Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Analyspodden

Analyspodden

I Analyspodden tar Dagens industris reportrar och experter pulsen på börs och marknad.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

play.acast.com/s/analyspodden

Avsnitt

Tillfällig börsglädje?

Optimismen har återvänt till världens marknader, som plötsligt skakar av sig både brexitkaos och en nedstängd statsapparat i USA. Di:s Magnus Dagel och Viktor Munkhammar går till botten med marknadsläget och pekar även ut nästa veckas viktigaste punkter.

2019-01-18
Länk till avsnitt

Dystra profetior och heta tips

Konjunkturen har tappat fart och uppgången på börsen är bara tillfällig. Men det finns möjligheter att bli börsvinnare ändå konstaterar Di:s makroexpert Johanna Jeansson och Di:s börsexpert Richard Bråse i säsongens andra avsnitt av Analyspodden.

2019-01-11
Länk till avsnitt

Skyll inte på Kina

Apples vinstvarning fick aktien att rasa och börserna att skaka. Di:s analytiker Henrik Mitelman och Johan Wendel köper inte bolagets förklaring till svackan.

Henrik Mitelman anser också att marknaden tagit ut en rejäl lågkonjunktur i förskott, och att minsta positiva nyhet lär välkomnas med öppna armar.

2019-01-04
Länk till avsnitt

Nyårsspecial: På andra sidan mörkret

Konjunkturoro, politiskt stök, regelförändringar och stigande räntor bildade en giftig börscocktail i slutet av 2018. Di:s experter Johanna Jeansson, Anders Hägerstrand och Viktor Munkhammar sammanfattar ett dramatiskt år på världens marknader ? och siar om 2019.

Och de hittar en hel del glädjeämnen att ta fasta på.

2018-12-28
Länk till avsnitt

Avgrunden får vänta

Börsen mår uselt och börjar allt mer prisa in en recession. Men även om konjunkturindikatorerna faller är de än så länge inte så illavarslande som nervösa placerare positionerar sig för, resonerar Di:s analytiker Johanna Jeansson och Johan Wendel. Johanna Jeansson ger även sin dom över Riksbankens räntebesked.

2018-12-21
Länk till avsnitt

Skandalbolaget gör det igen

Kursrörelserna i konkurshotade dataspelsbolaget Starbreeze förbluffar Di:s börsexperter Johan Wendel och Richard Bråse, som även går igenom spelsektorn, analyserar krisläget för de tyska storbankerna och ger sin syn på läget i H&M inför måndagens försäljningssiffror.

2018-12-14
Länk till avsnitt

Signalen som pekar mot recession

Di:s analytiker Ulf Petersson och Johanna Jeansson nagelfar veckans börsfrossa. Frågan är vad som ligger bakom raset ? egentligen.

2018-12-07
Länk till avsnitt

Läge att hämta hem i H&M

H&M-aktien är upp med nästan 40 procent sedan septemberbotten ? nu kan det vara läge att plocka hem vinsten, resonerar Di:s Johan Wendel och Ulf Petersson.

2018-11-30
Länk till avsnitt

Spruckna drömmar och lockande lägen

Konjunkturoron slår vilt omkring sig på marknaderna, med kraftig press på oljepriset och fortsatt nedgång på börserna. Men nedgångarna öppnar också intressanta lägen konstaterar Di:s börsexperter Agnetha Jönsson och Magnus Dagel.

2018-11-23
Länk till avsnitt

Makrorådet: "Vi har absolut en avmattning"

I Makrorådet avhandlar Di:s Viktor Munkhammar de stora ekonomiska frågorna med två ekonomiska experter. I detta avsnitt: Hur svag är tillväxten i Sverige just nu? Får det regeringslösa tillståndet konsekvenser för svensk ekonomi nästa år?

Dessutom två heta spaningar levererade av veckans gäster: Swedbanks chefsekonom Anna Breman och Kristin Magnusson Bernard, global chef för makroanalys på Nordea.

Di-podden Makrorådet publiceras varannan onsdag. Prenumerera på Makrorådet för att alltid få det senaste avsnittet, tidigare delar hittar du här: https://www.acast.com/makroradet

2018-11-21
Länk till avsnitt

"En fullständig katastrof"

Börsen står och darrar efter ett tungt fall i oktober och en mager återhämtning i november. Di:s börsexperter Anders Hägerstrand och Richard Bråse är djupt oeniga om vad som ska ske härnäst. Däremot är de helt överens om domen över ett riskkapitalbolag som upprepade gånger tagit usla bolag till börsen.

2018-11-16
Länk till avsnitt

Nervöst under ytan

De vilda börsrörelserna har klingat av för stunden, men allt fler bedömare talar om negativa signaler som sjunkande att pekar på att vissa konjunkturkänsliga bolag vittnar om en svagare efterfrågan. Hur orolig bör man vara? Di:s börsexperter Ulf Petersson och Johan Wendel utreder och analyserar veckans viktigaste marknadshände

2018-11-09
Länk till avsnitt

Lockande lägen på budglad börs

Rapportperioden lider mot sitt slut och Di:s analytiker Agnetha Jönsson väljer ut sin favorit bland Stockholmsbörsens banker i veckans avsnitt av Analyspodden. Dessutom pekar Di:s Johan Wendel ut ytterligare en möjlig uppköpskandidat på börsen efter veckans bud på Mr Green.

2018-11-02
Länk till avsnitt

Röd oktober

Börsen går mot sin sämsta oktobermånad sedan 1980 och veckans rapportflod har skapat kraftiga rörelser i många aktier. I vissa fall har det gått för långt och det är läge att börja plocka upp en del aktier anser Di:s börsexpert Agnetha Jönsson.

?Det känns lite omotiverat med så stora kursrörelser?,

I bakgrunden spökar oron för en konjunkturnedgång och veckans statistikskörd bekräftar bilden av en inbromsning från en hög nivå enligt Di:s makroexpert Viktor Munkhammar.

"Men det är inget fundamentalt som har ändrats. Det är ingen stor händelse som har skett som gör att aktierna ska vara 10-15 procent billigare", säger han.

2018-10-26
Länk till avsnitt

Marknaden skakar

Rapportfloden är i gång på allvar och det har hittills inte varit någon fest för placerarna, med kursfall för jättar som Volvo, Telia och Atlas Copco. Fredagens rysare från Atlas Copco fick dessutom övriga verkstadsaktier på fall. Di:s experter Ulf Petersson och Viktor Munkhammar konstaterar att den inbromsning i konjunkturen som anats på senare tid har fått ytterligare en bekräftelse.

Vinnare är i stället Ericsson, där Börje Ekholms revansch håller i sig.

Samtidigt skakar det även på räntemarknaden, med fortsatt stigande långränta i USA och ökade ränteskillnader mellan Italien och Tyskland i spåren på det omtvistade budgetförslag som Italiens populistregering arbetat fram. Mer turbulens är att vänta spår Viktor Munkhammar. 

2018-10-19
Länk till avsnitt

Börsoron här för att stanna

Oron som slagit till mot världens börser i veckan kommer sannolikt att stanna kvar en längre period, konstaterar Di:s analytiker Agnetha Jönsson och Johanna Jeansson i veckans avsnitt av Analyspodden. Det kommer också allt tydligare signaler på att konjunkturen är på väg att vända. I avsnittet diskuteras även den kommande rapportperioden som drar i gång på allvar nästa vecka, och oron i Italien.

2018-10-12
Länk till avsnitt

Bankfrossa och sviktande konjunktur

Baltiska penningtvättsrykten sätter press på hela banksektorn och USA drar åt snaran kring Danske Bank, konstaterar Di:s börsexpert Ulf Petersson. Och i världskonjunkturen ser det roliga ut att vara över för den här gången enligt Di:s makroexpert Viktor Munkhammar. Dessutom: Vinstvarningar, en rapportsmocka och beskedet som möjligen, möjligen skulle få marknaden att bry sig om eftervalskaoset i riksdagen.

2018-10-05
Länk till avsnitt

Italiensk smocka och rallyrepris i H&M

Di:s Felicia Åkerman och Johan Wendel om veckans stora händelser: italiensk budgetsmocka, våldsamt H&M-rally, odramatiskt Fed-besked och en jätteorder som får Saab att lyfta.

2018-09-28
Länk till avsnitt

H&M-rally och bankelände

H&M rusade vilt på börsen efter oväntat starka försäljningssiffror i veckan. Ett tecken på hur hatad aktien har blivit efter flera år av besvikelser enligt Di:s börsexpert Richard Bråse.

?Alla har vänt H&M ryggen, det är familjen Persson som ligger och köper, annars är det inte så många som gör det?, säger han i Di:s

En annan stor händelse i veckan var Danske Banks rapport om den enorma penningtvättshärva som banken varit delaktig i. Richard Bråse räknar med att det blir en både långdragen och dyr historia när USA ger sig in och bötfäller ? vilket han räknar med blir fallet.

?Jag tror att boten kommer att bli mycket, mycket stor.?

Världens börser har samtidigt tickat på uppåt, trots en del skakiga konjunktursignaler. Den amerikanska tioårsräntan har klättrat över 3-procentsnivån samtidigt som avståndet till de korta räntorna ändå krymper vilket ger en illavarslande ?flackning? av avkastningskurvan.

?När USA inte längre gynnas av skattesänkningarna som Donald Trump genomfört i år, då tappar den ekonomin lite fart, vi har Kina som har lånat lite för mycket och där man försöker bromsa kredittillväxten, och så har vi lite politiskt stök?, säger Di:s makroexpert Johanna Jeansson.

?Det är lätt att se de här orosmolnen.?

2018-09-21
Länk till avsnitt

Tio år sedan Lehman-kraschen

I veckans avsnitt av Analyspodden diskuterar Di:s analytiker Johanna Jeansson och Johan Wendel vad som hänt sedan Lehman-kraschen. De analyserar även motvinden för spelbolagen och budet på Cinnober.

2018-09-14
Länk till avsnitt

Tecknen som oroar

Tillväxtmarknaderna skakar och de amerikanska techbolagen tar stryk på börsen. Är det de första tecknen på att riskaptiten minskar och att räntehöjningarna i framför allt USA nu börjar ta ut sin rätt? Di:s makroexpert Johanna Jeansson och Di:s börsexpert Ulf Petersson tolkar marknadens kanariefåglar.

2018-09-07
Länk till avsnitt

"En klar varningssignal"

Börserna visar styrka och klättrade tio dagar i sträck innan det blev dags för en liten nedgång. Men värderingarna börjar bli utmanande varnar Di:s experter Agnetha Jönsson och Ulf Petersson. Samtidigt saknas den sista pusselbiten för att det ska vara läge att lämna aktiemarknaden.

Experterna diskuterar även kurskraschen i Catena Media efter storägarens utförsäljning av aktier och ger sin syn på SAS som fick luft under vingarna efter fredagens rapport.

2018-08-31
Länk till avsnitt

Styckningsglädje, börsrekord och bostadsoro

Trenden med avknoppningar håller i sig. Nu tycks ytterligare två börsjättar vara på väg att delas, konstaterar Di:s börsexpert Johan Wendel, som även ger sig i kast med de allt stökigare turerna kring elbilstillverkaren Tesla.

På bostadsmarknaden har ett visst lugn infunnit sig efter ett år av fallande priser. Men det värsta är inte över än varnar Di:s makroreporter Felicia Åkerman.

På börserna både i USA och Sverige står dock rekorden som spön i backen och marknaden tycks skaka av sig både handelsbråk och politisk turbulens.

"Men när värderingarna stiger så kan jag tänka mig att känsligheten kommer tillbaka igen", säger Felicia Åkerman som också berättar om ett "jubileum" som Riksbankens direktion nog helst vill glömma.

2018-08-24
Länk till avsnitt

Volvo till Teslapris och krona med valrabatt

Volvo Cars tycks vara på väg mot Stockholmsbörsen och prislappen är hisnande 280 miljarder kronor.

?Det blir tillsammans med Tesla det högst värderade bilbolaget?, säger Di:s börsexpert Ulf Petersson i veckans avsnitt av Analyspodden.

Di:s makroexpert Johanna Jeansson ser risker för den svenska ekonomin av det alltmer komplicerade och oförutsägbara politiska läget i Sverige.

Det kan också bidra till kronans svaghet. Enligt en genomgång som Nordea gjort har den svenska kronan handlats till 9,20 kronor mot euron på valdagen vid varje val sedan 1994. Den här gången lär det bli annorlunda - kanske till följd av ökad riskpremie.

2018-08-17
Länk till avsnitt

"Ränteutvecklingen stoppar inte festen"

I veckans avsnitt av Analyspodden pratar Agneta Jönsson och Henrik Mittelman om banksektorn, läget i världsekonomin och varför man ska vara optimistisk trots handelsoro.

2018-08-10
Länk till avsnitt

Analyspodden: Hur ska man som privatperson agera på börsen?

I veckans avsnitt av analyspodden pratar Johanna Jansson och Ulf Petersson om nya börsrekord, handelsoro och hur ska man agera som privatperson på börsen i det nuvarande läget.

2018-08-04
Länk till avsnitt

"Brukar bli bakslag när Trump förhandlar"

I veckans avsnitt av Analyspodden diskuterar Agnetha Jönsson och Ulf Petersson risken för ett bakslag i förhandlingarna mellan USA och EU om nya tullavgifter. Även duellen mellan Ericson och Nokia avhandlas samt om det inte är dags att sälja av sitt innehav i Avanza.

2018-07-27
Länk till avsnitt

"Man letar affärer bland bankerna"

Di:s experter Agneta Jönsson och Johan Wendel analyserar veckans rapportskörd, bankernas utveckling och Telias köp av Bonniers tv-verksamhet.

2018-07-20
Länk till avsnitt

"Ljuspunkt från JM"

Di:s experter Johanna Jeansson och Magnus Dagel analyserar fredagens rapportskörd och de senaste beskeden från Riksbanken.

2018-07-13
Länk till avsnitt

?Bostadsbranschens nya guld?

Johan Wendel och Magnus Dagel tar sig an veckans viktigaste händelser och blickar framåt.

I veckans avsnitt avhandlar att statsminister Stefan Löfven pratar Di-artiklar i sitt tal i Almedalen, den sena ?vårstädningen? i Assa Abloy och Trumps nya stora handelskrig.

2018-07-06
Länk till avsnitt

Pressat H&M, het oljeaktie och mera handelsbråk

Krisen fortsätter i H&M, men i andra sektorer ser det betydligt hetare ut. Och på handelsfronten böljar det mellan hårda bud och rena rama kriget. I studion: Di:s makroexpert Johanna Jeansson och börsreporter Anders Hägerstrand.

2018-07-06
Länk till avsnitt

"Då är fallhöjden 15?20 procent"

Di:s Johanna Jeansson och Ulf Petersson analyserar sommarbörsen och vad som styr framöver.

2018-06-21
Länk till avsnitt

Muntrare börsminer och miniskräll från Fed

Börsen visar lite bättre takter efter en seg period konstaterar Di:s börsexpert Agnetha Jönsson i veckans utgåva av Analyspodden. Men modejätten H&M kämpar i fortsatt motvind och inget i fredagens försäljningssiffror talar för en snar vändning.

Flera centralbanker har också lämnat räntebesked i veckan och amerikanska Federal Reserve skrällde genom en nyordning:

"Det blir mer spänning från Fed nästa år", slår Di:s makroreporter Felicia Åkerman fast.

2018-06-15
Länk till avsnitt

Den stora, stora händelsen

Di:s börsexperter Anders Hägerstrand och Richard Bråse diskuterar en deppig börsvecka, ett komplicerat spel i telekom- och mediebranschen och framför allt - nästa veckas siffror från stukade H&M. Hur bolaget bör hantera sin kris är något som delar experterna.

2018-06-08
Länk till avsnitt

"Dra ned på risken"

I veckans avsnitt blickar Di:s makroreporter Felicia Åkerman och Di:s börsexpert Agnetha Jönsson tillbaka på en tung börsvecka och diskuterar bland annat svensk BNP, handelskrig och hur man bäst förbereder aktieportföljen för en sommar med allt fler orosmoln vid horisonten.

2018-06-01
Länk till avsnitt

Makthungrig Riksbank och farligt läge i Italien

Nya storebrorsmanövrar från Riksbanken och en växande oro för Italien är några av ämnena för veckans Analyspodd. Di:s makroexpert Henrik Mitelman varnar för Italiens skyhöga statsskuld, det nya politiska läget och det faktum att landet är världens åttonde största ekonomi, kan få förödande konsekvenser.

Di:s börsexpert Magnus Dagel noterar ett starkt intresse för såväl svenska hyresbostadsfastigheter som kontor och att vakansgraderna i Stockholm nu är på nivåer som inte noterats sedan it-yrans dagar kring år 2000.

2018-05-25
Länk till avsnitt

Uppköp, kontorsdöd och gladare bomarknad

Izettle-affären, bankernas utmaningar, läget i Italien och den hårt pressade bostadsmarknaden är några av ämnena när Di:s Felicia Åkerman och

Ulf Petersson går igenom veckans händelser. Dessutom: H&M:s huvudägare Stefan Persson har fortsatt att tanka aktier för miljardbelopp i den darrande modebjässen - blir det rent av ett utköp?

2018-05-18
Länk till avsnitt

Het börs och hotfull geopolitik

Stockholmsbörsen har klättrat över alla tidigare rekord om utdelningarna räknas in, trots att konjunkturen ser lite vekare ut och att Donald Trump skärper spänningarna i det oljerika Mellanöstern genom att dra sig ur Iranavtalet. I veckans avsnitt av Analyspodden tar Di:s aktieanalytiker Johan Wendel och makroexperten Johanna Jeansson tempen på Stockholmsbörsen och vad som väntar under en högintressant sommar både på bolags- och makrofronten.

2018-05-11
Länk till avsnitt

Rapportras och extremsvag krona

Rapportperiodens slutspurt har bjudit på några riktiga lågvattenmärken. Och för att tala om lågt - kronan handlas nu kring hundraårslägsta. Det börjar mullra på både börs, valutamarknad och i den allmänna debatten konstaterar Di:s experter Ulf Petersson och Johanna Jeansson i veckans avsnitt av Di:s Analyspodden.

2018-05-04
Länk till avsnitt

En oväntad comeback

Rapporterna flödade in med högst blandat resultat i veckan. Skakigast ser det ut i bostadssektorn, konstaterar Di:s börsexperter Richard Bråse och Johan Wendel.

Samtidigt bröts floden av rapporter och centralbanksbesked av en oväntad comeback för den insideråtalade Johan Carlström i Fingerprint ? storägaren tänker greppa klubban i krisbolaget.

?De har accepterat sitt öde som ett kroniskt skandalbolag?, konstaterar Richard Bråse.

2018-04-27
Länk till avsnitt

Fyrverkeri i folkaktierna

Ericsson och Telia forsar fram på börsen efter en överraskande vändning och ett oväntat återköpsprogram. Di:s börsexpert Ulf Petersson ser möjlighet till fortsatta framgångar för folkaktierna. I veckan kom också både vårbudget som var tunn på nyheter men där finansministern räknade med att Riksbanken väntar länge med sin första räntehöjning, konstaterar Di:s makroreporter Nils Åkesson.

2018-04-20
Länk till avsnitt

Budfest, börsoro och H&M-revansch

Marknaden har gått in i ett skakigare läge med större dagliga rörelser och geopolitisk oro efter nya utspel av Donald Trump. Men för aktieägarna i forskningsbolaget Wilson Therapeutics och norska flygbolaget Norwegian har bud respektive budspekulationer fått kurserna att rusa. Di:s börsexpert Ulf Petersson och börsreporter Johan Wendel ger sin syn på börsläget och budchanserna framöver.

Även aktieägarna i H&M kan äntligen glädja sig över en revansch den senaste veckan, om än från träsknivåer, konstaterar experterna. Är det vändningen vi ser nu?

2018-04-13
Länk till avsnitt

?Då spricker Riksbankens plan?

Två vinstvarningar och ett ABB-bråk har präglat veckan på marknaden. Byggmax satte en hel sektor under press med sin varning om att det usla vädret pressat försäljningen. Och Qliro har fått problem med returer i Nelly.

I ABB jäser missnöjet bland ägarna efter aktiens kräftgång det senaste året.

Skälet är att ABB:s ledning och styrelse stått emot kraven på att knoppa av kraftdivisionen Power Grids. Trots att ABB:s vd Ulrich Spiesshofer hävdat att Power Grids skapar bäst värde för ägarna genom att behållas i koncernen står aktiekursen och stampar.

?Man får definitivt ha förståelse för att Christer Gardell sätter press på Ulrich Spiesshofer i det här läget. Det gäller att leverera?, konstaterar Di:s Johan Wendel.

Nils Åkesson konstaterar att Riksbankens räntebana är i fara och nästa vecka kan bli helt avgörande för hur det blir med höstens planerade räntehöjningar.

?Riksbanken har fått svettas eftersom inflationen var obekvämt låg i januari och februari?, säger han.

Nu väntar sig marknaden och Riksbanken att inflationen vänder uppåt något i mars ? men om så inte sker kan det få stora konsekvenser för Riksbankens planer på räntehöjningar som det flaggats för under 2018.

2018-04-06
Länk till avsnitt

Teknikdaller och konjunkturoro

Fallande teknikaktier, sötsura konjunktursiffror och en möjlig kinesisk agent i Sverige är några av ämnena i Analyspoddens påskspecial, med Di:s makroexpert Johanna Jeansson och börsexperten Ulf Petersson.

2018-03-29
Länk till avsnitt

?Ta på dig hjälmen när den rapporten kommer?

Handelskrig, nattsvarta profetior kring H&M och ett bolag som fått proppskåpet att brinna hos Di:s börsexpert avhandlas i veckans avsnitt av Analyspodden. Medverkande: Di:s Richard Bråse och Johan Wendel.

2018-03-23
Länk till avsnitt

Spotifys hybris och tiondelarnas tyranni

- Spotify går till börsen men vill inte riktigt gilla läget och har fått lite hybris, konstaterar Di:s reporter Johan Wendel.

- Modejättarna Inditex och H&M har mötts i en siffermatch och det var återigen spanjorerna som kom ut som segrare.

- På räntemarknaden bubblar det och minsta avvikelse från prognoser kring inflation och arbetsmarknad skakar om räntor och valutor just nu noterar Di:s makroexpert Johanna Jeansson.

2018-03-16
Länk till avsnitt

Tullar, kronskvalp och dyra e-handlare

Donald Trumps tullar har dominerat nyhetsflödet i veckan. Dåliga, men inte oväntade och egentligen inte så farliga i det här läget är experternas dom efter torsdagens besked.

Di:s makroexpert Johanna Jeansson ger också sin syn på den svenska kronan som inte varit så svag mot euron sedan finanskrisen.

Di:s börsexpert Magnus Dagel ger en skopa åt e-handlarna som han befarar kommer att ha svårt att nå en ordentlig lönsamhet ens på sikt, trots att de är strukturella vinnare när handeln flyttar från fysiska butiker till nätet.

2018-03-09
Länk till avsnitt

Trump ökar börsrisken

Med rejäla ståltullar hotar USA:s president att dra igång ett riktigt handelskrig. Börsen darrar - men är tullutspelet bara ett förhandlingstrick från Donald Trump? Di:s makroreporter Nils Åkesson utreder läget tillsammans med Di:s börsexpert Ulf Petersson.

Spotify ser lite lockande ut med nuvarande värdering konstaterar Ulf Petersson inför den stundande noteringern på New York-börsen, men reder också ut vilka faktorer som blir avgörande för att aktien ska utvecklas väl.

2018-03-02
Länk till avsnitt

Börsexpertens farväl

Di:s börsexpert Martin Blomgren lämnar tidningen ? och han gör det med stil. Den så kallade Estelle-portföljen som han förvaltat de senaste sex åren har gett kunglig avkastning och Martin Blomgren avslöjar framgångsformeln bakom succén. Dessutom berättar han om sina bästa aktieråd och även om några tips som inte riktigt utvecklades som förväntat.

Dessutom går Richard Bråse på djupet med ?en väldigt intressant marknad? och målar upp ett möjligt scenario för hur den kan utvecklas det kommande året ? och vilka börsbolag som kan förväntas driva förändringen.

2018-02-23
Länk till avsnitt

H&M lockar, Riksbanken vacklar

H&M:s kapitalmarknadsdag satte ny press på aktiekursen, men Di:s börsexpert Ulf Petersson ser potential i den pressade bjässen.

Riksbankens direktion är oenig om räntan, men en sak står klar - riktningen är uppåt, slår Di:s makroexpert Johanna Jeansson fast.

Dessutom summeras rapportfloden och du får veta vad du ska äga och undvika om inflationen tar fart.

2018-02-16
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.