Sveriges 100 mest populära podcasts

Systemet

Systemet

Sveriges första renodlade V75-podd bjuder på en sammanfattning av den senaste informationen och tar ställning för det bästa systemförslaget inför veckans omgång. Ansvarig utgivare: Klas Granström. Nytt avsnitt släpps varje torsdag.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

pod.space/systemet

Avsnitt

479. "Min tredjehäst i nordisloppet är 7 Fräcke Prins"

Jackpot på Bergsåker med vidöppna lopp och det är upplagt för hög utdelning. Under december, januari och februari är det skor på hovarna som gäller och hur påverkar det hästarna? Expressens experter går noga igenom omgången och det blir ett lite längre avsnitt än vanligt, med en oväntad rockad i slutet.
2022-12-01
Länk till avsnitt

478. "Svårt att se att någon ska bråka med Brother Bill"

Det är finaler på Solvalla och favoriterna är starka i några av avdelningarna. Expressens experter garderar några av de betrodda hästarna och tar även bort en klar favorit. Trevlig lyssning.

2022-11-24
Länk till avsnitt

477. "Det blir problem för Dubai Kronos"

Sveriges största tvååringslopp avgör på Jägersro på lördag. Omgången ser mycket öppen och speleggande ut och det dröjer länge innan experterna kommer överens.
2022-11-17
Länk till avsnitt

476. "Ballerina Indika är värd en seger. Krävs miljontur."

Det är dubbeltrav i Eskilstuna i helgen och lördagens omgång kryddas av jackpot. Det är mycket om och men och åsikterna går som vanligt åt olika håll. Missa inte veckans podd.

2022-11-10
Länk till avsnitt

475. "Cronos Degli Dei mosar allt"

Det är fina tävlingar på norska huvudstadsbanan Bjerke på lördag. Till skillnad från Sverige får man använda amerikanska vagnar i voltstart och man voltar med- och motsols. Vidare är inte körspö tillåtet. Efter en del om och men kommer man till sist fram till ett slagkraftigt system.

2022-11-03
Länk till avsnitt

474. "Jag gillar verkligen 8 Grisle Odin G.L."

Det är dubbla V75-omgångar till helgen och Expressens experter går igenom lördagens rond på Romme. Upploppet är långt på banan strax utanför Borlänge och det är något Hellberg, Björklund och Parneborg tar fasta på. Det blir ett annorlunda upplägg på systemet den här veckan.

2022-10-27
Länk till avsnitt

473. "Hög potential i systemet"

Åsikterna går isär och det blir mycket tjafs när Expressens experter går igenom omgången på Jägersro. Till sist kommer man överens och det blir ett roligt system. Det bjuds på en hel del drag och många skrällbud som är spelade till en procent. Trevlig lyssning.
2022-10-20
Länk till avsnitt

472. "En trio känns stark i V75-1"

Julia Björklund och Fredrik är överens om det mesta när det är dags för V75 i Solänget. Eskil Hellberg har däremot ? precis som vanligt ? svårt att få igenom sina tankar. Förra veckan blev det två sexor på systemet och på lördag är siktet inställt på alla rätt. Trevlig lyssning.
2022-10-13
Länk till avsnitt

471. "Spännande utrustningsändringar i V75-3"

Åtta SM-guld ska fördelas på Åby och bland annat är Monté-SM och Amatör-SM med på kupongen. Åsikterna går isär beträffande den spelvärda spiken och Expressens experter hittar till sist en lösning. Trevlig lyssning.
2022-10-06
Länk till avsnitt

470. "Många frågetecken i V75-2"

Efter topptävlingarna på Solvalla med drömjackpot är det Skellefteå som är veckans V75-värd. Fredrik Edholm är med i podden och professor kallblod har pratat med en mycket optimistisk tränare inför lördagens omgång. Får han igenom sitt spikförslag?
2022-09-29
Länk till avsnitt

469. "Westholm får en topphelg"

Drömjackpot med 100 miljoner kronor till en ensam vinnare på lördag. Det är toppsport på huvudstadsbanan Solvalla med årgångsfinaler för de treåriga hästarna. Det är verkligen bra spelläge och Expressen har laddat upp med gott om andelssystem. Missa inte veckans avsnitt av systemet.
2022-09-22
Länk till avsnitt

468. "Eklundh har ruggig form på stallet"

Det är jackpot med 52 miljoner i sjurättspotten när V75 avgörs på Färjestad. Professor Kallblod är "helt hundra" på vem som är vinnaren i Unionskampen för kallblod (V75-3). I veckans podd sker även en historisk händelse när samtliga i trion är enade om vilken häst som är omgångens mest spelvärda spik. God lyssning!
2022-09-15
Länk till avsnitt

467. "Det är inte säkert att jag betalar för Hail Mary"

Idéerna går isär och det svänger hit och dit i veckans podd. Till sist får Expressens experter ihop ett system med god potential. Trevlig lyssning.
2022-09-08
Länk till avsnitt

466. "Kali Smart ska vara favorit"

En av årets absoluta höjdpunkter närmar sig. Derbyt och Derbystoet avgöra på söndag och på lördag kryddas omgången av jackpot. Tankarna spretar åt alla håll när Expressens experter försöker få ihop ett slagkraftigt system.
2022-09-01
Länk till avsnitt

465. "Bästa spiken är i V75-5"

Sundsvall Open Trot avslutar jackpotomgången och många kommer att spika 6 Don Fanucci Zet. Hur gör Expressens experter? Åsikterna går som vanligt isär men det blir ett system till sist.
2022-08-25
Länk till avsnitt

464. "Har extrem feeling för 6 Decision Maker"

Julia Björklund är tillbaka efter sju veckors semester och har som vanligt fräscha idéer. Det blir ett annorlunda upplägg på systemet när E3-finalerna för de treåriga talangerna avgörs i Örebro.Trevlig lyssning.
2022-08-18
Länk till avsnitt

463. "Motståndet är ljummet, Hail Mary leder runt om"

Det är stortävlingar på Åby och många kommer att luta sig emot 1 Hail Mary (avd 7) i miljonloppet Åby Stora Pris. Hur gör Expressens experter? Det är även STL-finaler och jackpot på V75. Och tänk på att det ofta skräller på Åby i och med att det finns dubbla open stretch (extra spår över upploppet).
2022-08-11
Länk till avsnitt

462. "Minst 50 procent vinstchans"

Det blev hög utdelning på V75 i lördags och Expressens experter försöker fälla några av favoriterna i helgen. Det tog en stund innan den spelvärda spiken hittades, därefter gick det lättare.
2022-08-04
Länk till avsnitt

461. "6 Faeza Zet har alldeles för lite pengar på sig"

Det är liten jackpot i Bollnäs efter en relativ enkel omgång på Jägersro i tisdags. Expressens experter försöker fälla några av storfavoriterna och går emot strömmen i flera lopp.
2022-07-28
Länk till avsnitt

460. "Swish The Cash sticker ut i V75-2"

Dags för Stochampionatshelgen på Axevalla. Lördagens omgång ser öppen ut och är dessutom kryddad med en fin jackpot. Vi kopplar grepp direkt och spikar en häst som inte är favorit i V75-1. I avslutningen garderar vi dessutom storfavoriten Admiral As.
2022-07-21
Länk till avsnitt

459. "Det är läge att gardera Don Fanucci Zet"

Årjäng bjuder på lördagens V75-tävlingar som är kryddade med jackpot. Det är svårt att hitta spikar och omgången känns vidöppen. Vi garderar favoriten Don Fanucci Zet och har hittat två starka vinnare i jakten på full pott.
2022-07-14
Länk till avsnitt

458. "Från favorit till helt bortglömd"

Travsveriges blickar riktar sig mot Halmstad. Sprintermästaren avgjordes i torsdags och på lördag är det jackpot med extra miljoner i potten. Magnus Nygren, Eskil Hellberg och Fredrik Pettersson-Wentzel synar omgången och en av deltagarna får igenom sina önskningar. Trevlig lyssning.
2022-07-07
Länk till avsnitt

457. "Bedazzled Sox är hästen att besegra i spets"

Fredrik Edholm spelade in 6,5 miljoner kronor i lördag när han satte tre V75-system. Det blev stora pengar tillbaka till andelsköparna. Trots att han har semester är han med i podden och bjuder en spik och en skräll till de högklassiga tävlingarna i Eskilstuna.
2022-06-30
Länk till avsnitt

456. "Uppgiften ser perfekt ut för Palmyra"

Jackpot väntar i Kalmar och den här veckan avgörs V75 på söndag. Magnus Nygren är med i podden och förutom vassa analyser har han stekhet information från Björn Goop. Dessutom avslöjas vilken häst Johan Untersteiner ger högst getingbetyg till. Missa inte veckans avsnitt! Trevlig midsommar.
2022-06-23
Länk till avsnitt

455. "Svårt bakom 13 Tangen Frikk i V75-2"

Fredrik Edholm har visat fin spelform på sistone och spelade för två veckor in 14 779 kronor på andelsägare. I lördags satt alla hans system och dessutom vann hans drag Kalmar nordisloppet. Edholm är självklart med i podden när det är Midnattstrav på hemmabanan Boden i helgen.
2022-06-16
Länk till avsnitt

454. "Superintressant förändring på 2 Spickleback Face"

Jämtlands Stora Pris är huvudnummer i Östersund på lördag. En av deltagarna i Expressens populära podd systemet vill spika men får vika ned sig. Expressens experter har visat bra spelform länge och i lördags slog Fredrik Edholm till och prickade in sju rätt. Belöningen blev 15 000 per andelsägare och det finns gott om system att köpa in sig på.
2022-06-09
Länk till avsnitt

453. "Oskar Run gör det bra hela tiden"

Under Elitloppshelgen bjöds publiken på den ena uppvisningen efter den andra. Det blev favoritbetonat i lördags och det är jackpot på lördag. Omgången i Mantorp ser intressant ut och det blir ett mycket slagkraftigt system den här veckan. Glöm inte att köpa en andel!
2022-06-01
Länk till avsnitt

452. "Spika inte Hail Mary"

Försvarar Don Fanucci Zet sin titel? Eller blir det stallkamraten Hail Mary som vinner Elitloppet? Hur presterar Vivid Wise As? Åsikterna om vem som vinner Sveriges största lopp på söndag går isär i podden. Dessutom erbjuds nya kunder att testa premium gratis fram till midsommar. Missa inte Expressens specialavsnitt inför Elitloppet.
2022-05-26
Länk till avsnitt

451. "Readly Lavec leder länge och är intressant på spelet"

Elitloppshelgen bjuder som vanligt på fin sport och Expressen kommer med ett erbjudande. Ni som ännu inte har Expressen Premium ? gäller nya kunder - får testa det gratis fram till midsommar via Expressen.se/elitlopp. På travsajten får ni mängder med information och exklusiva tips från bland andra Johan Untersteiner, Magnus A Djuse och Örjan Kihlström. Det blir ytterligare en podd den här veckan med anledning av Elitloppet på söndag.
2022-05-25
Länk till avsnitt

450. " Två hästar sticker ut i inledningen"

Tio hästar jagar en åtråvärd Elitloppsbiljett (avd 6) i Gävle och omgången kryddas av jackpot. Som vanligt spikas två hästar och ena spiken är i huvudloppet. Mängder med intressant information utlovas och flera av Expressens experter har visat bra spelform på sistone.
2022-05-19
Länk till avsnitt

449. Han har svårt att se honom torska

Fjolårets Elitloppsvinnare 1 Don Fanucci Zet reser till Umeå och blir omgångens överlägset störste favorit. Expressens experter går inte emot Daniel Redéns topphäst. Förutom finfina tävlingar är det jackpot på V75 och det blir ett litet annorlunda upplägg den här veckan. Trevlig lyssning.
2022-05-12
Länk till avsnitt

448. Hon kommer att vara riktigt bra på lördag oavsett skor eller inte

Åby håller i topptävlingar då Drottningens Pokal, Kungapokalen och Paralympiatravets final ska avgöras. Eskil har semester och veckans panel består av Julia Björklund, Pär Gustafsson och en comebackande Magnus Nygren. Samtliga är rörande överens om vilken som är den troligaste spiken i omgången. Den kompletterande spiken visar sig vara svårare att enas om, men till slut hittas en spelvärd lösning.
2022-05-05
Länk till avsnitt

447. Kanske blir det skygglappar på lördag

Topptävlingarna avlöser varandra och snart drar storloppsäsongen i gång. Örebros upplopp är kort och att sitta i slagläge in på upploppet är mycket fördelaktigt. Det finns några starka favoriter i omgången men Expressens experter spikar ingen av de hårt betrodda hästarna.
2022-04-28
Länk till avsnitt

446. Han sabbade alla lås när vi för en gångs skull vara överens

Det är ny jackpot på V75. Värmen har anlänt till stora delar av Sverige och det kommer gå snabbt i loppen på Halmstadtravet. Det finns ett par starka favorit på V75, men Expressens experter försöka fälla några av dessa.
2022-04-21
Länk till avsnitt

445. Ett jätteroligt system

Det tävlas flitigt under påsken och det finns extra pengar i potten när V75 avgörs på Romme på söndag. Det kan även fyllas på med pengar i potten de närmsta dagarna. Åsikterna går ? som vanligt ? isär och det blir ett roligt upplägg på systemet den här veckan.
2022-04-14
Länk till avsnitt

444. Han tycker det är en bombspik

Jackpot på Sveriges spetsbana nummer ett Jägersro. Två av spikarna på systemet bygger på spets & slut. Det blir en hel del diskussion innan veckans förslag blir klart.
2022-04-07
Länk till avsnitt

443. Han tar bort favoriterna i Gulddivisionen

Det har skrällt genom åren på Bergsåker genom åren men helgens omgång känns greppbar. Kallblodskungen Månlykke A.M. gör årsdebut och många kommer att luta sig emot Gunnar Melanders stjärna. Efter en hel del gnabb lyckas Expressens experter få ihop ett system.
2022-03-31
Länk till avsnitt

442. Ingen rolig men en trolig spik

Vårvärmen är i antågande och det kommer gå undan rejält i loppen på lördag. Huvudstadsbanan bjuder på högklassiga tävlingar och det finns en hel del starka favoriter, men Expressens experter försöker fälla några av dessa. Pär Gustafsson gör comeback i podden och bjuder på vassa drag.
2022-03-24
Länk till avsnitt

441. En av årets bästa spikar

Momarkens upplopp är mäktiga 240 meter men det är ändå många hästar som vinner från ledningen. Det norska voltsystemet skiljer sig från den svenska varianten och bland annat är spår fem betydligt bättre än i Sverige. Vidare får man inte använda körspö i Norge, däremot är amerikansk vagn tillåten i voltstart. Trevlig lyssning
2022-03-17
Länk till avsnitt

440. Han tycker att 6 Dear Friend är iskall och han gillar 1 Digital Indy.

Jackpot på Åby och spelvärdet är högt. Många tycker att omgången är svår och åsikterna går verkligen isär när Expressens experter försöker få ihop ett system. Trevlig lyssning.
2022-03-10
Länk till avsnitt

439. Boston Trio kommer att trenda uppåt och hon gillar allt hon sett hos hästen

Who´s Who vann ett par storlopp i fjol och gör comeback på lördag i Kalmar. Pasi Aikios stjärna gör en intressant start och blir med all rätt jättestor favorit i Gulddivisionen. Det finns klara favoriter i omgången och Expressens experter försöker fälla några av dessa.
2022-03-03
Länk till avsnitt

438. Hon vill helgardera V75-5 och ett så kallat ?koppla grepp? lopp

Axevalla är känt för sina långa upplopp och jackpot förgyller dessutom V75. Det är mycket att hålla koll på inför den mycket spelvänliga omgången och Expressens experter reder ut begreppen.
2022-02-24
Länk till avsnitt

437. Han vill ha med 4 B.W. Rune

Bergsåker är känd som en skrällbana och det kan bli favoritfall på lördag. Det var inte lätt för Expressens experter att komma fram till en lösning den här veckan. Trevlig lyssning.
2022-02-17
Länk till avsnitt

436. Omgången är jättesvår även i år och hennes utgångshäst i avd 6 är 7 Behind Bars

Det var en omöjlig rad i fjol när V75 Champion avgjordes på Åby. Expressens experter uppskattar att det är välfyllda lopp på lördag och att svårighetsgraden är hög. Två av deltagarna är oväntat överens om spikarna?
2022-02-10
Länk till avsnitt

435. Amalencuis B.B. är en annan ras

STL-finaler och lopp i Margaretas Tidiga Unghästserie unghästserie väntar på Solvalla. Det finns gott om starka favoriter men Expressens experter försöker välta dessa. Det blir ett annorlunda system med två helgarderade lopp. Trevlig lyssning!
2022-02-03
Länk till avsnitt

434. Vi ska jobba in en skräll i V75-3

Östersund har ett av Sveriges längsta upplopp och det brukar hända mycket den sista biten. Efter en hel del diskuterande får Expressens experter till sist ihop ett spännande och slagkraftigt system. Förutom vägledning till V75 meddelar Björklund, Hellberg och Pettersson Wentzel vem de tror vinner årets första storlopp Prix ´d Amérique.
2022-01-27
Länk till avsnitt

433. Han varnar för en enprocentare och hon har bra feeling för sin vinnare i V75-6

Det vankas jackpot på V75 när Färjestad håller i tävlingarna. Expressens trio Edholm, Pettersson-Wentzel och Björklund tar sig an omgången och lyckas skapa ett slagkraftigt system. Edholm och PW är misstänksamt mycket överens och tippar till PWs stora lättnad samma häst som vinnare i kallblodsloppet. God lyssning!
2022-01-20
Länk till avsnitt

432. Förutsättningarna är bra för Milligan´s School och han är helt säker på att Nårje är bästa hästen

Expressens experter går igenom omgången på Gävle och påpekar att upploppet är kort och att sitta i den främre träffen är fördelaktigt. Banan kan dock bli tung och att kolla upp förutsättningarna före spelstopp är att rekommendera.
2022-01-13
Länk till avsnitt

431. När det klaffar för Immigrant Am kan det smälla till

Mantorps upplopp är kort och att sitta i den främre träffen i sista sväng är en fördel. Det blir diskussion om vem som spetsar i V75-avslutningen och det är två mot en. Vem som får ge sig? Gissa?
2022-01-06
Länk till avsnitt

430. Årets första v75-dag. 6 Astrum är i bra form, han har varit helt överlägsen i Finland

Årets första V75-dag avgörs i Bollnäs. Fredrik Edholm är förstås med i podden när det är två kallblodslopp och bjuder på intressant information från Mattias Djuse.
2021-12-30
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.