Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Morgonpasset i P3

Morgonpasset i P3

En härlig start på dagen! Senaste nytt, filosofiska utsvävningar, humor, kultur och intressanta gäster. Ansvarig utgivare: Caroline Lagergren

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

sverigesradio.se/morgonpassetip3

Avsnitt

Trailergasm, svensk posthistoria, och Joe Biden

Kodjo når klimax tack vare nya James Bond-trailern, Hanna berättar om gången hon träffade en Maffiaboss, och Kalle ger uppföljning på Elon Musk. Dagens gäst är Hedvig Bruzaeus som kommer och berättar hur det gick till när sverige fick sina första brevbärare - som dessutom var beväpnade med spjut!

2019-12-07
Länk till avsnitt

Davids arbetarklass-snittar, ubåtar i kroppsöppningar och kan vi leva med djur utan att förtrycka dem?

Fredag och dagen till ära pratar David om festmat, snittar närmare bestämt. Samtalet leder snabbt in på billigare snittar och nu ska vi göra en kokbok! Kalle berättar om rättegången mot Elon Musk, vilket slutar med att vi börjar prata om ubåtar i olika kroppsöppningar. Gäst är filosofen Jonna Bornemark som skrivit en lång text i DN om människans komplicerade relation till djur. Vi ställer oss den filosofiska frågan, kan vi leva med djur utan att förtrycka dem?

2019-12-06
Länk till avsnitt

Kaxiga Göteborgstjejer, Jacob Gudiol och Marcus flikfest

Hanna funderar på hur man skaffar nya vänner som vuxen. Kalle berättar om sin minst sagt kaxiga tjejkompis som startar bråk på Donken och Marcus har en flikfest och berättar bland annat om internets nya skyddshelgon. Vi har önskegästen Jacob Gudiol här som pratar om dokumentären The Game Changer och andra kostmyter - får man till exempel för lite näring i sig som vegan?

2019-12-05
Länk till avsnitt

"Salta fläcken", andra hålet i magen och vad säger vårt namn om oss?

Onsdag med Marcus, Kodjo och Hanna! På väg in till studion imorse träffade Marcus en väldigt speciell taxichaufför. Kodjo berättar om en ny solar-trend som rör en väldigt speciell del av kroppen. Hanna har återigen tvingats förklara för sin mamma Lisbeth om vår andra mage, den som helt enkelt är ett svart hål. Vi grottar även ner oss i namns betydelse. Hur påverkar vad vi heter våra identiteter och vem och framförallt hur bestämmer man vad en gata ska heta? Staffen Nyström är professor i nordiska språk och kommer för att lära oss mer. Dessutom är prispengarna från Stora Journalistpriset äntligen på väg in på Hannas rätt tomma konto.

2019-12-04
Länk till avsnitt

Cane corsos, Davids nya bebis och fotbollen räddade Sofie Nehvonens liv

Hanna har haft en cane corso på besök som slickat Lisbeth i ansiktet. David berättar om hemmets nya bebis och Kalle lyfte gårdagens spaning om julkalendern. Dessutom lär vi oss om Gatans lag. Laget som har blivit samlingsplats för missbrukare och hemlösa. Gäst är Sofie Nehvonen som för bara några år sedan var i samma utsatta situation som många av lagets medlemmar, men tack vare fotbollen har hon tagit sig ur missbruket och tog emot Zlatans pris Nummer 10 på Fotbollsgalan.

2019-12-03
Länk till avsnitt

Varghundar, brädspelens historia och panga fönster

Måndagmorgon och Shivapshishi, aka Victor, David och Kodjo är i studion. Det börjar lite aggressivt när Davids berättelse om frukt slutar i ett hot om att slå Victor. Vi snackar även om coola varghundar, lär oss om brädspelens historia tillsammans med journalisten Ika Johannesson och så visar det sig att två av tre programledare gillade att ha sönder fönster när de var barn.

2019-12-02
Länk till avsnitt

Första advent, utrotningshotade djur och Kodjos mordgåta.

Morgonpasset med Nanna vid spakarna, firar första advent. Olle Forshed gästar och berättar om utrotningshotade djur och Hanna är avundsjuk på Kodjos mordgåta-middag.

2019-12-01
Länk till avsnitt

Sängar, brittiska kungahuset och barn som är dolda konstnärer.

Victor berättar för Hanna och Marcus om hur han powernappat sig igenom hela Stockholm, Sara Ericsson lär oss allt om det brittiska kungahuset och vilket barn är nästa Dalí?

2019-11-30
Länk till avsnitt

Den stora influencer-ranten, siffran noll och Marcus by far sämsta byxköp

Marcus har fått nog av influencers, David berättar om att Ungern inte längre vill vara med i Eurovision Song Contest eftersom det är "för bögigt" och det får i sin tur Kalle att fundera på en lite alternativ Sverigeturné. Denna fredag bjuder även på storys från när Producent-Fabian blev rådissad på en bar i Partille och när Marcus blev blåst att köpa ett par svinfula byxor. Dessutom får vi besök av idéhistorikern Per Johansson som kommer för att berätta om talet noll betydelse och historia.

2019-11-29
Länk till avsnitt

Backlashen mot Zlatan, Ulf Ellervik om giftiga ämnen och Hannas skratt-tvilling

Är David mest lik Eminem på hela Sveriges Radio? Har Kalle skaffat sig en bonnig stil och är det verkligen rimligt att Zlatan ska få så mycket skit för att han köpt en fjärdedel av Hammarby? Det är några av frågorna Kalle, Hanna och David ställer sig under sändningen. Tillbaka i studion är vår favoritkemist Ulf Ellervik! Den här gången pratar vi om misslyckade giftmord och kroppens egna gifter- kan man råka förgifta sig själv till exempel?

2019-11-28
Länk till avsnitt

Davids bra humör, Nilla Fischer och kakaduor

David kommer in i studion och är på bra humör till och konstaterar att det skiljer sig från Hanna som är på är gott humör. Vi reder ut vad som egentligen hände förra veckan mellan Kalle och David under efterfesten av Stora Journalistpriset, Hanna har träffat en kakadua och gäst är fotbollsproffset Nilla Fischer. En riktig toppensändning helt enkelt!

2019-11-27
Länk till avsnitt

Snodda juveler, protesterna i Iran och "Skön...T"

Kalle, Hanna och Kodjo pratar om en stor juvelkupp i Tyskland, Eskil Erlandssons vikingasjuka och Asap Rockys eventuella uppträdande på Kronobergshäktet. Journalisten Gilda Hamidi- Nia kommer för att berätta om protesterna i Iran. vad är upprinnelsen och varför har man stängt av i princip allt internet i landet?

2019-11-26
Länk till avsnitt

Skräckpasset i P3, Anna Rosling Rönnlund och Prins Andrews dåliga ursäkter

Victor, Hanna och Kodjo sätter igång veckan med ett långt snack om skräckfilmer. Vilken är det läskigaste någonsin? Varför är nya It-filmerna superdåliga enligt Victor och vem såg A Serbian Film under en dejt? Gäst är Anna Rosling Rönnlund som pratar om hur man vet vilken fakta som egentligen är korrekt när man alltid kan hitta information som bara gynnar ens egna åsikter? Vi hinner även titta in i det brittiska kungahuset och alla skandaler just nu gällande Prins Andrew.

2019-11-25
Länk till avsnitt

Black Jack har rånats av män i kilt, ett liv som koala och Nanna kan se in i framtiden

Nanna går igenom hur koalor lever sina liv. Victor berättar om en helt ny naturkraft som Nanna drömde om innan den upptäcktes (är hon ett medium?) och David har bakat pepparkakor i november. Dessutom lär vi oss om psykiatrins historia med hjälp av Annika Berg, docent och lektor i idéhistoria.

2019-11-24
Länk till avsnitt

Tillräckligt känd för pingis på TV, etiska dilemmat med de siamesiska tvillingarna på Naturhistoriska i Göteborg och allt om avlopp

Dagens Morgonpasset i P3 är kortare än vanligt på grund av Radiosporten. Kalle, Marcus och Hanna benar ut om Kalle Berg är tillräckligt känd för att medverka i ett reality-serie om pingis, diskuterar de siamesiska tvillingarna på Naturhistoriska i Göteborg och hänger med utvecklingsingenjören Sofia Andersson som berättar om hur avlopp fungerar.

2019-11-23
Länk till avsnitt

Stora journalistpriset, pressetik, och slutet på OK boomer

Kalle, Kodjo och Hanna sänder denna KAOSIGA fredag dagen efter då Hanna vunnit STORA JOURNALISTPRISET! Wow! Dessutom träffar vi Patrik Hadenius och lär oss allt om pressetik i modern tid.

2019-11-22
Länk till avsnitt

Gammel-TV, smuggelhundar i Sverige och skål i ryggslutet

David, Kodjo och Hanna har en fartfylld torsdag med tårta, prutljuds-test och inte bara en, utan två gäster! Vi lär känna Myrna Lorentzson som bloggar på Nöjesguiden och vars blogginlägg vi pratat flera gånger om i programmet. Senare kommer även dokumentärmakaren Jonny von Wallström som gjort dokumentären Älskade smuggelhund som handlar om hur illegala uppfödare avlar och smugglar in hundar i Sverige - superspännande! Dessutom firar vi internationella TV-dagen, Hannas nominering till Stora journalistpriset som avgörs ikväll (!!!) och testar om Hanna har en skål i ryggslutet.

2019-11-21
Länk till avsnitt

Ilska i trafiken, svenskarnas sexturism i Thailand och årets (tråkiga) julklapp

David har som vanligt börjat bråka med någon i trafiken på väg in till jobbet. Victor berättar om när han blev stoppad av polisen och Maria är besviken på årets julklapp men har åtminstone äntligen fått tillbaka sin snodda cykel som varit återkommande i programmet. Gäst är journalisten Joakim Medin som har wallraffat bland svenska sexturister nere i Thailand. Det blir en lärorik timme där vi kommer in under skinnet på de svenska männen och kanske förstå lite mer om hur de tänker och beter sig!

2019-11-20
Länk till avsnitt

Asap Rockys välgörenhet, Celie Sparre, och Venedig

Asap Rocky vill donera både kläder och pengar till Sveriges Kriminalvård efter sommarens händelser. Men får han det? Kalle, Maria, och David ringer Krimininalvården och kollar upp! Dessutom snackar vi om veganism vs. kött, och träffar dagens gäst, skådisen Celie Sparre som nyligen blev utnämnd till Rising Star av Stockholms Filmfestival.

2019-11-19
Länk till avsnitt

Chivapchichi is back, Nobels fredspris, och äckligt i kollektivtrafiken

Nivån på sändningen är SKYLÅG när Victor, David, och Kodjo äntrar studion denna måndag. Chivapchichi is back! Och som inte det vore nog med korvfest redan kommer fantastiska Richard Myrenberg till studion, för att snacka om Etiopiens premiärminister som fick Nobels fredspris i år.

2019-11-18
Länk till avsnitt

Sveriges nya rykte, lyxkonsumtion och Gomorron världen P3 edition

David, Nanna och Kodjo har fått höra att det sprider sig en Sverigeskräck i Ryssland men vad är de egentligen rädda för? Nanna inför den nya programpunkten Gomorron Världen och så gästas vi av Paula von Wachenfeldt som är docent i modevetenskap vid Stockholms universitet och som lär oss allt om lyxen och lyxkonsumtionens historia. Från 1700-talets knäbyxor till dagens skryt på sociala medier.

2019-11-17
Länk till avsnitt

Falskleg, fattig matsäck och skådisen Sanna Sundqvist

Marcus, Nanna och David håller er sällskap denna lördag och minns tillbaka på sina mörka år på krogen, alla pinsamma mellanmål man tvingades ha med sig till skolan och så lär Nanna oss att vissa ätstörningar till viss del kan vara genetiska. Dessutom lär vi känna skådisen Sanna Sundqvist lite bättre som just nu är aktuell med filmen Ring Mamma!

2019-11-16
Länk till avsnitt

Di-di i Musikhjälpen, Jelassi och Rod "I am railing" Stewart

Fredag med Kalle, Hanna och Kodjo. Vi spånar idéer till Musikhjälpen, Kalle bjuder på en otrolig Bob Dylan-imitation och vi får reda på Rod Stewarts (ok boomer) 23 åriga hemlighet. Dessutom lär vi känna nya stjärnskottet Jelassi!

2019-11-15
Länk till avsnitt

Bojos te-skandal, luftkrisen i New Dehli och råttan Therese

Oj vad länge sen det var sist men idag är den äntligen tillbaka, Craaaazy Thursday! Kalle, Hanna och Kodjo läser sen om hur britterna RASAR över hur premiärministern Boris Johnsons gör sitt te, vilket får oss att ringa upp underbara Ryan. Han lär oss hur en proper cup ska göras! Dessutom har tillsammans med vår gäst Henrik Chetan Aspengren, Indien-forskaren och historiker från Utrikespolitiska institutet pratar vi om de förvärrade smogproblemen i New Delhi.

2019-11-14
Länk till avsnitt

God morgon på spanska, dokumentär om underground fighter och tjocka katter på flygplan

God morgon! Eller buenos dias som det heter på spanska. Kalle, David och Hanna pratar om en omdebatterad reklamfilm för Staffanstorps kommun där bl.a ett ungdomsgäng skildras, varav en killarna inte är så...ung? Reportern Diamant Salihu gästar och han har i en ny dokumentärserie på temat livesändningar följt en man som håller på att anordna illegala underground-fighter. Dessutom blir det djurnyheter när David läser om en tjock katt som smusslats in på ett flyg.

2019-11-13
Länk till avsnitt

Kalles brödmissbruk, Metallica i krabbgång och P3 Session med Felix Sandman

Kalle, Hanna och Marcus inleder morgonen med att prata om bröd och hur sjukt gott bröd är! Det visar sig att Kalle är beroende och Hanna hatar ciabatta. Marcus berättar om första och kanske enda gången han gått på Metalllicakonsert och hur basisten gick krabbgång på scenen. Idag är heller ingen vanlig morgon för vi får finbesök av både Tina Mehrafzoon och Felix Sandman inför P3 Session som sänds under morgonen. Vill du höra och se Felix uppträda finns alla P3 Sessions på vår Youtubekanal, Musiken i P3. 

2019-11-12
Länk till avsnitt

Gamla reklamjinglar, nobelpriset i medicin och programledarna för Musikhjälpen

Vi har en riktig måndagsmorgon med mikrofonstrul, en försenad David och producenten ringer in mitt i sändningen! När allt lugnat ner sig får vi finbesök när årets programledare för Musikhjälpen ska avslöjas. Vi gästas även av Gunilla Karlsson Hedestam som är professor i immunologi och medlem i Nobelförsamling. Hon lär Victor, Hanna och David om årets nobelpris i medicin och upptäckten av HIF-proteinet.

2019-11-11
Länk till avsnitt

Hotade noshörningar, Beowulf och framtidens algoritm-människor.

Nanna kör nyhetsrace med Maria och Ahmed, Bo Gräslund gästar och lär oss om sagan Beowulf. Och hur läskig kommer människan vara i framtiden egentligen?

2019-11-10
Länk till avsnitt

Berlinmurens fall, UK Drill och att gå med katt i koppel.

Det är årsdagen för Berlinmurens fall, vi snackar UK Drill med Petter Hallén och Hanna berättar för Kalle och Maria om en gång när hon gick med katt i koppel.

2019-11-09
Länk till avsnitt

Workshopen som sänkte David, Gaël Faye och Swing-versionen av "Blue"

David är på ett toppenhumör tills producent-Caisa kommer in och påminner honom om en workshop. Vi pratar om bröd som inte möglat på fem år, årets ord i England och fortsätter spåna vidare på en cover till Eiffel 65:s hit "Blue". Vi får dessutom fint internationellt besök när den fransk-burundiska rapparen och författaren Gaël Faye kommer till studion.

2019-11-08
Länk till avsnitt

Kalles break dance, rymddesign och bråka med bilister

Kalle, Hanna och Nanna pratar om Hannas nominering till Stora journalistpriset, Kalle visar upp sina moves och Nanna minns när hon började tjafsa med en bilist och det hade kunnat sluta riktigt illa. Sveriges enda rymddesigner, Cecilia Hertz är tillbaka och berättar hur avancerad teknik som används i rymden kan hjälpa oss nere på jorden. Vi får bland annat lära oss om en 3D-printer som kan skriva ut material gjort på månstoft!

2019-11-07
Länk till avsnitt

Försäljare som knackar på dörren, artisten Joy och snodda låtar

Victor, David och Maria pratar hur förvånad man blir när försäljare kommer och knakar på dörren och att man som barn ofta gick in till sin vuxna granne som bodde själv, vilket hade varit helt sjukt idag! Vi får besök av artisten Joy som är aktuell med ny musik.

2019-11-06
Länk till avsnitt

Rörmokaren Mats, överbeskyddande mammor och hur jobbar polisen mot grooming

Marcus tog cykeln till jobbet idag, faktiskt bokstavligen in till Kalle och Maria i studion. Vi pratar om Marcus hiphop-karriär som inte tagit fart än, Marias överbeskyddande mamma och pinsamma samtal med rörmokare. Gäst är Patrik Jensen- Sahlström som är förundersökningsledare på Stockholmspolisens grooming-grupp där man jobbar med att stoppa nätpedofiler.

2019-11-05
Länk till avsnitt

Gamla tankesmedjan-manus, Nobelpriset i litteratur och failade gender reveals

Kaosartad start med en sjuk Nanna och försenad David! Victor och Nanna läser upp gamla manus från Victors tid i Tankesmedjan, sen måste Nanna tyvärr gå hem MEN då kommer Ahmed in istället! Vi fortsätter med våra Nobelmåndagar och idag avhandlas både 2018 och 2019 års debatterade nobelpris i litteratur (som båda delades ut i år) tillsammans med litteraturkritikern Victor Malm.

2019-11-04
Länk till avsnitt

Köproblem, allt om döden, och en fundering om rödhåriga

David, Nanna, och Kodjo hänger med er i studion denna Halloween-söndag! Nanna har funderat på rödhåriga, David haft köproblem, och Kodjo har ett eventuellt beroende. Dagens gäst är Philip de Croy, sveriges enda Thanatolog! Och vi snackar om allt möjligt kring döden.

2019-11-03
Länk till avsnitt

Mystiska förlovningsringar, protesterna i Chile, och Jeffrey Epstein

Det blir grabb-sändning denna lördag när Marcus, David, och Victor är i studion! Victor hade en chockerande morgon i sin bil, och Marcus träffade en otrolig gammal tant i en antikaffär. Dagens gäst är Paulina de los Reyes. Hon är professor i ekonomisk historia och berättar allt om protesterna i Chile som pågår just nu.

2019-11-02
Länk till avsnitt

Pinsamma selfies, Ina Lundström och "ok boomer"

Kalle, Hanna och David tar vid gårdagens diskussion om nya plagg när David dyker upp i en helt ny och svinsnygg rock! Vi pratar om fenomenet "ok boomer" där generationerna boomers och zoomers inte alls möts och dessutom är vår kompis och komikern Ina Lundström tillbaka!

2019-11-01
Länk till avsnitt

Plagg som man nosat på, kärnavfall och tyrolerfest

Hanna kommer till studion i en ny väst vilket får oss att komma in på plagg utanför en comfort zone men som man ändå vågat testa. Som till exempel den oförglömliga morgonen då David plötsligt dök upp med hatt! Förutom den lilla modemissen pratar vi om nyupptäckta låtar från Lou Reed (eller var det Lou Bega?), en tyrolerfest i Danmark och gamla porrbiografer. Dessutom gästas vi av geologen Karin Högdahl som berättar vad vi ska göra av allt kärnavfall.

2019-10-31
Länk till avsnitt

Davids P3 Älskar, Linda Skugge och lite fakta om spindlar

Äntligen är David tillbaka vilket betyder att Kalle och Hanna kan förhöra honom om den vilda kvällen på P3 Älskar Lund - är det sant att han blev utkastad? Det är 20 år sedan den numera ikoniska boken Fittstim släpptes. Antologin som vände upp och ner på mediebilden av kvinnor i allmänhet och feminismen i synerhet. För att prata om den och åren som gått sedan dess har vi bjudit in debattören, författaren, kolumnisten och framförallt feministen, Linda Skugge!

2019-10-30
Länk till avsnitt

Kalle tappar det, Lamix är tillbaka, och kommentarer som tog

Kalle, Hanna, och Kodjo är i studion denna tisdag! Vi snackar om kommentar som tog, Kodjo biktar sig om mat, och Kalle är farligt nära bristningsgränsen. Dessutom kommer underbara Lamix tillbaka till programmet och förgyller vår morgon.

2019-10-29
Länk till avsnitt

Fuckbois, Trumps tal, och Nobelpriset i Kemi

Nanna, Maria, och Victor startar denna vecka efter en festlig P3 Älskar-helg! Vi snackar om Trumps tal, och Nanna undrar var alla fuckbois tagit vägen. Som sig bör är det dessutom Nobelmåndag, och denna vecka snackar vi Nobelpriset i kemi med Kristina Edström, som är batteriforskare.

2019-10-28
Länk till avsnitt

Hannas upptäckt om sig själv, nya millenniebuggen och bryggeri i magen

Efter en lite förvirrad start är Kalle, Hanna och Kodjo i studiom denna söndag! Hanna har upptäckt flera nya sidor hos sig själv, vi läser om en man som brygger alkohol i sin egen mage och vi får hjälp av en lyssnare med signaturen "Ra-Ra" att förstå filmen The Big Short. Dessutom gästas vi av cybersäkerhetsexperten Fredrik Blix som berättar om en ny millenniebugg!

2019-10-27
Länk till avsnitt

Dagen efter P3 älskar Lund, skånsk mat och Nannas stand up-debut

Kodjo, Nanna och Maria sänder från Malmö efter P3 Älskar Lund och pratar om Nannas debut på stand up-scenen, en läkemedels-bedragerska och skånsk mat! För att prata om det sistnämnda har vi bjudit in kocken Titti Qvarnström som tar med oss på en djupdykning i den skånska mattraditionen. Allt från spettekaka, svartsoppa till dagens falafel.

2019-10-26
Länk till avsnitt

"Kill i snoppen", Fermiparadoxen och en pappegoja besöker studion

Igenkänningsfaktor är hög när Kalle minns hur det brukade killa i snopen när man klättrade i repen på gympan i skolan. Hanna bjuder in en gulpannad amazon (alltså en pappegoja) som heter Olivia in i studion och Kodjo berättar om Snoop Dogs personliga "blunt maker". Gästar gör framtidsforskaren Anders Sandberg och pratar om den minst sagt intressanta fermiparadoxen.

2019-10-25
Länk till avsnitt

Romantiska tågresor, farliga nyckelpigor och djuravel med Per Jensen

David, Hanna och Kodjo pratar om att sätta upp skyltar utanför brottslingars hus, musikvideos i rättssalar med jurister som statister och farliga nyckelpigor. Dessutom gästas vi av djurprofessorn Per Jensen för att lära oss om avel.

2019-10-24
Länk till avsnitt

Nannas stora prata om pengar, vår förtjusning i skräck och jag smet-jao

Marcus, David och Nanna pratar om gånger man smitit iväg, Nanna har en lång och omfattande utläggning om pengar och Marcus klagar på restaurangers öppettider. Vi gästas av författaren Sara Bergmark Elfgren och tillsammans ska vi reda ut varför vi älskar att bli skrämda och när den första skräckhistorien skrev.

2019-10-23
Länk till avsnitt

Dyrare plastpåsar, Rojda Sekersöz och Almedalen före toapapper?

Marcus, David och Nanna läser om nya beslutet om dyrare plastpåsar, en kommun som skippar gratis toapapper till äldre för att dra till Almedalen och en finsk 7-åring som tagit patent på en ny uppfinning. Vi lär känna den aktuella och hyllade regissören bakom En komikers uppväxt, Rojda Sekersöz.

2019-10-22
Länk till avsnitt

Jag tog en genväg- jao, Ekonomipriset och ett prank från de döda

Marcus, Kodjo och David inleder veckan och pratar om hur man kan lyckas med både utbildning och jobb genom att ta lite genvägar. Vi fortsätter med våra Nobelmåndagar den här gången snackar vi ekonomi. Vilka fick årets Ekonomipris och vad har de gjort för mänsklighetens största nytta? Martina Björkman-Nyqvist är docent i nationalekonomi och kommer och förklarar.

2019-10-21
Länk till avsnitt

Castings suger, ta tillbaka termosen och trender finns inte

Nanna, Maria och Ahmed diskuterar hur mycket castings kan suga. Ahmed vill ta tillbaka termosen från de kriminella. Dessutom är Jenny Lantz, docent i modevetenskap och företagsekonomi, gäst och berättar varför trenden är död.

2019-10-20
Länk till avsnitt

Marcus har börjat rappa, Vänner på Instagram och supporterkultur

Marcus berättar om hur man inte ska göra om man vill hyra bil och Maria analyserar Jennifer Anistons Instagram. Dessutom fördjupar sig David, Maria och Marcus i supporterkultur med Thomas Wilbacher.

2019-10-19
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.