Sveriges 100 mest populära podcasts

RIX MorronZoo

RIX MorronZoo

Det bästa från Roger, Laila och RIX MorronZoo. Lyssna på showen i efterhand. Du får också klipp från morgonen.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

Array

Avsnitt

18 mars - Sexigt med pistol i den nedre regionen?

Idag delar vi med oss utav historier som handlar om ragg vi aldrig glömmer varav en av våra lyssnare har mejlat in ett ekivokt mail som Roger läser upp! Richie Puzz glider även in i studion och betygsätter några unika namn!
2024-03-18
Länk till avsnitt

15 mars - Lailas övervakningskameror smygfilmar

Vi firar den internationella sömndagen genom att ringa upp en av finalisterna i sjusovar-SM som avgörs nu på söndag. Marko har med sig en musikalisk överasskning denna morgon och vi avslutar fredagen med att gå igenom veckans höjdpunkter i programpunkten "Roger topp 3".
2024-03-15
Länk till avsnitt

14 mars - Han var för snygg för sitt jobb

Underbara Olivia kikar förbi denna morgon och har även denna gång med sig ett gäng spännande funderingar kring omvärlden och ännu en lyssnare lyckas vinna ett gäng nya sommardäck i vår tävling "Dubba hiten".
2024-03-14
Länk till avsnitt

13 mars - Roger har slagit ett nytt världsrekord

Laila har blivit drabbad av en fruktansvärd händelse som hon delar med sig av och i Familjerådet uppstår det en hel del heta diskussioner kring frågan "vart går gränsen för otrohet?".
2024-03-13
Länk till avsnitt

12 mars - Hur mycket kan Carina Bergfeldt om USA egentligen?

Carina Bergfeldt berättar om sin chockartade upptäckt i USA. Sara är djupt besviken på sina grannar och i Familjerådet ställer vi frågan "Du vet att det är något fel på vänskapen när..."
2024-03-12
Länk till avsnitt

11 mars - Peter Settman betalar böter till en lyssnare

Vår kära MorronZoo-kompis Peter Settman är med oss i studion idag och får chansen att leda några nya TV-program. I Familjerådet går vi även igenom några saker som är absolut det tråkigaste vi vet!
2024-03-11
Länk till avsnitt

8 mars - Marko ställer upp för en lyssnare

Vår stora karibien tävling avslutas och självklart firar vi den internationella kvinnodagen. En besviken och ensam lyssnare har även mejlat in till oss varav Marko bestämmer sig för att kliva in och finnas där genom att bjuda på en musikalisk överraskning!
2024-03-08
Länk till avsnitt

7 mars - Vi tar tempen på Carina Berg

Imorse kollade vi läget med programledaren Carina Berg inför mello-finalen som är nu på lördag. Karibien tävlingen rullar vidare och på fredag är det äntligen final. Sedan får vi spontanbesök av Smash Into Pieces!
2024-03-07
Länk till avsnitt

6 mars - Filip Hammar hälsar på

Filip Hammar är på besök denna morgon och självklart utsätter vi honom för leken "bra eller anus" där han får ta ställning till massa saker! Vi har även en spännande instagram -fråga "Om du fick vara en fluga på vilken vägg som helst i världshistorien, vilken skulle du välja?
2024-03-06
Länk till avsnitt

5 mars - Den stora kärlekskrisen

Mello-finalisterna Marcus & Martinus är med oss i studion denna morgon och hjälper dessutom till med att hålla i en Norsk musik-quiz och i Familjerådet delar vi med oss utav välvalda ord som vi hade sagt till mitt 18-åriga jag!
2024-03-05
Länk till avsnitt

4 mars - Den svenska avundsjukan

Babsan glider in i studion med sin paljettklänning och inviger vår stora tävling, nu har man chansen att vinna en Karibienkryssning! I Familjerådet delar vi med oss utav saker som vi är riktigt avundsjuka på!
2024-03-04
Länk till avsnitt

1 mars - Laila tävlar mot Marko i Hasaloppet!

Idag var det dags för MorronZoos årliga tradition Hasaloppet. Laila och Marko tävlar om ytterst ovanliga priser denna gång! Måns Möller är även med oss som laddar inför Vasaloppet som äger rum i helgen.
2024-03-01
Länk till avsnitt

29 februari - Tre saker människor med låg EQ säger

Roger delade ut ett viktigt uppdrag till Sara tidigare i veckan och minnesmästaren Jonas Von Essen har varit med och gett bra tips, och imorse redovisade Sara uppdraget! Vi hjälper även en lyssnare med hur och vart man kan leta efter kärleken!
2024-02-29
Länk till avsnitt

28 februari - Miss Lis hår börjar brinna

Sveriges mest spelade artist Miss Li är på besök och bjuder på massa otroliga historier! Vi kollar även hur hon hade tagit sig ur några komplicerade situationer utifrån tre olika scenarion!
2024-02-28
Länk till avsnitt

27 februari - ABBA-quiz med Mamma Mia-gänget

Ensemblen från "Mamma Mia The Party" kommer förbi studion och bjuder oss på ett musikquiz! Dessutom har Roger fått veta chockerande nyheter av en kompis gällande restaurangers bordsplacering, och vi ringer upp minnesmästaren Jonas von Essen för att hjälpa Sara med hennes minnesuppdrag.
2024-02-27
Länk till avsnitt

26 februari - Roger delar ut ett viktigt uppdrag

Roger har med sig tre supertips i programpunkten "Bögen i köket" och i samband med en tävling så gör vi en snabb hälsokoll på Laila!
2024-02-26
Länk till avsnitt

23 februari - Sveriges mest curlande föräldrar

I vanlig ordning är vår kära MorronZoo-kompis Marko med oss i studion, vi letar efter Sveriges mest curlande föräldrar i Familjerådet och vi går såkart igenom veckans höjdpunker!
2024-02-23
Länk till avsnitt

22 februari - Det har spårat ur!

Vår alldeles egna omvärldsanalytiker Olivia är på besök i studion, hon har med sig några spännande spaningar. I Familjerådet pratar vi om saker som verkligen har spårat ur!
2024-02-22
Länk till avsnitt

21 februari - Astronauten Marcus Wandt gästar oss

Sveriges egna astronaut Marcus Wandt har precis kommit hem från rymden och sig till oss för att svara på några spännande frågor!
2024-02-21
Länk till avsnitt

20 februari - Skillnaden mellan att vara ekonmisk och snål

Mello-aktuella Danny Saucedo gästar oss denna morgon och blir såklart utsatt för det ultimata "pappa testet". I Familjerådet är vi på jakt efter snåljåpar och får ta del av en hel del smaskiga snålhistorier!
2024-02-20
Länk till avsnitt

19 februari - Hemligt budskap i bakfickan

Imorse gästades vi av Dotter som bjöd på fantastisk live-musik. Vi går även igenom grannregler och Robin bjuder på tänkvärd garnnfakta!
2024-02-19
Länk till avsnitt

16 februari - Gay eller ej är tillbaka!

Roger avgör med hjälp av tre frågor om våra lyssnare är gay eller ej och det tävlas i baklänges-schlager!
2024-02-16
Länk till avsnitt

15 februari - Peter Settman har svar på allt

Fabian har med sig en spännande fundering om tatueringar, vi firar Serbiens nationaldag och Peter Settman killgissar sig fram till märkliga svar!
2024-02-15
Länk till avsnitt

14 februari - Shirley Clamp sjunger in kärleken

Idag firar vi alla hjärtans dag med livemusik och en kärleks-quiz. En het diskussion kring blixförälskelse uppstår och i Familjerådet går vi igenom saker man måste säga på första dejten!
2024-02-14
Länk till avsnitt

13 februari - Laila kräver betalt för att hänga med sina kollegor

Idag firar vi fettisdagen genom att blicka tillbaka till när Fabian äter världens starkast semla och i Familerådet diskuterar vi för fullt kring frågan "Måste man umågs med sina kollegor?".
2024-02-13
Länk till avsnitt

12 februari - Sveriges Tina Turner är på besök

Imorse fick vi besök av Nanne Grönvall som berättade om den virala olyckan och självklart usatte vi Nanne för en lek "What´s Nanne Got to do with it?".
2024-02-12
Länk till avsnitt

9 februari - Bokstavligt talat storm i studion

MorronZoo-gänget utsätter Marko för ett spännande Fjällen-experiment som inkluderar bland annat mamma Irma, popcorn och pappersflygplan!
2024-02-09
Länk till avsnitt

8 februari - Omvärldsanalytikern är på besök

Olivia Berntsson har med sig några spännande funderingar och Roger bjuder på en riktig schlager-chock!
2024-02-08
Länk till avsnitt

7 februari - Klara Hammarströms insta-DM

Klara Hammarström avslöjar sin nuvarande relations-status och bjuder även på härlig livemusik! Robin har med sig en lista över minst sagt märkliga saker folk har glömt på hotellrum.
2024-02-07
Länk till avsnitt

6 februari - Morgonen efter gaygalan

Roger berättar allt om nattens QX-gala, Fabian avslöjar nya emojis som är på väg till alla med en iPhone, Laila får en välsmakande överraskning... och så har vi fått ett upprört mail, igen.
2024-02-06
Länk till avsnitt

5 februari - Rogers nya dödsalgoritm

Imorse kickade vi igång vår efterlängtade tävling RIX FM i Fjällen och i Familjerådet ställer vi frågan "Vad är unikt för din stad?"
2024-02-05
Länk till avsnitt

2 februari - Dildorace i studion

Marko hjälper Roger och Laila med att ta reda på vilka låtar som kommer att gå vidare i helgens deltävling i Melodifestivalen. Vi går även igenom veckans höjdpunkter!
2024-02-02
Länk till avsnitt

1 februari - Rogers första radio-lön

Det var 30 år sedan Roger skrev på sitt första anställningsavtal inom radio-branschen och det firar vi stort! Laila har bland annat en musikalisk överraskning!
2024-02-01
Länk till avsnitt

31 januari - Peter Settmans unika möte med en världstjärna

Peter Settman delar med sig utav en dramatisk historia som involverar Kanye West, han gör bort sig under sitt bröllop och dessutom får våra lyssnare ställa en valfri fråga där Peter ska få kill-gissa fram ett svar!
2024-01-31
Länk till avsnitt

30 januari - Det började brinna i köket

Roger bjuder på otroliga "lifehacks" under programpunkten "Bögen i köket" och Laila delar med sig av en unik insikt om svenska folket!
2024-01-30
Länk till avsnitt

29 januari - Superstjärnan Benjamin Ingrosso gästar oss

Benjamin Ingrosso berättar om sin kommande Europaturné, sin oväntade relation till Carl Bildt och vi får även en uppdatering kring hans nya boendesituation. Vi utsätter även honom för ett roligt quiz!
2024-01-29
Länk till avsnitt

26 januari - Markos livsavgörande beslut

Markoolio kommer med en chock-nyhet och berättar även om den den ständiga konflikten mellan honom och mamma Irma. Laila bjuder på en lyxig Lidingö-frukost och Roger har med sig en överraskning!
2024-01-26
Länk till avsnitt

25 januari - Felix Herngrens UFO-jakt i USA

Roger blir konfronterad och får stå till svars denna morgon. Felix Herngren berättar om sitt besök på Area 51 och han utsätts även för tävligen "Gissa utomjordingen".
2024-01-25
Länk till avsnitt

24 januari - Såhär mycket pengar har vi på bankkontot

Mello-aktuella Samir & Viktor är på besök. Vi får bland annat höra hur deras relation är i dagsläget och vi utsätter även duon för en rolig lek. Dessutom är det skrytonsdag!
2024-01-24
Länk till avsnitt

23 januari - Rogers fejk-profil på Tinder

I Familjerådet delar vi med oss utav galna saker som vi har gjort för kärleken och Fabian har en spännande fundering med sig!
2024-01-23
Länk till avsnitt

22 januari - Situationen i kassan

Idag gick vi igenom den stora Instagram-frågan "Säg en mening på 4 ord som kan förstöra en hel dejt" och ännu en vinnare får följa med oss till Grekland!
2024-01-22
Länk till avsnitt

19 januari - Victor Leksells comeback efter tre år

Imorse fick vi besök av Victor Leksell bjöd på live-musik. Laila och Marko genomför även det stora läsktestet!
2024-01-19
Länk till avsnitt

18 januari - Bakom kulisserna på partiledardebatten

Roger bjuder på "Bögen i köket" där han delar med sig utav några ovanliga drink-kombinationer och på Instagram ställer vi frågan "vilket bidrag vill du ha"?
2024-01-18
Länk till avsnitt

17 januari - Molly Hammars kärlekssituation

Idag har vi Molly Hammar med oss i studion, hon berättar bland annat om den unika och romantiska händelsen som inspirerade henne till att skriva sin senaste låt!
2024-01-17
Länk till avsnitt

16 januari - Lailas föreläsning i en kanindräkt

Imorse ringde vi upp och grattade Anders Bagge och i Familjerådet ställer vi frågan "När kände du dig riktigt felplacerad?" och
2024-01-16
Länk till avsnitt

15 januari - En morgon full av överraskningar

Imorse firade MorronZoo-gänget Saras födelsedag och Robin har med sig en hemlig knapp som han har uppfunnit!
2024-01-15
Länk till avsnitt

12 januari - Markos dramatiska kollaps

Marko bjuder på en födelsedagsöverraskning till vår mest folkkära artist Per Gessle och tävlingen RIX FM semester forsätter!
2024-01-12
Länk till avsnitt

11 januari - Lailas skräckupplevelse på väg till jobbet

Laila & Roger firar 7 år tillsammans och hjälper samtidigt en lyssnare med hjälp av en låt! Det är även premiär för en ny programpunkt "Vad händer hos konkurrenterna?".
2024-01-11
Länk till avsnitt

10 januari - Petra Medes hemlighet

Laila och Roger luskar i en eventuell hemlighet som Petra Mede håller för sig själv och i Familjerådet ransöker vi oss själva!
2024-01-10
Länk till avsnitt

9 januari - Lailas rumplucka

Renée Nyberg är med oss i studion och får leka leken "Gissa Bryggan" och Roger delar ut personliga nyårslöften till alla i MorronZoo-gänget!
2024-01-09
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.