Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Säljpodden

Säljpodden

Podcasten för dig som är säljare, säljchef, marknadsförare eller företagare

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

saljpodden.se

Avsnitt

Influencers som säljkanal – Nathalie Edström

Hur kan influencers användas som säljkanal och vad ska man tänka på om man vill ta hjälp av influencers för att bygga varumärke? Nathalie Edström, Social Media Manager på iDeal Of Sweden, berättar hur deras bolag har arbetat för att skapa framgångsrika samarbeten med influencers i olika länder.   Många ?

Inlägget Influencers som säljkanal ? Nathalie Edström dök först upp på Säljpodden.

2018-12-09
Länk till avsnitt

Dataanalys och AI som säljprediktor – Rikard Candell

Rikard Candell är analyschef på Bisnode och för att testa hur AI kan hjälpa till i analyser, så simulerade hans grupp utgången av fotbolls-VM, genom att spela det miljoner gånger för att förutspå slutresultatet. Han berättar hur det gick till och hur du kan använda AI och dataanalys för att ?

Inlägget Dataanalys och AI som säljprediktor ? Rikard Candell dök först upp på Säljpodden.

2018-11-25
Länk till avsnitt

Drottningen av tech i Sverige – Danica Kragic

Vad händer när AI och robotar blir mer och mer intelligenta? Kommer de att ta över världen från oss människor och kommer de att utplåna alla säljare? Professor Danica Kragic från KTH ger oss sin bild av hur AI och robotar kommer hjälpa oss med, men också vad de kommer ?

Inlägget Drottningen av tech i Sverige ? Danica Kragic dök först upp på Säljpodden.

2018-11-11
Länk till avsnitt

Facebook och botar som säljkanal för B2B – Alexander Morad

Som grundare till Sveriges kanske just nu snabbast växande socialamedierbyrå, så har Alexander Morad från Bright Mind Agency en hel del insikter och kunskap om vad som fungerar och inte. Med datadriven analys och med en hel del klurighet, så hjälper han sina kunder att få maximal exponering och outcome ?

Inlägget Facebook och botar som säljkanal för B2B ? Alexander Morad dök först upp på Säljpodden.

2018-10-28
Länk till avsnitt

A superstar in business and management – Daniel Pink

Daniel Pink is one of the top 10 business and management thinkers in the world. His TED talk is one of the most popular ever, with over 21 million views. Four of his books has entered the New York Times bestselling list and his books has been translated in to ?

Inlägget A superstar in business and management ? Daniel Pink dök först upp på Säljpodden.

2018-10-21
Länk till avsnitt

Årets pionjär räddar liv med kaffe – Rebu Burubwa

Han insåg att han kunde göra skillnad för tusentals människor, genom att importera kaffebönor. De kaffebönder som tidigare riskerade livet när det smugglade ut sina kaffebönor från Kongo, kan nu med Rebu?s hjälp exportera sina kaffebönor till Sverige genom ett odlarkollektiv. Livsvillkoren för kaffebönderna har med exporten av kaffebönorna förbättrats ?

Inlägget Årets pionjär räddar liv med kaffe ? Rebu Burubwa dök först upp på Säljpodden.

2018-10-14
Länk till avsnitt

Utmanar de adrenalinstinna machosäljarna – Helena Lehmus

Helena Lehmus tröttnade på att behöva se, höra och prata med adrenalinstinna machosäljare som bara jagade nästa byte. Hon bestämde sig därför att starta en egen säljutbildning, för att visa och lära ut, att det finns andra mer tilltalande sätt att sälja på. Sätt som utvecklats hos henne under de ?

Inlägget Utmanar de adrenalinstinna machosäljarna ? Helena Lehmus dök först upp på Säljpodden.

2018-09-30
Länk till avsnitt

Provocerande nytänk från säljcoachen – Hasse Olsson

Provocerande nytänk runt påståenden som: ?Kunden har alltid rätt?, ?Coachning är alltid bra? eller ?Kunskap är makt?, behöver kanske lite utvecklande förklaringar. Säljcoachen och föreläsaren Hasse Olsson från Revenue Factory ger dig insikterna i det här avsnittet. För med en annorlunda bild av försäljning och hur ledarskapet inom försäljning bör ?

Inlägget Provocerande nytänk från säljcoachen ? Hasse Olsson dök först upp på Säljpodden.

2018-09-16
Länk till avsnitt

Kryptotrader, talangjägare och global inspiratör – Heaven Bereket

Hur många kryptotraders känner du? Eller som har räddat 100-tals barn från uttorkning till följd av rotavirus? Eller som startat en investmentfond riktad mot afrikanska start-ups, samtidigt som personen har ett fulltidsjobb med att rekrytera talanger? Tänkte väl det. Möt Heaven Bereket och ta del av hennes historia från flyktingbarn ?

Inlägget Kryptotrader, talangjägare och global inspiratör ? Heaven Bereket dök först upp på Säljpodden.

2018-09-03
Länk till avsnitt

Vilken säljtyp är du? – Maurice Jenkens

Vem är du egentligen som säljare? Är du den lojale, analytikern eller entusiasten? Eller kanske någon helt annan av de 9 olika säljtyperna? Maurice Jenkens från Salestypes Insight, hjälper både försäljningschefer att förstå vilken säljtyp deras säljare har för att kunna optimera coachningen och även säljarna att förstå vilken säljtyp ?

Inlägget Vilken säljtyp är du? ? Maurice Jenkens dök först upp på Säljpodden.

2018-08-20
Länk till avsnitt

Sommarprat 2018 – Mattias Hillestrand

Sommarpratare i P1 kanske jag aldrig blir, så varför inte skapa sitt eget program och göra det där? I årets sommarprat delar jag tankar och åsikter om take-aways från vårens gäster, företagande, fulsälj och om att få härlig feed-back!     Sommaren är för mig tid för reflektion. Att få ?

Inlägget Sommarprat 2018 ? Mattias Hillestrand dök först upp på Säljpodden.

2018-08-06
Länk till avsnitt

Hur du använder Linkedin som säljplattform – Tina Lindahl

Svårigheterna att komma in i nätverk och på arbetsmarknaden, efter flytten hem till Örebro från Stockholm, ledde till att Tina Lindahl startade bolaget SkillX. Nu lär hon andra hur du skapar nätverk och nya affärsmöjligheter, samt hur du får andra att sälja åt dig på LinkedIn.   ********************* Gillar du ?

Inlägget Hur du använder Linkedin som säljplattform ? Tina Lindahl dök först upp på Säljpodden.

2018-07-23
Länk till avsnitt

Gasellföretagets framgångsrecept – Lisen Olander och Göran Fryklund

De sade upp sig från sina framgångsrika karriärer, startade bolag och började bygga företaget, samtidigt som de på var sitt håll fått sammanlagt sju barn. Det här är berättelsen om hur Lisen Olander och Göran Fryklund gjort Made For Sales till ett Gasellföretag på några få år, trots att tajmingen ?

Inlägget Gasellföretagets framgångsrecept ? Lisen Olander och Göran Fryklund dök först upp på Säljpodden.

2018-07-09
Länk till avsnitt

Gurun inom presentationsteknik – David JP Phillips

En helt förtrollande föreläsning eller ett fullständigt magiskt tal. Ni har nog alla varit med om det. Det där tillfällena där tiden står stilla, alla sinnen är maximalt fokuserade och du bara sugs in i det du hör och ser. Det är något som gurun inom presentationsteknik, David JP Phillips, hjälper ?

Inlägget Gurun inom presentationsteknik ? David JP Phillips dök först upp på Säljpodden.

2018-06-25
Länk till avsnitt

CRM-systemet som faktiskt hjälper säljaren – Henrik Örnstedt

Säg ordet CRM-system och hälften av alla säljare får något mörkt i blicken och den andra halvan ser det som ett nödvändigt ont. Men ska det verkligen behöva vara så? Henrik Örnstedt från Salesbox berättar om hur ett modernt CRM-system verkligen hjälper säljaren i affärsprocessen och både minskar frustrationen och ?

Inlägget CRM-systemet som faktiskt hjälper säljaren ? Henrik Örnstedt dök först upp på Säljpodden.

2018-06-11
Länk till avsnitt

VR, AI och Gamification i säljträning – Mathias Andreasson

Hur kommer man på idén att mixa VR, AI och gamification med säljträning? Kanske för att modernisera hur säljträning ser ut, men också för att göra den mer spännande, utmanande och efterfrågad. Mathias Andreasson från Fictive Reality berättar om hur hans idé skapat intresse bland globala företag och på bara ?

Inlägget VR, AI och Gamification i säljträning ? Mathias Andreasson dök först upp på Säljpodden.

2018-05-28
Länk till avsnitt

Trenderna inom försäljning – Henrik Larsson-Broman

Det är få personer som kan så mycket om försäljningstrender, som Henrik Larsson-Broman på Prosales Institute. Med 40.000 timmar av forskning i ryggen, otaliga rapporter och föreläsningar om utvecklingen inom B2B-försäljning, så har han bra koll på trenderna inom försäljning runt om i världen. Nu skriver han en bok om ?

Inlägget Trenderna inom försäljning ? Henrik Larsson-Broman dök först upp på Säljpodden.

2018-05-14
Länk till avsnitt

Digital nomad och entreprenör från stranden – Mikael Hamrin

Ena dan på Bali, den andra i Amsterdam och veckan efter i USA, ja så kan livet se ut som digital nomad. Mikael Hamrin berättar om hur det fungerar att sälja till svenska kunder från en sandstrand på andra sidan jorden. Hur gör man och hur får man ordning på ?

Inlägget Digital nomad och entreprenör från stranden ? Mikael Hamrin dök först upp på Säljpodden.

2018-04-30
Länk till avsnitt

Strategierna bakom framgången – Albert Hobohm

Kan några minuters meditation varje dag, göra dig till en bättre säljare? Albert Hobohm berättar sin historia om sökandet efter mening, kraften i dina egna tankar och orsaken till varför vi har så svårt att fokusera över längre tid.   Trött på att behöva jaga kunder som du skickat material ?

Inlägget Strategierna bakom framgången ? Albert Hobohm dök först upp på Säljpodden.

2018-04-16
Länk till avsnitt

Varför kunden köper av just dig – Robert Bloom

Har du någon gång funderat på varför kunden köper av just dig? Hur förklarar man att det känns bra att kommunicera med vissa personer, medan det är väldigt svårt med andra? Med hjälp av systemet ?Why they buy?, så hjälper Robert Bloom på Regium International dig att förstå hur du ?

Inlägget Varför kunden köper av just dig ? Robert Bloom dök först upp på Säljpodden.

2018-04-02
Länk till avsnitt

Släpp fokus på resultatet – Jesper Ek

Genom citatet ?Ingeting startar med resultatet, allt startar med människorna?, så kan man nog ana föreläsaren och ledarskapsutbildaren Jesper Ek´s filosofi. I den här intervjun beskriver han hur han lyckades förändra sitt team, som hade lägst engagemang av 90.000 medarbetare, till att bli det bästa teamet i hela koncernen. En ?

Inlägget Släpp fokus på resultatet ? Jesper Ek dök först upp på Säljpodden.

2018-03-19
Länk till avsnitt

Network Selling och 5L-metoden – Ken Skoog

Hur säljer man med hjälp av sitt nätverk? Hur segmenterar man sina kunder för att skapa ?Love?-relationer med 5L-metoden? Business coachen och tillväxtstrategen Ken Skoog från Straction gästar Säljpodden och beskriver hur du använder ditt nätverk på bästa sätt för att skapa tillväxt och fler affärer.   ABM eller Account ?

Inlägget Network Selling och 5L-metoden ? Ken Skoog dök först upp på Säljpodden.

2018-03-05
Länk till avsnitt

IHM´s nya säljmodell Dynamic Sales – Riki Dackén

Riki Dackén från IHM Business School gästar Säljpodden och beskriver den nya säljmodell som han och hans kollegor på IHM tagit fram. En säljmodell som tar hänsyn till var kunderna befinner sig i sin köpprocess och den digitala utvecklingen och som kallas Dynamic Sales.   Med ett förflutet från flera ?

Inlägget IHM´s nya säljmodell Dynamic Sales ? Riki Dackén dök först upp på Säljpodden.

2018-02-19
Länk till avsnitt

Att göra en Megadeal – Johan Åberg

Möt Johan Åberg, VD på Next State, som till sommaren kommer ut med boken Megadeals. Hör honom berätta hur B2B-företag ska lägga upp sina strategier för en Megadeal och vad som krävs av en modern säljare, för att kunna göra riktigt stora affärer.   Men först. Hur får man ett möte ?

Inlägget Att göra en Megadeal ? Johan Åberg dök först upp på Säljpodden.

2018-02-05
Länk till avsnitt

Den moderna säljrekryteringen – Joakim Hällström, Closers

Har du någon gång letat nytt säljjobb? Eller letar headhuntern upp dig? I det här avsnittet berättar Joakim Hällström, Head of Sales på Closers hur modern säljrekrytering går till, vad du ska tänka på vid en intervju och hur du blir attraktiv för bolag som letar nya toppsäljare.   Hur ?

Inlägget Den moderna säljrekryteringen ? Joakim Hällström, Closers dök först upp på Säljpodden.

2018-01-22
Länk till avsnitt

Den leende vägen till kundens hjärta – Amo Cartwright

Ett leende smittar, så låt oss starta en epidemi brukar talesättet låta och pratar du med Amo Cartwright, så kommer det inte dröja många sekunder innan du börjar le. Med glädje, värme och positiva tankar, så har han tagit sig ur psykisk och fysisk misshandel och skapat The Golden Mindset ?

Inlägget Den leende vägen till kundens hjärta ? Amo Cartwright dök först upp på Säljpodden.

2018-01-08
Länk till avsnitt

Jultankar och reflektioner från hösten- Mattias Hillestrand

10 nya gäster blev intervjuade i Säljpodden under hösten och alla med olika inriktning och tankar på försäljning. I det här julavsnittet ger jag mina personliga reflektioner och de take-aways som jag tagit med mig från dessa fantastiska personer. Du får också en sak som jag tänkt på under året ?

Inlägget Jultankar och reflektioner från hösten- Mattias Hillestrand dök först upp på Säljpodden.

2017-12-25
Länk till avsnitt

Värdebaserad försäljning 4.0 – Bengt Gejrot

Vad innebär det egentligen att sälja ett värde? Hur gör du för att påvisa det riktiga värdet i din produkt eller tjänst för kunden? I det här avsnittet berättar Bengt Gejrot på EQP Business School om sin metod för att sälja värde på riktigt och ger oss en överblick av ?

Inlägget Värdebaserad försäljning 4.0 ? Bengt Gejrot dök först upp på Säljpodden.

2017-12-11
Länk till avsnitt

Smartbound marketing och datadriven leadgenerering – Johannes Wellmann

Johannes Wellmann från Vainu är personen som vet hur du ska lyckas med din mix av inbound- och outboundmarketing, genom begreppet Smartbound marketing. Här berättar han också hur du med hjälp av datadriven information från öppna och publika kanaler, numera kan glömma dåliga ringlistor och istället alltid  vara relevant i ?

Inlägget Smartbound marketing och datadriven leadgenerering ? Johannes Wellmann dök först upp på Säljpodden.

2017-11-27
Länk till avsnitt

Nudging, memer och miljöerna omkring dig – Gunnel Ryner

Förlitar du dig på din viljestyrka, kunskap och motivation för att nå framgång? Då kanske du glömmer den andra halvan som är betydligt enklare att förändra och kräver liten insats, nämligen dina miljöer omkring dig. Gunnel Ryner slår med sin nya bok hål på självhjälpsmyten och ger dig den lata ?

Inlägget Nudging, memer och miljöerna omkring dig ? Gunnel Ryner dök först upp på Säljpodden.

2017-11-12
Länk till avsnitt

Sveriges nästa Unicorn? – Olle Fredemo

När någon får en briljant idé som adderar värde till de strömningar som finns i samhället och i affärsvärlden, så brukar det resultera i stor framgång. För Olle Fredemo, grundare till videotjänsten Canned.me, är innovationslusten, själva resan i en start-up och den riktiga passionen för att hjälpa kunder, det som ?

Inlägget Sveriges nästa Unicorn? ? Olle Fredemo dök först upp på Säljpodden.

2017-10-29
Länk till avsnitt

Hur du säljer PR – Marie Hagberg

Med över 1500 medverkanden i media genom åren och med både flera böcker, spel, egen podcast och flitigt testande, så är Marie Hagberg från Hjälp en Journalist ett äkta proffs på hur du kommer med i media och får PR. Hon berättar i den här intervjun om hur du ska ?

Inlägget Hur du säljer PR ? Marie Hagberg dök först upp på Säljpodden.

2017-10-15
Länk till avsnitt

Driva förändring inom komplex försäljning – Peter Önnby

Peter Önnby från Ascend hjälper företag att driva igenom förändringar i säljorganisationer och med erfarenhet från att ha sålt säljmetodik baserad på SPIN och implementerat CRM-system, till att ha jobbat i Mellan Östern för Business Sweden och byggt relationer åt svenska företag, så har han en hel del med sig ?

Inlägget Driva förändring inom komplex försäljning ? Peter Önnby dök först upp på Säljpodden.

2017-10-01
Länk till avsnitt

Försäljning från inköpssidan – Ferenc Peterhagen

Med ansvar för inköp på olika bolag och i flera europeiska länder, så har Ferenc Peterhagen sett och hört det mesta från säljare. Men med ett humant synsätt på försäljning och en vilja att få förtroende för nya säljare och leverantörer, får vi kanske här en annorlunda bild av inköparens ?

Inlägget Försäljning från inköpssidan ? Ferenc Peterhagen dök först upp på Säljpodden.

2017-09-18
Länk till avsnitt

Vår enda verksamma akademiska B2B-säljforskare – Ebba Laurin

Sälj är omoraliskt! Den kommentaren blev startskottet på Ebba Laurins forskarkarriär inom B2B-försäljning. Idag är hon Sveriges enda verksamma akademiska B2B-säljforskare och utgår från Handelshögskolan i Stockholm där hon genom sin forskning ser till att tvätta bort stämpeln om att sälj är något omoraliskt en gång för alla. När Ebba ?

Inlägget Vår enda verksamma akademiska B2B-säljforskare ? Ebba Laurin dök först upp på Säljpodden.

2017-09-04
Länk till avsnitt

Sveriges bäste säljare – Saleh Sulefani

När någon skriver ?Sveriges bäste säljare? som titel, så kan man lugnt säga att den fångar mitt intresse. Så varför är Saleh Sulefani på MazeRate Sveriges bäste säljare? Den frågan besvaras och vi får höra ett antal exempel från hans säljkarriär på hur det kan låta, när man med rätt ?

Inlägget Sveriges bäste säljare ? Saleh Sulefani dök först upp på Säljpodden.

2017-08-21
Länk till avsnitt

Erfarenheter efter 10.000 kallsamtal – Timmi Jofur

Efter en olycka i tonåren som kostade honom ena benet har han med ett kolossalt driv och storslagna målsättningar, slagit såväl säljrekord som gjort mer än 10.000 kallsamtal. Med sitt synsätt på försäljning och förmåga att skapa resultat, så tar han fram säljares VARFÖR för att motivera dem till nya ?

Inlägget Erfarenheter efter 10.000 kallsamtal ? Timmi Jofur dök först upp på Säljpodden.

2017-08-07
Länk till avsnitt

Sommarprat – Mattias Hillestrand

Sommarprat med bakgrund och personliga tankar från Säljpoddens grundare Mattias Hillestrand. Vem är han egentligen och vad har lett fram till Säljpodden och hur har han jobbat med försäljning genom åren? Intervjupersoner från Säljpodden har i detta avsnitt ställt frågor till Mattias om försäljning som han svarar på och ger sina tankar ?

Inlägget Sommarprat ? Mattias Hillestrand dök först upp på Säljpodden.

2017-07-24
Länk till avsnitt

Med fokus på Kundfokus – Ada Elmgart & Eva Bloch

Kundfokus. Mantrat för många företag, men vad innebär det att ha Kundfokus på riktigt? Ada Elmgart och Eva Bloch har skrivit boken Kundfokus och berättar i det här avsnittet av Säljpodden om vad vi som bolag och säljare kan göra för att skapa positiva kundupplevelser med kunden i fokus.   En ?

Inlägget Med fokus på Kundfokus ? Ada Elmgart & Eva Bloch dök först upp på Säljpodden.

2017-07-10
Länk till avsnitt

När sälj är ett hinder – Christer B Jansson

Christer B Jansson från Confident Approach berättar om forskningen som ligger bakom varför säljare inte säljer och vad det beror på. Med 16 identifierade Säljhinder, så kan du testa om nya säljare kommer att göra ett bra jobb redan i rekryteringen eller hjälpa befintliga säljare att jobba bort sina Säljhinder ?

Inlägget När sälj är ett hinder ? Christer B Jansson dök först upp på Säljpodden.

2017-06-26
Länk till avsnitt

Den disruptive bankutmanaren – Emil Sunvisson

Emil Sunvisson utmanar bankernas låneverksamhet till småföretag med sin senaste skapelse Qred AB. Genom sin disruptiva affärsmodell, så erbjuder Qred en helt ny möjlighet för företag som behöver kortsiktiga lån och gör därmed något som bankerna inte vill. Med en bakgrund inom såväl telecom som spel- och bettingbranschen, med både styrelseplatser ?

Inlägget Den disruptive bankutmanaren ? Emil Sunvisson dök först upp på Säljpodden.

2017-06-12
Länk till avsnitt

Säljrekordhållare, Vloggare och normbrytare – Navid Fard

Navid Fard är säljtalangen som startade eget för att förändra en hel bransch. Med medvetenhet, ärlighet och stort driv, går han sin egen väg för att göra skillnad inom försäljning med sina företag. Om någon slår säljrekord, så blir jag alltid väldigt nyfiken på hur det gick till och i det här ?

Inlägget Säljrekordhållare, Vloggare och normbrytare ? Navid Fard dök först upp på Säljpodden.

2017-05-29
Länk till avsnitt

Slutsålt – metoden som hjälper kunden att köpa – Mats Fogelqvist

Mats Fogelqvist från Crossfell berättar om metoden som gör det lättare för kunden att köpa. En metod som går att applicera på vilken bransch som helst, eftersom det handlar om personen framför dig. Med insikter, värme och kunskap kan du flytta fokus från ditt sätt att sälja, till kundens vilja att ?

Inlägget Slutsålt ? metoden som hjälper kunden att köpa ? Mats Fogelqvist dök först upp på Säljpodden.

2017-05-14
Länk till avsnitt

Experten på strategigenomförande – Johan Book

Vad är en strategi utan ett genomförande? Vad är en idé till förändring om den aldrig sätts i verket? Hör Johan Book från Motivationsbyrån, Sveriges kanske främste expert på effektiva strategigenomföranden, berätta hur ledarskap, engagemang och effektiva och motiverade medarbetare hänger ihop. Vad behöver chefer och ledare tänka på och göra för att ?

Inlägget Experten på strategigenomförande ? Johan Book dök först upp på Säljpodden.

2017-05-01
Länk till avsnitt

Kundservice i världsklass – PG Wettsjö

Han är föreläsarnas föreläsare Om du inte lyssnat på en kundserviceföreläsning med PG Wettsjö från EQP Business School, så borde du anmäla dig nästa gång du har möjlighet. Han tillhör eliten av föreläsare i Sverige och har föreläst i såväl Globen som Cirkus och på alla de stora scenerna och har ?

Inlägget Kundservice i världsklass ? PG Wettsjö dök först upp på Säljpodden.

2017-04-17
Länk till avsnitt

B2B-säljarens nya digitala arena – Sara Larsen

Den klarast lysande stjärnan på den moderna B2B försäljningshimlen just nu är Sara Larsen, Sälj- och Marknadschef på Doidea. I den här intervjun i Säljpodden kommer du förstå varför. Med kloka insikter och ett modernt synsätt, så ger Sara sin bild av hur den moderna B2B försäljningen går till. Vi ?

Inlägget B2B-säljarens nya digitala arena ? Sara Larsen dök först upp på Säljpodden.

2017-04-03
Länk till avsnitt

Personal Branding och Storytelling – Pia Lanneberg

Experten på Personal Branding och Storytelling, Pia Lanneberg från LannebergBexelius, gästar Säljpodden och delar med sig av tips för att bygga ditt personliga varumärke i såväl sociala medier som i möte med kund. Hur bygger man sitt personliga varumärke? Hur skapar man en bra story? Hur gör du dig intressant på ?

Inlägget Personal Branding och Storytelling ? Pia Lanneberg dök först upp på Säljpodden.

2017-03-20
Länk till avsnitt

Att skapa pengar ur tomma intet – Greger Hillman

Greger Hillman gästar Säljpodden och beskriver hur du kan skapa extra inkomster med hjälp av det du redan kan. Greger börjar med att nämna min Crash Course i Avslutstekniker som han tog för att få fler affärer, men fick han fler affärer efter kursen? Lyssna får du se! Vi pratar ?

Inlägget Att skapa pengar ur tomma intet ? Greger Hillman dök först upp på Säljpodden.

2017-03-06
Länk till avsnitt

Hur du lyckas med Google idag – Michael Wahlgren

Sökordsoptimerings- och sökordsannonseringsföretaget Pineberry?s grundare Michael Wahlgren gästar Säljpodden för att berätta hur du lyckas med din försäljning och marknadsföring med Google. Michael grundade Pineberry 2007 och är nu mycket ute och föreläser och sprider kunskap om hur du ska nyttja Google på bästa sätt för att öka din synbarhet ?

Inlägget Hur du lyckas med Google idag ? Michael Wahlgren dök först upp på Säljpodden.

2017-02-20
Länk till avsnitt

Hur du når nya kunder med Social Selling och Big Data-Pontus Henningsson

Social Selling och Big Data, det är vad den framgångsrike och moderna säljaren Pontus Henningsson på SAS Institute jobbar med dagligen. I det här avsnittet av Säljpodden, så förklarar Pontus dels vad Big Data är och vad det kan användas till nu och i framtiden och hur han jobbar med ?

Inlägget Hur du når nya kunder med Social Selling och Big Data-Pontus Henningsson dök först upp på Säljpodden.

2017-02-06
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.