Sveriges 100 mest populära podcasts

RIX MorronZoo

RIX MorronZoo

Det bästa från Roger, Laila och RIX MorronZoo. Lyssna på showen i efterhand. Du får också klipp från morgonen.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

Array

Avsnitt

22 april - Lailas prova på period i ett forensics-labb

Vi kickar igång måndagen med att ha med Anders Bagge med oss i studion som dessutom har lyckats slå ett världsrekord. Roger har med sig en lista med tre spännande nyheter och vi firar även att Glenn har namnsdag med att bjuda på fräcka göteborgsvitsar hela morgonen!
2024-04-22
Länk till avsnitt

19 april - På jakt efter Sveriges största Swifte

Markoolio är tillbaka och blir utmanad i en kokckduell av årets vinnare från Sveriges Mästerkock. Världsartisten Taylor Swift släpper också ett nytt album och självklart har vi styrt upp en tävling mellan två Taylor Swift fans!
2024-04-19
Länk till avsnitt

18 april - Dilemmat om den tjocka kompisen

Roger tar plats i köket igen och bjuder på tre olika matrelaterade hacks under programpunkten "Bögen i köket" och i Familjerådet pratar vi om "lånet jag aldrig glömmer..."
2024-04-18
Länk till avsnitt

17 april - Carolina Gynnings hemliga ansiktsfilter

Programpunkten den gemensamma nämnaren är tillbaka och idag är det den internationella uniform-dagen och därför undersöker vi vad våra lyssnare har för favorituniform!
2024-04-17
Länk till avsnitt

16 april - Villa Brunöga

Vi har Sissela Kyle på besök i studion! Dessutom försöker vi ge ett namn till Rogers nya hus.
2024-04-16
Länk till avsnitt

15 april - Mischa Billings totalsågning

Imorse passade vi på att köra radioversionen av Sveriges Mästerkock där TV-stjärnan Mischa Billing fick bedöma Laila, Roger och Robins matlådor. Mischas välvalda ord var hårda men minst sagt ärliga!
2024-04-15
Länk till avsnitt

12 april - Sexsnack med Camilla Läckberg

Vi sänder från Åre även denna morgon och imorse hade vi världspremiär för vår nya programpunkt ?I säng med Laila Bagge? där Laila tar pulsen på Camilla Läckberg. Marko är självklart med oss, denna gång är han med på länk från Stockholm och vi avslöjar ännu en stad som RIX FM festival kommer till i sommar.
2024-04-12
Länk till avsnitt

11 april - Vi är live från Åre!!

Hela MorronZoo-gänget på plats i Åre och sänder live! Imorse gästades vi av supertjärnan Christopher som bjöd på livemusik. Äntligen avslöjar vi vem Saras hemliga pojkvän är, som vi har kallat för den ?främmande mannen?. Vi hade även två lyssnare med oss som delade med sig av sin gemensamma livsförändring tack vare MorronZoo!
2024-04-11
Länk till avsnitt

10 april - Laila bjuder på en smaskig överraskning

I Familjerådet ställer vi frågan "Vad konsumerar du orlimligt mycket av?" där det dyker upp väldigt ovanliga och spännande saker som tydligen våra lyssnare överkonsumerar. Och självklart laddar vi inför vår Åre-resa!
2024-04-10
Länk till avsnitt

9 april - Rogers fascinerande upptäckt om människors sexualdrift

Laila berättar om ett oroväckande sms hon fick från sin son som är i Thailand. Vi får även ta del av några tecken som tyder på att världen håller på att gå åt helvete. Roger delar också med sig av några köksrelaterade tips i programpunkten "bögen i köket"!
2024-04-09
Länk till avsnitt

8 april - Yngre eller äldre än Anders Lundin?

Anders Lundin är på besök denna morgon och delar med sig av två viktiga historiska ögonblick som folk generellt inte känner till och självklart leker vi leken "yngre eller ändre" än Anders Lundin. I Familjerådet ställer vi även frågan "När väntade du lite för länge på något" där Sara berättar om en olycka som orsakade stora konsekvenser!
2024-04-08
Länk till avsnitt

5 april - Lailas erfarenhet kring äldre ouppfostrade män

Marko är självklart med oss i studion även denna fredag och imorse berättade han om sina ofrivilliga relationer till främmande kvinnor. Vi går även igenom veckans höjdpunkter i "Roger topp 3"!
2024-04-05
Länk till avsnitt

4 april - Laila och Rogers allvarliga beroende

Robin berättar om en unik teknik som djurskötare i Virgina använder för att ta hand om rävar. Laila och Roger har ett gemensamt beroende som håller på att gå över stryr och vår tävling "i vår händer det" forsätter rulla på där man har chansen att vinna 10.000kr till det där bygg-projektet som aldrig blir av.
2024-04-04
Länk till avsnitt

3 april - Robert Gustafsson slår nytt rekord i studion

Fantastiska Robert Gustavsson besöker oss denna morgon och bjuder i vanlig ordning på massa skratt och får även tävla mot Laila i leken "svara fel". Roger har även med sig en spännande lista relaterat till ens kompiskrets!
2024-04-03
Länk till avsnitt

2 april - Peter Settman valde att vara oskuld till sin 37-årsdag

Peter Settman har precis kommit hem från sin resa i Shanghai och berättar om en extraordinär middagsupplevelse. Vi har även preimär för en ny programpunkt "Min sanning". Laila berättar även om gången hon råkar skicka ett snuskigt sms till helt fel person!
2024-04-02
Länk till avsnitt

28 mars - Markos AI-låt och Johan Rheborg

Vi firar skärtorsdag med vår MorronZoo-kompis Markoolio som aldrig mer behöver jobba - nu tar AI över och skapar nya hits! Dessutom hälsar Johan Rheborg på - ständigt aktuell förstås, men extra mycket just nu i den nya säsongen av Morran och Tobias. Han avslöjade också vad hans lite märkliga Instagram-namn egentligen betyder...
2024-03-28
Länk till avsnitt

27 mars - Sanningen om Robin kommer äntligen fram

Roger och Laila hjälper en lyssnare med hjälp av en låt, vi tävlar ut godis hela morgonen och äntligen får vi veta den stora sanningen om Robin!
2024-03-27
Länk till avsnitt

26 mars - Roger bjuder på revolutionerande tips!

I Familjerådet enas vi om att införa nya åldersgränser, Roger kliver in i köket igen och bjuder på några köks-tips och vi rider även på countryvågen genom att spela upp några fantastiska countrycovers!
2024-03-26
Länk till avsnitt

25 mars - Molly Sandén tittar förbi studion

Vi firar våffeldagen genom att Laila bjuder på ett nytt sätt att äta våfflor på! Molly Sandén är även med oss där vi bland annat leker en lek med henne. Nu har man också chansen att vinna biljetter till Benjamin Ingrossos konsert, vi avslöjar första ledtråden!
2024-03-25
Länk till avsnitt

22 mars - Laila lyckas med det omöjliga

Denna fredag är minst sagt fullspäckad med massa roligheter där vi bland annat testar en ny Tysk program-idé, resultatet chockar hela MorronZoo-gänget! Darin kliver in i studion och berättar om kärlekshistorian bakom sina nya låt och sjävklart går vi igenom veckans höjdpunkter!
2024-03-22
Länk till avsnitt

21 mars - Trehundra tusen kondomer delas ut

Vår MorronZoo-kompis Måns Möller kikar förbi och har med sig en otrolig lista som vi kallar "World Wike Topp". Sara berättar om en sjuk grej som finns i USA och Robin har med sig en oväntad överraskning till hela gänget!
2024-03-21
Länk till avsnitt

20 mars - Hur det egentligen är att jobba med Måns Zelmerlöw

Måns Zelmerlöw hälsar på i studion och får självklart genomgå ett Engelskt medborgarskaps-test genom att svara på några avgörande frågor. Vi tar även reda på sanningen om Måns genom att prata med några av hans kollegor!
2024-03-20
Länk till avsnitt

19 mars - En grillad kyckling hittad i toaletten

Denna morgon är full av överraskningar! Robin fyller år och blir självklart firad och Roger blir tvingad att skriva under ett kontrakt för ett eventuellt namnbyte. Vi kör även Lailas ordjakt under hela morgonen där det delas ut flera 10-tusingar!
2024-03-19
Länk till avsnitt

18 mars - Sexigt med pistol i den nedre regionen?

Idag delar vi med oss utav historier som handlar om ragg vi aldrig glömmer varav en av våra lyssnare har mejlat in ett ekivokt mail som Roger läser upp! Richie Puzz glider även in i studion och betygsätter några unika namn!
2024-03-18
Länk till avsnitt

15 mars - Lailas övervakningskameror smygfilmar

Vi firar den internationella sömndagen genom att ringa upp en av finalisterna i sjusovar-SM som avgörs nu på söndag. Marko har med sig en musikalisk överasskning denna morgon och vi avslutar fredagen med att gå igenom veckans höjdpunkter i programpunkten "Roger topp 3".
2024-03-15
Länk till avsnitt

14 mars - Han var för snygg för sitt jobb

Underbara Olivia kikar förbi denna morgon och har även denna gång med sig ett gäng spännande funderingar kring omvärlden och ännu en lyssnare lyckas vinna ett gäng nya sommardäck i vår tävling "Dubba hiten".
2024-03-14
Länk till avsnitt

13 mars - Roger har slagit ett nytt världsrekord

Laila har blivit drabbad av en fruktansvärd händelse som hon delar med sig av och i Familjerådet uppstår det en hel del heta diskussioner kring frågan "vart går gränsen för otrohet?".
2024-03-13
Länk till avsnitt

12 mars - Hur mycket kan Carina Bergfeldt om USA egentligen?

Carina Bergfeldt berättar om sin chockartade upptäckt i USA. Sara är djupt besviken på sina grannar och i Familjerådet ställer vi frågan "Du vet att det är något fel på vänskapen när..."
2024-03-12
Länk till avsnitt

11 mars - Peter Settman betalar böter till en lyssnare

Vår kära MorronZoo-kompis Peter Settman är med oss i studion idag och får chansen att leda några nya TV-program. I Familjerådet går vi även igenom några saker som är absolut det tråkigaste vi vet!
2024-03-11
Länk till avsnitt

8 mars - Marko ställer upp för en lyssnare

Vår stora karibien tävling avslutas och självklart firar vi den internationella kvinnodagen. En besviken och ensam lyssnare har även mejlat in till oss varav Marko bestämmer sig för att kliva in och finnas där genom att bjuda på en musikalisk överraskning!
2024-03-08
Länk till avsnitt

7 mars - Vi tar tempen på Carina Berg

Imorse kollade vi läget med programledaren Carina Berg inför mello-finalen som är nu på lördag. Karibien tävlingen rullar vidare och på fredag är det äntligen final. Sedan får vi spontanbesök av Smash Into Pieces!
2024-03-07
Länk till avsnitt

6 mars - Filip Hammar hälsar på

Filip Hammar är på besök denna morgon och självklart utsätter vi honom för leken "bra eller anus" där han får ta ställning till massa saker! Vi har även en spännande instagram -fråga "Om du fick vara en fluga på vilken vägg som helst i världshistorien, vilken skulle du välja?
2024-03-06
Länk till avsnitt

5 mars - Den stora kärlekskrisen

Mello-finalisterna Marcus & Martinus är med oss i studion denna morgon och hjälper dessutom till med att hålla i en Norsk musik-quiz och i Familjerådet delar vi med oss utav välvalda ord som vi hade sagt till mitt 18-åriga jag!
2024-03-05
Länk till avsnitt

4 mars - Den svenska avundsjukan

Babsan glider in i studion med sin paljettklänning och inviger vår stora tävling, nu har man chansen att vinna en Karibienkryssning! I Familjerådet delar vi med oss utav saker som vi är riktigt avundsjuka på!
2024-03-04
Länk till avsnitt

1 mars - Laila tävlar mot Marko i Hasaloppet!

Idag var det dags för MorronZoos årliga tradition Hasaloppet. Laila och Marko tävlar om ytterst ovanliga priser denna gång! Måns Möller är även med oss som laddar inför Vasaloppet som äger rum i helgen.
2024-03-01
Länk till avsnitt

29 februari - Tre saker människor med låg EQ säger

Roger delade ut ett viktigt uppdrag till Sara tidigare i veckan och minnesmästaren Jonas Von Essen har varit med och gett bra tips, och imorse redovisade Sara uppdraget! Vi hjälper även en lyssnare med hur och vart man kan leta efter kärleken!
2024-02-29
Länk till avsnitt

28 februari - Miss Lis hår börjar brinna

Sveriges mest spelade artist Miss Li är på besök och bjuder på massa otroliga historier! Vi kollar även hur hon hade tagit sig ur några komplicerade situationer utifrån tre olika scenarion!
2024-02-28
Länk till avsnitt

27 februari - ABBA-quiz med Mamma Mia-gänget

Ensemblen från "Mamma Mia The Party" kommer förbi studion och bjuder oss på ett musikquiz! Dessutom har Roger fått veta chockerande nyheter av en kompis gällande restaurangers bordsplacering, och vi ringer upp minnesmästaren Jonas von Essen för att hjälpa Sara med hennes minnesuppdrag.
2024-02-27
Länk till avsnitt

26 februari - Roger delar ut ett viktigt uppdrag

Roger har med sig tre supertips i programpunkten "Bögen i köket" och i samband med en tävling så gör vi en snabb hälsokoll på Laila!
2024-02-26
Länk till avsnitt

23 februari - Sveriges mest curlande föräldrar

I vanlig ordning är vår kära MorronZoo-kompis Marko med oss i studion, vi letar efter Sveriges mest curlande föräldrar i Familjerådet och vi går såkart igenom veckans höjdpunker!
2024-02-23
Länk till avsnitt

22 februari - Det har spårat ur!

Vår alldeles egna omvärldsanalytiker Olivia är på besök i studion, hon har med sig några spännande spaningar. I Familjerådet pratar vi om saker som verkligen har spårat ur!
2024-02-22
Länk till avsnitt

21 februari - Astronauten Marcus Wandt gästar oss

Sveriges egna astronaut Marcus Wandt har precis kommit hem från rymden och sig till oss för att svara på några spännande frågor!
2024-02-21
Länk till avsnitt

20 februari - Skillnaden mellan att vara ekonmisk och snål

Mello-aktuella Danny Saucedo gästar oss denna morgon och blir såklart utsatt för det ultimata "pappa testet". I Familjerådet är vi på jakt efter snåljåpar och får ta del av en hel del smaskiga snålhistorier!
2024-02-20
Länk till avsnitt

19 februari - Hemligt budskap i bakfickan

Imorse gästades vi av Dotter som bjöd på fantastisk live-musik. Vi går även igenom grannregler och Robin bjuder på tänkvärd garnnfakta!
2024-02-19
Länk till avsnitt

16 februari - Gay eller ej är tillbaka!

Roger avgör med hjälp av tre frågor om våra lyssnare är gay eller ej och det tävlas i baklänges-schlager!
2024-02-16
Länk till avsnitt

15 februari - Peter Settman har svar på allt

Fabian har med sig en spännande fundering om tatueringar, vi firar Serbiens nationaldag och Peter Settman killgissar sig fram till märkliga svar!
2024-02-15
Länk till avsnitt

14 februari - Shirley Clamp sjunger in kärleken

Idag firar vi alla hjärtans dag med livemusik och en kärleks-quiz. En het diskussion kring blixförälskelse uppstår och i Familjerådet går vi igenom saker man måste säga på första dejten!
2024-02-14
Länk till avsnitt

13 februari - Laila kräver betalt för att hänga med sina kollegor

Idag firar vi fettisdagen genom att blicka tillbaka till när Fabian äter världens starkast semla och i Familerådet diskuterar vi för fullt kring frågan "Måste man umågs med sina kollegor?".
2024-02-13
Länk till avsnitt

12 februari - Sveriges Tina Turner är på besök

Imorse fick vi besök av Nanne Grönvall som berättade om den virala olyckan och självklart usatte vi Nanne för en lek "What´s Nanne Got to do with it?".
2024-02-12
Länk till avsnitt

9 februari - Bokstavligt talat storm i studion

MorronZoo-gänget utsätter Marko för ett spännande Fjällen-experiment som inkluderar bland annat mamma Irma, popcorn och pappersflygplan!
2024-02-09
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.