Sveriges 100 mest populära podcasts

Arsenal Sweden Podcast

Arsenal Sweden Podcast

Varje vecka - undantaget landslagsuppehåll - kommer Arsenal Sweden bjuda på en podcast fylld av diskussioner, gäster, listor, frågor och annat. Förra säsongens podcastsändningar blev en stor succé - och nu siktar vi på att bli ännu bättre! I år hittar ni endast podcasten på iTunes. För att lyssna på nya och gamla podcasts samt hålla er uppdaterade klickar ni er in på den här sidan. Se till att installera och öppna iTunes för att kunna prenumerera på podcasten! Om ni vill att vi ska ta upp ett speciellt ämne i nästa veckas podcast ("Lyssnarfrågan") skickar ni antingen ett mail på [email protected] eller en tweet med ert förslag.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

arsenal.se

Avsnitt

643: Porto

Fulspel, diskutabla domslut - och en väldigt skön straffseger. Matchpodden med Lars Lundstedt och Teo Rothman har en hel del att prata om.

2024-03-13
Länk till avsnitt

642: Brentford

Det blev en nagelbitare men till slut stod Arsenal som segrare hemma mot Brentford.

Fredrik Larsson och Sofia Minton tar er igenom lördagens tillställning där det förstås diskuteras kring Ramsdale, uteblivna straffar, fina ytterbackar och så lite frågor från er lyssnare.

2024-03-10
Länk till avsnitt

641: Födelsedagsklubben

Dags för ett par dagars ledighet - då är Fredagsklubben tillbaka med ett nytt avsnitt. Jocke och Teo snackar igenom små och stora händelser i Arsenalvärlden. Den här veckan är handlar det om Arsenals födelsedagsklubb, om ligaspurten och dom kommande matcherna.
Häll upp fredagsölen och häng med!

2024-03-08
Länk till avsnitt

640: Sheffield United

Tennissiffror. Utklassning i både spelet och målskörden. Ja, ni känner igen historien gissar vi. 

Fredrik Larsson och Tobias Carneteg spelade in på visslan och diskuterar allt från bollar som studsade Arsenals väg, missade tips, hur bra laget egentligen är kvällstid och mycket annat. 

2024-03-05
Länk till avsnitt

639: Känd från tv

Dags för ett par dagars ledighet - då är Fredagsklubben tillbaka med ett nytt avsnitt. Jocke och Teo snackar igenom små och stora händelser i Arsenalvärlden. Den här veckan är handlar det om databasen, Married to the game och mycket mer.
Häll upp fredagsölen och häng med!

2024-03-01
Länk till avsnitt

638: Newcastle

Lars Lundstedt och Jonas Westerlund tar oss igenom en diskussion om mötet med Newcastle.

2024-02-25
Länk till avsnitt

637: Den portugisiska festen

Dags för ledighet - då är Fredagsklubben tillbaka med ett nytt avsnitt. Jocke och Teo snackar igenom små och stora händelser i Arsenalvärlden. Den här veckan är handlar det om matchen mot Porto, höjda biljettpriser och mycket mer.

2024-02-23
Länk till avsnitt

636: Burnley

Lars Lundstedt och Fredrik Broman pratar igenom 5-0-vinsten mot Burnley och hur bra det känns för närvarande för alla oss som håller på Arsenal.

2024-02-17
Länk till avsnitt

635: Du simmar ur bild, Kai

Dags för vila - då är Fredagsklubben tillbaka med ett nytt avsnitt. Jocke och Teo snackar igenom små och stora händelser i Arsenalvärlden. Den här veckan är handlar det om matchen mot Kai Havertz, Afcon, Nicolas Pepe och Kieran Tierney.
Häll upp fredagsölen och häng med!

2024-02-16
Länk till avsnitt

634: West Ham

Total utklassning bland bubblorna blev det när Arsenal slog West Ham med hela sex mål mot noll.

Fredrik Larsson och Viktor Kjällkvist tar er igenom denna otroligt fina tillställning och pratar förstås om målen men också om West Hams fans, Artetas masterplan med den dåliga bänken, tappade skor och mycket annat. 

2024-02-11
Länk till avsnitt

633: Ormgropren på Sobha Centre

Dags för ledighet - då är Fredagsklubben tillbaka med ett nytt avsnitt. Jocke och Teo snackar igenom små och stora händelser i Arsenalvärlden. Den här veckan är handlar det om matchen mot Thomas Parteys skador och motsatsen Declan Rice, namnbytet på London Colney, swingers och Mittbacks-Gabbis okända välkända släkting.
Häll upp fredagsölen och häng med!

2024-02-09
Länk till avsnitt

632: Liverpool

Arsenal körde över Liverpool på hemmaplan och tog en fin 3-1-seger under söndagen.

Fredrik Larsson och Arsenal Swedens ordförande Malin Hägg är med er i lurarna i denna matchpodd där de bl.a. pratar om hur Arsenal ägde mittfältet via Rice och Jorginho, Whites sega inkast, slumpmål och mycket annat.

2024-02-05
Länk till avsnitt

631: Clickbaitad transferspecial

Dags för ledighet - då är Fredagsklubben tillbaka med ett nytt avsnitt. Jocke och Teo snackar igenom små och stora händelser i Arsenalvärlden. Den här veckan är handlar det om matchen mot transferfönstret, Ashburton Army, internbråk och anfallare.

2024-02-02
Länk till avsnitt

630: Nottingham Forest

Det blev onödigt spännande på slutet men Arsenal höll undan och vann med 2-1 borta mot Nottingham Forest på tisdagskvällen.

Fredrik Larsson och Moji Heydari spelade in på visslan och diskuterade bl.a. Emile Smith-Rowes insats, hur våra yttrar kan ställa fler frågor till motståndarförsvaret och om det var hemma- eller bortalaget som låg bakom den något jämnare spelbilden i andra som också ledde till mer öppna ytor för Arsenal och till sist - avgörandet. 

2024-01-31
Länk till avsnitt

629: "Auba hade rätt"

Det är fredag och efter ett par veckors uppehåll är vi tillbaka med ett nytt avsnitt. Jocke och Teo snackar igenom små och stora händelser i Arsenalvärlden. Den här veckan är handlar det mest om matchen mot Thomas Partey, Teos Spanienflytt, Dubailägret, Artetas besök hos Salt Bae, det franska köket - och Nuno Tavares hundhångel.
Häll upp fredagsölen och häng med!

2024-01-26
Länk till avsnitt

628: Crystal Palace

Ketchupeffekt, brassemål och en skön start på 2024 för Arsenal i och med 5-0 hemma mot Crystal Palace.

Fredrik Larsson och Filip Hammar går igenom målen, medelmåtta, majestät och mycket annat i denna omgångs matchpodd.

2024-01-20
Länk till avsnitt

627: Fulham

Lars Lundstedt och Hans Larson går igenom den bedrövliga insatsen på Craven Cottage. Varför gick det som det gick? Vad borde Arteta ha gjort? Är allt bara mörker nu? Det och mer hittar ni i detta avsnitt av matchpodden.

2024-01-01
Länk till avsnitt

626: Är du med i fas 4?

Det är Fredag och självklart är vi tillbaka med ett nytt avsnitt. Jocke och Teo snackar igenom små och stora händelser i Arsenalvärlden. Den här veckan är handlar det mest om matchen mot West Ham United, men också en del utsvävningar kring Eddie Nketiah, Reiss Nelson, Declan Rice och Oleksandr Zinchenko.
Häll upp fredagsölen och häng med!

2023-12-29
Länk till avsnitt

625: Julevangeliet

Det är Fredag och självklart är vi tillbaka med ett nytt avsnitt. Jocke och Teo snackar igenom små och stora händelser i Arsenalvärlden. Den här veckan är handlar det om Viaplay, det stundande transferfönstret, På Spåret och mycket mer.
Häll upp fredagsölen och häng med!

2023-12-22
Länk till avsnitt

624: Brighton

Arsenal spelade ut Brighton på hemmaplan och vann med 2-0, som var i underkant. 

Fredrik Larsson och Patrik Holmsten tar oss igenom de viktigaste händelserna, våra traditionsenliga segment men delar också ut lite julklappar till en del av Arsenal-spelarna, detta genom en rimstuga i sann Binglotto-anda. 

2023-12-17
Länk till avsnitt

623: Rättegången

Det är Fredag och självklart är vi tillbaka, efter förra veckans sjukdom, med ett nytt avsnitt. Jocke och Teo snackar igenom små och stora händelser i Arsenalvärlden. Den här veckan är handlar det om PSV-matchen, Artetarättegången, julfesten och mycket mer.
Häll upp fredagsölen och häng med!

2023-12-15
Länk till avsnitt

622: Aston VIlla

Lars Lundstedt och Jonas Westerlund diskuterar igenom mötet med Aston Villa på Villa Park. Vad gjorde vi bra respektive mindre bra? Skulle Jesus ha haft straff? Hur besvikna ska vi vara eller inte vara? Vem var bäst och sämst i Arsenal? Detta och en diskussion om handsregeln hittar ni i veckans matchpodd.

2023-12-10
Länk till avsnitt

621: Luton Town

Vi har upplevt det förr och nu hände det igen. Ett sent avgörande från Arsenal i och med 4-3-segern borta mot Luton Town.

Fredrik Larsson och Filip Tolf bjuder på en extra lång matchpodd då allt helt enkelt inte fick plats annars. Det pratas om målen, Raya, Havertz, uteblivna straffar och röda kort och mycket mer. 

2023-12-06
Länk till avsnitt

620: Wolverhampton

Arsenal befäste sin ligaledning i och med 2-0 hemma mot Wolverhampton.

I Arsenal Swedens matchpodd får Fredrik Larsson besök av Thomas Molin och det blir snack om det vackra 2-0-målet, Zinchenkos insats och Salibas första gula kort på 14 månader.

2023-12-03
Länk till avsnitt

619: Kai Havertz och 4H-gården

Det är Fredag och självklart är vi tillbaka med ett nytt avsnitt. Jocke och Teo snackar igenom små och stora händelser i Arsenalvärlden. Den här veckan är handlar det om Lensmatchen och hur stora chanser The Gunners har i Champions League. Även surr om senaste Londonresan och besöket i Eastbourne.
Häll upp fredagsölen och häng med!

2023-12-01
Länk till avsnitt

618: Brentford

Lars Lundstedt och Sofia Minton pratar igenom den sent säkrade segern mot Brentford. 

2023-11-26
Länk till avsnitt

617: Den unge Sean Senderos

Det är Fredag och självklart är vi tillbaka med ett nytt avsnitt. Jocke och Teo snackar igenom små och stora händelser i Arsenalvärlden. Den här veckan är handlar det om William Saliba och hans koll på Senderos, listor av alla de slag och lite ny poesi.
Häll upp fredagsölen och häng med!

2023-11-24
Länk till avsnitt

616: Martin & Jag

Det är Fredag och självklart är vi tillbaka med ett nytt avsnitt. Jocke och Teo snackar igenom små och stora händelser i Arsenalvärlden. Den här veckan är handlar det om Martin Ödegaards skada, Nick Ramsdale och så blir ny poesi från Teo.
Häll upp fredagsölen och häng med!

2023-11-17
Länk till avsnitt

615: Burnley

Arsenal studsade snabbt tillbaka i Premier League i och med 3-1-segern hemma mot Burnley på lördagseftermiddagen.

Fredrik Larsson och Viktor Lindberg tar er igenom veckans matchpodd där det förstås avhandlas allt från mål till röda kort, VAR-beslut och en hel del annat. 

2023-11-12
Länk till avsnitt

614: Nivåskillnad

Det är Fredag och självklart är vi tillbaka med ett nytt avsnitt. Jocke och Teo snackar igenom små och stora händelser i Arsenalvärlden. Den här veckan är handlar det om Champions League-mötet med Sevilla, Mikel Artetas utbrott och efterspelet till det och veckans Tonali.
Häll upp fredagsölen och häng med!

2023-11-10
Länk till avsnitt

613: Newcastle United

Säsongens första förlust i ligan är ett faktum efter besöket i Newcastle. 

Fredrik Larsson och Tobias Carneteg är med er denna gång för att prata om domarinsatsen, Arsenals bristande offensiv och Rice fortsatta form.

2023-11-05
Länk till avsnitt

612: Helgarderingen

Det är Fredag och självklart är vi tillbaka med ett nytt avsnitt. Jocke och Teo snackar igenom små och stora händelser i Arsenalvärlden. Den här veckan är handlar det om Ligacupmatchen mot West Ham United, hur gamla spelare mottas och hur ser framtiden ut för Thomas Partey.
Häll upp fredagsölen och häng med!

2023-11-03
Länk till avsnitt

611: Sheffield United

Det blev en behaglig eftermiddag på The Emirates Stadium med fem gjorda mål, noll insläppta och ett hattrick.

Fredrik Larsson och Viktor Kjällkvist bjuder på en matchpodd som pratar om en ganska händelsefattig första halvlek och viss frustration - men där det rasslade till rejält i andra halvlek.

2023-10-28
Länk till avsnitt

610: Tillbaka till Sevilla

Det är Fredag och självklart är vi tillbaka med ett nytt avsnitt. Jocke och Teo snackar igenom små och stora händelser i Arsenalvärlden. Den här veckan är handlar det en del, eller rätt mycket, om CL-matchen i Sevilla, om Eboue och julfesten.
Häll upp fredagsölen och häng med!

2023-10-27
Länk till avsnitt

609: Chelsea FC

Arsenal höll på att gå på däng mot Chelsea men hämtade upp 2-0 till 2-2.

Fredrik Larsson och Fredrik Broman levererar omgångens matchpodd där det bl.a. fokuseras på uteblivna röda kort, om Raya spelat sig ur startelvan och så kan vi äntligen bjuda på en jingel till segmentet "I Artetas skor". 

2023-10-22
Länk till avsnitt

Podcast 608: Det var en annan tid

Det är Fredag och självklart är vi tillbaka med ett nytt avsnitt. Jocke och Teo snackar igenom små och stora händelser i Arsenalvärlden. Den här veckan är terrordådet i Bryssel, Arsenal Swedens medlemsrekord och lite uppladdning för Chelseamatchen.
Häll upp fredagsölen och häng med!

2023-10-20
Länk till avsnitt

607: Konspiration och Paradise hotel

Det är Fredag och självklart är vi tillbaka med ett nytt avsnitt. Jocke och Teo snackar igenom små och stora händelser i Arsenalvärlden. Det är lite allt möjligt en vecka när det är uppehåll för landslagsspel.
Häll upp fredagsölen och häng med!

2023-10-13
Länk till avsnitt

606: Manchester City

Arsenal har sannerligen väntat på detta och äntligen så är den dystra sviten mot Manchester City ett minne blott.

Fredrik Larsson och Arsenal Swedens ordförande Malin Hägg tar oss igenom 1-0-segern från söndagen där mycket handlar om Kovacic och Michael Oliver men ännu mer om vårt älskvärda lag.

2023-10-09
Länk till avsnitt

605: Bettingklubben

Det är Fredag och självklart är vi tillbaka med ett nytt avsnitt. Jocke och Teo snackar igenom små och stora händelser i Arsenalvärlden. Det är Champions League, resan till Lens, forwardssidan, spel och mycket mer.
Häll upp fredagsölen och häng med!

2023-10-06
Länk till avsnitt

604: Bournemouth

Lars Lundstedt och Hans Larson analyserar Arsenals besök på den engelska sydkusten och funderar bland annat över om Bukayo Saka har gjort något nickmål förut, och utser förstås i vanlig ordning matchens majestät och medelmåtta. Och vad hade Hans gjort om han var i Artetas skor?

2023-10-01
Länk till avsnitt

603: "Nu taggar vi ner"

Det är Fredag och självklart är vi tillbaka med ett nytt avsnitt. Jocke och Teo snackar igenom små och stora händelser i Arsenalvärlden. Det är Charles Sagoe Jr och debuter, orimliga hyllningar, Kai Havertz och mycket mer.
Häll upp fredagsölen och häng med!

2023-09-29
Länk till avsnitt

602: Tottenham

Lars Lundstedt och Axel Asplund går igenom derbyt mot Tottenham och funderar igenom varför det gick som det gick.

Podcasten finns som vanligt att lyssna på här på sajten eller i din egen poddspelare.

2023-09-24
Länk till avsnitt

601: Fluortanten

Det är Fredag och självklart är vi tillbaka med ett nytt avsnitt. Jocke och Teo snackar igenom små och stora händelser i Arsenalvärlden. Det är tänder, målvaktssituationen, derbyt och mycket mer.
Häll upp fredagsölen och häng med!

2023-09-22
Länk till avsnitt

600: Everton

Spöket på Goodison Park har skrämts tillbaka in i sina gömmor.

I Arsenal Swedens 600:e podcast-avsnitt diskuterar Fredrik Larsson och Jonas Westerlund matchen som alltså slutade 0-1. Hur överlägsna var Arsenal, varför fick Mykolenko inte något kort efter stämplingen på Saka och hur skötte sig debutanten Raya i mål? 

 

2023-09-18
Länk till avsnitt

599: "Det mesta ska cirkulera kring Arsenal"

 

Det är Fredag och självklart är vi tillbaka med ett nytt avsnitt. Jocke och Teo snackar igenom små och stora händelser i Arsenalvärlden. Det är Eddie Nketiah, Vinais avsked, framtiden, biljetter, landskamper och mycket mer.
Häll upp fredagsölen och häng med!

2023-09-15
Länk till avsnitt

598: Holding till landslaget

Det är Fredag och självklart är vi tillbaka med ett nytt avsnitt. Jocke och Teo snackar igenom små och stora händelser i Arsenalvärlden. Det är dammatchen i Linköping, Cedric Soares, Rob Holding, målvaktsfrågan och sen blir det musik.
Häll upp fredagsölen och häng med!

2023-09-08
Länk till avsnitt

597: Manchester United

3-1 till Arsenal mot Manchester United och just nu mår man sådär orimligt bra.

Fortsätt att må orimligt bra genom att lyssna på det senaste avsnittet från matchpodden där Fredrik Larsson och Lars "Larra" Lundstedt går igenom de viktigaste händelserna i mötet som hade det mesta. 

2023-09-04
Länk till avsnitt

596: Placeboeffekten

Fredagsklubben är äntligen tillbaka. Teo och Jocke djupdyker ner i sommarens händelser, uppstarten av ligan och helt nya spaningar.

 

2023-09-01
Länk till avsnitt

595: Fulham

Årets första poängtapp är ett faktum. Arsenal lyckades inte hålla 2-1-ledningen hemma mot Fulham, trots en man mer.

Fredrik Larsson och Filip Hammar pratar ner matchen där mycket handlar om hur Arteta valt att ställa upp laget så här långt på säsongen. Det pratas förstås också om Vieiras fina inhopp och en hel del annat.

 

2023-08-27
Länk till avsnitt

594: Crystal Palace

Det satt minst sagt hårt inne men defensiven höll hela matchen ut.

Fredrik Larsson och Patrik Holmsten går igenom det mesta från måndagskvällens vinst mot Crystal Palace, bl.a. Gabriels situation, hur vi kunde få ett rött men inte Ayew samt Havertz bidrag till laget som kanske inte alltid blir så tydligt från tv-soffan.

2023-08-22
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.