Sveriges 100 mest populära podcasts

Nemo Möter En Vän

Nemo Möter En Vän

Nemo slår sig ner öga mot öga med kända profiler & tar reda på allt det där han länge undrat över. Målet är att nyansera bilden av dem & lära känna människan bakom kändisfasaden. Nytt avsnitt varje måndag. 

Hör fler avsnitt av Nemo möter en vän hos PodMe!

https://podme.com/se/nemo-moter-en-van

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

podme.com/se/nemo-moter-en-van

Avsnitt

392. Maria Forsblom - TEASER!

Maria Forsblom är van att ställa frågorna som programledare i TV4:as nyhetsmorgon. Men hos Nemo gör hon sin första podintervju någonsin. Lynnsa på detta sprudlande avsnitt för det är unikt.Hör hela avsnittet genom via prenumeration hos Podme.
2022-06-20
Länk till avsnitt

391. Bert Karlson - TEASER!

Då var det återbesök för Bert Karlsson hos Nemo. Mannen som är en levande legend i den svenska artistvärlden. Hör hela avsnittet hos Podme.
2022-06-13
Länk till avsnitt

GRATIS-AVSNITT från 27/9-21 : Sissela Kyle

Du vet väl att det finns många fler fantastiska avsnitt av Nemo möter en vän, exklusivt och utan reklam hos PodMe? Missa inte det! Denna intervjun med Sissela Kyle är från 27/9-2021.
2022-06-12
Länk till avsnitt

390. Lasse Åberg - TEASER!

Han är Stig-Helmer med de flesta och Trazan med nästan lika många om inte fler med tanke på barnen. En levande legend som ett barn sa på stan. Nu möter han Nemo för andra gången och denna gången får han svara på en del flashbackpåståenden om honom. Mycket nöje. För att höra hela avsnittet så börja prenumerare på Podme.
2022-06-06
Länk till avsnitt

389. Jens Hultén - TEASER!

Jens Hultén skrev för evigt in sig i den svanska filmskurkskatalogen när han spelade Seth Rydell i Johan Falk filmerna. Men han är mer än bara Seth. Nu är han aktuell med en föreställning som heter "Sista Matchen", men först en pratstund med Nemo. Hör hela avsnittet genom via prenumeration hos Podme.
2022-05-30
Länk till avsnitt

387 - Jonas Karlsson - TEASER!

Jonas Karlsson är sparsam med sina intervjuer, speciellt poddar men nu besöker han Nemo för andra gången och det blir ett härligt snack i en loge på teatern. Ladda ner Podme-appen och hör allt i fullängdsavsnittet.
2022-05-16
Länk till avsnitt

GRATIS-AVSNITT från 6/12-21 : Stefan Sauk

Du vet väl att det finns många fler fantastiska avsnitt av Nemo möter en vän, exklusivt och utan reklam hos PodMe? Missa inte det!
Denna intervjun med Stefan Sauk är från 6/12-2021.
Nemo tar upp hur deras förra möte var och det blir än en gång lite spånd stämning nät Stefan konfronteras med olika saker.
2022-05-10
Länk till avsnitt

286. Ken Ring - TEASER!

Det finns olika nivåer på hur mycket Svenska kändisar har varit med om och hur mycket de sen också delar med sig av. I detta avsnitt sätter Ken Ring. sig i en odiskutabel pole position. Han skojade om döden och fick ett barn till och han var ett dödsfall ifrån en USA-karriär. Han är ett unikum. Ladda ner Podme-appen och hör allt i fullängdsavsnittet.
2022-05-09
Länk till avsnitt

385. Tomas Andersson Wij - TEASER!

Tomas Andersson Wij är artisten. och journalisten som slog igenom brett för massorna när han medverkade i Så mycket bättre. Vanligtvis hör man honom podda i den egna podden "Hundåren" - en motgångspod, men idag är han med hos Nemo. Detta är en Teaser, för attt hör hela gå in på PodMe och regga ett konto.
2022-05-02
Länk till avsnitt

384. Jeanette Höglund - TEASER!

Jeanette Höglund är nog. mer känd för de stora massorna som Tunnelbane -Nettan från reality-TV. Nu har hon skrivit en bok och hon hjälper hemlösa.
2022-04-25
Länk till avsnitt

383. Alexandra Pascalidou - TEASER!

Hon är född i Rumäninen men uppvuxen i Grekland och Sverige. Mer än en gång har hon hamnat i blåsväder för sina skarpa åsikter. Ett tag tar hon nästan över podden. Alexandra Pascalidou är en slipad journalist och detta är teasern för veckans avsnitt. Kom in i värmen på PodMe så får du höra hela.
2022-04-18
Länk till avsnitt

382. Glenn Hysén - TEASER!

Glenn Hysén är kanske idag mestt känd för att vara med i diverse kändisversioner av olika program som Farmen och Let's Dance. Han är också en frekvent anlitad kändis på Memmo. Men en gång i tiden var han en av världens bästa fotbollsbackar. 
Hos Nemo blir det en del om allt på ett eller annat sätt i suppsluppen stämning. Dettta är en Teaser för att höra hela avsnittet behöver du ett abonnermang hos Podme.
2022-04-11
Länk till avsnitt

381. Henrik Dorsin - TEASER!

Henrik Dorsin har kommit att bli en av Svensk humors stora giganter genom olika projekt och roller som Grotesco, Ove och inte minst Boymachine. Med tiden har han lärt sig att säga ja och nej på ett bättre sätt. Hör allt om detta i det Podme exklusiva avsnittet som ni hör får en teaser på.
2022-04-04
Länk till avsnitt

GRATIS-AVSNITT från 6/9-21 : Henrik Schyffert

Du vet väl att det finns många fler fantastiska avsnitt av Nemo möter en vän, exklusivt och utan reklam hos PodMe? Missa inte det!
Denna intervjun med Henrik Schyffert är från 6/9-2021.
Nemo försöker komma honom in på livet och det blir ett väldigt sunt samtal om humorns gränser och familjen och hotbilder och att välja bort strider för ett bättre liv.
2022-04-01
Länk till avsnitt

380.Antonija Mandir - TEASER!

Antonija Mandir blev känd genom sin medverkan i dokusåpan Ex on the Beach. Nu är hon en influencer och entreprenör som man kunnat se i den Svenska TV-serien Svenska Powerkvinnor.
2022-03-28
Länk till avsnitt

279. Peter Harryson - TEASER!

Nemo möter den rutinerade skådespelaren, Programledaren och barnfilmsrösten Peter Harryson. Han pratar om allt från Ingemar Bergman till Bananer i Pyjamas. Rederiet och så ska det låta kommer såklart också upp.
2022-03-21
Länk till avsnitt

378. Linda-Marie Nilsson - TEASER!

Linda-Marie Nilsson är journalisten som blivit stor på Instagram och Youtube genom att vara en stark förebild i den kroppspositiva tid vi lever i. Det är dessutom inte ofta man får höra henne i en pod så detta är verkligen exklusivt.
2022-03-14
Länk till avsnitt

377. Navid Modiri - TEASER!

En av de poddare som varit mest kontroversiell i sitt val av gäster. Kritiken har inte uteblivit, men heller inte hyllningarna. Nu är han själv gäst hos Nemo.
Navid Modiri heter han och driver vanligtvis podden "Hur kan vi?"
2022-03-07
Länk till avsnitt

376. Bianca Meyer - TEASER!

Bianca Meyer kan vara den gäst som dragit ur mest frispråkighet fråm Nemo. I avsnittet får vi höra om den avklädda bilden med Jonathan Unge och om bråket med Anitha Clemens som resulterade i Biancas barn. Vi får också höra om bråket i Della Q. Det är ett fullmatat avsnitt som garanterat är av det ovanligare slaget.
2022-02-28
Länk till avsnitt

375. Norlie & KKV - TEASER!

Norlie & KKV gästar Nemo denna vecka och det är ett långt och roligt samtal om hur allt startade och hur de båda möttes. Det ölär inte vara sista gången de gästar Nemo. Trevlig lyssning.
2022-02-21
Länk till avsnitt

374. Kakan Hermansson - TEASER!

En gäst som tagit en enorm tid att få till podden. Svensk medias kanske mesta mångsysslare Kakan Hermansson. Nemo får börja med att reda ut varför hon blockat honom i alla dessa år. Men det verkar som att de hittar fram till varandra genom samtal om barn, alkohol, offentlighet och diagnoser. Väl mött till ett efterlängtat avsnitt!
För att få ta del av hela det härliga avsnittet så skaffa PodMe!
2022-02-14
Länk till avsnitt

373. Peter Dalle TEASER!

Peter Dalle är en drömgäst som har stått på listan sen poddens absoluta begynnelse. En legandar inom svensk film som både regisserat och spelat i många klassiska filmer. Hör honom berätta om de stora bekymmer som pandemin har satt honom och hans senaste film. Hör även honom berätta om en mängd kollegor från Susanne Reuter till Johan Ulvesson. Ha en underbar lyssning.
2022-02-07
Länk till avsnitt

372. Robin Bengtsson - TEASER!

Dagens gäst gjorde entre på den offetliga scenen 2008 när han ställde upp i IDOL. Därefter har han hunnit med tre starter i Mello som han också vann 2017. Nu är det dags igen och han gästar Nemo möter en vän och berättar allt om livet. Robin Bengtsson mina damer och herrar. Trevlig Lyssning,
2022-01-31
Länk till avsnitt

371. Sanna Sundqvist - TEASER!

Dagens gäst är Sanna Sundqvist som först drog till sig ögonen i filmen Ring Mamma och även TV-serien Andra Åket. Men hon är också en rutinerad Dramtenskådespelare som sett MeToo-förändringen och hon är mamma till två barn varav en kille med Downs Syndrom. Något som det pratas om i denna härliga intervju som ligger i sin helhet på PodMe.
2022-01-24
Länk till avsnitt

PODDTIPS: Trekant med Kakan och Öris

Här kommer ett poddtips från PodMe! Lyssna redan nu på fler avsnitt av Trekant med Kakan och Öris: https://podlink.to/trekant

Trekant med Kakan och Öris är relationspodden där Kakan Hermansson tillsammans med rapparen Fredric Öris dammsuger internet på relationsproblem och livsfunderingar. I varje litet hörn av forum, frågechattar och facebookgrupper letar de efter stora och små frågor som behöver få svar.

I det här avsnittet avslutar vi det här pissåret med fyrverkerier, smällare och att tappa fattningen totalt. Vad gör man när man råkat spränga grannens brevlåda? Och vilken nivå av flipp är tillåten när ens sambo vill ligga med ens kompis? Kakan och Öris är tillbaka i studion för att ge er sina bästa råd, men också för att be några personer att dra åt helvete. Gott nytt år!
2022-01-19
Länk till avsnitt

370. Nils Bergman - TEASER!

Nils Bergman är mannen bakom en av Sveriges största poddar i form av Rättegångspodden. Samtidigt är han en av de mest önskade gästerna till denna pod trots att han kanske inte är den klassiska ?Nemo möter en vän?-gästen. Här får ni möta Nils för hans första stora intervju!
2022-01-17
Länk till avsnitt

369. Viktor Norén - TEASER!

Viktor och hans bror Gustav Norén blev vad man närmast kan kalla folkkära efter sin medverkan i hösten Så Mycket Bättre i TV4. I detta avsnittet får vi höra Viktor berätta om hur de är mer som bröder som leker än att de är en grupp. Viktor har också genomlidit tragiska förluster som format hans sätt att se på både livet och tiden. Sen är han tydligen besatt av bebisar. Mer av och om detta och mycker mer i veckan avsnitt av Nemo möter en vän med Viktor Norén.
2022-01-10
Länk till avsnitt

368. Dragomir Mrsic - TEASER!

Nemo möter skådespelaren Dragomir "Gago" Mrsic. TEASER!
2022-01-03
Länk till avsnitt

GRATIS-AVSNITT från 12/6: Ola Rapace!

Du vet väl att det finns många fler fantastiska avsnitt av Nemo möter en vän, exklusivt och utan reklam hos PodMe? Missa inte det! Intervjun med Ola Rapace är från 21/6, 2021.
2021-12-27
Länk till avsnitt

367. Andreas Kleerup - TEASER!

Nemo möter den unika artisten Andreas Kleerup. TEASER!
2021-12-27
Länk till avsnitt

366. Valter Skarsgård - TEASER!

Nemo möter skådisen Valter Skarsgård för ett öppenhjärtligt och ärligt samtal. TEASER!
2021-12-20
Länk till avsnitt

365. Lennart Jähkel - TEASER!

Nemo möter den mysige skådespelaren, Lennart Jähkel! TEASER!
2021-12-13
Länk till avsnitt

364. Stefan Sauk - TEASER!

Nemo möter återigen den oefterhärmliga Stefan Sauk för att reda ut ett och annat... TEASER!
2021-12-06
Länk till avsnitt

363. Eric Gadd - TEASER!

Nemo möter den cool-lugne artisten Eric Gadd! TEASER!
2021-11-29
Länk till avsnitt

GRATIS-AVSNITT från 16/8: Katrin Zytomierska!

Du vet väl att det finns många fler avsnitt av Nemo möter en vän exklusivt och reklamfritt hos PodMe. Läs mer på Podme.com ! Upplåst gratis-avsnitt nr. 349 från 16/8 2021.
2021-11-27
Länk till avsnitt

362. Fredde Granberg - TEASER!

Nemo möter den älskvärde Frede Granberg! TEASER!
2021-11-22
Länk till avsnitt

361. Farao Groth - TEASER

Nemo möter den otroligt härliga mediaprofilen, Farao Groth. TEASER!
2021-11-15
Länk till avsnitt

360. Martin Stenmarck - TEASER!

Nemo möter den härliga entertainern, Martin Stenmarck! TEASER!
2021-11-08
Länk till avsnitt

359. Claes Månsson - TEASER!

Nemo möter humorlegendaren, Claes Månsson! TEASER!
2021-11-01
Länk till avsnitt

GRATIS-AVSNITT från 12/4: Isabella Löwengrip!

Du vet väl att det finns många fler avsnitt av Nemo möter en vän exklusivt och reklamfritt hos PodMe. Läs mer på Podme.com ! Upplåst gratis-avsnitt nr. 335 från 12/4, 2021. Nemo möter Isabella Löwengrip. 
2021-10-28
Länk till avsnitt

358. Efva Attling - TEASER!

Nemo möter den ständigt aktuella smyckesdesignern, Efva Attling! TEASER!
2021-10-25
Länk till avsnitt

357. Tusse - TEASER

Nemo möter artisten Tusse för ett intensivt samtal om bl a Idol, TV4 och Mello. TEASER!
2021-10-18
Länk till avsnitt

356. Agneta Sjödin - TEASER!

Nemo möter TV-personligheternas TV-personlighet: Agneta Sjödin! TEASER!
2021-10-11
Länk till avsnitt

355. Linnéa Wikblad - TEASER!

Nemo möter den roliga och härliga mediaprofilen Linnéa Wikblad! TEASER!
2021-10-04
Länk till avsnitt

354. Sissela Kyle - TEASER!

Nemo möter återigen den roliga Sissela Kyle! TEASER!
2021-09-27
Länk till avsnitt

353. Fredrik Hallgren - TEASER!

Nemo möter skådespelaren Fredrik Hallgren för ett otroligt starkt och öppet samtal! TEASER!
2021-09-20
Länk till avsnitt

352. Dotter TEASER!

Nemo möter sångerskan och artisten Dotter! TEASER!
2021-09-13
Länk till avsnitt

351. Henrik Schyffert - TEASER!

Nemo möter återigen Sveriges mesta humorprofil; Henrik Schyffert! TEASER!
2021-09-06
Länk till avsnitt

350. Chris Kläfford - TEASER!

Nemo möter Idol-vinnaren Chris Kläfford! TEASER!
2021-08-30
Länk till avsnitt

349. Katrin Zytomierska TEASER!

Nemo möter återigen den färgstarka entreprenören Katrin Zytomierska! TEASER!
2021-08-16
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.