Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Lilla Al-Fadji

Lilla Al-Fadji

Humor i P3 med Lilla Al-Fadji. Ansvarig utgivare: Cajsa Lindberg

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

sverigesradio.se/lillaalfadji

Avsnitt

Lilla Al-Fadji drar!

För gott!

Ladies and ladiesfriends! Det har varit en lång och fantastisk resa, men nu har den nått sitt slut. Den 9/12 sänds det sista avsnittet av Lilla Al-Fadji i P3, NÅGONSIN! Att säga att det är en institution som går i graven är ingen överdrift. Sedan P3-premiären 2009 har Lilla Al-Fadji varit ohotad kung på intervjutronen. Han har nått fram till sina gäster på ett helt eget sätt. Unika frågor har gett unika svar och en inblick som inget annat program kunnat ge. Allt detta samtidigt som det har bjudits på fler asgarv per minut än i något annat radioprogram i mänsklighetens historia. Nu säger Lilla Al-Fadji Shulululu till alla lyssnare för sista gången och dra vidare på nya äventyr. LAF och hela redaktionen vill tacka P3 och framför allt alla fans som gett support och kärlek genom alla år. Tack för allt! Vad som händer nu återstår att se. Kanske blir det äntligen en turné med G-unit och Migos? Kanske bara skönt häng hemma i Hälliwüüd tillsammans med Fifteen, Kim K och alla de andra? Kanske skriver han en bok om gangsterlivet - vem vet? Något vi faktiskt vet är att gäst i sista programmet blir ingen mindre än Fille Leiva Wenger själv. Med andra ord ett avsnitt du inte vill missa - som Lilla Al-Fadji själv skulle säga: Vi hörs väh! I Lilla Al-Fadji i P3 hör du hur LAF intervjuar och hänger med härliga gäster i Hälliwüüd radio där vad som helst kan hända! Lilla Al-Fadj i i P3 hördes första gången sommaren 2009. Karaktären Lilla Al-Fadji spelas av Felipe Leiva Wenger, även känd som Fille i rapduon Ison & Fille.
2017-12-09
Länk till avsnitt

Baris Kayhan nätverkar i näst sista avsnittet!

So long suckers!

Lichnörs, ryktet på stan stämmer. Det här är det näst sista avsnittet av Lilla Al-Fadji! Lämpligt nog blir det ett extra bra sådant när författaren och journalisten Baris Kayhan gästar showen. Baris bok Nätverket  om Södertäljemaffian har gjort stor succé och hos Lilla blir det snack grekiska draman, wifi-mottagning och så kanske Evalottan blir klippt. Missa inte, och missa inte heller nästa vecka då sista avsnittet någonsin sänds! Gäst då blir ingen mindre än Felipe Leiva Wenger - say wuuut?! Körväh! I Lilla Al-Fadji i P3 hör du hur LAF intervjuar och hänger med härliga gäster i Hälliwüüd radio där vad som helst kan hända! Lilla Al-Fadj i i P3 hördes första gången sommaren 2009. Karaktären Lilla Al-Fadji spelas av Felipe Leiva Wenger, även känd som Fille i rapduon Ison & Fille.
2017-12-02
Länk till avsnitt

Lilla och Elias är båda tonåringar!

Mycket hormoner i studion!

Elias Abbas har slagit igenom stort i år med sin monsterhit "Min queen". Han är bara 15 år, men alla vet vem han är. Precis som Lilla Al-Fadji själv! Det blir en hel del ungdomligt snack när dessa två tonåringar möts och diskuterar musik, livet och framgång. Elias visar LAF sina bästa tips på hur man fuskar på prov, LAF får feeling och sjunger Lionel Richie och Pellan blir stressad över hur mycket tid man måste lägga ner för att bli bra på någonting. 50000 timmar tydligen?! Missa inte, vi körväh! I Lilla Al-Fadji i P3 hör du hur LAF intervjuar och hänger med härliga gäster i Hälliwüüd radio där vad som helst kan hända! Lilla Al-Fadj i i P3 hördes första gången sommaren 2009. Karaktären Lilla Al-Fadji spelas av Felipe Leiva Wenger, även känd som Fille i rapduon Ison & Fille.
2017-11-25
Länk till avsnitt

Ängie vill göra all konst!

Utom skulpturer, skulpturer är fan sämst.

Angelina Dehn, aka Fucking Ängie, är en äkta estet. När hon blir stor vill hon bo i ett hus på berget i Skärholmen och göra alla sorters konst som finns. Utom skulpturer då, för det är det ingen som tycker är kul. Just nu fokuserar hon på sin musik där hon gör något som hon och LAF tillsammans definerar som trap-pop. I dagens avsnitt kommer det också att bli häng i Ängies favvoställe, skogen. Dessutom snackas det ryska, lite tatueringar och så skryter Lilla om sin röv i sin version av låten "Spun". Mycket nöje! I Lilla Al-Fadji i P3 hör du hur LAF intervjuar och hänger med härliga gäster i Hälliwüüd radio där vad som helst kan hända! Lilla Al-Fadj i i P3 hördes första gången sommaren 2009. Karaktären Lilla Al-Fadji spelas av Felipe Leiva Wenger, även känd som Fille i rapduon Ison & Fille.
2017-11-18
Länk till avsnitt

Emma Frans vill sova!

Gärna nio timmar om det går!

Emma Frans är inte bara forskare, hon är också Sveriges roligaste twittrare. Kontot Alternativa flashar levererar positiva nyheter om mänsklighetens framsteg och i sin bok Larmrapporten svarar hon på hur man skiljer vetenskap från trams.  Trams är något det verkligen levereras rejäla doser av i dagens avsnitt av Lilla Al-Fadji. Det krossas myter, som sedan byggs upp igen, det blir snack om klassträffar och så lanseras den nya microbloggen Fifter. Ett mycket vetenskapligt möte utlovas, vi körväh! I Lilla Al-Fadji i P3 hör du hur LAF intervjuar och hänger med härliga gäster i Hälliwüüd radio där vad som helst kan hända! Lilla Al-Fadj i i P3 hördes första gången sommaren 2009. Karaktären Lilla Al-Fadji spelas av Felipe Leiva Wenger, även känd som Fille i rapduon Ison & Fille.
2017-11-11
Länk till avsnitt

Sandra Ilar blir tårögd!

Av chili!

Sandra Ilars stand up-stil är, i alla fall för Sverige, ganska unik. På scen har hon en rätt aggresiv ton och skriker mycket, men när hon gästar LAF blir det lite lugnare snack. Pellan är dock oroad över den höga ljudnivån och försöker "hjälpa till så mycket det går. Förutom en promenad med hunden innehåller dagens avsnitt också ett smakprov av Lillas egen scenpersonlighet, en diskussion om alternativ äldrevård samt en rejäl chiliöverdos. Missa ej, vi kör väh! Eller som Sandra skulle säga: BALLA BALLA BALLA, NU KÖÖRVÄÄÄHEEE! I Lilla Al-Fadji i P3 hör du hur LAF intervjuar och hänger med härliga gäster i Hälliwüüd radio där vad som helst kan hända! Lilla Al-Fadj i i P3 hördes första gången sommaren 2009. Karaktären Lilla Al-Fadji spelas av Felipe Leiva Wenger, även känd som Fille i rapduon Ison & Fille.
2017-11-04
Länk till avsnitt

Halloween-special med Mats Strandberg!

Creepy stuff!

Dags att hitta någon att hålla hårt i handen för nu blir det läskigt! Skräckmästaren Mats Strandberg, författaren bakom Färjan, Hemmet och Cirkeln-triologin, gästar programmet och det börjar genast hända märkliga saker i studion. Lilla hör röster, Pellan driver ut demoner och Evalottan verkar inte fatta någonting. Det blir spökvandring, exorcism och andra otäckheter. Släck inte lampan! Missa inte årets scääriest avsnitt av LAF! Körväh! I Lilla Al-Fadji i P3 hör du hur LAF intervjuar och hänger med härliga gäster i Hälliwüüd radio där vad som helst kan hända! Lilla Al-Fadj i i P3 hördes första gången sommaren 2009. Karaktären Lilla Al-Fadji spelas av Felipe Leiva Wenger, även känd som Fille i rapduon Ison & Fille.
2017-10-28
Länk till avsnitt

Janice är ingen pothead!

Men verkar ändå ha seriösa munchies?

Janice är artisten som lite motvilligt blev meddragen till Tensta Gospel Choir av kompisen Sabina Ddumba. Sedan dess har karriären gått via att köra bakom en uppsjö artister till att idag stå på egna ben. I dagens program blir det en fet cover på hennes låt I got you, vi får veta att hon på fritiden helst äter massor med mat och så får vi svar på om hon vad det egentligen är hon gillar - weed eller Harry Potter? Körväh! I Lilla Al-Fadji i P3 hör du hur LAF intervjuar och hänger med härliga gäster i Hälliwüüd radio där vad som helst kan hända! Lilla Al-Fadj i i P3 hördes första gången sommaren 2009. Karaktären Lilla Al-Fadji spelas av Felipe Leiva Wenger, även känd som Fille i rapduon Ison & Fille.
2017-10-21
Länk till avsnitt

Denz har många namn!

I alla fall om man frågar LAF...

Denz är rapparen från Rissne som sedan switchen till svenska haft en spikrak karriär uppåt. Men i början var han inte helt förtjust i bytet.  Jag gillade inte att köra på svenska alls först, men folket gillade det och därifrån hittade jag mig själv i det. I dagens avsnitt får vi förutom textsnack också veta mer om Lilla Al-Fadjis allvarliga geting-olycka. Det blir även ett kort möte med Mohammed Al-Siri, Lilla delar med sig av sina bästa modelltips och så får vi ta del av Denz regidebut! Självklart rivs det också av en feeet version av Ekta. Vi körväh! I Lilla Al-Fadji i P3 hör du hur LAF intervjuar och hänger med härliga gäster i Hälliwüüd radio där vad som helst kan hända! Lilla Al-Fadj i i P3 hördes första gången sommaren 2009. Karaktären Lilla Al-Fadji spelas av Felipe Leiva Wenger, även känd som Fille i rapduon Ison & Fille.
2017-10-14
Länk till avsnitt

Amie Bramme Sey kastar taffeln!

Eller var det knaffeln?

Amie Bramme Sey är lite av en mångsysslare. Du ser henne i Aftonbladet TV, har hört henne på P5, kommer se henne i På Spåret och kan höra henne diskutera rasismen i Sverige tillsammans med Fanna Ndow Norrby i podden Raseriet. Hennes besök hos Lilla Al-Fadji blir ett klassiskt möte, som till och med touchar lite nobelfest. Det diskuteras att det ändå är allra bäst att vara morsa och det pratas om folk som verkligen skämmer ut sig. Dessutom bollar LAF och Amie hennes fet appidé och så startar hon eventuellt beef med sin poddkollega Fanna? Shots fired - körväh!  I Lilla Al-Fadji i P3 hör du hur LAF intervjuar och hänger med härliga gäster i Hälliwüüd radio där vad som helst kan hända! Lilla Al-Fadj i i P3 hördes första gången sommaren 2009. Karaktären Lilla Al-Fadji spelas av Felipe Leiva Wenger, även känd som Fille i rapduon Ison & Fille.
2017-10-07
Länk till avsnitt

Lamix är en spåtant!

Han ÄR framtiden!

Lamix har slagit igenom med kraft, trots att han egentligen bara släppt en låt. Men Hey baby är en äkta smash, och han berättar att det bara är sådana de jobbar med.  Om en låt inte är en smash, då kastar vi den. Det kommer även skapas en Wiki, pratas selfies och dessutom blir det en BRUTAL omgång av Heta frågor! Chili overload utlovas, missa inte!  I Lilla Al-Fadji i P3 hör du hur LAF intervjuar och hänger med härliga gäster i Hälliwüüd radio där vad som helst kan hända! Lilla Al-Fadj i i P3 hördes första gången sommaren 2009. Karaktären Lilla Al-Fadji spelas av Felipe Leiva Wenger, även känd som Fille i rapduon Ison & Fille.
2017-09-30
Länk till avsnitt

Rhys är inte amerikan!

LAF har testet som avslöjar ALLT!

Artisten Rhys påstår att hon är född och uppvuxen i Portland, USA. Lilla ställer henne mot vägg och låter henne gå igenom hans vattentäta USA-test för att se om är hon äkta eller en lögnare. Chockerande resultat som följd! I dagens avsnitt kan du dessutom höra att hon eventuellt tänker gifta sig med Joseph Gordon Levitt och att hon inte har något emot att bli kallad Ragnar. Dessutom tacklar LAF en av hennes gråtlåtar, nämligen hitten Last Dance! Förvirrad stäming i studion hela lördagen, missa inte! I Lilla Al-Fadji i P3 hör du hur LAF intervjuar och hänger med härliga gäster i Hälliwüüd radio där vad som helst kan hända! Lilla Al-Fadj i i P3 hördes första gången sommaren 2009. Karaktären Lilla Al-Fadji spelas av Felipe Leiva Wenger, även känd som Fille i rapduon Ison & Fille.
2017-09-23
Länk till avsnitt

Tjuvjakt drar snyfthistorier!

Har tårarna i halsen konstant!

Bandet Tjuvjakt består av Jesper Swärd, Kid Eriksson, Olle Grafström, Fredrik Woodz och Arvid Lundquist. Det blir med andra ord rejält tight i studion när alla trängs med LAF och slåss om att få komma fram till micken. I programmet hinner LAF både signa och sparkar Kid till G-unit records på fem minuter, det visar sig att Kid är både dumast och roligast i gruppen och så blir det mjölkbattle! Dessutom, såklart, en fet remix på "Tårana i halsen". Lilla Al-Fadj i högform, missa inte! I Lilla Al-Fadji i P3 hör du hur LAF intervjuar och hänger med härliga gäster i Hälliwüüd radio där vad som helst kan hända! Lilla Al-Fadj i i P3 hördes första gången sommaren 2009. Karaktären Lilla Al-Fadji spelas av Felipe Leiva Wenger, även känd som Fille i rapduon Ison & Fille.
2017-09-16
Länk till avsnitt

Barakat pratar med sig själv!

Får bäst svar då.

Barakat Ghebrewahariat är social entreprenör och kallar sig själv för Demokratiagent. Det visar sig att Lilla också är en demokratiagent, och brinner mycket för att stå upp för mänskliga rättigheter. Det vill säga, han står upp för sig själv. Alltså, han tar det han vill ha helt enkelt. I dagens avsnitt får vi också veta allt om Barakats inre monolog, det kickas lite spoken word och så visar det sig att att tvätta är en av Barakats största nöjen. Missa inte detta magiska möte, lördag 16.03 till 18 i P3! I Lilla Al-Fadji i P3 hör du hur LAF intervjuar och hänger med härliga gäster i Hälliwüüd radio där vad som helst kan hända! Lilla Al-Fadj i i P3 hördes första gången sommaren 2009. Karaktären Lilla Al-Fadji spelas av Felipe Leiva Wenger, även känd som Fille i rapduon Ison & Fille.
2017-09-20
Länk till avsnitt

Ivory hatar spindlar!

De har för många ögon!

Ivory är en av Sveriges mest produktiva rappare. Just nu är han aktuell med egna singlarna "Så långt bort" och "Broder", men också med rykande färska "Hon är aldrig nöjd" som han släppt tillsammans med Finess under namnet OVÖ. När han gästar Lilla blir det självklart ett explosivt möte - det pratas djupa känslor, spindelfobi och så blir det dans på olagligt rave! I Lilla Al-Fadji i P3 hör du hur LAF intervjuar och hänger med härliga gäster i Hälliwüüd radio där vad som helst kan hända! Lilla Al-Fadj i i P3 hördes första gången sommaren 2009. Karaktären Lilla Al-Fadji spelas av Felipe Leiva Wenger, även känd som Fille i rapduon Ison & Fille.
2017-09-02
Länk till avsnitt

Säsongspremiär: Evin Ahmad älskar para!

Eller gör hon verkligen det?

Evin Ahmad är skådespelaren som alltid går all in. Förutom succéinsatsen i filmen Dröm vidare, ett hyllat sommarprat, så ska hon nu snart också ge ut sin bok En dag ska jag bygga ett slott av pengar. Lilla är naturligtvis intresserad av hur det ska gå till, och det diskuteras hur mycket Evin egentligen älskar para. Missförstå mig rätt, jag älskar inte cash. Tvärtom, jag hatar cash. I hate the money, but you gotta have the money to play the game.   Dessutom avslöjar hon både mörka och ljusa hemligheter, det blir lite andningsövningar och så pratas det även om att hon i ett annat liv nog hade varit filosof. Missa inte en säsongspremiär fylld av deepness när Lilla Al-Fadji kickar igång höstsäsongen! Körväh! I Lilla Al-Fadji i P3 hör du hur LAF intervjuar och hänger med härliga gäster i Hälliwüüd radio där vad som helst kan hända! Lilla Al-Fadj i i P3 hördes första gången sommaren 2009. Karaktären Lilla Al-Fadji spelas av Felipe Leiva Wenger, även känd som Fille i rapduon Ison & Fille.
2017-08-26
Länk till avsnitt

Säsongsavslutning: Babak Azarmi stör ordningen!

Och Lilla hakar gärna på!

Babak Azarmi är grundaren av RMH, Sveriges mest inflytelserika hiphop-bolag fram till alldeles nyss. För ett litet tag sedan bestämde de sig nämligen plötsligt för att lägga ner. Hur det kom sig, och mycket mycket annat kommer diskuteras i säsongsavslutningen av Lilla Al-Fadji! I Lilla Al-Fadji i P3 hör du hur LAF intervjuar och hänger med härliga gäster i Hälliwüüd radio där vad som helst kan hända! Lilla Al-Fadj i i P3 hördes första gången sommaren 2009. Karaktären Lilla Al-Fadji spelas av Felipe Leiva Wenger, även känd som Fille i rapduon Ison & Fille.
2017-06-10
Länk till avsnitt

Unge Ferrari och LAF startar duon Silicon Valley!

Han byter också namn till Young Skunk

Unge Ferrari är Norges just nu hetaste rappare. Men han vill mycket mer än att bara vara stor i Norge. Han ska ta över Skandinavien, och sedan världen. Lilla och Stig, som han egentligen heter, bondar hårt och det dröjer inte lång tid in i deras möte innan de startar en duo tillsammans - Silicon Valley! Förutom flummig stämning blir det också heta frågor, udda läten och landskamp. Missa inte dagens avsnitt - vikörväh! I Lilla Al-Fadji i P3 hör du hur LAF intervjuar och hänger med härliga gäster i Hälliwüüd radio där vad som helst kan hända! Lilla Al-Fadj i i P3 hördes första gången sommaren 2009. Karaktären Lilla Al-Fadji spelas av Felipe Leiva Wenger, även känd som Fille i rapduon Ison & Fille.
2017-06-03
Länk till avsnitt

Kapten Röd är längst!

Alltså lätt två meter!

 Kapten Röd är en levande reggaelegend från Göteborg. Han fick ett stort break 2012 när han bland annat prisades på P3 Guld, en framgång som kom med blandade känslor. Efter att många fans varit lite väl närgångna beslutade han sig för att backa ganska många steg ut ur rampljuset. Men i år är han äntligen tillbaka och i dagens avsnitt får du bland annat en fet remix av nya singeln "Över min döda". Dessutom blir det battles av olika slag, en djupdykning i sanningen och också lite fakta om katter. Körväh! I Lilla Al-Fadji i P3 hör du hur LAF intervjuar och hänger med härliga gäster i Hälliwüüd radio där vad som helst kan hända! Lilla Al-Fadj i i P3 hördes första gången sommaren 2009. Karaktären Lilla Al-Fadji spelas av Felipe Leiva Wenger, även känd som Fille i rapduon Ison & Fille.
2017-05-27
Länk till avsnitt

Beri diggar Fifteen!

G-g-g-g-g-unit!

Beri har varit hip hop-skalle större delen av sitt liv, och en av hennes tidiga favoriter är ingen mindre än LAF:s homie Fifteen Cent! Givetvis gräver Lilla på djupet om hur detta kommer sig, och dessutom avslöjar han en del detaljer i deras långa vänskap. Det blir också häng på Lyckliga gatan, Lilla super till det och en hel del annat actionpackat. Missa inte - körväh! I Lilla Al-Fadji i P3 hör du hur LAF intervjuar och hänger med härliga gäster i Hälliwüüd radio där vad som helst kan hända! Lilla Al-Fadj i i P3 hördes första gången sommaren 2009. Karaktären Lilla Al-Fadji spelas av Felipe Leiva Wenger, även känd som Fille i rapduon Ison & Fille.
2017-05-20
Länk till avsnitt

Ahmed kommer hamna i helvetet!

Men han är rätt säker på att LAF också kommer vara där.

Ahmed Berhan är ståuppkomiker, skådis och poddare. Givetvis snackas det skämt i dagens avsnitt och under en kort stund uppstår även lite romänce i studion. Det blir också sågningar av politiker, lite one on one b-ball och dessutom reder LAF ut vem som spelar för Team Satan. Körväh!  I Lilla Al-Fadji i P3 hör du hur LAF intervjuar och hänger med härliga gäster i Hälliwüüd radio där vad som helst kan hända! Lilla Al-Fadj i i P3 hördes första gången sommaren 2009. Karaktären Lilla Al-Fadji spelas av Felipe Leiva Wenger, även känd som Fille i rapduon Ison & Fille.
2017-05-13
Länk till avsnitt

Peg ÄR ett saint!

Hon är mest ansvarsfull i familjen, men får ändå all skit!

Peg Parnevik har alltid haft musiken som intresse. Hon visste såklart inte att det skulle gå som det gjorde, men hon kände att hon var tvungen att ta chansen när den dök upp. Det var nu eller aldrig. Man vågar inte alltid satsa på sina drömmar, så jag tänkte att jag försöker i alla fall. Om det skiter sig så skiter det sig, men man kan ju inte lyckas om man inte försöker. I dagens avsnitt av Lilla Al-Fadji får vi också veta mer om Pegs författarambitioner, det blir en fet collabo mellan henne och Lilla och självklart blir det också en gangsta remix på Aint no saint! Körväh! I Lilla Al-Fadji i P3 hör du hur LAF intervjuar och hänger med härliga gäster i Hälliwüüd radio där vad som helst kan hända! Lilla Al-Fadj i i P3 hördes första gången sommaren 2009. Karaktären Lilla Al-Fadji spelas av Felipe Leiva Wenger, även känd som Fille i rapduon Ison & Fille.
2017-05-06
Länk till avsnitt

Södra Station skriver låt till Lilla!

Eller hette dom T-centralen?

Södra Station består av Sara, Nirob och Fredrik. Dom invigdes 1989 och har två...plattformar? Eller? Fredrik konstaterade:  Du verkar ha gjort lite dålig research? Huh, fan vill han! Alla vet att Lillas research är den bästa! Förutom påhopp som detta får vi också höra Södra Stations låt till LAF, Lilla bryter benet på Nirob och en FET version av deras hit Glad då. Körväh! I Lilla Al-Fadji i P3 hör du hur LAF intervjuar och hänger med härliga gäster i Hälliwüüd radio där vad som helst kan hända! Lilla Al-Fadj i i P3 hördes första gången sommaren 2009. Karaktären Lilla Al-Fadji spelas av Felipe Leiva Wenger, även känd som Fille i rapduon Ison & Fille.
2017-04-29
Länk till avsnitt

Lo Kauppi gör allt!

Men är nog mest skådis.

Lo Kauppi är massvis med olika saker. Skådespelare, regissör, dramatiker osv plus. Lilla Al-Fadji är impad men har också tittat över hennes senaste film lite. Frågan är om man inte helt enkelt kan byta ut henne mot Lilla? Något som Lo inte alls är främmande för. Min man brukar kalla mig för en liten, aggressiv chilensk man. I dagens avsnitt blir det också kurser i måleri, trummor och Zumba, och så får vi ett gäng tips på hur man gör för att INTE hålla ihop ett äktenskap. Dessutom berättar Lo om sin uppväxt in the hood, och hur hon trivdes mycket bättre där in i de flashiga villaområdena. I Lilla Al-Fadji i P3 hör du hur LAF intervjuar och hänger med härliga gäster i Hälliwüüd radio där vad som helst kan hända! Lilla Al-Fadj i i P3 hördes första gången sommaren 2009. Karaktären Lilla Al-Fadji spelas av Felipe Leiva Wenger, även känd som Fille i rapduon Ison & Fille.
2017-04-22
Länk till avsnitt

Zacke är en äkta norrlänning!

Kan vara tyst länge samt är bra på palt!

Zacke, eller Zackarias som han egentligen heter, började rappa när han bröt benet i sjuan. Skolan skulle ha temadag och Zacke skulle egentligen idrottat, men eftersom hans ben satte stopp för det så fick han gå till musiken istället. I dagens avsnitt av Lilla Al-Fadji får vi bland annat veta mer om hur Zacke skriver sina texter, att han ibland talar ganska fult och dessutom blir det ett test av hur Norrland han egentligen är. Missa inte!  I Lilla Al-Fadji i P3 hör du hur LAF intervjuar och hänger med härliga gäster i Hälliwüüd radio där vad som helst kan hända! Lilla Al-Fadj i i P3 hördes första gången sommaren 2009. Karaktären Lilla Al-Fadji spelas av Felipe Leiva Wenger, även känd som Fille i rapduon Ison & Fille.
2017-04-15
Länk till avsnitt

Jireel går på känsla!

Känsla!

Han går bara i första ring, men har redan haft ett par rejäla hits och är hiphop-Sveriges just nu kanske hetaste namn. Jireel berättar om hur det kom sig att han började med musik, men också om hur the rap life funkar ihop med skolan.  LAF sätter givetvis honom på prov, och frågan är väl vad 7x7 egentligen är? Dessutom får vi känna på en fet remix på Cataleya - missa INTE Fuckin snea med the one and only LAF! I Lilla Al-Fadji i P3 hör du hur LAF intervjuar och hänger med härliga gäster i Hälliwüüd radio där vad som helst kan hända! Lilla Al-Fadj i i P3 hördes första gången sommaren 2009. Karaktären Lilla Al-Fadji spelas av Felipe Leiva Wenger, även känd som Fille i rapduon Ison & Fille.
2017-04-01
Länk till avsnitt

Dilan och Moa är varandras idoler!

Ända sedan Dillepille dök upp i Moas twitterflöde

Dilan Apak och Moa Lundqvist är två komiker som först började hänga ihop när de jobbade tillsammans på Tankesmedjan i P3. Sedan dess har dom gjort flera humorshower tillsammans, startat en pod och nuförtiden bor dom till och med ihop. Lilla Al-Fadji bestämmer sig för att testa om han skulle kunna bo ihop med dom, något som i alla fall LAF verkar tycka kan bli en succé: Jag kommer ner till Malmö imorgon, förväntar mig nyckel! Det kommer också pratas Nuon-affär, Marit Pausen och så får Lilla jobb som Dilans doula. Vad det är och om de tre verkligen skiljs åt som vänner hör du i detta fullmatade avsnitt av Lilla Al-Fadji!  I Lilla Al-Fadji i P3 hör du hur LAF intervjuar och hänger med härliga gäster i Hälliwüüd radio där vad som helst kan hända! Lilla Al-Fadj i i P3 hördes första gången sommaren 2009. Karaktären Lilla Al-Fadji spelas av Felipe Leiva Wenger, även känd som Fille i rapduon Ison & Fille.
2017-03-25
Länk till avsnitt

Gee Dixon har ett lejonhjärta!

Och LAF var med när han fick det!

Gee Dixon, eller George som han egentligen heter gästar dagens program av Lilla Al-Fadji. George berättar om livet som artist, men också om sitt projekt "Lejonhärta".  Vi vill visa för ungdomar att det går att lyckas, även om man kommer från jobbiga förhållanden. Det blev lite mer oklart när det pratades om hur det här initiativet egentligen startade, men LAF verkade ha koll på läget.  Vi får också veta att det kanske blir namnbyte till Göran Dixon, Evalottan snitchar vidare och Gee ger oss också ett kort smakprov av hans allra första låt - En bit zutt. I Lilla Al-Fadji i P3 hör du hur LAF intervjuar och hänger med härliga gäster i Hälliwüüd radio där vad som helst kan hända! Lilla Al-Fadj i i P3 hördes första gången sommaren 2009. Karaktären Lilla Al-Fadji spelas av Felipe Leiva Wenger, även känd som Fille i rapduon Ison & Fille.
2017-03-18
Länk till avsnitt

Adrijana åker till framtiden!

Lilla är McFly och Adrijana Dr. Brown!

Adrijana är bara 19, men har redan siktet klart och tydligt inställt. Om fem år kommer hon bo i sin egen mansion i LA, och vara på god väg att ta över världen. I dagens avsnitt av Lilla Al-Fadji får vi en liten sneak peak på hur det kommer se ut!  Adrijana berättar också om sitt deltagande i Mello, en insats som hon är jättenöjd med trots att hon inte gick vidare.  Efteråt när jag såg min mamma, jag såg publiken och allting släppte så kände jag - jag har ändå lyckats. Det var en dröm!  Det snackas också studenten, Mammas Opel och så visar det sig att både LAF och Adrijana älskar naturen. Missa inte detta feeeeta avsnitt av Lilla den tüngaste Al-Fadji, lördag 16.03 till 18 i P3! I Lilla Al-Fadji i P3 hör du hur LAF intervjuar och hänger med härliga gäster i Hälliwüüd radio där vad som helst kan hända! Lilla Al-Fadj i i P3 hördes första gången sommaren 2009. Karaktären Lilla Al-Fadji spelas av Felipe Leiva Wenger, även känd som Fille i rapduon Ison & Fille.
2017-03-11
Länk till avsnitt

Säsongspremiär: Gago och Lilla smider planer!

Det smäller direkt när Dragomir Mrsic gästar LAF!

Skådespelaren Gago slog igenom stort med succéfilmen Snabba Cash. Därefter har vi sett honom i till exempel Torpederna och Innan vi dör. Han är hela Sveriges bad guy, men hos Lilla visar han också upp en softare sida. Som LAF själv konstaterar: "Du är fett med givmild man!" I dagens program gärver Lilla på djupet för att få fram obekväma fakta, men frågan är vad de egentligen kommer fram till. Det blir också deep and philosophical när båda snackar med the ghost of Bruce Linus. Läf och Gago hinner även starta ett gym ihop, efter att Lilla får hjälp med att haffa lite lunchcash. Vi får också höra att det verkar som att Pellan ställt till det lite för sig, och vad har egentligen Eva-lottan gjort med Gudmodern? Missa inte denna fullmatade och efterlängtade säsongspremiär av Lilla Al-Fadji i P3! Körväh! I Lilla Al-Fadji i P3 hör du hur LAF intervjuar och hänger med härliga gäster i Hälliwüüd radio där vad som helst kan hända! Lilla Al-Fadj i i P3 hördes första gången sommaren 2009. Karaktären Lilla Al-Fadji spelas av Felipe Leiva Wenger, även känd som Fille i rapduon Ison & Fille.
2017-03-04
Länk till avsnitt

Birgitta Ohlsson i blåsväder!

Säsongsavslutning och liberal stämning i studion!

Birgitta Ohlsson har varit politiskt aktiv länge. Hon började i Folkpartiets ungdomsförbund och har genom åren hunnit vara både EU-minister och demokratiminister. Det pratas politik, men också pizza i dagens program av Lilla Al-Fadji. Vi testar hur bra Birgitta hanterar ett riktigt blåsväder och bjuder som vanligt på lite chili. Vi kör väh!I Lilla Al-Fadji i P3 hör du hur LAF intervjuar och hänger med härliga gäster i Hälliwüüd radio där vad som helst kan hända! Lilla Al-Fadj i i P3 hördes första gången sommaren 2009. Karaktären Lilla Al-Fadji spelas av Felipe Leiva Wenger, även känd som Fille i rapduon Ison & Fille.
2016-11-26
Länk till avsnitt

Ingen känner Quincy Jones III!

Lilla Al-Fadji har grävt i arkiven och hittat sanningen om Quincy. Har han verkligen hängt Michael Jackson, Jay-Z och Tupac? LAF har svaren!

Quincy Jones III gästar programmet och han berättar både om sin uppväxt i Sverige men också om tiden i USA. Det är först sedan hans medverkan i Idol-juryn som hans historia börjat bli känd bland allmänheten, men Quincy har verkligen jobbat med några av de största. Dessutom blir det i dagens program snack om Stockholmsnatt, fightingmoves och om att Quincy vill bygga någonting för framtiden.I Lilla Al-Fadji i P3 hör du hur LAF intervjuar och hänger med härliga gäster i Hälliwüüd radio där vad som helst kan hända! Lilla Al-Fadj i i P3 hördes första gången sommaren 2009. Karaktären Lilla Al-Fadji spelas av Felipe Leiva Wenger, även känd som Fille i rapduon Ison & Fille.
2016-11-19
Länk till avsnitt

Mwuana är en ficklampa!

Han vill lysa upp de mörka delarna av livet.

Mwuana har alltid haft musiken med sig i livet. Sedan han var ung har han vetat att det är något han velat hålla på med, och har haft en medveten taktik för att nå dit. Mwuana, eller Robin Nyström som han heter egentligen, har alltid jobbat efter the law of attraction.Det man visualiser, det kommer hända dig i verkliga livet.Han berättar också att det inte var så länge sen han ramlade ner för en trappa. Dessutom smider Mwuana och LAF planer för att starta upp en helt egen skola, med fokus på musik och jullov. Missa ej!I Lilla Al-Fadji i P3 hör du hur LAF intervjuar och hänger med härliga gäster i Hälliwüüd radio där vad som helst kan hända! Lilla Al-Fadj i i P3 hördes första gången sommaren 2009. Karaktären Lilla Al-Fadji spelas av Felipe Leiva Wenger, även känd som Fille i rapduon Ison & Fille.
2016-11-12
Länk till avsnitt

Drygt halva Movits i hus!

Sångaren Johan och saxofonisten Joakim gästar Lilla Al-Fadji!

2008 släppte Movits debutplattan Äppelknyckarjazz. Inte särskilt långt därefter kommer ett oväntat samtal från USA och programmet The Colbert Report. Sedan dess har bandets lite originella väg till framgång bara fortsatt. Nyligen hemkomna från ännu en USA-turné tittar två tredjedelar av bandet in hos LAF och berättar om hur det är att turnera i USA och Japan när man sjunger på svenska.I dagens program bjuder Lilla Al-Fadji också på en sin egentolkning av låten Självantänd och ger den den lite mer sexual vibes.Movits berättar också om den där gången de nästan blev utslängda ur USA. Vi får också veta vad Movits egentligen står för. Och så blir det så klart lite äppelknyckande.I Lilla Al-Fadji i P3 hör du hur LAF intervjuar och hänger med härliga gäster i Hälliwüüd radio där vad som helst kan hända! Lilla Al-Fadj i i P3 hördes första gången sommaren 2009. Karaktären Lilla Al-Fadji spelas av Felipe Leiva Wenger, även känd som Fille i rapduon Ison & Fille.
2016-11-05
Länk till avsnitt

Alexander Salzberger är en mångsysslare!

Han är kicktorsken som äntligen hittat rätt i livet.

När Alexander Salzberger var yngre var livet ganska stökigt. Hans föräldrar missbrukade och tog inte hand om honom. Efter att fotbollskarriären tog slut runt 18 års ålder blev det snabbt mycket annat som tog hans intresse. Han sökte nya kickar hela tiden, festade och tog droger och hade svårt att hitta sin plats i livet. Men nu har han hittat skådespeleriet, kärleken och blivit pappa och känner att han har hittat hem.Nuförtiden hittar han sina kickar genom att istället satsa på nya grejer, som till exempel musik.Han har precis släppt singeln Trouble under artistnamnet Salzberger och han jobbar just nu på mer material tillsammans med sina kollegor.I dagens avsnitt får du även höra när Alexander försöker gå i högklackat, hur han träffade sin fru och att han en gång i tiden kallades för Batongen.I Lilla Al-Fadji i P3 hör du hur LAF intervjuar och hänger med härliga gäster i Hälliwüüd radio där vad som helst kan hända! Lilla Al-Fadj i i P3 hördes första gången sommaren 2009. Karaktären Lilla Al-Fadji spelas av Felipe Leiva Wenger, även känd som Fille i rapduon Ison & Fille.
2016-10-29
Länk till avsnitt

Maxida är en rå, ärlig rebellpoet!

Hon brinner för glesbygden, men har samtidigt ett komplicerat förhållande till den.

Maxida är uppvuxen i både Stockholm och Jokkmokk och åker ofta fram och tillbaka över landet. Hon tycker mycket om båda platserna men känner att folk i Stockholm inte alltid förstår henne när hon pratar om problemen i Sapmi.  Det är på allvar med exploateringen och industrier som förstör våra marker uppe i Sapmi. Folk förstår inte riktigt vad jag pratar om här nere. Hennes aktivistsida är något som präglat henne starkt som person, men också något som gör att hon får utstå mycket motstånd i sin gamla hembygd.  Är du politisk kontroversiell person och kvinna så är det ganska legitimt att göra allting för att krossa dig. Det är en av anledningarna till att jag inte kan bo kvar. Förutom en del allvarligt snack i dagens program så pratas det också om träning när Maxida tar sig an rollen som LAF:s PT. Dessutom blir det Lillas feta version av Maxidas låt Rebell, och mycket mycket mer! I Lilla Al-Fadji i P3 hör du hur LAF intervjuar och hänger med härliga gäster i Hälliwüüd radio ? där vad som helst kan hända! Lilla Al-Fadj i i P3 hördes första gången sommaren 2009. Karaktären Lilla Al-Fadji spelas av Felipe Leiva Wenger, även känd som Fille i rapduon Ison & Fille.
2016-10-22
Länk till avsnitt

Elinor Svensson lever life!

Ledarsmeden Elinor är nöjd med livet!

Elinor leder programmet Tankesmedjan i P3 och är även välkänd inom stand up-kretsar. Hon tipsar LAF om att det är viktigt att lyssna på sina gäster när man jobbar som programledare. Det är inte helt säkert att detta tips gick hem, eftersom LAF jobbar lite tvärtom.Det kommer också fram att det dyraste Elinor har snott är en potatis, en gång när hon var liten. Eller kanske var det en film. Hon berättar också om sitt osunda förhållande till Masterchef Australia, uppväxten på den skånska landsbygden och Elinor är ett STORT fan av Justin Bieber och därför blir det självklart också lite skönsång i dagens program! Kör väh! I Lilla Al-Fadji i P3 hör du hur LAF intervjuar och hänger med härliga gäster i Hälliwüüd radio där vad som helst kan hända! Lilla Al-Fadj i i P3 hördes första gången sommaren 2009. Karaktären Lilla Al-Fadji spelas av Felipe Leiva Wenger, även känd som Fille i rapduon Ison & Fille.
2016-10-15
Länk till avsnitt

Özz Nujen är en golfare!

Det var länge sedan Özz var riktigt g enligt honom själv. Nuförtiden smäller det mest på golfbanan, och det är bara för att han verkligen hatar golf.

Özz Nujens ansökan om att gästa Lilla Al-Fadji har tydligen kommit bort i posten, men nu fick han äntligen komma till programmet. Han berättar bland annat att han nuförtiden alltid känner att han måste vara en bra människa.Om jag inte varit en bra människa under dagen, så hoppas jag att jag får mardrömmar på kvällenDessutom har Lilla Al-Fadji grävt upp en pinsam grej när han gjort research. Det visar sig nämligen att Özz spelar golf!Om grabbarna från orten hade sett mig nu Säger Özz och skakar på huvudet.Det blir även historiequiz, kändisslagsmål och snack om anmälan till Granskningsnämnden i detta maxade avsnitt. In och lyssna!I Lilla Al-Fadji i P3 hör du hur LAF intervjuar och hänger med härliga gäster i Hälliwüüd radio där vad som helst kan hända! Lilla Al-Fadj i i P3 hördes första gången sommaren 2009. Karaktären Lilla Al-Fadji spelas av Felipe Leiva Wenger, även känd som Fille i rapduon Ison & Fille.
2016-10-08
Länk till avsnitt

Bahar Pars är en golare!

LAF har kommit på varför Bahar aldrig får gå på kräftskivor och bröllop - golare har inga polare!

Bahar Pars är skådespelare och regissör. Hon har jobbat hårt för att hitta sig själv i skådespeleriet och känner nu att hon nått fram. Under tiden när hon gick Teaterhögskolan var det inte alltid så självklart.Det var hårt, det var ett rum som jag inte kände mig hemma i. Jag försökte anpassa mig och tappade till slut bort mig själv. Men efter andra, tredje året kände jag - fuck that shit, nu gör jag min grej.I dagens program får vi också höra allt om när Bahar golar ner de flesta hon känner, att hon åkt dit för olovlig körning och att "En man som heter Ove" verkar handla om någon som brutit benet? Kör väh!I Lilla Al-Fadji i P3 hör du hur LAF intervjuar och hänger med härliga gäster i Hälliwüüd radio där vad som helst kan hända! Lilla Al-Fadj i i P3 hördes första gången sommaren 2009. Karaktären Lilla Al-Fadji spelas av Felipe Leiva Wenger, även känd som Fille i rapduon Ison & Fille.
2016-10-01
Länk till avsnitt

Mikaela är en born fighter!

Mikaela Laurén åkte på en svidande förlust mot Klara Svensson. Men hon kommer tillbaka. En sak är nämligen säker när det gäller Mikaela - hon ger aldrig, aldrig upp.

I början av september gick Mikaela en omtalad match mot Klara Svensson. Mycket handlade om försnacket som varit fullt av dålig stämning och psykningar. Mikaela säger att hon tycker det är en del av hela spelet och att man måste kunna ta sådant, men att det också gör att förlusten svider ännu mer nu.- Det kommer ta ett tag att komma över det här, för det var så mycket prestige i den här matchen. Jag ville vinna för mycket, tänkte för mycket på att jag får inte förlora. Jag spände mig, låste hela boxningen och gjorde inte det jag kunde i ringen.Däremot har hon inte gett upp hoppet, och kommer fortsätta kämpa. Precis som hon alltid har gjort.- Man måste kunna ta lite motgångar för att kunna komma tillbaka ännu starkare.I dagens avsnitt av Lilla Al-Fadji får Mikaela också en rejäl utmaning i LAF-iatorerna, lite simtips samt att LAF outar vilket band han var med i förr i tiden! Dont miss! I Lilla Al-Fadji i P3 hör du hur LAF intervjuar och hänger med härliga gäster i Hälliwüüd radio där vad som helst kan hända! Lilla Al-Fadj i i P3 hördes första gången sommaren 2009. Karaktären Lilla Al-Fadji spelas av Felipe Leiva Wenger, även känd som Fille i rapduon Ison & Fille.
2016-09-24
Länk till avsnitt

Amy har the golden touch!

Lilla får sig en putsning av frillan (eller får han det?) när Amy Deasismont kliver in i studion. Hon visar att hon fortfarande har the golden touch med saxen och fläshar sina skills i dagens avsnitt!

Amy Deasismont, också känd under sitt tidigare artistnamn Amy Diamond, bjuder på ett öppet snack när hon gästar LÄF. Hon berättar dels om att hon fortfarande satsar på musiken, fast den här gången under sitt riktiga namn. Hon säger att hon just nu befinner sig i en bra period i livet, men berättar också om att hon i tonåren gått igenom långa perioder med ångest. Amy jobbar fortfarande på att hitta ett sett att hantera ångesten på bästa sätt, men säger att för henne är det viktigt att prata mycket.Förutom att prata känslor berättar Amy också om den där crazy kvällen när hon testade att snusa, sina frisör-skills och att hon eventuellt, om hon måste, kanske kommer skjuta Lilla i benet. I Lilla Al-Fadji i P3 hör du hur LAF intervjuar och hänger med härliga gäster i Hälliwüüd radio där vad som helst kan hända! Lilla Al-Fadj i i P3 hördes första gången sommaren 2009. Karaktären Lilla Al-Fadji spelas av Felipe Leiva Wenger, även känd som Fille i rapduon Ison & Fille.
2016-09-17
Länk till avsnitt

Leslie Tay är ingen Yes-man

Han må ha släppt singeln Uh Yeah, men han kommer aldrig säga ja till något bara för att.

Leslie Tay är sångaren och producenten från Sofielund i Malmö med texterna som berör.Han började som rappare men berättar om hur övergången till en annan sorts artist gick till:- Jag tror att med åren så växte mitt musikaliska intresse för att jobba lite mer med andra artister och att skriva låtar, så det kom ganska naturligt att börja skriva andra typer av låtar.I dagens program får vi bland annat höra hur det skulle låta om han och Lilla Al-Fadji skulle köra ett samarbete. Dessutom blir det battle, Malmö FF och heta frågor. Missa ej!I Lilla Al-Fadji i P3 hör du hur LAF intervjuar och hänger med härliga gäster i Hälliwüüd radio där vad som helst kan hända! Lilla Al-Fadj i i P3 hördes första gången sommaren 2009. Karaktären Lilla Al-Fadji spelas av Felipe Leiva Wenger, även känd som Fille i rapduon Ison & Fille.
2016-09-10
Länk till avsnitt

Arantxa Alvarez är en nörd!

Arantxa är känd från flera olika sammanhang. Hon har deltagit i Idol, programlett Morgonpasset i P3. och nu gör hon också barnprogram när hon leder Morgonshowen i Barnkanalen.

Men kanske är det inte lika känt att hon älskar TV-spel. Och det ska gärna var något där man får skjuta på saker.- Jag älskar att spela spel! Jag gillar spel som Far CryGTA är också nice. Skjutspel tycker jag om, men det ska också vara en bra story! Hon fick också visa upp sina skills när hon utklassade Lilla Al-Fadji i Mario Kart. - Det har jag inget minne av, säger LAF. Det blir också snack om Turtles, slagsmål på klubben och, såklart Norrköping! I Lilla Al-Fadji i P3 hör du hur LAF intervjuar och hänger med härliga gäster i Hälliwüüd radio där vad som helst kan hända! Lilla Al-Fadj i i P3 hördes första gången sommaren 2009. Karaktären Lilla Al-Fadji spelas av Felipe Leiva Wenger, även känd som Fille i rapduon Ison & Fille.
2016-09-03
Länk till avsnitt

LAF är tillbaka, Cherrie gästar premiären!

Att Cherrie är Sveriges nästa stora RnB-stjärna är ingen hemlighet. Men visste du att hon också diggar Twilight och håller på Team Jakob? I säsongspremiären av Lilla Al-Fadji blir det vampyrjakt!

Cherrie slog igenom stort förra året med låten Tabanja och har sedan dess fortsatt sitt framgångståg genom Sverige. Om hon fick frågan att samarbeta med Justin Beiber skulle hon inte säga nej, men om Kanye hörde av sig skulle hon inte vara lika peppad. - Jag gillar inte han så mycket. Han är duktig men han leker ball. Det blir för mycket. Cherrie berättar också om hur det var att växa upp i Finland och att hon höll sin sång hemlig väldigt länge. - Jag brukade gå upp på nätterna när hela famlijen låg och sov och satte på typ MTV Base och sjöng med Brandy. Fast skittyst så ingen hörde. Dessutom pratas det författarambitioner, favoritfiskar och mycket mycket annat i denna fullmatade start på säsongen!I Lilla Al-Fadji i P3 hör du hur LAF intervjuar och hänger med härliga gäster i Hälliwüüd radio där vad som helst kan hända! Lilla Al-Fadj i i P3 hördes första gången sommaren 2009. Karaktären Lilla Al-Fadji spelas av Felipe Leiva Wenger, även känd som Fille i rapduon Ison & Fille.
2016-08-27
Länk till avsnitt

Säsongsavslutning med Annie Lööf!

I säsongsavslutningen av Lilla Al-Fadjis show dyker Centerledaren Annie Lööf upp. Det blir nationellt prov, fotboll och så får hon svara på vad hon skulle göra om jorden gick under imorgon.

Annie Lööf ger också sina bästa tips till Lilla Al-Fadji om hur man ska bete sig och agera om man vill bli politiker. Det är ju trots allt något Lilla Al-Fadji skulle kunna tänka sig att syssla med i framtiden. Annie får också svara på hur mycket hon tjänar som partiledare och så berättar hon om kritiken hon får för att hon "tror att hon är nån". - Det är ju den där jantelagen i Sverige, om att man inte ska sticka ut. Men som politiker måste man ju synas och höras, säger Annie Lööf. Men hur är det på fritiden då? Lilla Al-Fadji är nyfiken på hur man ska bete sig mot henne om man träffar henne ute på klubben. - Folk kommer fram lite fulla och ska debattera och prata politik men jag brukar nog fortsätta och dricka min lilla drink, men också försöka prata med dem. Och sen försöker jag tona ut mig själv och gå därifrån, svarar Annie Lööf. Och så kommenterar hon Erik Lundins låt Annie Lööf. - Om han släpper en låt som heter Annie Lööf så kanske jag ska släppa en som heter Erik Lundin. FLÄSHIGT!I Lilla Al-Fadji i P3 hör du hur LAF intervjuar och hänger med härliga gäster i Hälliwüüd radio där vad som helst kan hända! Lilla Al-Fadj i i P3 hördes första gången sommaren 2009. Karaktären Lilla Al-Fadji spelas av Felipe Leiva Wenger, även känd som Fille i rapduon Ison & Fille.
2016-06-11
Länk till avsnitt

Det är lite oklart vad exakt Oscar Zia gör

Lilla Al-Fadji har bjudit in artisten, programledaren och fikahataren Oscar Zia till sitt program för att prata om musikaler, katter och laktosmagar.

Jag tror att jag är någon form av artist..., säger Oscar Zia.Ja, det är lite oklart vad det är programledaren, radioprofilen och artisten Oscar Zia gör. Men det gör inget! Lilla Al-Fadji har bjudit in honom för att prata om skånska dialekter, sitt djupt rotade hat mot att fika, hur det var att förlora i Mellon mot Frans och hur hans framtid ser ut. Dessutom har Lilla Al-Fadji hört att Oscar vill göra musikaler någon gång i framtiden. Passande nog har Lilla Al-Fadji satt upp en audition. Oscar Zia får tillfälle att testa sina musikal-skills i en riktigt klassisk scen hämtar ur en av LAFs favoritfilmer - Scarface.I Lilla Al-Fadji i P3 hör du hur LAF intervjuar och hänger med härliga gäster i Hälliwüüd radio där vad som helst kan hända! Lilla Al-Fadj i i P3 hördes första gången sommaren 2009. Karaktären Lilla Al-Fadji spelas av Felipe Leiva Wenger, även känd som Fille i rapduon Ison & Fille.
2016-06-04
Länk till avsnitt

Lilla Al-Fadji ställer Jan Helin mot väggen

Jan Helin har varit i mediebranschen länge. I flera år var han chefsredaktör och ansvarig utgivare för Aftonbladet men i år gick han vidare och blev programdirektör för SVT.

- Är det sant att du blev journalist för att fixa mer guzzar?, frågar Lilla Al-Fadji - Det var ärligt talat inte det jag tänkte på i första hand, hävdar Jan HelinLilla Al-Fadji möter SVTs nya programdirektör för att prata om livet som journalist och hur det är att intervjua Dalai Lama. Men först och främst är det något annat som måste redas ut. Hur kunde Aftonbladet, som Jan Helin var chefsredaktör för, publicera en artikel om att Lilla Al-Fadji skulle dö? Lilla Al-Fadji har bestämt sig för att ställa Jan mot väggen och passar även på att ringa Fille från Ison & Fille eftersom det tydligen är han som ligger bakom den här artikeln från 2014. Dessutom sätts Jan Helins kunskaper om SVT på prov i Lilla Al-Fadjis Vem Vet Mest Om Svt Hollywood Edition.I Lilla Al-Fadji i P3 hör du hur LAF intervjuar och hänger med härliga gäster i Hälliwüüd radio där vad som helst kan hända! Lilla Al-Fadj i i P3 hördes första gången sommaren 2009. Karaktären Lilla Al-Fadji spelas av Felipe Leiva Wenger, även känd som Fille i rapduon Ison & Fille.
2016-05-28
Länk till avsnitt

Samir & Viktor skiter i vad andra tycker

Duon skapade rubriker när de klädde av sig på scen i samband med låten "Bada Nakna". Hatarna får hata, men Samir & Viktor kommer ändå göra sin grej.

- Vi skiter i vad folk tycker. Vi har roligt och fuckar ur!, säger Samir. - Ingen kommer ihåg en fegis, instämmer Viktor.Håll i hatten, för energin är på topp när Samir Badran och Viktor Frisk, mer kända som musikduon Samir & Viktor, kliver in i Lilla Al-Fadjis studio för att prata musik, muskler, vänskap och raggningstips. Duon har varit kompisar länge, men det var först för ungefär två år sen som de bestämde att de skulle göra musik ihop. Allra senast släppte de låten Bada Nakna, som var deras bidrag till Melodifestivalen 2016. Samir & Viktor förklarar för Lilla Al-Fadji att låten handlar om att ha kul oavsett vad andra tycker. Lilla Al-Fadji håller med och har därför valt att göra en egen tolkning av Mello-bidraget. Oavsett vad någon tycker.I Lilla Al-Fadji i P3 hör du hur LAF intervjuar och hänger med härliga gäster i Hälliwüüd radio där vad som helst kan hända! Lilla Al-Fadj i i P3 hördes första gången sommaren 2009. Karaktären Lilla Al-Fadji spelas av Felipe Leiva Wenger, även känd som Fille i rapduon Ison & Fille.
2016-05-21
Länk till avsnitt

Death Team är världens kramigaste band

Mayka och Johen i Death Team älskar delfiner, Beyonce och sina fans. Men de gillar också att busringa... Lilla Al-Fadji testar hur bra duon egentligen är, busringningsmässigt.

Det är ganska ofta som vårt skivbolag klagar på oss att vi är för plojiga, säger Johen. Mayka och Johen heter också Maja och Johan, och går under namnet Death Team. Tillsammans gör de popmusik och ägnar stor del av dagarna åt att skriva låtar och ställa sig den viktiga frågan What would Beyonce do? Utöver att tänka på vad Bey skulle eller inte skulle göra så gillar Mayka och Johen att leka med ord, genrer och humor i sin musik och de har inga problem med att de kan uppfattas som lite fåniga. Lilla Al-Fadji har hört gruppens låt Gold, och har också valt att tolka den. Och så blir det busringningstest! I Lilla Al-Fadji i P3 hör du hur LAF intervjuar och hänger med härliga gäster i Hälliwüüd radio där vad som helst kan hända! Lilla Al-Fadj i i P3 hördes första gången sommaren 2009. Karaktären Lilla Al-Fadji spelas av Felipe Leiva Wenger, även känd som Fille i rapduon Ison & Fille.
2016-05-14
Länk till avsnitt

Lilla Al-Fadji möter Kaliffa. Mandouwzzi!

Artisten Kaliffa från 11-mannabandet Hoffmaestro började släppa egen musik redan 2014. Förra året kom hitlåten Spontanitet. - Jag gör all typ av musik. Folk får hata och tycka vad de vill!, säger Kaliffa till Lilla Al-Fadji. Det bjuds på många härliga och högljudda skratt när Kaliffa kliver in i Lilla Al-Fadjis studio för att bland annat prata om hitlåten Spontanitet.

Jag gör all typ av musik. Folk får hata och tycka vad de vill!, säger Kaliffa till Lilla Al-Fadji Det bjuds på många härliga och högljudda skratt när Kaliffa kliver in i Lilla Al-Fadjis studio för att bland annat prata om hitlåten Spontanitet. Just Spontanitet hade en annan vibe än vad Kaliffa var van vid musikaliskt. Han berättar för Lilla Al-Fadji att han var lite osäker på om låten ens skulle släppas men beatet gav Kaliffa rätt feeling och låten blev en riktig sommarhit. Förutom en hel del musiksnack, pratar Kaliffa och Lilla LAF också om uppväxten, livet som nygift och Kaliffas senaste kärlek: skateboarden. Dessutom får Lilla Al-Fadji en dos av Kaliffas svängiga ordlekar. Mandouwzzi! Thank a-you!I Lilla Al-Fadji i P3 hör du hur LAF intervjuar och hänger med härliga gäster i Hälliwüüd radio där vad som helst kan hända! Lilla Al-Fadj i i P3 hördes första gången sommaren 2009. Karaktären Lilla Al-Fadji spelas av Felipe Leiva Wenger, även känd som Fille i rapduon Ison & Fille.
2016-05-07
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.