Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Säljpodden

Säljpodden

Podcasten för dig som är säljare, säljchef, marknadsförare eller företagare

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

saljpodden.se

Avsnitt

Sälj för säljskygga – Ulla-Lisa Thordén

Är du en av alla säljskygga som tycker att det där med att sälja verkar svårt och jobbigt? Skulle du vilja ha hjälp med att förstå hur du kan vara säljande, utan att sälja? Ikonen inom svensk säljutbildning, författaren, säljutbildaren och föreläsaren Ulla-Lisa Thordén, berättar hur säljskyggheten botas genom att ?

Inlägget Sälj för säljskygga ? Ulla-Lisa Thordén dök först upp på Säljpodden.

2019-10-13
Länk till avsnitt

Managing B2B Sales 2025 ? Bengt Gejrot & Gerdt Larsson

Hur ser framtidens säljledare ut? Hur skall en säljchef förändra säljarbetet mot en mer värdebaserad försäljning? Möt Bengt Gejrot, expert på Värdebaserad försäljning och Gerdt Larsson, konsultentreprenören och säljföretagsbyggaren. Båda med mängder av spännade erfarenhet från försäljning ?around the globe?. Tillsammans med kollegan Johan Carlsson från 3S, släpper de nu boken ?Managing ?

Inlägget Managing B2B Sales 2025 ? Bengt Gejrot & Gerdt Larsson dök först upp på Säljpodden.

2019-09-29
Länk till avsnitt

Superentreprenörer i samarbete-Pingis Hadenius & Rickard Lyko

Tänk dig två superentreprenörer. Extremt framgångsrika och hårt arbetande. Här i ett exklusivt samtal om deras samarbete och om livet som superentreprenörer. Möt Pingis Hadenius, VD på Löwengrip Beauty som hon driver med Isabella Löwengrip och Rickard Lyko, VD på miljardbolaget Lyko.   Vad driver superentreprenörer? Vad har de försakat ?

Inlägget Superentreprenörer i samarbete-Pingis Hadenius & Rickard Lyko dök först upp på Säljpodden.

2019-09-15
Länk till avsnitt

Hon fixar din bästa pitch – Jenny Lindblad

Ska du snart göra en pitch för en idé eller produkt? Då hoppas jag att du tränar hårt innan. Om inte, så kan Jenny Lindblad, pitch-coach och TEDx-coach, hjälpa dig. Hon har hjälpt 100-tals företag och personer att strukturera och bygga sin pitch. I det här avsnittet får du lära ?

Inlägget Hon fixar din bästa pitch ? Jenny Lindblad dök först upp på Säljpodden.

2019-09-01
Länk till avsnitt

Grundaren av modern försäljning – Kaj Hattenhauer

Vad är modern försäljning och hur startade det? Den som vet, är Kaj Hattenhauer Sales Vice President på Miller Heimann Group. Bolagets produkter SPIN och Strategic Selling, var föregångare och lade grunden för vad vi idag kallar modern försäljning. Kaj berättar om hur säljutbildningar har ändrats under de senaste 30 ?

Inlägget Grundaren av modern försäljning ? Kaj Hattenhauer dök först upp på Säljpodden.

2019-08-18
Länk till avsnitt

Den dolda giganten bakom betallösningar – Erik Olofsson

Har du undrat hur betallösningar på nätet och offline fungerar egentligen? Vad är det som måste funka för att du ska kunna betala ditt köp eller få betalt av dina kunder? Stripe är doldisföretaget som ligger bakom många av de stora betallösningar som du använder varje dag. Stripes Nordenchef, Erik ?

Inlägget Den dolda giganten bakom betallösningar ? Erik Olofsson dök först upp på Säljpodden.

2019-08-05
Länk till avsnitt

Hur man botar reklamtrötthet – Anna Albinsson

Lider du av reklamtrötthet? Du är inte ensam. Marknadschefer spenderar alldeles för mycket pengar på irrelevant reklam. Om de istället skapade reklam som är relevant och tar hjälp av data de redan har, så skulle de kunna använda mindre pengar och få bättre resultat. Anna Albinsson, Chief Marketing Officer på ?

Inlägget Hur man botar reklamtrötthet ? Anna Albinsson dök först upp på Säljpodden.

2019-07-22
Länk till avsnitt

Hur megadeals blir till – Christopher Engman

Vad är egentligen megadeals? Vilka är de strukturer som skapas och vilket grundarbete görs, för att megadeals över huvud taget ska bli av? Möt Christopher Engman, serieentreprenören som bland annat skapat Account Based Marketing och tagit ut det i världen. Nu släpper Christopher Engman tillsammans med kollegan Johan Åberg boken ?

Inlägget Hur megadeals blir till ? Christopher Engman dök först upp på Säljpodden.

2019-07-01
Länk till avsnitt

Crazy Pictures, filmkollektivet som Hollywood vill ha – Olle Tholén

I en gammal fabrikslokal i centrala Norrköping håller de till, filmkollektivet Crazy Pictures. De vann en Guldbagge förra året med ?Den blomstertid nu kommer? och rättigheterna har nu sålts till över 100 länder. Hör en av grundarna Olle Tholén berätta hur filmbranschen fungerar och hur de gjorde för att sälja ?

Inlägget Crazy Pictures, filmkollektivet som Hollywood vill ha ? Olle Tholén dök först upp på Säljpodden.

2019-06-24
Länk till avsnitt

Glöm win-win i förhandling, tänk happy-happy – Lars-Johan Åge

Tänker du happy-happy, istället för win-win när du förhandlar? Förmodligen har du fått lära dig att båda parter ska känna win-win, när förhandlingen är klar. Men tänk om inte det stämmer? En av världens främsta forskare på förhandling, Lars-Johan Åge, vänder i detta avsnitt upp och ner på hela win-win ?

Inlägget Glöm win-win i förhandling, tänk happy-happy ? Lars-Johan Åge dök först upp på Säljpodden.

2019-06-10
Länk till avsnitt

Modernt kvinnligt ledarskap, från säljare till ledningsgrupp – Nazanin Nematshahi

Nazanin Nematshahi från datortillverkaren Dell, har genom kvinnligt ledarskap gått ända från besöksbokare, utesäljare och säljchef, till ledningsgruppen på bolaget. Hennes resa är fantastisk och nyligen hamnade hon på organisationen Ledarnas 100-lista över framtidens kvinnliga ledare.   *************** Säljpodden görs i samarbete med Salesforce. I mitten av detta avsnitt hör du ?

Inlägget Modernt kvinnligt ledarskap, från säljare till ledningsgrupp ? Nazanin Nematshahi dök först upp på Säljpodden.

2019-05-27
Länk till avsnitt

Bygga företagskultur med sälj- och marknad – Kristina Hagström-Ilievska

Hur bygger man en stark företagskultur och samtidigt får sälj- och marknadsavdelningen att jobba mer tätt tillsammans? Ja, det låter som en rätt knepig uppgift. Hör experten Kristina Hagström-Ilievska, Kultur- & Marknadschef på rekryterings- och bemanningsbolaget Jobzone, berätta hur detta kan gå till. Med hennes långa erfarenhet från ett antal ?

Inlägget Bygga företagskultur med sälj- och marknad ? Kristina Hagström-Ilievska dök först upp på Säljpodden.

2019-05-13
Länk till avsnitt

[BONUS] Tiffani Bova – Growth & Innovation Evangelist at Salesforce

Tiffani Bova is one of the worlds most popular speakers in Sales and Customer Experience right now. Recently she visited Salesforces Nordic event Basecamp, as a Keynote speaker. There I had the chance to ask her a couple of questions for this short episode of Säljpodden. This short bonus episode, ?

Inlägget [BONUS] Tiffani Bova ? Growth & Innovation Evangelist at Salesforce dök först upp på Säljpodden.

2019-05-06
Länk till avsnitt

Hur integrering skapar affärsnytta – Charbel Gabro

Hur kan integrering bli en affärsnytta för företag? Möt föreläsaren Charbel Gabro, Årets Talare Genombrott, vinnare av Narren-priset för sina insatser att göra skillnad och nominerad till en rad andra priser. Charbel Gabro är föreläsaren som hjälper Sverige att förstå nyanlända och nyanlända att förstå Sverige. Han visar hur integrering ?

Inlägget Hur integrering skapar affärsnytta ? Charbel Gabro dök först upp på Säljpodden.

2019-04-28
Länk till avsnitt

Att sälja och leda på ett kärleksfullt sätt – Peppe Ekmark

Efter en livskris som höll på att kosta honom livet, så fick han lära sig vem han egentligen var. Insikten om vad han behövde göra, påbörjade resan tillbaka. Nu är han en av Sveriges mest lästa säljboksförfattare och en flitigt anlitad föreläsare. Säljcoachen Peppe Ekmark, lär ut hur du kan ?

Inlägget Att sälja och leda på ett kärleksfullt sätt ? Peppe Ekmark dök först upp på Säljpodden.

2019-04-14
Länk till avsnitt

Hon ritar kundens målbild – Frida Panoussis

Frida Panoussis tog sin passion och skapade företaget Fridarit, som bidragit till en helt ny nisch inom svensk möteskultur. Graphic recording eller som det också kallas, mötesritning, syns nu allt oftare på event. Med sina bilder som ritas live, så visualiserar hon vad som händer och sägs. Detta adderar en ?

Inlägget Hon ritar kundens målbild ? Frida Panoussis dök först upp på Säljpodden.

2019-03-31
Länk till avsnitt

Få kunden att minnas dig och ditt budskap – Mattias Ribbing

Hans minne är bland de bästa i världen. All hans kunskap om hur du minns och hur hjärnan lär sig genom att skapa bilder, har blivit till 4 böcker. Nu gästar minnesmästaren Mattias Ribbing Säljpodden och berättar hur du som säljare får dina kunder att minnas ditt budskap när ni träffas. ?

Inlägget Få kunden att minnas dig och ditt budskap ? Mattias Ribbing dök först upp på Säljpodden.

2019-03-17
Länk till avsnitt

Futuristen om försäljning, kundservice och ledarskap – Mia Kleregård

Futuristen och ledarskapsvisionären Mia Kleregård, delar sina tankar och spaningar om vad som sker inom teknik, rymdutveckling, kundservice, och ledarskap. När världen utvecklas i en rasande takt behöver företag förbereda sig för att hänga med. Frågan är om du börjat att förbereda dig och din organisation, för cyberåldern?     *************** Säljpodden görs i ?

Inlägget Futuristen om försäljning, kundservice och ledarskap ? Mia Kleregård dök först upp på Säljpodden.

2019-03-03
Länk till avsnitt

Hypnotisera dig själv till säljframgångar – Erik Olkiewicz

Vad kan en hypnotisör egentligen hjälpa oss säljare med? En hel del visar det sig faktiskt. Sveriges främste scenhypnotisör Erik Olkiewicz, gör inte bara underhållande hypnosshower på kick-offer och konferenser, utan berättar i det här avsnittet hur du kan hypnotisera dig själv till säljframgångar och ett bättre liv.   *************** ?

Inlägget Hypnotisera dig själv till säljframgångar ? Erik Olkiewicz dök först upp på Säljpodden.

2019-02-17
Länk till avsnitt

Hur du hittar de topp-prioriterade behoven – Per Lange

Att kunna förstå och rangordna kundernas topp-prioriterade behov och drivkrafter är svårt. Varför? Kanske för att vi säljare inte ställer rätt sorts frågor? Kanske för att kunden har svårt att verbalisera sina behov och ofta blandar ihop behov med lösningar? Skandinaviens främsta säljinspiratör, Per Lange på fastforce, har med deras ?

Inlägget Hur du hittar de topp-prioriterade behoven ? Per Lange dök först upp på Säljpodden.

2019-02-03
Länk till avsnitt

Hur du använder LinkedIn för företag – Linda Björck

Har ditt företag en svag närvaro på LinkedIn? Svårt att veta hur ni ska använda alla funktioner för att bygga ert varumärke på plattformen? Lyssna då till LinkedIn-experten Linda Björck från Smartbizz. Hon sitter med i expertgruppen för LinkedIn Norden och vet hur du ska göra för att maximera din ?

Inlägget Hur du använder LinkedIn för företag ? Linda Björck dök först upp på Säljpodden.

2019-01-20
Länk till avsnitt

Världsunik coachning i presentationteknik – David JP Phillips

Alla behöver presentera något någon gång. Många hatar det, några älskar det. Få behärskar det till fullo. När David JP Phillips från Speakerrating.com, efter sju år nu lanserat sin världsunika online-coachning för presentationsteknik, så ger han alla som talar och presenterar en chans att äntligen bli en skicklig presentatör. Jag fick möjligheten ?

Inlägget Världsunik coachning i presentationteknik ? David JP Phillips dök först upp på Säljpodden.

2019-01-06
Länk till avsnitt

Julreflektioner från året med Säljpodden

I årets sista avsnitt av Säljpodden ger jag mina tankar och reflektioner över året som gått med Säljpodden. Vilka saker tar jag med mig och vad har gjort intryck? I slutet på året finns ofta tid för reflektion och i årets sista avsnitt pratar jag lite om mitt år som ?

Inlägget Julreflektioner från året med Säljpodden dök först upp på Säljpodden.

2018-12-23
Länk till avsnitt

Influencers som säljkanal – Nathalie Edström

Hur kan influencers användas som säljkanal och vad ska man tänka på om man vill ta hjälp av influencers för att bygga varumärke? Nathalie Edström, Social Media Manager på iDeal Of Sweden, berättar hur deras bolag har arbetat för att skapa framgångsrika samarbeten med influencers i olika länder.     ?

Inlägget Influencers som säljkanal ? Nathalie Edström dök först upp på Säljpodden.

2018-12-09
Länk till avsnitt

Dataanalys och AI som säljprediktor – Rikard Candell

Rikard Candell är analyschef på Bisnode och för att testa hur AI kan hjälpa till i analyser, så simulerade hans grupp utgången av fotbolls-VM, genom att spela det miljoner gånger för att förutspå slutresultatet. Han berättar hur det gick till och hur du kan använda AI och dataanalys för att ?

Inlägget Dataanalys och AI som säljprediktor ? Rikard Candell dök först upp på Säljpodden.

2018-11-25
Länk till avsnitt

Drottningen av tech i Sverige – Danica Kragic

Vad händer när AI och robotar blir mer och mer intelligenta? Kommer de att ta över världen från oss människor och kommer de att utplåna alla säljare? Professor Danica Kragic från KTH ger oss sin bild av hur AI och robotar kommer hjälpa oss med, men också vad de kommer ?

Inlägget Drottningen av tech i Sverige ? Danica Kragic dök först upp på Säljpodden.

2018-11-11
Länk till avsnitt

Facebook och botar som säljkanal för B2B – Alexander Morad

Som grundare till Sveriges kanske just nu snabbast växande socialamedierbyrå, så har Alexander Morad från Bright Mind Agency en hel del insikter och kunskap om vad som fungerar och inte. Med datadriven analys och med en hel del klurighet, så hjälper han sina kunder att få maximal exponering och outcome ?

Inlägget Facebook och botar som säljkanal för B2B ? Alexander Morad dök först upp på Säljpodden.

2018-10-28
Länk till avsnitt

A superstar in business and management – Daniel Pink

Daniel Pink is one of the top 10 business and management thinkers in the world. His TED talk is one of the most popular ever, with over 21 million views. Four of his books has entered the New York Times bestselling list and his books has been translated in to ?

Inlägget A superstar in business and management ? Daniel Pink dök först upp på Säljpodden.

2018-10-21
Länk till avsnitt

Årets pionjär räddar liv med kaffe – Rebu Burubwa

Han insåg att han kunde göra skillnad för tusentals människor, genom att importera kaffebönor. De kaffebönder som tidigare riskerade livet när det smugglade ut sina kaffebönor från Kongo, kan nu med Rebu?s hjälp exportera sina kaffebönor till Sverige genom ett odlarkollektiv. Livsvillkoren för kaffebönderna har med exporten av kaffebönorna förbättrats ?

Inlägget Årets pionjär räddar liv med kaffe ? Rebu Burubwa dök först upp på Säljpodden.

2018-10-14
Länk till avsnitt

Utmanar de adrenalinstinna machosäljarna – Helena Lehmus

Helena Lehmus tröttnade på att behöva se, höra och prata med adrenalinstinna machosäljare som bara jagade nästa byte. Hon bestämde sig därför att starta en egen säljutbildning, för att visa och lära ut, att det finns andra mer tilltalande sätt att sälja på. Sätt som utvecklats hos henne under de ?

Inlägget Utmanar de adrenalinstinna machosäljarna ? Helena Lehmus dök först upp på Säljpodden.

2018-09-30
Länk till avsnitt

Provocerande nytänk från säljcoachen – Hasse Olsson

Provocerande nytänk runt påståenden som: ?Kunden har alltid rätt?, ?Coachning är alltid bra? eller ?Kunskap är makt?, behöver kanske lite utvecklande förklaringar. Säljcoachen och föreläsaren Hasse Olsson från Revenue Factory ger dig insikterna i det här avsnittet. För med en annorlunda bild av försäljning och hur ledarskapet inom försäljning bör ?

Inlägget Provocerande nytänk från säljcoachen ? Hasse Olsson dök först upp på Säljpodden.

2018-09-16
Länk till avsnitt

Kryptotrader, talangjägare och global inspiratör – Heaven Bereket

Hur många kryptotraders känner du? Eller som har räddat 100-tals barn från uttorkning till följd av rotavirus? Eller som startat en investmentfond riktad mot afrikanska start-ups, samtidigt som personen har ett fulltidsjobb med att rekrytera talanger? Tänkte väl det. Möt Heaven Bereket och ta del av hennes historia från flyktingbarn ?

Inlägget Kryptotrader, talangjägare och global inspiratör ? Heaven Bereket dök först upp på Säljpodden.

2018-09-03
Länk till avsnitt

Vilken säljtyp är du? – Maurice Jenkens

Vem är du egentligen som säljare? Är du den lojale, analytikern eller entusiasten? Eller kanske någon helt annan av de 9 olika säljtyperna? Maurice Jenkens från Salestypes Insight, hjälper både försäljningschefer att förstå vilken säljtyp deras säljare har för att kunna optimera coachningen och även säljarna att förstå vilken säljtyp ?

Inlägget Vilken säljtyp är du? ? Maurice Jenkens dök först upp på Säljpodden.

2018-08-20
Länk till avsnitt

Sommarprat 2018 – Mattias Hillestrand

Sommarpratare i P1 kanske jag aldrig blir, så varför inte skapa sitt eget program och göra det där? I årets sommarprat delar jag tankar och åsikter om take-aways från vårens gäster, företagande, fulsälj och om att få härlig feed-back!     Sommaren är för mig tid för reflektion. Att få ?

Inlägget Sommarprat 2018 ? Mattias Hillestrand dök först upp på Säljpodden.

2018-08-06
Länk till avsnitt

Hur du använder Linkedin som säljplattform – Tina Lindahl

Svårigheterna att komma in i nätverk och på arbetsmarknaden, efter flytten hem till Örebro från Stockholm, ledde till att Tina Lindahl startade bolaget SkillX. Nu lär hon andra hur du skapar nätverk och nya affärsmöjligheter, samt hur du får andra att sälja åt dig på LinkedIn.   Efter att ha ?

Inlägget Hur du använder Linkedin som säljplattform ? Tina Lindahl dök först upp på Säljpodden.

2018-07-23
Länk till avsnitt

Gasellföretagets framgångsrecept – Lisen Olander och Göran Fryklund

De sade upp sig från sina framgångsrika karriärer, startade bolag och började bygga företaget, samtidigt som de på var sitt håll fått sammanlagt sju barn. Det här är berättelsen om hur Lisen Olander och Göran Fryklund gjort Made For Sales till ett Gasellföretag på några få år, trots att tajmingen ?

Inlägget Gasellföretagets framgångsrecept ? Lisen Olander och Göran Fryklund dök först upp på Säljpodden.

2018-07-09
Länk till avsnitt

Gurun inom presentationsteknik – David JP Phillips

En helt förtrollande föreläsning eller ett fullständigt magiskt tal. Ni har nog alla varit med om det. Det där tillfällena där tiden står stilla, alla sinnen är maximalt fokuserade och du bara sugs in i det du hör och ser. Det är något som gurun inom presentationsteknik, David JP Phillips, hjälper ?

Inlägget Gurun inom presentationsteknik ? David JP Phillips dök först upp på Säljpodden.

2018-06-25
Länk till avsnitt

CRM-systemet som faktiskt hjälper säljaren – Henrik Örnstedt

Säg ordet CRM-system och hälften av alla säljare får något mörkt i blicken och den andra halvan ser det som ett nödvändigt ont. Men ska det verkligen behöva vara så? Henrik Örnstedt från Salesbox berättar om hur ett modernt CRM-system verkligen hjälper säljaren i affärsprocessen och både minskar frustrationen och ?

Inlägget CRM-systemet som faktiskt hjälper säljaren ? Henrik Örnstedt dök först upp på Säljpodden.

2018-06-11
Länk till avsnitt

VR, AI och Gamification i säljträning – Mathias Andreasson

Hur kommer man på idén att mixa VR, AI och gamification med säljträning? Kanske för att modernisera hur säljträning ser ut, men också för att göra den mer spännande, utmanande och efterfrågad. Mathias Andreasson från Fictive Reality berättar om hur hans idé skapat intresse bland globala företag och på bara ?

Inlägget VR, AI och Gamification i säljträning ? Mathias Andreasson dök först upp på Säljpodden.

2018-05-28
Länk till avsnitt

Trenderna inom försäljning – Henrik Larsson-Broman

Det är få personer som kan så mycket om försäljningstrender, som Henrik Larsson-Broman på Prosales Institute. Med 40.000 timmar av forskning i ryggen, otaliga rapporter och föreläsningar om utvecklingen inom B2B-försäljning, så har han bra koll på trenderna inom försäljning runt om i världen. Nu skriver han en bok om ?

Inlägget Trenderna inom försäljning ? Henrik Larsson-Broman dök först upp på Säljpodden.

2018-05-14
Länk till avsnitt

Digital nomad och entreprenör från stranden – Mikael Hamrin

Ena dan på Bali, den andra i Amsterdam och veckan efter i USA, ja så kan livet se ut som digital nomad. Mikael Hamrin berättar om hur det fungerar att sälja till svenska kunder från en sandstrand på andra sidan jorden. Hur gör man och hur får man ordning på ?

Inlägget Digital nomad och entreprenör från stranden ? Mikael Hamrin dök först upp på Säljpodden.

2018-04-30
Länk till avsnitt

Strategierna bakom framgången – Albert Hobohm

Kan några minuters meditation varje dag, göra dig till en bättre säljare? Albert Hobohm berättar sin historia om sökandet efter mening, kraften i dina egna tankar och orsaken till varför vi har så svårt att fokusera över längre tid.   Trött på att behöva jaga kunder som du skickat material ?

Inlägget Strategierna bakom framgången ? Albert Hobohm dök först upp på Säljpodden.

2018-04-16
Länk till avsnitt

Varför kunden köper av just dig – Robert Bloom

Har du någon gång funderat på varför kunden köper av just dig? Hur förklarar man att det känns bra att kommunicera med vissa personer, medan det är väldigt svårt med andra? Med hjälp av systemet ?Why they buy?, så hjälper Robert Bloom på Regium International dig att förstå hur du ?

Inlägget Varför kunden köper av just dig ? Robert Bloom dök först upp på Säljpodden.

2018-04-02
Länk till avsnitt

Släpp fokus på resultatet – Jesper Ek

Genom citatet ?Ingeting startar med resultatet, allt startar med människorna?, så kan man nog ana föreläsaren och ledarskapsutbildaren Jesper Ek´s filosofi. I den här intervjun beskriver han hur han lyckades förändra sitt team, som hade lägst engagemang av 90.000 medarbetare, till att bli det bästa teamet i hela koncernen. En ?

Inlägget Släpp fokus på resultatet ? Jesper Ek dök först upp på Säljpodden.

2018-03-19
Länk till avsnitt

Network Selling och 5L-metoden – Ken Skoog

Hur säljer man med hjälp av sitt nätverk? Hur segmenterar man sina kunder för att skapa ?Love?-relationer med 5L-metoden? Business coachen och tillväxtstrategen Ken Skoog från Straction gästar Säljpodden och beskriver hur du använder ditt nätverk på bästa sätt för att skapa tillväxt och fler affärer.   ABM eller Account ?

Inlägget Network Selling och 5L-metoden ? Ken Skoog dök först upp på Säljpodden.

2018-03-05
Länk till avsnitt

IHM´s nya säljmodell Dynamic Sales – Riki Dackén

Riki Dackén från IHM Business School gästar Säljpodden och beskriver den nya säljmodell som han och hans kollegor på IHM tagit fram. En säljmodell som tar hänsyn till var kunderna befinner sig i sin köpprocess och den digitala utvecklingen och som kallas Dynamic Sales.   Med ett förflutet från flera ?

Inlägget IHM´s nya säljmodell Dynamic Sales ? Riki Dackén dök först upp på Säljpodden.

2018-02-19
Länk till avsnitt

Att göra en Megadeal – Johan Åberg

Möt Johan Åberg, VD på Next State, som till sommaren kommer ut med boken Megadeals. Hör honom berätta hur B2B-företag ska lägga upp sina strategier för en Megadeal och vad som krävs av en modern säljare, för att kunna göra riktigt stora affärer.   Men först. Hur får man ett möte ?

Inlägget Att göra en Megadeal ? Johan Åberg dök först upp på Säljpodden.

2018-02-05
Länk till avsnitt

Den moderna säljrekryteringen – Joakim Hällström, Closers

Har du någon gång letat nytt säljjobb? Eller letar headhuntern upp dig? I det här avsnittet berättar Joakim Hällström, Head of Sales på Closers hur modern säljrekrytering går till, vad du ska tänka på vid en intervju och hur du blir attraktiv för bolag som letar nya toppsäljare.   Hur ?

Inlägget Den moderna säljrekryteringen ? Joakim Hällström, Closers dök först upp på Säljpodden.

2018-01-22
Länk till avsnitt

Den leende vägen till kundens hjärta – Amo Cartwright

Ett leende smittar, så låt oss starta en epidemi brukar talesättet låta och pratar du med Amo Cartwright, så kommer det inte dröja många sekunder innan du börjar le. Med glädje, värme och positiva tankar, så har han tagit sig ur psykisk och fysisk misshandel och skapat The Golden Mindset ?

Inlägget Den leende vägen till kundens hjärta ? Amo Cartwright dök först upp på Säljpodden.

2018-01-08
Länk till avsnitt

Jultankar och reflektioner från hösten- Mattias Hillestrand

10 nya gäster blev intervjuade i Säljpodden under hösten och alla med olika inriktning och tankar på försäljning. I det här julavsnittet ger jag mina personliga reflektioner och de take-aways som jag tagit med mig från dessa fantastiska personer. Du får också en sak som jag tänkt på under året ?

Inlägget Jultankar och reflektioner från hösten- Mattias Hillestrand dök först upp på Säljpodden.

2017-12-25
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.