Sveriges 100 mest populära podcasts

Ledley Kings Knä

Ledley Kings Knä

Den största, och bästa, svenska podcasten om Tottenham Hotspur.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

ledley-kings-kna.podbean.com

Avsnitt

Ledley Kings Knä #331 - The Return of the Håk

Fohlin, Elg och HÅKMAN pratar nyförvärv, hyllar och minns Eric Dier, samt är säkra på att matchen mot United slutar 4-1. Vidare så går Elg och Håkman mot varandra i en quiz om Tottenhamspelare. God lyssning.
2024-01-12
Länk till avsnitt

Ledley Kings Knä #330 - Kapten Reece James Sessegnon

Fohlin och Jarnebrink är glada i Lo Celso och Ben Davies, pratar ner Bournemouth. Snackar upp Burnley, FA Cupen, svart kaffe, Dragusin, Anges kalsonger! Vidare så har Jarnebrink har tagit paus i sitt turnéliv för att analysera skadehistoriken hos Anges tidigare klubbar. God lyssning!
2024-01-04
Länk till avsnitt

Ledley Kings Knä #329 - Mellandagsdart

Fohlin och Thorell försöker minnas vad som skett i Tottenhams värld sedan sist. Vi försöker se tillbaka på 2023 genom att utse tomtar, grinchar och delar ut smällkarameller. Kommer vi värva Chelseas lagkapten? Vem har flest gula kort i Tottenham under Premier League-eran och hur går det egentligen för Vårgårdas damlag?
2023-12-28
Länk till avsnitt

Ledley Kings Knä #328 - 17-åriga fransmän i Japan

Dansbandsfokus i dag med Robert Fohlin, Peter Hecktor och Casper Ja(r)nebrink. Har Peter spelat i Kärrasand? Hur formerar vi mittfältet framöver? Dejans håll käften mål på The Dekihad! Är vi naiva? NEJ! Hur bra är Pedro Porro? Kommer vi någonsin vara så här glada efter 1p av 12 möjliga? Exakt vilka totalfotbollsspelare ska vi värva i januari? Eric Dier kärlek! Samt mycket mer! Tune in!
2023-12-05
Länk till avsnitt

Ledley Kings Knä #327 - Anges Banzai

Robert Fohlin och Filip Elg pratar om Aston Villa, Roberts drömmar om Romero och Lamela på jakt efter Matty Cash, ölkorvsdekadens i Småland, banzaifotboll på Etihad, förbannelsen över Tottenham och Peter Wibrån.
2023-12-01
Länk till avsnitt

Ledley Kings Knä #326 - Hundmat i Vårgårda

Denna veckan gästas vi av Sveriges största tränarnamn: Samuel Thorell! Tillsammans går Fohlin och Thorell igenom matchen mot Wolves, vad Ange gör med laget framöver, äter alla hundmat i Vårgårda? Samt försöker sig på en snabb utvärdering av sportchefskonsulten Fabio Paratici.
2023-11-16
Länk till avsnitt

Ledley Kings Knä #325 - VAR, huh, yeah

Vår nykomponerade småländska duo Robert Fohlin och Filip Elg försöker ta sig an galenskapen till match som skedde i måndags på Tottenham Stadium. Romero försvarars (delvis), 0-7-1 uppställningen diskuteras, psykfall till tränare tas upp och VAR VAR VAR, samt givetvis Wolves borta!
2023-11-08
Länk till avsnitt

Ledley Kings Knä #324 - Kungabilden

Hur mycket måste Ange Postecoglou uppnå i Tottenham för att bli en legend? Har Jimmy ett foto på kungen hemma? Borde Brennan Johnson belönas med en startplats? Kan vi?? Hur ska vi välkomna Pochettino tillbaka till Tottenham Hotspur Stadium? Svaret på frågorna finns du i Tottenhampodden Ledley Kings Knä?
2023-10-31
Länk till avsnitt

Ledley Kings Knä #323 - Först med allt

Tottenham är först med det mesta, inte bara tabellplaceringar. Minns du vilka som innan Dejan burit tröja nummer 21? Minns du 9-1 mot Wigan? Utöver det så diskuterar vi Richarlisons status och det annalkande transferfönstret. Häng med!
2023-10-25
Länk till avsnitt

Ledley Kings Knä #322 - Spökspelning

Tottenham parkerar sig på den tacknämliga förstaplatsen inför ännu ett landslagsuppehåll, men panelen är inte helt övertygade ändå. Vilken kurs är vi på, är titelstrid ens påtänkligt? Dessutom: allt om hattindustrin, Lutons maskotar och kombinerade för- och efternamn!
2023-10-08
Länk till avsnitt

Ledley Kings Knä #321 - Falsk trygghet

Kontroverser om kontroverserna! Analys av de två sekternas hatkärlek! En domares försvarstal! Orosmoln och ljusglimtar på horisonten! Vem i podden är egentligen mest Liverpool? Allt om skandalernas skandalmatch helt enkelt, och môcke môcke mer i veckans avsnitt av den värmländska radioteatern!
2023-10-02
Länk till avsnitt

Ledley Kings Knä #320 - Eklektiska kaffemuggar

NLD dissekeras! Levde Ange som han lär mot Peps lärjunge? Har Udogie klarat sitt mandomsprov nu? Är Liverpool bra eller dåliga 23/24? Kommer Chelseas citroner bära frukt? Allt detta och môcke, môcke mer utlovas i veckans värmländska amatörradioteater, Tottenhampodden Ledley Kings Knä!
2023-09-24
Länk till avsnitt

Ledley Kings Knä #319 - Mr Manlove

Allt om bragden mot Sheffield United! Hur viktigt är det att Richarlison gör mål igen - men kanske framförallt att han vågar prata om sin mentala hälsa? NLD väntar runt hörnet, vi vädrar vår ångest och läser mellan raderna på Arsenalsupportrarnas hybris! Alfie Dorrington och Ashley Philipps - vårt framtida brittiska mittbackspar som får oss att vilja brista ut i Rule Britannia! Allt detta, och môcke môcke mer i veckans av Värmlands bästa radioteater!
2023-09-17
Länk till avsnitt

Ledley Kings Knä #318 - Smaklös chokladglass

Allt om fotbollströjor och deras svåra färgval! Forsters misstänka platta fall i straffläggningen! Hur bra är Tottenham egentligen - och när kommer magplasket? Är det verkligen så svårt att sälja spelare egentligen? Allt detta och môcke, môcke mer i denna veckas spetsiga radioteater, Tottenhampodden Ledley Kings Knä!
2023-09-03
Länk till avsnitt

Ledley Kings Knä #317 - Den snälla nassen

Är det pinsamt att vi säger att Tottenham är tillbaka redan? Kommer vi lyckas sälja någon alls? Varför vill vi köpa Brennan Johnson? Men också en del tunga frågor, så som fotbollsklubbars samhällsansvar! Allt detta och môcke, môcke mer i denna veckas värmländska radioteater!
2023-08-28
Länk till avsnitt

#316 - Dals Rostock

Hybrisen flödar; om vi är såhär bra nu tänk sen då! Men... det finns några orosmoln; Kulusevski? Richarlison? Son? Ledley Kings Knä vågar sig på att både vara stolta och ödmjuka i denna veckas avsnitt av radioteatern.
2023-08-20
Länk till avsnitt

Ledley Kings Knä #315 - Harry, hårig och skyndsam

Kungen är död, länge leve kungen! Kapten Sonny och hans livvakter! Första intrycken av Angeball! Vad händer egentligen med fotbollen? - backar med #37 och vingklippta Aston Villa! Allt detta och môcke, môcke mer!
2023-08-13
Länk till avsnitt

Ledley Kings Knä #314 Stoicismen lever igen!

Allt du inte visste att du ville veta om Hans! Kanesoppan avslutas en gång för alla! Vad är egentligen förväntningarna inför säsongen? Regelförändringar - kanon eller kalkon! Allt detta och môcke, môcke mer!
2023-08-09
Länk till avsnitt

Ledley Kings Knä #313 - ?It was easy to say yes?

LKK bryter semestern för att snacka det senaste som hänt kring aristokratklubben från norra London! Ser vi en ny vår för Levy som sportsligt ansvarig? Vem av Skipp och Höjbjerg föredrar vi egentligen? Är det dags att klippa banden med Kane? Allt detta och mycket, mycket mer i Semester-Ledley!
2023-07-05
Länk till avsnitt

Ledley Kings Knä #312 Tottenham Kangaroos

Poddens nya trio gör debut! Allt om Ange, Australien och A-League! Utöver det pratas det Kane, Son och klubbens framtid. Vart är Tottenham på väg egentligen?
2023-06-06
Länk till avsnitt

Ledley Kings Knä #311 Tränarjakten - Tysklandsspåret

I detta specialavsnitt surrar BM med Keven Bader om Tottenhams tydliga Tysklandsspår i jakten på ny tränare samt sportchef.
2023-05-19
Länk till avsnitt

Ledley Kings Knä #310 - Streetfight i Milano

Allt om matchen mot de urusla fuskarna City! Harry Kanes placering på Spurs Mount Rushmore! Emersons revansch och Romeros psyke! Uppsnack inför gatuslagsmålet på San Siro! Joe Jordan och Stellini! Allt detta och môcke, môcke mer i veckans avsnitt av den värmländska radioteatern.
2023-02-11
Länk till avsnitt

Ledley Kings Knä #309: The Plan

Allt om januarifönstret! Är Bryan Gil historiens mest misslyckade värvning? Är ilskan kring Dohertys sorti missriktad? Har Tottenham verkligen en plan? Allt detta och môcke, môcke mer i veckans avsnitt av den värmländska radioteatern! För att nominera din favoritpodcast i Guldskölden gör du bäst i att besöka www.guldskolden.se.
2023-02-03
Länk till avsnitt

Ledley Kings Knä #308: Hijack kings

Spurs kapar Everton! Paratici avstängd och Conte vill inte förlänga! Helt orelaterat undrar Per varför italienare är så hemkära? Mannen på plats, Fohlin, ger er också allt om stämningen i London, pubarna och läktarna. Allt detta och môcke, môcke mer!
2023-01-25
Länk till avsnitt

Ledley Kings Knä #307: Sacking Pace

Contes kontraktssituation i limbo! Kanes framtid i limbo! Hela jävla världen är i limbo!
2023-01-18
Länk till avsnitt

Ledley Kings Knä: Qatar, here we go

Allt om Qatars ryktade investering i Spurs! Poddens framtid på spel! Bale - bäst någonsin? NLD runt hörnet!
2023-01-12
Länk till avsnitt

Ledley Kings Knä #305: Världens bästa PMS

Slakten på Selhurst Park! Pape Matar Sarrs genombrott! Inbördeskrig i Tottenham! Vägskälet som väntar (och har väntat sedan fan vet!).
2023-01-05
Länk till avsnitt

Ledley Kings Knä #304: Laserbehandlingsmannen

VM är över och vi är tillbaka! Allt om Richarlisons sanslösa gadd! Oron i Brentford! Contes stönighet kring kontraktet! Fabio på kåken och massa andra hårda klappar under granen.
2022-12-22
Länk till avsnitt

Ledley Kings Knä #303: Höj dig Hugo

Dejans comeback! Pers kärleksinvit! Agg mot Argentina! Halvsäsongssummering! Den spännande våren! Hugos feghet! Allt detta och môcke, môcke mer i veckans fotbolls-Ledley om den aristokratiska klubben från norra London.
2022-11-17
Länk till avsnitt

Ledley Kings Knä #302: Conte 1 year

Contes år vid makten! Den majestätiska CL-gruppsegern! Emerson Royals nio liv! Myten om ?the Tottenham Way?! Allt detta och môe, môe mer i veckans värmländska Ledley om aristokraterna från norra London.
2022-11-03
Länk till avsnitt

Ledley Kings Knä #301: Rainbow Laces

Dubbla skeppsbrott på en vecka - ring haverikommissionen! Spurs har gått på grund - vem ska kölhalas? Passivitet! Avsaknaden av en Plan B! Bryan Gils orättvisa plats i truppen! Fridlysta Conte! Glaset halvfullt-Per! Allt detta och môe, môe mer!
2022-10-24
Länk till avsnitt

Ledley Kings Knä #299: Nya Sekten

Två raka segrar! Emersons osjälviska självoffrande för Lord Dockan! Positiva Håkman! Google Arena! Vilket United är man räddast för? Varför snackas det så lite Kane? Olivgren till gamla Sekten! Allt detta o môe, môe mer!
2022-10-17
Länk till avsnitt

Ledley Kings Knä #298: Gian Piero

Vila i frid, Gian Piero! Tottenhams höga lägstanivå! Matt Dohertys återkomst! Den kommande dubbelkrossen av Frankfurt och Everton! Klopps sista dans! Frykebrant mot väggen! Per Frick!
2022-10-10
Länk till avsnitt

Ledley Kings Knä #297: Stönige Conte

Tottenhams överdrivna kris! Är Royal det enda problemet i Spurs eller går rötan djupare? Vem av Conte och Party-Janne skulle gå ner med skeppet? Är Borås ?woke?? Allt detta och môe mer i veckans värmländska radioteater!
2022-10-06
Länk till avsnitt

Ledley Kings Knä #296: Black Magic

Formationer! Sonny som super-sub! Vem med Spurskoppling är det som förhäxat klubben? Varför är Son den spelare man skulle skjuta sist? Kommer Conte verkligen lämna för den sjunkande damen i Turin? Pochettino-vurm! Ett nytt Ledley från Värmland helt enkelt!
2022-09-23
Länk till avsnitt

Ledley Kings Knä #295: London Bridge

PL må vara i sorg men LKK, Sveriges bästa PL-podd (?), kör på ändå! Allt om Tottenham v Marseille! BM kommer ut som Sektmedlem! Per är skeptisk till Boehlys version av långsiktighet! Allt detta och môcke mer!
2022-09-12
Länk till avsnitt

Ledley Kings Knä #294: Fantastic Four

Obesegrade Tottenham och besegrade Arsenal! Vinnare och förlorare i sommarfönstret! Besiktas vs Marseille? Leicesters kräftgång! Som vanligt är det fullspäckat körschema när den värmländska radioteatern gör podd!
2022-09-05
Länk till avsnitt

Ledley Kings Knä #293: Everton 2020

Spurs fortsätter att vinna utan att imponera! Vi försöker lösa mysteriet kring Matt Doherty, diskuterar Arsenals titelchanser samt undrar om man kan uppskatta Isaks övergång till Newcastle på ett sportsligt plan samtidigt som man fördömer ägarskapet.
2022-08-29
Länk till avsnitt

Ledley Kings Knä #292: All or Nothing

Podden tar ner Spurs senaste viktoria och analyserar varför Tottenham är ett andra halvlekslag under Conte. Utöver detta diskuteras vilken tränare som får lämna sitt jobb först och vilken klubb som egentligen är mest misskött i PL - Forest eller Everton?
2022-08-22
Länk till avsnitt

Ledley Kings Knä #291: Derbykungar

Få kryss har smakat så gott som detta! Allt om Conte och Tuchels vev, Romeros griserier och hur firande av mål förklarar hur man känner för motståndaren.
2022-08-15
Länk till avsnitt

Ledley Kings Knä #290: Serieledare

Serieledarpodden rullar igång sitt tionde år som verksamhet och det med besked! Bland annat snackas det Dejan Kulusevskis asfaltering av de brittiska öarna, Mikel Artetas talang vid whiteboarden samt Erik Ten Hags olyckliga debut i United. Som vanligt är åsikterna många och hybrisen hög, lyssna på egen risk!
2022-08-08
Länk till avsnitt

Ledley Kings Knä #289: Piff & Puff

Podden är tillbaka från industrisemestern och pratar om Lenglets taktiska fördelar, debatterar Zaniolo vs Maddison samt spekulerar kring huruvida Arsenal är på riktigt (ja, igen).
2022-08-01
Länk till avsnitt

Ledley Kings Knä #288: Galway Lad

Sommarpraktikanterna gräver i den omtalade värvningen av Bissouma, dissekerar Harry Kanes innehållslösa musiksmak samt försöker förutspå vem Tottenham värvar inom 24h efter avsnittssläpp.
2022-06-21
Länk till avsnitt

Ledley Kings Knä #287: Paratici?s Cooking

Long time no see! Podden är tillbaka efter ett kortare uppehåll och dissekerar allt som hänt sen sist. Har Per tagit till sig Perisic än? Hur bra är Djed Spence? Är attitydproblem inom fotbollen överskattade? Allt detta och mycket mer i ett väldigt matigt avsnitt av Sveriges största Liverpool-podcast.
2022-06-14
Länk till avsnitt

Ledley Kings Knä #286: The Champions

Per och BM firar Tottenhams framgångar på lillebrors bekostnad och ger sig sen på att sia om framtiden under Conte. Vad behöver göras i sommar för att kunna tävla på två fronter? Kommer klubben att matcha Contes ambitioner eller är vi på väg mot ett tvärt slut?
2022-05-24
Länk till avsnitt

Ledley Kings Knä #285: Jinxens mamma

Efter en serie osannolika händelser befinner sig Tottenham Hotspur helt plötsligt på fjärde plats i Premier League. Som en finnig och nyexaminerad tjugoåring i kostym på sitt första arbete. För det här är väl ändå klart nu, eller?
2022-05-18
Länk till avsnitt

Ledley Kings Knä #284: Förlorarmentalitet

Ett nytt avsnitt om supporterkultur, dåliga förlorare och det mycket ångestladdade North London Derby. Utöver detta utlovas allmänbildning i poddens favoritämne, geografi, och mycket mer!
2022-05-11
Länk till avsnitt

Ledley Kings Knä #283: Ropen skalla ? Anfield ska falla!

Tottenham har cruiseat sig till tre poäng, men hur var det med Kulusevskis målfirande egentligen? Utöver detta tar podden sig en vända ner i tabellen, in i Romeros psyke och ut på gator och torg med första-majplakat.
2022-05-02
Länk till avsnitt

Ledley Kings Knä #282: Leviatan

Tottenham spelar händelselös fotboll och Ledley Kings Knä bjuder således på det motsatta: ett rivigt avsnitt om impopulära Spursåsikter, Contes avsaknad av en Plan B och Mauricio Pochettinos nostalgiska återkomst.
2022-04-26
Länk till avsnitt

Ledley Kings Knä #281: Sean Dyche förtjänade mer

Poddfavoriten Graham Potter utmanövrerar Antonio Conte (såklart) men det gör desto mindre eftersom Mikel Artetas Arsenal viker ner sig mot Southampton.
2022-04-19
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.