Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

RebellRadion - Svensk Star Wars Podcast

RebellRadion - Svensk Star Wars Podcast

Sveriges främsta Star Wars podcast! Vi pratar Star Wars en gång i månaden. Lyssna här på Soundcloud, via itunes, Spotify eller valfri RSS-läsare. Välkomna!

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

rebellradion.se

Avsnitt

Rebellradion - Super-Cup of the Universe

Nu är det dags! Rebellradion reder ut vilken film som egentligen är världens bästa Star Wars film! Det blir en episk Cup, och det kan bara finnas EN vinnare. Frågan är om det blir din favorit?
2019-06-04
Länk till avsnitt

Rebellradion - #105 - Maj 2019

Välkomna till Rebellradion för Maj 2019. Vi har mist ännu en superstjärna, Peter Mayhew har gått ur tiden. Hemsk trist att behöva konstatera och vi mins den vänlige jätten. Vi pratar lite andra nyheter och bjuder på en intervju från ett av Rebellradions tidiga avsnitt, Mikael Roupé. Mikael stod för regi när Clone Wars skulle dubbas till svenska inför biopremiären 2008.
2019-05-16
Länk till avsnitt

Rebellradion - #104 - April 2019

Gänget är hemma från Star Wars Celebration igen! Vad var bra och härligt? Vad var inte så bra och inte så härligt? Vi stämmer av lite och så har vi en drös nya spekulationer kring The Rise of Skywalkertrailern! Och som lök på laxen kör vi en Old School-omgång Vem Vet What!?
2019-04-24
Länk till avsnitt

Rebellradion - The Rise of Skywalker Teasertrailer

Vi tar en titt på den första teasertrailern för Episode IX - The Rise of Skywalker! Det är alltid en högtidsstund när vi får en ny trailer till en NY film! Hur härligt som helst. Häng med så grottar vi ner oss!
2019-04-14
Länk till avsnitt

Rebellradion - #102 - Mars 2019

Vi gör en djupdykning i psykologin bakom Vader och ondska! Dessutom Episod IX spekulationer, nyheter och så analyserar vi den sizzle reel som visats på Disneys aktieägarmöte. Detta och mycket mer! Hjärtligt välkomna.
2019-03-14
Länk till avsnitt

Rebellradion - #101 - Februari 2019

Vi har glädjen att prata med skådespelerskan Vanessa Marshall! Hera Syndulla från Star Wars Rebels! Dessutom, med 300 dagar (typ) kvar till Episode IX börjar vi nedräkningen med att prata lite The Force Awakens och The Last Jedi. Vart är Rey och Kylo och alla de andra på väg? Vilka blir allianserna? Vem överlever? Vi gör våra förutsägelser idag.
2019-02-22
Länk till avsnitt

Rebellradion - #100 - Januari 2019

Rebellradion fyller 100! Yaaaahooo! >Partytuta< Vi pratar om på ett inte alltför självgott sätt om oss själva idag. Dessutom lite Episod IX nyheter direkt från Anthony Daniels, LEGO star wars fyller 20 och så lite andra bits 'n bobs. Plus en ganska katastrofal omgång Vem Vet WHAT!? Hundra gånger välkomna!
2019-01-31
Länk till avsnitt

Rebellradion Trivia Extravaganza 2019

Det är dags för Rebellradions årliga Trivia Extravaganza! Det här är en specialpodd för er Trivia-fantaster där ute. Spänningen är påtaglig, vem ska ta hem den åtråvärda vandringspokalen för 2019? Snart vet vi!
2019-01-22
Länk till avsnitt

Rebellradion - #99 - Dec 2018

Lagom till Jul kommer årets sista Rebellradio! Vi pratar om castingnyheter till TV-serien The Mandalorian, några tvättäkta 80-tals ikoner dök lite oväntat upp i den listan. Vi tar en titt på första halvan av Resistance säsong 1 så här i halvtid, och blir den en liten, liten krönika över Star Wars året som gått och vad vi längtar efter på det nya året. Årets sista Vem Vet What?! blir det också så klart. Hjärtligt välkomna!
2018-12-23
Länk till avsnitt

Rebellradion - #98 - Nov 2018

Ännu en Star Wars TV-serie utannonserad! Helt otroligt! I övrigt pratar vi ingående om John Williamskonserten vi hade äran att närvara på Royal Albert Hall i London. Och dessutom en intervju med den trevlige Simon Wilkie - C3P0 artist. Allt detta och lite till, hjärtligt välkomna!
2018-11-12
Länk till avsnitt

Rebellradion - #97 - Mads Mikkelsen

Rebellradion - #97 - Mads Mikkelsen by
2018-10-17
Länk till avsnitt

Rebellradion - #96 - Sep 2018

Vi reflekterar över nyheterna att Disney slår av på utgivningstakten av nya Star Wars filmer, och så kikar vi på Jon Kasdans smaskiga Solo: A Star Wars Story trivia. Sen har det ju också varit Comic Con i Stockholm och vi kan bjuda på en intervju med Phil Noto, Marvel Comics Star Wars tecknare. Välkomna!
2018-09-29
Länk till avsnitt

Rebellradion - #95 - Aug 2018

Sommarlovet är över och vi sammanfattar sommarens nyheter, och vilka nyheter sen! Episod 9 är rollbesatt och spelas in för fullt, Clone Wars återuppstår med en ny säsong nästa höst och nu, den här hösten får vi den helt nya animerade TV-serien Star Wars Resistance. Star Wars-vänner, hjärtligt välkomna till en ny säsong med Rebellradion - Star Wars Podcast!
2018-08-23
Länk till avsnitt

Rebellradion - #94 - Juli 2018

Sommarlov och terminsavslutning för Rebellradion! Vi sätter oss ner en ljummen fotbolls-VM-kväll och pratar Star Wars. Vi gläds bland annat över att Lucasfilm kammat hem flera fina priser för The Last Jedi och Rebels TV-serien, vi har en lyssnarfråga som leder till en intressant diskussion om hur Kraften porträtteras på film, i TV och andra medier. Allt detta och mer! Vi avslutar dessutom med säsongens sista frågesport i succétävlingen - Vem Vet What?! Hjärtligt välkomna ska ni vara.
2018-07-04
Länk till avsnitt

Rebellradion - #93 - Jun 2018

I svallvågorna efter vidrig mobbing av Kelly Marie Tran kommer en ny Rebellradionpodcast, det här vill vi så klart aldrig mer uppleva, vi som fans måste hålla en bättre ton på sociala medier. Vi pratar även nyheter och fortsätter gotta oss i fantastiska Solo: A Star Wars Story.
2018-06-18
Länk till avsnitt

Rebellradion Juniorupplaga - Juni - 2018

Välkomna till Rebellradion - Juniorupplagan! Idag har vi samlat den lite yngre, en del skulle säga den verkliga målgruppen för Star Wars för en specialpodd. Hör vad Jakob (16), Hjalmar (13) och David (13) tycker om Solo: A Star Wars Story och vad de hoppas på från Lucasfilm framöver.
2018-06-11
Länk till avsnitt

Escape Pod Avsnitt 12 - Solo

Självklart vill vi också prata Solo och vi gör det utifrån tre utvalda teman: Vad känner vi inför politiken och dess korrekthet i Star Wars? Hur skapar man en sann Star Wars känsla? Och går det inte att skapa alternativa fortsättningar till karaktärer som inte dyker upp senare i filmkronologin, annat än att döda dem? (obs - spoilers)
2018-06-04
Länk till avsnitt

Rebellradion - Solo Spoilerspecial - Maj 2018

Äntligen dags för Solo: A Star Wars Story SPOILERSPECIAL! Vi samlas för att prata igenom filmen i så mycket detalj vi bara kan, är den bra? Är den dålig? Vilka expanded universe kopplingar och påskägg har vi hittat och vad betyder historen för Star Wars sagan i stort? Välkomna till eftersnacket till sommarens stora film!
2018-05-27
Länk till avsnitt

Rebellradion - #90 - Maj 2018

Vi fortsätter så klart nedräkningen till Solo: A Star Wars Story och vad kunde passa bättre än att recensera den helt nya Solo, Last Shot boken!? Är det bara snygg? Eller är den lite bra också? Ja lyssna så ska vi berätta för er. Vi hinner med att prata lite om Becoming Solo featuretten med innan vi spelar succetävlingen Vem Vet What!? Välkomna!
2018-05-08
Länk till avsnitt

Rebellradion - #89 - Apr 2018

Din favorit Stjärnornas Krig-pod är tillbaka! Den här veckan tar vi en djupdykining i det mastiga, för att inte säga mustiga extramaterialet som kom med hemvidoutgåvan av Star Wars: The Last Jedi. Vi ger er våra synpunkter och hyllar och dissar. Vi passar också på at recensera The Last Jedi romanen, och som om inte det vore nog så blir det en omgång Vem Vet What?! Hjärtligt välkomna!
2018-04-25
Länk till avsnitt

Rebellradion - #88 - Apr 2018

Ny trailer för Solo: A Star Wars story! Ökar peppen? Eller svalnar det? Vi tar en ordentlig titt på det här och tar pulsen. Häng med!
2018-04-11
Länk till avsnitt

Escape Pod Avsnitt 11 - Order 66

Är det rimligt att goda vänner plötsligt vill döda en i lojalitetens namn? Hade det någonsin gått att undvika det hemska eller var Palpatines plan så vattentät att den nästan var förutbestämd? I det här avsnittet av Escape Pod försöker vi tackla mörkret kring Order 66 och förstå vad som ledde dit, vad som verkligen hände och vad som skedde sen.
2018-03-28
Länk till avsnitt

Rebellradion - #87 - Mar 2018

När är det egentligen lagom att introducera Star Wars för ens barn? Vi pratar om glädjen att få introducera världens bästa filmäventyr för våra younglings. Sen tar vi en titt på senaste nytt om Solo A Star Wars Story och meganyheten att Jon Favreau ska producera en liveaction TV-serie. Och så kör vi en Rebelsrunda i succétävlingen Vem Vet What?! Hjärtligt välkomna till Rebellradion.
2018-03-23
Länk till avsnitt

Rebellradion - #86 - Mar 2018

Välkomna till ett något annorlunda Rebellradioavsnitt. Den här gången pratar Robert med Anna Vikmanis som varit på Hoth! Eller i Finse snarare, där hölls ett litet konvent för ett par helger sen och vi får en rapport. Sen pratar vi samlande på en helt ny nivå och följer med lite bakom kulisserna hos den ambulerande vintage toys leksaksaffären Toy Villain. Hjärtligt välkomna!
2018-03-06
Länk till avsnitt

Rebellradion - #85 - Feb 2018

Vi missade stora Star Wars nyheter med minsta möjliga marginal när vi spelade in senast! Vi tar naturligtvis igen det idag och pratar om det faktum att vi har, inte tre utan minst sex(!) nya filmer och två(!!)nya TV-serier på horisonten! Och så tar vi ett uppsamlingsheat med Solofilmen så här 90 dagar före premiär - vad vet vi om Solo: A Star Wars Story? Välkomna till Rebellradion.
2018-02-21
Länk till avsnitt

Rebellradion #84 - Feb 2018

Som vi väntat på trailern till Solo - A Star Wars Story! Och nu när den är här, hur känns den då? Vi går igenom den klipp för klipp. Du hittar bilderna i avsnittets inlägg. Men innan vi dyker in i nästa film ska vi ta en titt på boken The Art of The Last Jedi, en bok som innehåller mer än bara konceptbilder. Kul att ni hänger med! Välkomna!
2018-02-08
Länk till avsnitt

Escape Pod Avsnitt 10 - Uppföljning av The Last Jedi

Avsnitt 10: Uppföljning av The Last Jedi Det tar visst aldrig slut på saker att analysera kring The Last Jedi så vi ägnar ytterligare ett avsnitt åt precis just detta. Vi blickar bakåt och sneglar på Kylo som Ben, ryser åt Snokes manipuleringar och hittar oväntat starka kopplingar till The Force Awakens. Har du åsikter om podden, idéer om framtida ämnen eller bara vill motbevisa våra högst tveksamma hypoteser? Hör då av dig till oss, antingen i kommentarsfälten på Facebook eller via starwars.escapepod@gmail.com.
2018-01-25
Länk till avsnitt

Rebellradion - #83 - Jan 2018

Vi måste prata om Luke. Hur Kommer det sig att Luke till synes blivit en bitter, uppgiven gammal gubbe? När vi senast vi såg honom hade han ju just räddat Galaxen och sin far, Darth Vader från avgrundsdjupt mörker. Hur hamnade vi här? En del fans verkar ha förtvivlat svårt att förlika sig med det här, och till och med Mark Hamill har uttryckt ett visst tvivel inför sin rollfigurs utveckling! Som vanligt hjälper det att prata igenom saken, häng kvar i antennen - vi kommer med Falken. Vi har också en härlig intevju med Droidbyggarna Matt Denton och Lee Towersey!
2018-01-10
Länk till avsnitt

Rebellradion - #82 - The Last Jedi Spoilerspecial - Dec 2017

Episod 8 - Star Wars : The Last Jedi har äntligen haft premiär och här kommer Rebellradions Spoilerspecial! I panelen idag har vi Robert, Fredrik, Hanna B, Hanna G och ingen mindre än Danijel. Vi ska under den närmaste en och en halv timmen dissekera, diskutera och spekulera i allt vi tycker och känner efter att ha varit på premiären. Hur bra är den? Vad betyder allt det här? Vi benar ut hur vi känner och vågar oss till sist på någon sorts betyg.
2017-12-18
Länk till avsnitt

Rebellradion - #81 - Dec 2017

I den sista podden före The Last Jedi pratar vi Captain Phasma i bok och serieform. Vi light-recenserar Battlefront II och till sist fick vi äntligen tag i Rasmus Tirzitis och tar TLJ-pulsen på honom med.
2017-12-07
Länk till avsnitt

Escape Pod Avsnitt 9 - Ventress

Sith, assassin, bounty hunter eller Sister? I Rebellradions systerpod Escape Pod plågas vi denna gång av den kluvna kärleken till "the bald banshee", Asajj Ventress. Vi plöjer igenom hennes liv från början till slut medan vi samtidigt försöker förstå den högst varierande porträtteringen av henne.
2017-12-01
Länk till avsnitt

SWINE (Star Wars Institute of Nervous Enthusiasts) - Nov 2017 - Rebellradion - Svensk Star Wars Pod

Välkommen till Rebellradion! Stoooora nyheter trillade in i veckan som gick. Rian Johnson ska skriva en helt ny trilogi, men utanför Skywalkersagan (?!) och Disney tänker dra igång sin nya streamingtjänst 2019 och där kommer den så länge omtalade 'Live action' TV-serien äntligen att bli realitet! Omvälvande! Omskakande! Vi ställer oss frågorna; kan det bli för mycket Star Wars? Och behöver vi ett oberoende Star Wars institut?
2017-11-15
Länk till avsnitt

The Last Jedi & några ord om kiss - Nov 2017 - Rebellradion - Svensk Star Wars Podcast

Vi fortsätter att prata The Last Jedi trailar, posters och teorier. Vi kommenterar också nedläggningen av spelstudion Viceral Games och de fyra första avsnitten av Star Wars Rebels i säsong fyra. I panelen idag, Fredrik och Alexander. Hjärtligt välkomna!
2017-11-02
Länk till avsnitt

There's been an Awakening - Okt 2017 - Rebellradion - Svensk Star Wars Podcast

Välkommen till ett nytt Rebellradion! Vi är tillbaka för att prata om The Last Jedi trailern som kom den 10:e oktober. Och vilken trailer sen! Vi har nästan fler frågor efter vi sett den än innan. Vi inviger också en ny triviatävling som du också kan delta i hemma på kammaren - Vem Vet What!? >UPDATERING< - Ljudfilen uppdaterad med korrekt ljud i slutet, mycket mysigare lyssning.
2017-10-18
Länk till avsnitt

Escape Pod Avsnitt 8 - Kraften

Inget Star Wars utan Kraften, men hur fungerar den egentligen? Vi reder ut begrepp, stövlar genom midiklorianträsket och filosoferar om ifall Kraften egentligen bara är något religiösa fanatiker har hallucinerat fram.
2017-10-11
Länk till avsnitt

Escape Pod Avsnitt 7 - The Last Jedi

Dags att börja ladda inför The Last Jedi! Det har varit förvånansvärt tyst kring Episod 8 men det ska Escape Pod råda bot på. Vi filosoferar om det ljusa och det mörka, försöker spå twister och tar en titt på det marknadsföringsmaterial som hittills har släppts.
2017-08-24
Länk till avsnitt

Escape Pod Avsnitt 6 - Imperiet

Med tonerna till Imperial March angriper vi vår favoritskurkorganisation utifrån och inifrån. Förstod folk verkligen hur onda de var? Förstod de själva det? Eller kanske är det vi filmtittare som har missuppfattat Imperiets ädla motiv om ordning i galaxen? Vi snöar in oss på Grand Moff Tarkin, får lite gåshud och granskar hans kanske största misstag någonsin.
2017-07-21
Länk till avsnitt

Escape Pod Avsnitt 5 - Den lilla galaxen

Den lilla galaxen Vi fortsätter vårt rymdepos och landar på planeterna. Hur överlever man egentligen på Tatooine? Med vem kan man bryta bröd på Mos Eisley Cantina Bar? Och finns det en risk med att veta att interplanetär kolonisation alltid finns som Plan B? Den ena Hanna har på sig både miljöingenjörs- och dietistexperten medan den andra Hanna gör det hon gör bäst, frågar en expert - denna gång arkeologen/arkivarien Susanne Fridh.
2017-05-14
Länk till avsnitt

Escape Pod Avsnitt 4 - Den stora galaxen

Vi tar oss an galaxen! I den första av två delar lajvar vi astrofysiker och funderar på hisnande begrepp såsom relativ tid, dubbla rotationsaxlar och hur många civilisationer som en galax egentligen kan tänkas rymmas. Till sin hjälp har Hanna denna gång miljöingenjören Hanna Granbom. Har du åsikter om podden, idéer om framtida ämnen eller bara vill motbevisa våra högst tveksamma hypoteser och beräkningar i detta avsnitt? Hör då av dig till oss, antingen i kommentarsfälten på facebook eller via starwars.escapepod@gmail.com.
2017-04-09
Länk till avsnitt

Escape Pod Avsnitt 3 - Jag älskar dig, men...

Kan man älska Star Wars och ändå se dess svagheter? I det här avsnittet tar vi oss an livet som Star Wars-fan, genom att minnas när EU blev Legends, analysera fan-rollen och luska ut om det finns någon förklaring till de där märkliga detaljerna som normalt klassas som plotholes. Vi får hjälp av cancerforskaren Marika Nestor och prästen Ludvig Lindelöf som bidrar med erfarenheter från sina respektive områden.
2017-03-19
Länk till avsnitt

EscapePod Avsnitt 2 - Sith

Endast en Sith hanterar absolutvärden, men hur ska vi annars definiera ondska? I denna Escape Pod försöker vi förstå oss på Sith: Vilka är de egentligen och vad har gjort att de blivit vad de blivit? Vi gräver i historiska arkiv, tolkar filosofiska texter och tyder deras psyken. Vi vill också passa på att tacka psykolog Petrus Andersson som tog sig tiden att sätta sig in i Star Wars för att hjälpa oss tolka komplicerade begrepp om människans natur.
2017-01-17
Länk till avsnitt

Rogue One SPOILER EXTRAVAGANZA - Dec 2016 - Rebellradion - Svensk Star Wars podcast

Den är här! Rebellradions Rogue One-special! Vi har, precis som alla andra, sett Rogue One och månadens avsnitt gör vi en djupdykning i filmen - ända in i planetskölden! Frågorna är många! Hur bra var Mads? Funkar Jyn? Vem skrek när de såg Tarkin? Och är det, stilbytet till trots, fortfarande Star Wars? Allt detta och mycket, mycket mer i vår Rogue One SPOILER EXTRAVAGANZA! Så bara för att vara extra tydlig: det blir spoilers. Lyssna INTE om du inte sett Rogue One. Alla andra - kör hårt och May the Force be with You!
2016-12-19
Länk till avsnitt

En droidbyggares bekännelser - Nov 2016 - Rebellradion - Svensk Star Wars podcast

November är här och dags för ett purfärskt avsnitt av Rebellradion! Denna gång har vi besökt Comic-con! Hur var egentligen evenemanget i år? Lyckades Robert och Danijel hitta några verkliga fynd? Dessutom har vi intervjuat männen bakom BB-8 och R2-D2. Har ni alltid undrat hur det är att käka lunch på Millenium Falcon - de vet. Vi fortsätter även Prequel-snacket från förra podden och ställer oss frågan vad från Prequels vill vi se i Episod 8 och 9? Och vilka är våra favoritscenener från dem? Snart drar även Musikhjälpen igång. Vi har förberett något alldeles unikt och nu vill vi ha er hjälp! Detta och mycket mer i månadens rafflande avsnitt av Rebellradion.
2016-11-20
Länk till avsnitt

Escape Pod S1E01 - Pilotavsnitt

Premiär för Rebellradion Escape Pod! Rebellradioveteranerna Hanna och Erik Strikes Back! Djupt i de uppländska skogarna har en hunger efter att prata Star Wars åter vaknat till liv. I Escape Pod kommer Hanna och Erik att göra djupdykningar i specifika Star Wars-ämnen och diskutera dem utömmande. I premiäravsnittet funderar de bland annat på i vilka skeden av livet som Star Wars gör sig bäst, ifall vi riskerar att ha en konstant utspädning av allas vår favoritfranchise och hur sjutton "Please don't look at me like that" kan tolkas som något annat än ett tydligt "nej". Vad väntar ni på? Gå in och lyssna NU!
2016-11-15
Länk till avsnitt

O Donald, Where Art Thou? - Okt 2016 - Rebellradion - Svensk Star Wars Podcast

Oktober är snart slut och inte en dag för tidigt kommer månadens rykande färska avsnitt av Rebellradion. Denna månad tar vi oss ännu en gång an Prequel-trilogin med hjälp av dokumentärfilmen The Prequels Strike Back. Vi har också en bokrecension av bästsäljaren Star Wars: Ahsoka - var den verkligen så bra som vi hade hoppats? Och som om inte det vore nog så pratar vi om den nya Rogue One-trailern, det blir casting-nyheter för Han Solo-filmen och så djupdyker vi i Rebels säsong 3 så här långt! Välkomna till ännu ett avsnitt av Rebellradion!
2016-10-30
Länk till avsnitt

På Battlefronten intet nytt - Sep 2016 - Rebellradion - Svensk Star Wars Podcast

Vi har skickat en reporter till Västerås för att träffa Jabba The Hutt! Jo, det är sant. Och så pratar vi om Star Wars Battlefront ett år efter releasen. Hur har spelet utvecklats? Vi pratar också om mobilspelet Star Wars Uprising. Sedan dissikerarar vi en rolig Fan-teori, Boba Fett ÄR Snoke! Allt detta och mycket mer! (Eller en eller två saker till i alla fall.) Välkomna!
2016-09-16
Länk till avsnitt

"Förlåt, men sa du Kraftmunk?" - Aug 2016 - Rebellradion - Svensk Star Wars podcast

Rebellradion är tillbaka med det mest späckade programmet på länge! Vi tar farväl av såväl Celebration som Kenny Baker, mannen som gav R2-D2 ett hjärta. Det blir också ett avsnitt av jämförelser, hur står sig den andra Rogue One-trailern jämtemot den första? Hur står sig Christoffer mot konkurrensen på nordiska mästerskapen i X-wing (spoiler: inte så bra)? Vad är bättre: Tatooine eller verkligheten? Och slutligen, är "Aftermath: Life Debt" bättre än boken den är uppföljare till (det vill säga den sämsta Star Wars-boken som någonsin gjorts)? Allt detta och mycket mer i månadens avsnitt av Rebellradion.
2016-08-20
Länk till avsnitt

Celebration 2016: Efterfesten - Juli 2016 - Rebellradion - Svensk Star Wars podcast

Vi är på Star Wars Celebration i London! I den här podden, som gästas av Lisa och Jakob pratar Robert och Danijel om sina upplevelser på Star Wars Celebration i London. Hur blev det? Blev det kö-kaos? Vad fick vi för nyheter? Häng med på efterfesten! Välkomna! OBS!!! I en tidigare version av podden kom en än så länge relativt okänd spoiler med. Efter den första publiceringen har vi valt att klippa om podden och lägga upp den på nytt. Detta för att inte förstöra upplevelsen av vare sig podcasten eller vad spoilern berör. Vi ber om ursäkt ifall vi råkade spoila för någon.
2016-07-22
Länk till avsnitt

Bromance Celebration - Juni 2016 - Rebellradion - Svensk Star Wars Podcast

Glad Midsommar! Vi firar ljuset med att gå ihop med Starwars.se! Välkomna till ett nytt Rebellradion, nu i sammarbete med sveriges största Star Wars site! Den här månaden pratar vi lite om Rogue One som går in i en period av kompletterande inspelningar nu i sommar och vi kommenterar rykten som spridids som löpeld angåned just detta. Vi peppar inför Star Wars Celebration i juli och vi analyserar en fan-teori igen. Är det geni eller galenskap? Döm själva.
2016-06-22
Länk till avsnitt

Scream Face & Monkey Brow - Maj 2016 - Rebellradion Svensk Star Wars Podcast

Star Wars-dagen, May the Fourth, har kommit och gått, relativt obemärkt det här året faktiskt. Men det betyder verkligen inte att det inte finns massor av intressant att prata om! Vi har läst Claudia Grays nya bok Star Wars: Bloodline och serierna Poe Dameron och Darth Vader och pratar en hel del kring dessa. Sen drar vi igång ett nytt segment i Rebellradion: Fan-teorier, from a certain point of view. Och så måste vi ju prata om bilderna som 'läckt' ut på nätet från Rogue One Visual Story Guide. Detta och mycket mycket mer i Sveriges största Star Wars-podcast!
2016-05-21
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.