Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Säljpodden

Säljpodden

Podcasten för dig som är säljare, säljchef eller företagare

Prenumerera via iTunes / Apple Podcaster

saljpodden.se

Avsnitt

CRM-systemet som faktiskt hjälper säljaren – Henrik Örnstedt - Säljpodden

Säg ordet CRM-system och hälften av alla säljare får något mörkt i blicken och den andra halvan ser det som ett nödvändigt ont. Men ska det verkligen behöva vara så? Henrik Örnstedt från Salesbox berättar om hur ett modernt CRM-system verkligen hjälper säljaren i affärsprocessen och både minskar frustrationen och ?
2018-06-11
Länk till avsnitt

VR, AI och Gamification i säljträning – Mathias Andreasson - Säljpodden

Hur kommer man på idén att mixa VR, AI och gamification med säljträning? Kanske för att modernisera hur säljträning ser ut, men också för att göra den mer spännande, utmanande och efterfrågad. Mathias Andreasson från Fictive Reality berättar om hur hans idé skapat intresse bland globala företag och på bara ?
2018-05-28
Länk till avsnitt

Trenderna inom försäljning – Henrik Larsson-Broman - Säljpodden

Det är få personer som kan så mycket om försäljningstrender, som Henrik Larsson-Broman på Prosales Institute. Med 40.000 timmar av forskning i ryggen, otaliga rapporter och föreläsningar om utvecklingen inom B2B-försäljning, så har han bra koll på trenderna inom försäljning runt om i världen. Nu skriver han en bok om ?
2018-05-14
Länk till avsnitt

Digital nomad och entreprenör från stranden – Mikael Hamrin - Säljpodden

Ena dan på Bali, den andra i Amsterdam och veckan efter i USA, ja så kan livet se ut som digital nomad. Mikael Hamrin berättar om hur det fungerar att sälja till svenska kunder från en sandstrand på andra sidan jorden. Hur gör man och hur får man ordning på ?
2018-04-30
Länk till avsnitt

Strategierna bakom framgången – Albert Hobohm - Säljpodden

Kan några minuters meditation varje dag, göra dig till en bättre säljare? Albert Hobohm berättar sin historia om sökandet efter mening, kraften i dina egna tankar och orsaken till varför vi har så svårt att fokusera över längre tid.   Trött på att behöva jaga kunder som du skickat material ?
2018-04-16
Länk till avsnitt

Varför kunden köper av just dig – Robert Bloom - Säljpodden

Har du någon gång funderat på varför kunden köper av just dig? Hur förklarar man att det känns bra att kommunicera med vissa personer, medan det är väldigt svårt med andra? Med hjälp av systemet ?Why they buy?, så hjälper Robert Bloom på Regium International dig att förstå hur du ?
2018-04-02
Länk till avsnitt

Släpp fokus på resultatet – Jesper Ek - Säljpodden

Genom citatet ?Ingeting startar med resultatet, allt startar med människorna?, så kan man nog ana föreläsaren och ledarskapsutbildaren Jesper Ek´s filosofi. I den här intervjun beskriver han hur han lyckades förändra sitt team, som hade lägst engagemang av 90.000 medarbetare, till att bli det bästa teamet i hela koncernen. En ?
2018-03-19
Länk till avsnitt

Network Selling och 5L-metoden – Ken Skoog - Säljpodden

Hur säljer man med hjälp av sitt nätverk? Hur segmenterar man sina kunder för att skapa ?Love?-relationer med 5L-metoden? Business coachen och tillväxtstrategen Ken Skoog från Straction gästar Säljpodden och beskriver hur du använder ditt nätverk på bästa sätt för att skapa tillväxt och fler affärer.   ABM eller Account ?
2018-03-05
Länk till avsnitt

IHM´s nya säljmodell Dynamic Sales – Riki Dackén - Säljpodden

Riki Dackén från IHM Business School gästar Säljpodden och beskriver den nya säljmodell som han och hans kollegor på IHM tagit fram. En säljmodell som tar hänsyn till var kunderna befinner sig i sin köpprocess och den digitala utvecklingen och som kallas Dynamic Sales.   Med ett förflutet från flera ?
2018-02-19
Länk till avsnitt

Att göra en Megadeal – Johan Åberg - Säljpodden

Möt Johan Åberg, VD på Next State, som till sommaren kommer ut med boken Megadeals. Hör honom berätta hur B2B-företag ska lägga upp sina strategier för en Megadeal och vad som krävs av en modern säljare, för att kunna göra riktigt stora affärer.   Men först. Hur får man ett möte ?
2018-02-05
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.