfekta sändningen efter en lång utbrändhet? Att David Druid försover sig (lite) och att Linnea Wikblad får ratta inledningen av dagens program. Babs Drougge hoppar in och fördjupar våra kunskaper om den treåriga Tim som riskerar att utvisas. Kodjo Akolor är på P3 Älskar Stockholm och vi bjuds på livemusik av Miss Li, smygpremiär av hennes nya singel Porslin bland annat. Ann Heberlein menar att hon blivit cancelled och har nu släppt boken "Fallet", vi snackar om vad som egentligen hände. Sex and the city-bästisen död, Willie Garson blev 57 år. Vi snackar om musiklärare och märkliga mattelärare som ställer upp på "Roliga timmen". Dessutom äldre människors inredning OCH Caroline Kernen är på plats i Schweiz inför det stundande valet om samkönade äktenskap.

Programledare: Linnea Wikblad, David Druid och Kodjo Akolor
2021-09-22
Länk till avsnitt

Kodjo Akolors stökiga svensexa, Kinas fastighetskris och incels inifrån

Han är tillbaka! GigaChaden Kodjo Akolor har åkt privatjet och stökat runt rejält på svensexa. Vendela Lundberg har återigen gjort bort sig socialt, ett återkommande problem verkar det som. Conan O'brien har zero fucks left to give på Emmy-galan. Musikguiden har pratat med Benny Anderssons son om skapandet av abbatarerna: "En enorm apparat". Vi pratar om fastighetskrisen i Kina med Babs Drougge från P3 Fastighetsnytt. Det klassiska klippet när BBC berättar att Prince Philip, Duke of Edinburgh har dött spelas upp och dessutom snackar vi om de svenska artisterna som medverkar på soundtracket till Fifa 22. Psykiatern Stefan Krakowski har djupintervjuat incels och gått undercover på internationella incelforum och är morgonens huvudgäst.

Programledarna: Kodjo Akolor, David Druid och Vendela Lundberg
2021-09-21
Länk till avsnitt

Budget Bachelor, fuckade Frankrike och Exonphspoilerse

Linnea Wikblad somnar till detaljerade beskrivningar av mord, Ahmed Berhan har varit i Göteborg och fick inte rösta i kyrkovalet, Norm Macdonald gick bort i cancer och Sveriges största Norm-lover komikern Daniel Sanchez gästar oss och ger oss the best of Macdonald. Hur mår svenska Bachelor, egentligen? Finns det en bättre start på dagen än Blackjack? Hur gick det i kyrkovalet? Och hur mår Frankrike, egentligen, efter att ha blivit dumpade i direktsändning? Dessutom: Vanessa "Nessa" Elie vet allt om svensk reality och driver idag Sveriges största spoilerkonto på instagram. Vi pratar Paradise Hotel, Ex on the beach. Lil Nas X har släppt nytt album förresten!

Programledare: Linnea Wikblad, Ahmed Berhan och David Druid
2021-09-20
Länk till avsnitt

Hanna Hellquist och David Druid: The Reunion, dansk snus i underlivet och PMS

De möts igen. Hanna Hellquist och David Druid. The One Where They Get Back Together. Babs bjuder på Hanna Hellquist väder! Margret Atladottir känner sig som tredje hjulet! Vi pratar om danskarnas konstiga vana av att stoppa snus under förhuden! Hanna "Hanapee" Persson tittar förbi och pratar om PMS, hon har precis medverkat i dokumentären PMS Forever på SVT Play. Channing Tatum är skitsnygg! Bildgoogla inte Lenny Kravitz framträdande på Gröna Lund. Lil Nas X album Montero är släppt! Dessutom pratar vi om skönhetsoperationer och så kommer P3 Klubbens Nanna Olasdotter Hallberg och är rätt hård mot en av hennes favoritpersoner, Therese Lindgren.

Programledare: Hanna Hellquist, David Druid och Margret Atladottir
2021-09-17
Länk till avsnitt

Hanif Bali, prästen som vägrar viga heteropar och Afghanistanveteranen

Linnea Wikblad mår: sådär, David Druid mår som "jazz" och Effie Karabuda får stiga upp extra tidigt och ta över Kodjo Akolors mikrofon. Vi pratar om TV4-programledaren som kanalen nu brutit med och Kalle Berg förklarar bakgrunden till prästen som vägrar viga heteropar och tar oss igenom det senaste i anklagelserna mot Hanif Bali. Kalle ger oss även en genomgång av gåvorna som Stefan Löfven tagit emot i riksdagen. Effie är tillsammans med en Göteborgare! Världens bästa låtar är korade av Rolling Stone! Konsertbiljettförsäljningen rusar! Och varför släpps det aldrig ett nytt GTA? Dessutom pratar vi med Callis Amid som tjänstgjort i Afghanistan i tre vändor. Hur var det att riskera livet? Borde vi stannat? Var det värt alltihopa? Går det att sprida demokrati med militära medel?

Programledare: David Druid, Linnea Wikblad och Effie Karabuda
2021-09-16
Länk till avsnitt

Powerkvinnor, Lilla Hjärtat och Ulf Kristerssons förortstolk

David Druid lever i fel tid, det är därför han är så konstig enligt Linnea Wikblad. De funderar också på vad det bästa fyndet kan vara ifrån en loppis. Vem visste att man kunde tjäna storkovan på hundburar? Linnea Wikblad har också stött på en konstnär på sociala medier som hon inte blir klok på, så vi bjöd in henne! Lovisa Sköld kommer och snackar om sin realistic art. P3 Nyheters Kalle Berg fördjupar oss i ny information om vad som hänt bakom kulisserna under Trumps presidentskap och det stora powerkvinnor-bråket mellan Margot Wallström och Camilla Läckberg. Det blir också en tung stämning i studion när Melinda Jacobs gästar. Hon var "Lilla Hjärtats" familjehemsmamma. Esmeralda, som den lilla flickan egentligen hette gick tragiskt bort förra året och skakade om hela Sverige. Dessutom kommer Evalisa Wallin från P3 Krim och reder ut allt om sprängningen i Värnamo, där en man dog.

Programledare: Kodjo Akolor, David Druid, Linnea Wikblad
2021-09-15
Länk till avsnitt

Met-galan, 7 råd för en lyckad integration, och mammutbebisar on the way!

Vendela ger sin analys av alla outfits från den årliga Met-galan som gick av stapeln igår, en gala som inte intresserar David det minsta. Däremot har han märkt att Ronaldo har ett visst typ av inflytande nu när han är tillbaka i Manchester United! P3 Nyheters Kalle Berg fördjupar oss om Cementa-mörkningen och kommer med glada nyheter om framtida mammutbebisar! Alla vill göra musik med BTS och den senaste i raden är Coldplay, musikguiden har med sig ett smakprov på hur det låter. Dagens gäst är debattören och tidigare polisen Mustafa Panshiri. Han är en av dem mest högljudda inom den svenska integrationsdebatten och har träffat många nyanlända runt om i Sverige. Han har formulerat 7 råd som han önskade att han hade fått när han kom till Sverige.

Programledare: Kodjo Akolor, David Druid, Vendela Lundberg
2021-09-14
Länk till avsnitt

Kodjos mysiga spahelg, MTV genomgår en medelålderskris och Musse Hasselvall om våld

Det är måndag och Kodjo glänser efter att ha varit på en otrolig spahelg med sin fru. Joel Söderberg från musikguiden berättar om de stora snackisarna från MTV Awards. MTV fyllde ju likt Kodjo 40 år i år, och Joel säger att det märks att MTV går igenom en liten medelålderskris. De hade nämligen fem nya sociala medier-kategorier. Folk har förstås åsikter kring detta och tycker att det håller på att bli en sociala medier-gala. Vad får man skämta om och vad är inte okej? Kalle Berg från P3 Nyheter berättar om hur diskussionerna har gått efter att Claes Malmberg, enligt många, skämtade på ett mycket opassande sätt i programmet Parlamentet. Kampsportsprofilen och författaren Musse Hasselvall kommer för att prata om våld. Han har tillsammans med Robert Svensson skrivit boken Våldet en bok om det som lockar, smärtar och skrämmer oss. Vi pratar ofta om att det är viktigt att prata med våra barn om sex och porr. Men hur pratar man med sina barn om våld och vad är det med våld som lockar?

Programledare: Kodjo Akolor, Linnea Wikblad och David Druid
2021-09-13
Länk till avsnitt

Ögonvittne från 9/11, Ebba Busch i blåsväder och att "feela" sig själv

Det är fredag och studion är i right type of mode! Fredag betyder också att Margret Atladottir är på plats! Hon har tagit sig upp ur sitt veckolånga rabbithole om 9/11-attackerna. Passande nog kommer journalisten Marie Nyreröd som var den enda svenska tv-journalisten på plats i New York under attentaten. Hon såg attacken från en terrass på sitt hotell och fick snabbt sadla om till nyhetsreporter. Fredag betyder också att P3 Nyheters Babs Drougge är på plats! Ebba Busch är i blåsväder igen och svensk forskning vill testa psykedeliska svampar som behandling för psykisk ohälsa. En beef som Kodjo Akolor trodde var löst har blossat upp igen, tydligen är hela kvällspressen emot honom. Margret Atladottir har också upptäckt ett visst släktskap med Britney Spears efter hennes senaste instapost. Ett annat fredagstecken är såklart Nanna Olasdotter Hallberg inne- och utelista som ger oss vägledningen inför kommande vecka!

Programledare: Kodjo Akolor, David Druid, Margret Atladottir
2021-09-10
Länk till avsnitt

Yoni-massage, Claes Malmbergs orten-visa och succéserien Drugdealer

Linnea Wikblad har varit på sin första konstkurs och upplever att det är svårt att inte göra fint. Kodjo Akolor har kollat på humor-tv och har en cancelledspaning. Vi får besök av en yoni-massör i studion som berättar allt om hur hennes behandling går till. Bryter det mot sexköpslagen eller inte? P3 Nyheters Kalle Berg ger oss det senaste ifrån sossekampen och Magdalena Andersson. Dessutom berättar han om den sista juden i Afghanistan, som nu lämnat landet. Effie Karabuda från P3 spel pratar spelföretaget Paradox och larmen om kränkningar inifrån. Sedan blir det en skratt- och gråtfest när regissören Isabella Rodriguez och skådisen Moa Engdahl från succéserien Drugdealer kommer till studion!

Programledare: Kodjo Akolor, David Druid och Linnea Wikblad
2021-09-09
Länk till avsnitt

Fotbolls-VM i Afghanistan? Kylie Jenner är gravid och Jonas Gardell

Restriktionerna släpps 29 September och Jonas Gardell jublar i studion. Vi pratar med Evalisa Wallin från P3 krim om avhoppare från Shottaz och de svenska IS-kvinnorna. Ska Margret Atladottir klippa Mona Sahlin-frisyr? Kylie Jenner och Travis Scott väntar barn och Kodho Akolor byter namn efter beef med Aftonbladet. Denise Rudberg har upptäckt Julio-onsdag och Julio har tagit sig in i Idol tack vare lyssnaren Daniel Claps. Apropå beefs så är det tjafs mellan Allsvenskan och svenska fotbollslandslaget om Qatar-VM, finns det än mer kontroversiella länder att lägga världsmästerskapen i? Free Britney? Det verkar som att Britney Spears pappa har bytt åsikt i frågan. Vi minns terrordåden i Paris 2015 på Bataclan-teatern och pratar med Jonas Gardell om HBTQ-historia och hans nya bok Ett lyckligare år.

Programledare: Kodjo Akolor, David Druid och Margret Atladottir
2021-09-08
Länk till avsnitt

Matias Varela minns Michael K Williams, Storbråk i Lund och Mona Sahlin

Skådespelaren Michael K Williams är död och vi ringer upp Matias Varela som minns sin vän. Vendela och David drar igång jakten på Herr eller Fru September, vi vill göra en uppdaterad variant av hantverkarkalendern. I Lund har ett 50-tal personer från olika familjer hamnat i storbråk. Svenskt K-popband ställs ut i Sydkorea och Myra Granberg ska tolka Måneskin i P3 Session. Dagens gäst är Mona Sahlin, vi pratar om Socialdemokraternas val av partiledare, hennes upplevelse av att vara kvinna i politiken, depression och såklart Jan Emanuel. God fucking morning, som Ken Ring skulle sagt.

Programledare: Kodjo Akolor, David Druid och Vendela Lundberg
2021-09-07
Länk till avsnitt

Linnea Wikblad tänker på Dalsland, Ginna Lindberg om abortlagen i Texas och Matlådan

Linnea öppnar upp frågestuden "Matlådan i Morgonpasset", Kodjo Akolor pratar om den enda beefen hiphop-världen bryr sig om: Greta Gris vs. Kanye West. Fotbollsmatchen mellan Brasilien och Argentina urartade, första festivalen med covidpass i Sverige. Vi snackar IS-kvinnor och dessutom kommer USA-kommentatorn Ginna Lindberg och försöker förklara abortlagen i Texas, Jen Psakis virala abortkommentar och Joe Bidens sluttande förtroendesiffror. Dessutom minns vi 11 September.

Programledare: Kodjo Akolor, Linnea Wikblad och David Druid
2021-09-06
Länk till avsnitt

ABBA återförenas, kokainets väg till Sverige och Jonas Eriksson

Kodjo Akolor sågar ABBAs nya låtar! Sverige vann mot Spanien! Hur tar sig kokainet in i vårt land? Tigran Feiler, Latinamerikakorrespondent för SVT, har gjort en dokumentärserie för Uppdrag Granskning där han följer det vita guldets väg in i det blågula folkhemmet. Entreprenören, fotbollsdomaren och draken i SVTs Draknästet, Jonas Eriksson, lär oss allt om hur man gör en perfekt pitch. Det blir självklart en hel del snack om hans otroliga fotbollsdomarkarriär också. Drake har släppt albumet "Certified Lover boy" och Joel från musikguiden har lyssnat. Även Veronica Maggio bjuder på ny musik. Dessutom: Xi Jinping rekommenderar fyra små rätter och en soppa till middag.

Programledare: Kodjo Akolor, Margret Atladottir och David Druid
2021-09-03
Länk till avsnitt

Kräftrant av Stefan Ekengren, guldskytten Philip Jönsson och kronprin(s)essan

"Havskräftan är det mest oprisvärda skaldjuret i världen" skriker kocken Stefan Ekengren när vi äntligen ger svaret på den eviga frågan: havskräfta vs. insjökräfta. Vi snackar den stora proteströrelsen mot vaccinpass i Frankrike, ABBAs troliga reunion och den strängaste abortlagen i USA på nästan 50 år. Effie Karabuda från P3 Spel snackar om kinesiska barns skärmtid, den fantastiska politikreporten på Ekot reder ut röran i vem som blir Socialdemokraternas nya partiledare (blir det Magdalena Andersson eller?) och vi ringer upp den stora guldhjälten i Paralympics, Philip Jönsson, som alltså tog Sveriges guld. Juste! Kodjo Akolor har drömt något.

Programledare: Linnea Wikblad, Kodjo Akolor och David Druid.
2021-09-02
Länk till avsnitt

Linnea Wikblad är tillbaka, vinsnack med Frida Lund och stolpe in på toan

Linnea Wikblad är tillbaka med besked och det blir såklart snack om avståndet mellan kön och röv, att lägga en ters på myggan och världens enklaste jobb: kock på lyxyacht. "Good morning wine lovers!" säger vi och välkomnar vinentusiasten Frida Lund som precis släppt en bok om vin för nybörjare, "Vin från A till Ö". Kalle Berg bryter ner Joe Bidens tal om USAs utträde från Afghanistan och vi ringer upp Terese Cristiansson som är på plats i Kabul. Usain Bolt har tydligen släppt ny musik förresten, vi lyssnar i förskräckelse.

Programledare: Kodjo Akolor, Linnea Wikblad och David Druid
2021-09-01
Länk till avsnitt

Vapenhandel, Nicolas Lunabba och raggningsrepliker på Tinder

Vendela är tillbaka från semestern i Frankrike och sänder tillsammans med David och Ayan. Vi pratar om bästa öppningsreplikerna på Tinder, gästas av journalisten Mathias Sthåle som skrivit en bok om var kriminella gäng får sina vapen ifrån och senare kommer en av årets mest uppskattade sommarpratare, Nicolas Lunabba. Vi pratar om hans arbete med att hjälpa utsatta barn i Malmö som lever i fattigdom och riskerar att dras in i kriminalitet.

2021-08-31
Länk till avsnitt

Katherines sista sändning, Timbuktu och Carina Bergfeldt-gate

Det är en sorglig dag eftersom det är Katherine Madame Zimmermans sista sändning!!! Vi läser upp hyllningar från er lyssnare, får äntligen veta vad Kath gjorde för att förbereda sig inför att börja på P3 och det blir gråtfest i slutet av sändningen. Var är Kodjo kanske ni undrar? Jo han är sjuk, idag av alla dagar! Förutom att sörja Katherine kommer Richard Henriksson och snackar den galnaste silly season på länge. Kalle berättar om hur folk fortsätter vara arga på Carina Bergfeldt. Och Jason "Timbuktu" Diakité gästar och läser en dikt i Katherines ära!

Programledare: Katherine Zimmerman & David Druid
2021-08-30
Länk till avsnitt

Godaste chokladen, etiska hackare och är Hanif Bali svart?

Carina Bergfeldt är i blåsväder för att ha ätit middag med bl.a Annie Lööf och Mona Sahlin, en så kallad white women power meeting som Kodjo kallar det. Kodjo försöker styra upp en egen variant, Black men power meet, men enligt google är Moderaternas Hanif Bali den enda svarta högerpolitikern så vi ringer upp Hanif och frågar om han kan identifiera sig med den beskrivningen. Vi får besök att en av världens bästa etiska hackare Frans Rosén, rangordnar choklad och har en väldigt diffus diskussion om kantareller.

2021-08-27
Länk till avsnitt

Rave-passet, Greekazo och havsormen som ville ligga

Vi kickar igång P3 Festival och försöker locka fram Rave-Dave med hjälp av ett par VR-glasögon men det visar sig att Kodjo är Morgonpassets okrönte ravekung! Hela sändningen börjar dock lite skakigt med en havererad studio och en David som är på ett sjuhelvetes humör! Vi räddar dock upp det med Effie från P3 Spel som har med sig en present till Kath, två starka djurnyheter och Greekazo som efter mycket om och men tillslut kommer fram till Radiohuset.

2021-08-26
Länk till avsnitt

Normalisera koppel på barn, svenska spionåtalet och rapport från Brå

Är det sista Julio-onsdagen någonsin? Är det helt friskt att ha koppel på barn? Och vad kommer egentligen Brå fram till i sin studie som publicerades idag? Vi snackar såklart om The Rolling Stones trummis Charlie Watts som precis gått ur tiden men även om Aaliyahs musik som nu finns tillgänglig att streama för första gången. SVT:s programledare Carina Bergfeldt samlade in en miljon kronor till Svenska Afghanistankommittén och får nu hård kritik dessutom: journalisten och programledaren för podden Gräns, Bo Torbjörn Ek gästar och snackar spioneri, apropå rättegången mot den svenska mannen som anklagas för att ha spionerat åt Ryssland.

Programledare: David Druid, Kodjo Akolor och Katherine Zimmerman
2021-08-25
Länk till avsnitt

Mohammad flydde talibanstyret, Petra Mede dejtar och höstens trender

Mohammad Husseini flydde Afghanistan som 13-åring när familjen inte längre kunde leva kvar under de hemska förhållandena i den talibanstyrda byn. Kalle Berg från P3 Nyheter fördjupar våra kunskaper om mannen som nu misstänks för mordet på Helena Andersson 1992 och MÅSTE Socialdemokraterna välja en kvinnlig partiordförande? Vi snackar Magdalena Andersson, Aktuellt och Stefan Löfvens avgång. Petra Mede är kanske den enda människan i världen som får vara lite lite sen och hon är dessutom aktuell med nya dejtingprogrammet Min historiske pojkvän på TV4.

Programledare: Kodjo Akolor, David Druid och Ayan Jamal.
2021-08-24
Länk till avsnitt

Kungens präst, Tusse rasar och live-förlossning

Det är måndag och vi får veta att en av våra trogna lyssnare ligger och föder barn under sändningen! Kodjo har åldersnoja och har färgat skägget. Kalle Berg är äntligen tillbaka från semestern och världens gladaste präst, Johan Dalman, som döpte prins Julian gästar oss. Han blir om möjligt ännu gladare när vi utnämner honom till Morgonpassets präst! Artisten Tusse rusar nästan ut ur studion när han inser att vi spelar Måneskin precis innan han ska in i sändning. Vi ber om ursäkt till Tusse och han förlåter oss och genomför intervjun

Programledare: David Druid, Kodjo Akolor & Katherine Zimmerman
2021-08-23
Länk till avsnitt

Allt om talibanerna, historien om Kapten Ynkrygg och den sista debatten om elsparkcyklar

Fredagen rivstartar med att Alex Maxia och Jon Jordås från P3 Dokumentär gästar oss. De har precis släppt en ny dokumentär om Kapten Ynkrygg och kryssningsfartyget Costa Concordia som sjönk utanför Italien 2012. Har elsparkcyklarna blivit svenskarnas nya snack om vädret? Det råder meningsskiljaktigheter i studion kring om dessa borde få existera över huvud taget, men något vi är eniga om är att idag är sista dagen vi pratar om dessa. Får man ha på sig vilken bandtröja som helst? Mariana Benyamin Sir från Musikguiden tar ett stort grepp om bandmerch och berättar om att det finns olika regler för olika genres hos fansen. När tycker de att man förtjänar att bära dessa tröjor? Efter 20 år har talibanerna nu tagit över makten i Afghanistan. Det blev otroligt känslosamt i studion när Terese Cristiansson, Mellanösternkorrespondent på TV4, berättade om hennes vänner som är kvar i Afghanistan. Sist men inte minst är det tydligen honungens dag idag! Bioodlaren Hanne Uddling har med sig flera olika sorter hemmagjord honung till studion. Det blir smaktest och David och Kodjo får svar på deras viktigaste fråga: Vad gör bidrottningen med all bisperma?

Programledare: Kodjo Akolor, Katherine Zimmerman och David Druid
2021-08-20
Länk till avsnitt

Vaccindisco, vi överlevde 90-talet och taliban bae

Det är torsdag och en vecka kvar till P3 Festival. Tina Mehrafzoon gästar oss för att berätta vad vi ska få vara med om nästa vecka. David ska få testa på att gå på rave och kanske till och med tälta? Det blir stort fokus på saker man överlevt under sin barndom i allmänhet och barndomen under 90-talet i synnerhet! Det känns som att mycket saker som hände då absolut inte hade fått ske ner barnen växer upp nu. Kodjo rymde till Arninge med sina kompisar och lyssnarna har både testat att dricka T-sprit i skolan och suttit fram på motorhuven i full fart. Hur tusan ska man få ungdomar att vaccinera sig? Jo, med hjälp av vaccindiscon! Mariana Benyamin Sir från Musikguiden berättade allt om hur dessa discon går till samt de senaste uppdateringarna kring Kanye West. Svenska spelutvecklare jobbar över flera hundratals timmar för att hinna med tajta deadlines. Det här fenomenet kallas för att cruncha, och någon som har koll på detta är förstås Effie Karabuda. Hon berättar om allt om granskningen hon har gjort och mycket mer när hon myser kvar i en hel timme i studion. Det blir även väldigt sorgset och vemodigt när David inser att Katherine slutar om mindre än två veckor.

Programledare: Kodjo Akolor, Katherine Zimmerman och David Druid
2021-08-19
Länk till avsnitt

Höstdepression, pressträff med talibaner och alligator på barnkalas

Kodjo Akolor svär på sin mamma, Katherine mår piss och David bjuder på en HET överraskning. Vi snackar människoexploatering med P3 Krims Evalisa Wallin, Babs Drougge från P3 Nyheter fördjupar vår kunskap om talibanernas presskonferens i Afghanistan och om den dömda våldtäktsmannen som får skadestånd. Vi får en fantastiskt melankolisk mandolinversion av Pobre Diablo och: Lever vi i filmen I Am Legend med Will Smith? Dessutom: biljardproffset Louise Furberg lär oss allt om just det, biljard och artisten Lorde släpper nytt album på fredag.

Programledare: Kodjo Akolor, David Druid och Katherine Zimmerman
2021-08-18
Länk till avsnitt

Politiskt Korrekt Hotel, Travis Barkers flygrädsla och Greta Greenwash

Finns det humor i fenomenet: talibaner på gym? Kan tillgång till "booty" få David Druid att äta morotsbiffar? Och när startar podden Andar & Andra Liv med Ayan Jamal? Vi pratar greenwashing med Sabina Du Rietz, forskare i cirkulär ekonomi, apropå Greta Thunbergs Vogue-omslag och IPCCs klimatrapport. Dessutom: Glassbilar med alkohol i, hur uttalar man Blink-182 och framförallt: Barnet Zaydek Carpenter som tacklas på en fotbollsplan heter absolut inte Sidedick.

Programledare: Kodjo Akolor, David Druid och Ayan Jamal.
2021-08-17
Länk till avsnitt

Jordbävningen i Haiti, Kabul har tagits över av talibanerna och Rysslandspecial

David Druid har INTE kommit direkt från krogen utan bara sovit med öppet fönster igen, Katherine har testat hela världens kräftsortiment och Kodjo Akolor har läst på om dildolagar. P3 Nyheters Babs Drougge fördjupar våra kunskaper om talibanernas framfart i Afghanistan och jordbävningen i Haiti. Vi snackar bingolotto, sjuka saker som hänt på bensinmackar och så har musikguiden fått sig en pratstund med Camila Cabello! Desstuom: Vår Rysslandskorre Johanna Melén uppdaterar oss om läget i det stora landet inför parlamentsvalet i höst. Putin! Aleksej Navalnyj!

Programledare: Kodjo Akolor, David Druid och Katherine Zimmerman
2021-08-16
Länk till avsnitt

Davids look-alike kommer till studion i 1700-talskläder och världens minsta bebis väger 200gr

Vilken maxad morgon! Vårt fankonto @morgonpassetmemes tipsade oss om Davids look-alike Petri Tigerkrona, som kommer till studion iklädd EGENSYDDA 1700-talskläder. Kodjo blir LORD KODJO fullt ut och Katherine förblir en crazy cat lady - som dessutom hennes barn snappat upp och numera kallar henne för. Förra veckan släpptes bomben. Lionel Messi lämnar Barcelona! Therese Strömberg är fotbollsexpert och reder ut allt om vi behöver veta om Messi (speciellt det faktum att han tjänar 700.000 miljoner kronor per år... OROMLIGT). Moa Lindstedt från Musikguiden kommer också förbi och berättar bland annat att Britney nu har blivit av med sin pappa som förmyndare. VÄLDEN GÅR MOT LJUSARE TIDER!!

Programledare: David Druid, Kodjo Akolor & Katherine Zimmerman
2021-08-13
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.