Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

VM-Podden från Sportbladet

VM-Podden från Sportbladet

Sportbladets podcast om VM med Sillypodden insprängd som russinen i kakan!

Prenumerera via iTunes / Apple Podcaster

www.acast.com/sillypodden

Avsnitt

Irans försvar och svensk taktik

Ett skitmål gav Spanien tre poäng mot ett vilt kämpande Iran. Portugal förlitar sig på sin talisman och Kalle Karlsson har en plan för Sverige mot Tyskland.

2018-06-21
Länk till avsnitt

#Sillypodden avsnitt 126 - "Treplusvärvningar"

Berndt Leno klar för Arsenal samtidigt som Jack Wilshere meddelar att hans tid i klubben är förbi. West Ham satsar vidare men lyckas de täcka upp för de tunga avbräcken? Milinkovic-Savic, Pjanic, Nainggolan och en massa mer såklart!

2018-06-20
Länk till avsnitt

Belgien och England gör entré

Smyger ett välbalanserat och intressant Belgien upp som en outsider i VM? 3-0 mot svaga Panama kanske inte ger oss så mycket att gå på men visst finns det tendenser och inte minst potential. England med historiskt låga förväntningar på sitt unga lag imponerade, i alla fall bitvis, mot Tunisien och lyckades tack vare två mål av Harry Kane hitta alla tre poängen.

2018-06-19
Länk till avsnitt

Sverige 1 - Sydkorea 0

Sverige har spelat sin första VM-match på 12 år och också tagit sin första premiärseger i ett VM sedan 1958. Patrik Syk, Kalle Karlsson och Frida Fagerlund vrider och vänder på prestationer, situationer och framtidsvisioner.

2018-06-18
Länk till avsnitt

#Sillypodden - avsnitt 125 - Knäsvagt

Julen Lopetegui klar som ny manager för Real Madrid, vilket har rört upp spanska känslor. Thomas Lemar drar även han till Madrid, men Atletico då. Vad hände egentligen med Nabil Fekir och finns det någon ersättare? Arsenal väntas värva Sampdorias Torreira och Robin Olsen kan bli Alissons ersättare o Rom.

2018-06-13
Länk till avsnitt

Neymars sommar

Sverige nollade och blev nollade av Peru men finns det verkligen så mycket att klaga på? Brasilien förtsätter köra över motståndare i genrepen och ser allt med ur som den självklara favoriten i sommar. Dessutom snackar vi om Sportbladets populära managerspel Drömelvan och intervjuar en riktig expert från Drömelvan-podden.

2018-06-11
Länk till avsnitt

Grupp H - Skrällpotential

I den åttonde och avslutande gruppen, Grupp H, hittar vi ett Colombia redo att charma oss en gång till, ett Senegal som kanske hittat sin gyllene generation, Polen med Lewandowski i spetsen och Japan som hoppas att det senaste bytet av förbunskapten ska få spelet att lyfta.

2018-06-08
Länk till avsnitt

#Sillypodden - Avsnitt 124 "Sinnessjukt"

Podden reagerar på uppgifterna kring Uniteds beslut att släppa Martial, bland annat. Dessutom blir det Ronaldo, bekräftade övergångar och en hel massa annat! Anna Rydén vikarierar för Patrik Syk och Martin Tolén gör sin säsongsdebut.

2018-06-07
Länk till avsnitt

Grupp G - Expectations

I Grupp G hittar vi en av turneringens verkliga dark horses i Belgien och ett England men låga förväntningar. Så låga att det kanske kan finnas en öpnning för tunisisk skräll rentav? För inte kan väl Panama åstadkomma något här?

2018-06-04
Länk till avsnitt

Bank & Frändén - Elevrådsordföranden

Varför är så många mittbackar potentiella elevrådsordföranden? Och finns det någon "Staffan Olsson" i det svenska landslaget? Vems mamma var fotbollskommenterande poinjär och vems är namne med ärkerivalens hemmastadion? I det femte och avslutande avsnittet av Johanna Frändén och Simon Banks hörna av VM-podden ställs de verkligt viktiga frågorna.

2018-05-31
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.