Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Ligga med P3

Ligga med P3

En podd om sex - med Filippa Rosenberg Ansvarig utgivare: Erik Mikael Karlsson

Prenumerera via iTunes / Apple Podcaster

sverigesradio.se/liggamedp3

Avsnitt

Det ultimata förspelet

Rnb, sexiga sms eller suga på tummen? Molly Hammar och Mohamed Touzari delar med sig av sina bästa förspelsmoves. Vi diskuterar också termen förspel och varför den ens finns?!

2018-06-19
Länk till avsnitt

Ska man leka med rumpan får man räkna med lite skit

Analsexguide! Våra vanligaste misstag när det kommer till analsex, tips på bra ställningar och förberedelser. Amanda berättar om när hon fick en kille att upptäcka sin egen anal och Albin bjuder på ROLIGASTE storyn!

2018-06-12
Länk till avsnitt

Fittans sanna smak

Allt om FITTAN! Lukter, olika smaker och frisyrer. Ebba och Dolores avslöjar hur de förbereder den inför en dejt och hur man får en fitta att komma.

2018-06-05
Länk till avsnitt

Den perfekta dickpicen!

Hur tar vi snygga nakenbilder?! Vi bjuder på bästa vinklarna och tipsen. Erik har ofta pussypics i sin telefon och Andrea berättar om dåliga erfarenheter av oönskade dickpics i den här livepodden från Örebro.

2018-05-29
Länk till avsnitt

Knulla på första dejten

Emin och Niklas tipsar om bästa dejtsysslorna, roliga samtalsämnen och förberedelser. Vi diskuterar också att ligga första gången man ses och hur du dumpar din dejt på bästa sätt.

2018-05-22
Länk till avsnitt

Så får du hångla!

Hur blir du bra på att hångla?! Felix Sandman berättar om hångelsessions när han var yngre där han råkade komma i byxorna och Nicole Falciani avslöjar att hon fick lära sin kille att hångla! Sjukt bra avsnitt!

2018-05-15
Länk till avsnitt

Han byggde en egen lösfitta

Våra bästa och sämsta sexleksaker! Samantha fick första sexleksaken av sin mamma och Daff grupprunkade efter skolan. Hur tar du upp att du vill använda en sexleksak tillsammans med någon? Allt detta pratar vi om i veckans podd.

2018-05-08
Länk till avsnitt

Så vill vi bli avrunkade

Jiar "Tarzan" Raza och Adam Kanyama berättar allt om sina kukar! De ger tips på hur du bäst runkar av en omskuren penis och delar med sig av sina komplex. Ett mycket bjudigt och ärligt avsnitt!

2018-05-01
Länk till avsnitt

Romantiskt sex behöver inte vara så jävla slow

Michaela Forni och Michaela Hamilton förklarar varför romantiskt sex ABSOLUT inte behöver vara långsamt! Vi gråter en skvätt, slår hål på myten om att ens liv måste innehålla Hollywood-romantik och tipsar istället om vanlig jävla vardagskärlek
2018-04-24
Länk till avsnitt

Han trodde fontänorgasmen var kiss

Hur ser poddgänget ut när de kommer?! Det får du reda på i veckans podd! Dessutom: Alex var inte säker på om han kommit eller kissat på sig och Emil fick världens längsta orgasm. Tips för att komma och en massa garv utlovas.

2018-04-17
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.