Sveriges 100 mest populära podcasts

Verkligheten i P3

Verkligheten i P3

Det finns ett före och ett efter. En människa, en story. Ansvarig utgivare: Caroline Pouron

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

sverigesradio.se/verklighetenip3

Avsnitt

Erica möter sin livräddare ? tolv år efter självmordsförsöket

Erica skulle hoppa mot sin död från Västerbron i Stockholm. Men så kom Olivia. I tumultet som uppstod skildes de åt. Hör när de möts igen tolv år senare.

I två avsnitt berättar Erica för första gången sin historia. Lyssna på första avsnittet Av: Gustav Asplund. Slutmix: Astrid Ankarcrona.. Verkligheten i P3 görs av produktionsbolaget Filt.Lyssna på avsnittet om händelsen från 2011, Dramat på Västerbron Om du eller någon du känner mår dåligt finns det hjälp att få. Tveka inte att prata med någon, här finns kontaktvägar: Mind Självmordslinjen tel: 90101 BUP  barn och ungdomspsykiatri  https://www.bup.se BRIS  barnens rätt i samhället, hjälp för barn och unga https://www.bris.se Jourhavande medmänniska https://www.jourhavande-medmanniska.se
2023-01-31
Länk till avsnitt

Erica skulle ta sitt liv ? räddades av okänd kvinna

Erica ska hoppa mot döden från Västerbron i Stockholm. I sista stund räddas hon. Men i tumultet som uppstår skiljs Erica och hennes livräddare åt.

I två avsnitt berättar Erica för första gången sin historia. Lyssna på fortsättningen Av: Gustav Asplund. Slutmix: Astrid Ankarcrona. Verkligheten i P3 görs av produktionsbolaget Filt. Lyssna på avsnittet om händelsen från 2011, Dramat på Västerbron Om du eller någon du känner mår dåligt finns det hjälp att få. Tveka inte att prata med någon, här finns kontaktvägar: Mind Självmordslinjen tel: 90101 BUP  barn och ungdomspsykiatri  https://www.bup.se BRIS  barnens rätt i samhället, hjälp för barn och unga https://www.bris.se Jourhavande medmänniska https://www.jourhavande-medmanniska.se
2023-01-24
Länk till avsnitt

Kim satte eld på sin gamla skola

Dömdes till ungdomsfängelse och 3,5 miljoner i skadestånd. "Allt som small eller brann var som en kick i hela kroppen."

I Verkligheten berättar Kim Gidlund för första gången vad som hände. Av: Erik Jansson Producent: Gustav Asplund Slutmix: Astrid Ankarcrona Verkligheten görs av produktionsbolaget Filt.
2023-01-17
Länk till avsnitt

Linda stoppade knivman i erotikbutik ? med lågaffektivt bemötande

När Linda i Borås står öga mot öga med en maskerad rånare fattar hon ett blixtbeslut. Ett psykologiskt chicken race inleds, en kamp om klockan med livet som insats bland sexleksaker och glidmedel.

Av: Simon Sarnecki. Producent: Gustav Asplund. Slutmix: Astrid Ankarcrona. Verkligheten i P3 görs av produktionsbolaget Filt.
2023-01-10
Länk till avsnitt

Caroline sålde sitt hem ? för en spindel

En spindel dyker upp i Carolines badrum och vännerna inte lyckas få fatt på den. Det får Caroline att sälja lägenheten. Nu inser hon att spindelfobin gått för långt och ska möta sin värsta rädsla.

Av: Blenda Setterwall Klingert. Producent: Gustav Asplund. Slutmix: Astrid Ankarcrona. Verkligheten görs av produktionsbolaget Filt.
2023-01-03
Länk till avsnitt

Den avskilda polisaspiranten

Beskedet som har nått Linn är definitivt. Det finns ingen återvändo. Hon är avskild från polisyrket och hennes dröm sedan barndomen i spillror. Vad var det som hände?

Av: Shang Imam. Producent: Gustav Asplund. Slutmix: Astrid Ankarcrona. Verkligheten i P3 görs av produktionsbolaget Filt.
2022-12-27
Länk till avsnitt

Linus är taggad på cancer

Linus utmanar ständigt döden, på skotern på fjället eller i motocrossbanan. En dag inser han plötsligt att han har en livsfarlig sjukdom. Det ska inte bli Linus fall utan hans uppgång.

Av: Jonatan Loxdal. Producent: Gustav Asplund. Slutmix: Astrid Ankarcrona. Verkligheten i P3 görs av produktionsbolaget Filt.
2022-12-20
Länk till avsnitt

Adopterade Karro: "Mitt liv var bättre innan"

Karro har i åratal försökt lägga pusslet kring sitt ursprung. Till slut får hon osannolikt tag i sin biologiska mamma via Facebook. Det ska visa sig vara långt värre än hon någonsin kunnat ana.

Av: Gustav Asplund Slutmix: Astrid Ankarcrona Verkligheten i P3 görs av produktionsbolaget Filt.
2022-12-13
Länk till avsnitt

Zaras flykt från drevet

Zara blev nekad ett jobb som servitris för att hon ansågs vara för tjock. När hon söker upprättelse bryter helvetet lös. Det leder till att hon ska gå ner 45 kg, byta namn och i princip fly Sverige.

Av: Shang Imam Producent: Gustav Asplund Ljudmix: Astrid Ankarcrona Verkligheten i P3 görs av produktionsbolaget Filt.
2022-12-06
Länk till avsnitt

17-åriga hackern som blev tagen av polisen

Uttråkad i skolan lyckas Erik hacka sig in på Umeå kommuns nätverk. Två dagar senare stormar sex civilpoliser in hemma hos honom och hans mamma. Snart ska han bli stämd på en halv miljon kronor.

Av: Sebastian Hedlund. Producent: Gustav Asplund. Slutmix: Astrid Ankarcrona. Verkligheten i P3 görs av produktionsbolaget Filt.
2022-11-29
Länk till avsnitt

Max fick tuberkulos ? smittade hela sin klass

Max tror att han är förkyld. Men snart rasar han i vikt, får feberfrossa och hostar så han tror han ska kräkas. Efter diagnosen blir Max tvångsisolerad. Men då har han redan smittat hela sin klass.

Av: Simon Sarnecki Producent: Gustav Asplund Slutmix: Astrid Ankarcrona Verkligheten görs av produktionsbolaget Filt.
2022-11-22
Länk till avsnitt

Gäddan ? mitt fall och min räddning

Natali har just fångat sin största gädda någonsin 14 kg och 120 cm lång. Snart ska den förändra hennes liv i grunden via ett svek.

Av: Jonatan Loxdal. Producent: Gustav Asplund. Slutmix: Astrid Ankarcrona. Verkligheten görs av produktionsbolaget Filt.Avsnittet spelades in i Medborgarskolans lokaler i Örnsköldsvik.
2022-11-15
Länk till avsnitt

Pranket som spårade ur ? Danska Presentationen

Love har tagit sig till Danmark till ett universitet han absolut inte går på. Det började som ett skämt, men nu är det blodigt allvar. "Kommer de slå mig?"

Missa inte Loves sanslöst roliga, obekväma men också inspirerande historia. Karl Bertil Jonsson på syra, en hyllning till det meningslösa och garanterat dålig stämning á la Ruben Östlund garanteras! Av: Gustav Asplund. Slutmix: Astrid Ankarcrona. Verkligheten görs av produktionsbolaget Filt.
2022-11-08
Länk till avsnitt

Andréa fast i vulkanutbrott: ?Fåglar faller från himlen?

Först tänker Andréa att det är bomber som faller över paradisön Tonga. Luften blir allt tyngre att andas och det finns ingenstans att fly. Vad ingen vet är att hon har ett barn i magen.

Av: Siri von Malmborg. Producent: Gustav Asplund. Slutmix: Astrid Ankarcrona. Verkligheten görs av produktionsbolaget Filt.
2022-11-01
Länk till avsnitt

Mattias slutade vara mjukis: "Behöver män som kan dö för oss"

Mattias växer upp med en feministisk mamma och tänker att han alltid ska vara bättre än andra killar. Men så händer något som får hela hans världsbild att rubbas.

Upplevelsen var total meningslöshet. En total tomhet. Där blev jag den förövaren som jag hade bekämpat. Där blev jag den mannen som förtryckte kvinnor. Han kommer att  ge upp tron på att vara en mjukis. Istället ska han söka efter sin inre man och han gör det inte ensam.  Det vi behöver då är män vid vår sida, vid vår axel, som är på topp, som kan dö för oss om det skulle behövas, men verkligen kan hålla vår rygg, kan hålla vår flank.  Av: Jonatan Loxdal. Producent: Gustav Asplund. Slutmix: Astrid Ankarcrona. Verkligheten görs av produktionsbolaget Filt.
2022-10-25
Länk till avsnitt

"Jag är ett klädfyllo"

Karin klickar hem tröja efter tröja, utan att förstå varför. Ångesten efter varje köp dämpar hon bara med nya kläder. Tills slut tar hon ett shoppingfritt år. Det blir inte alls som hon tänkt sig.

Av: Siri von Malmborg. Producent: Gustav Asplund. Slutmix: Astrid Ankarcrona. Verkligheten görs av produktionsbolaget Filt.
2022-10-18
Länk till avsnitt

Så blev Emmy skjut-Greta: "Ren panik"

Emmy är tjejen som samlar på vapen och älskar att skjuta. Men en dag ska hennes passion leda till att hon misstas för världens kändaste miljöaktivist och hamnar i hetluften på andra sidan jorden.

Av: Jonatan Loxdal. Producent: Gustav Asplund. Slutmix: Astrid Ankarcrona. Verkligheten görs av produktionsbolaget Filt.
2022-10-11
Länk till avsnitt

Ett bröllop och en begravning ? Svenska tvillingarna som krigar mot Ryssland del 2

Tvillingbröderna Glenn och Morgan från Gullspång åkte till Ukraina för att kriga. Glenn är yrkesmilitär, Morgan har bara gjort lumpen. Nu är de hemma igen. En av dem har varit en hårsmån från döden.

Tidigare i Verkligheten berättade vi om tvillingarna som valt att åka till Ukraina för att försvara landet, med vapen om så krävs. Under uppväxten i Gullspång var de som ler och långhalm. Men till Ukraina åkte de med helt olika förutsättningar, Glenn som yrkesmilitär och Morgan med bara erfarenhet av att ha gjort lumpen.I detta uppföljningsavsnitt hör du vad som hände dem där nere  var och en för sig och tillsammans. Det blir bröllop  men också begravning.Av: Erik Jansson och Gustav Asplund. Producent: Gustav Asplund. Slutmix: Astrid Ankarcrona. Verkligheten görs av produktionsbolaget Filt.
2022-10-04
Länk till avsnitt

Dawa är professionell flickvän: "Min räddning" ? del 2

När Dawa var 13 år utsattes hon för trafficking. Senare ger hon sig in i sexindustrin igen, trots att den skadat henne den här gången på sina egna villkor: Sexindustrin fick mig ut ur sexindustrin".

I två avsnitt berättar Blenda Setterwall Klingert Dawas historia. Producent: Gustav Asplund. Slutmix: Astrid Ancarkrona. Verkligheten görs av produktionsbolaget Filt.
2022-09-27
Länk till avsnitt

Så föds en klimataktivist

Zebulon sitter häktad, ensam i ett annat land. Desperationen har radikaliserat honom, fått honom att bryta mot lagen för att skapa förändring. Men det har kommit till ett högt pris.

Av: Mattias Agazzi. Producent: Gustav Asplund. Slutmix: Astrid Ankarcrona. Verkligheten görs av produktionsbolaget Filt.
2022-09-20
Länk till avsnitt

Dawa är professionell flickvän: "Min räddning" ? del 1

När Dawa var 13 år utsattes hon för trafficking. Senare ger hon sig in i sexindustrin igen, trots att den skadat henne den här gången på sina egna villkor: Sexindustrin fick mig ut ur sexindustrin".

I två avsnitt berättar Blenda Setterwall Klingert Dawas historia. I första avsnittet, om händelserna i lägenheten i Göteborg under nästan ett års tid som lämnade spår. Producent: Gustav Asplund. Slutmix: Astrid Ankarcrona. Verkligheten görs av produktionsbolaget Filt.
2022-09-13
Länk till avsnitt

Friade utan att ha rört vid varann

Matilda och Jonathan har inte setts på fyra år. De har aldrig ens kysst varandra. Ändå sitter Matilda på ett flyg på hem från Australien för att gifta sig med honom.

I Verkligheten hör du en riktig kärlekshistoria. Matilda har egentligen lämnat Sverige, med en enkelbiljett till Australien. Precis innan avfärd träffar hon en man som kommer ändra på hennes planer. Först fyra år senare får den en upplösning  med ett frieri.Av: Maud Fellbom. Producent: Gustav Asplund. Slutmix: Astrid Ankarcrona. Verkligheten görs av produktionsbolaget Filt.
2022-09-06
Länk till avsnitt

Killen gjorde slut ? blev sjöjungfru

Sjöjungfrun är stark och kan inte bli våldtagen. Linda känner sig mer som sjöjungfru än som människa. Följ hennes väg till att bli Sveriges första professionella sjöjungfru via ett uppbrott.

Av: Joanna Górecka Producent: Gustav Asplund Slutmix: Astrid Ankarcrona Verkligheten i P3 görs av produktionsbolaget Filt.
2022-08-30
Länk till avsnitt

Klotblixten förstörde deras drömhus

Jans fyra barn sover fortfarande när han möts av en helt overklig syn i vardagsrummet: ett klot av eld som rusar fram. De kommande timmarna ska hela familjens tillvaro vändas upp och ner.

Av: Blenda Setterwall Klingert Producent: Gustav Asplund Slutmix: Astrid Ankarcrona Verkligheten i P3 görs av produktionsbolaget Filt.
2022-08-23
Länk till avsnitt

Lastbilsbranden som vände livet

Lastbilsförare är inte bara ett yrke för Cassie det är hela hennes liv. Nu står hon och tittar på när hennes andra hem står i lågor. Men branden är bara droppen som får bägaren att rinna över.

Av: Maud Fellbom Producent: Gustav Asplund Slutmix: Astrid Ankarcrona Verkligheten i P3 görs av produktionsbolaget Filt.
2022-08-16
Länk till avsnitt

Lämnade Livets Ord ? blev alkoholist

Sebastian lämnar kyrkan som varit hans familj. Han ska jaga livets mening, till botten av glaset: Jag kan fucka ur och bryta mot allting, allt var ju ändå förbjudet. Men snart ska det gå överstyr.

Av: Jonatan Loxdal. Producent: Gustav Asplund. Slutmix: Astrid Ankarcrona. Verkligheten görs av produktionsbolaget Filt.
2022-08-09
Länk till avsnitt

Späckhuggarattacken i Atlanten

Viktoria har seglat sedan hon var liten. Nu har hon gett sig ut på en långseglats tillsammans med sin man och sina två barn. Som erfarna seglare är de förberedda på det mesta. Men inte detta.

Av: Blenda Setterwall Klingert. Producent: Gustav Asplund. Slutmix: Astrid Ancarkrona. Verkligheten görs av produktionsbolaget Filt.
2022-08-02
Länk till avsnitt

Poeten i fängelset: ?Värre än kärnvapen"

Tsegay grips, torteras och sätts i en blodig cell i Eritrea, på obestämd tid. Orsaken är att han skriver dikter. Hur ska han ta sig härifrån? Lösningen stavas: toapapper.

Tsegay Mehari fängslades och torterades i fyra år i Eritreas värsta fängelse. Idag är han bosatt i Västerås. För Verkligheten berättar han om åren där, flykten därifrån och om det skrivna ordet som fick honom att överleva. Av: Maud Fellbom. Producent: Gustav Asplund. Slutmix: Astrid Ankarcrona. Verkligheten görs av produktionsbolaget Filt.
2022-07-31
Länk till avsnitt

Åkte till Bali ? hittade inte sig själv

Zandra sitter i ett mörkt rum och börjar kallsvettas. Omkring henne kräks människor i olika hinkar och skriker ut sin ångest. Snart ska hon göra det med. Nu är jag bara ett vrak.

Hör Zandras berättelse, om hur långt hon gick för att hitta sig själv, bara för att sedan förstå att det enda hon hittat är botten. Av: Shang Imam. Producent: Gustav Asplund. Slutmix: Astrid Ankarcrona. Verkligheten görs av produktionsbolaget Filt.
2022-07-19
Länk till avsnitt

Johannas hem är ockuperat: "Jag betalar alla deras räkningar"

Johanna har sjösatt sin dröm att flytta till Spanien. Men någon har flyttat in i hennes lägenhet och vägrar flyttar ut. Nu är hon själv polisanmäld av sina ockupanter.

Av: Blenda Settervall Klingert. Producent: Gustav Asplund. Slutmix: Astrid Ankarcrona. Verkligheten görs av produktionsbolaget Filt.
2022-07-12
Länk till avsnitt

En abort-doulas berättelse

På britsen i det kala sjukhusrummet ligger en kvinna i smärtor. Hon ska genomgå en abort. På stolen vid väggen sitter Anna Tallwe och stickar. Det är första gången de två möts. Vad gör Anna där?

Av: Shang Imam. Producent: Gustav Asplund. Slutmix: Astrid Ankarcrona. Verkligheten görs av produktionsbolaget Filt.
2022-07-05
Länk till avsnitt

Thomas tog anabola ? hjärtat stannade

Thomas minns att han kör till akuten och att en läkare böjer sig över honom. Men i övrigt är allt svart. Till slut har åratal av jakt på den perfekta kroppen tagit ut sin rätt.

Av: Maud Fellbom. Producent: Gustav Asplund. Slutmix: Astrid Ankarcrona. Verkligheten görs av produktionsbolaget Filt.
2022-06-28
Länk till avsnitt

Luisa ? präst med automatvapen

Som fältpräst i utlandstjänst bär Luisa Landewall vapen. För Verkligheten berättar hon om kallelsen till yrket mitt i natten och om händelsen när hon var nära att dö.

Av: Shang Imam. Producent: Gustav Asplund. Slutmix: Astrid Ankarcrona. Verkligheten görs av produktionsbolaget Filt.
2022-06-21
Länk till avsnitt

Glada tågföraren som förlorade allt

Glädjespridaren Henrik utsågs till Veckans Svensk. Men bakom fasaden döljer sig en mörk hemlighet. Snart sitter han ensam i en garderob, skuldsatt och avstängd från jobbet och vill inte längre leva.

Av: Gustav Asplund. Slutmix: Astrid Ankarcrona. Verkligheten görs av produktionsbolaget Filt.
2022-06-14
Länk till avsnitt

Svenska tvillingarna som krigar mot Ryssland ? del 1

Tvillingbröderna Glenn och Morgan från Gullspång ska till Ukraina. Glenn, storebror med 24 minuter, är yrkesmilitär, medan Morgan bara gjort lumpen. Vad kommer hända? Och vad säger familjen?

Hör fortsättningen här: Bröllop & begravningAv: Erik Jansson och Gustav Asplund. Producent: Gustav Asplund. Slutmix: Astrid Ankarkrona. Verkligheten görs av produktionsbolaget Filt.
2022-06-07
Länk till avsnitt

Hanna hamnade plötsligt på sitt eget bröllop

Plötsligt sitter Hanna i brudklänning, omringad av sin familj. Alla dansar och sjunger. Men bröllopet har arrangerats bakom hennes rygg. "Om de kan göra så här, betyder det att ingen älskar mig."

Av: Maud Fellbom. Producent: Gustav Asplund. Slutmix: Astrid Ankarkrona. Verkligheten görs av produktionsbolaget Filt.
2022-05-31
Länk till avsnitt

Gumsefittan: "Jag hämnas genom att skina"

Sen skolstart blir Nikola Jovanovic utsatt för hård mobbning. Det eskalerar och till slut blir mörkret kompakt. Men en morgon hör han en röst i sitt huvud, reser sig ur sängen och blir Gumsefittan.

Av: Shang Imam. Producent: Gustav Asplund. Slutmix: Astrid Ankarcrona. Verkligheten görs av produktionsbolaget Filt.
2022-05-24
Länk till avsnitt

Bryter mot lagen ? för att må bra

Marcus var bara 11 när hans lillebror dog i en trafikolycka. Nu har han hittat sitt sätt att hantera livet. Men när som helst kan han bli påkommen, förlora jobbet och i värsta fall hamna i fängelse.

Behöver du eller någon du känner hjälp? Här finns kontaktvägar. Av: Gustav Asplund. Slutmix: Astrid Ankarcrona. Verkligheten görs av produktionsbolaget Filt.
2022-05-17
Länk till avsnitt

?Jag ångrar att jag skaffade barn"

Sofia längtar efter att bli mamma. Under hela graviditeten befinner sig paret i en lyckobubbla. Men när barnet kommer händer något inom Sofia: "Vad fan har jag gett mig in på?"

Av: Blenda Setterwall Klingert. Producent: Gustav Asplund. Slutmix: Astrid Ankarcrona. Verkligheten görs av produktionsbolaget Filt.
2022-05-10
Länk till avsnitt

Polisen stormade Omars hem: "Nu har du ett minne för livet"

"Lägg dig ner på marken!" Sju poliser siktar på studenten Omar Azar, som står som fastfrusen. Någon säger sig ha sett honom med ett vapen. I själva verket har Omar bara hållit i sin egen mobiltelefon.

Av: Shang Imam. Producent: Gustav Asplund. Slutmix: Astrid Ankarkrona. Verkligheten görs av produktionsbolaget Filt.
2022-05-03
Länk till avsnitt

Tar studenten ? obducerar döda kroppar

Som 19-åring börjar Julia jobbet som obduktionstekniker på ett bårhus. Hon öppnar kroppar och tar ut organen. Men en särskild händelse ska förändra hennes syn på livet och döden för alltid.

Av: Joanna Górecka. Producent: Gustav Asplund. Slutmix: Astrid Ankarkrona. Verkligheten görs av produktionsbolaget Filt.
2022-04-26
Länk till avsnitt

Ukraina + Syrien = SANT del 2: "Samma ryska bomber"

Laila flydde ett krig i Syrien tillsammans med sin bror. Nu trasas det andra landet hon har sina rötter i sönder med samma ryska bomber. Mormor är kvar i Kiev. Vad ska hon göra?

Hör andra delen av dokumentären om Laila Alhamad, idag boende i Karlhamn.Av: Blenda Setterwall Klingert. Producent: Gustav Asplund. Slutmix: Astrid Ankarkrona. Verkligheten görs av produktionsbolaget Filt.
2022-04-19
Länk till avsnitt

Ukraina + Syrien = SANT del 1: "Vad har vi gjort för att ha sådan otur?"

Laila flydde sin hemstad Aleppo i Syrien. Nu attackeras det andra landet där hon har sina rötter, med samma ryska bomber. Det ska visa sig att hon inte är ensam.

Hör första delen av dokumentären om Laila Alhamad, idag boende i Karlhamn.Av: Blenda Setterwall Klingert. Producent: Gustav Asplund. Slutmix: Astrid Ankarkrona. Verkligheten görs av produktionsbolaget Filt.
2022-04-12
Länk till avsnitt

Så blev Jakob en prepper

Över en natt blev Jakobs udda hobby en nationell angelägenhet. För Verkligheten visar han upp sin fullpreppade jordkällare. Det ska visa sig vara en dödssynd.

Av: Sebastian Hedlund. Producent: Gustav Asplund. Slutmix: Astrid Ankarkrona. Verkligheten görs av produktionsbolaget Filt.
2022-04-05
Länk till avsnitt

17 års minnesförlust: ?Känner inte igen mina barn?

När Stephanie vaknar upp efter en rutinoperation har hon förlorat minnet. Det senaste hon minns är från när hon var 12 år gammal. Hennes barn och man är som främlingar för henne. Vad ska hon göra nu?

Av: Blenda Settervall Klingert.Producent: Gustav Asplund.
2022-03-29
Länk till avsnitt

Skulle dö ? räddades av en låt

Logics låt 1-800-273-8255 har räddat livet på hundratals människor i USA. Men också 14-åriga Julia från Sverige. Nu berättar hon för första gången om beslutet som blev skillnaden mellan liv och död.

Funderar du eller någon du känner på att ta livet av sig?Kontakta självmordslinjen Mind på telefonnummer 90101 eller via deras hemsida http://mind.se. Du kan också kontakta Jourhavande medmänniska på 08 - 702 16 80, kl. 21-06. Vid akut självmordsrisk bör du ringa 112.Av: Gustav Asplund. Slutmix: Astrid Ankarkrona. Verkligheten görs av produktionsbolaget Filt.
2022-03-22
Länk till avsnitt

Anna-Stina blev sjuk ? av att hjälpa andra

Den värsta perioden med covid är nu över och de som jobbat i frontlinjen kan pusta ut. Men för sjuksköterskan Anna-Stina kommer spåren sitta kvar länge. Det är som att bli utslängd på motorvägen."

Av: Maud Fellbom. Producent: Gustav Asplund. Slutmix: Astrid Ankarkrona. Verkligheten görs av produktionsbolaget Filt.
2022-03-15
Länk till avsnitt

?Helvete jävla skit? ? Gisela broderar sitt mörker

Gisela Ståle har bränt ut sig fyra gånger. När hon helt tappat hoppet om ett bättre liv händer det avgörande: hon hittar ett broderingskit för barn. Nu följer flera hundra tusen svenskar hennes resa.

Av: Maria-Elena Zelaya Producent: Gustav Asplund. Slutmix: Astrid Ankarkrona. Verkligheten görs av produktionsbolaget Filt.
2022-03-08
Länk till avsnitt

PODDTIPS: P3 Krim

Awira och Karim lämnade det kriminella gänget. Men livet på flykt får snart en oväntad vändning. Nu tvingas Awira leva en lögn med nytt namn och personnummer.

Lyssna på avsnittet om Awira, med rubriken: "Från gangsterbitchfru till ett liv med hemlig identitet!
2022-03-12
Länk till avsnitt

Väntar barn, får cancer

Olivia Bergdahl väntar sitt första barn. Men i henne så växer också något annat cancer. I veckor svävar Olivia i ovisshet. Kommer en person födas och en annan dö?

Av: Gustav Asplund. Slutmix: Astrid Ankarkrona. Verkligheten görs av produktionsbolaget Filt.
2022-03-01
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.