Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Ännu En Podd

Ännu En Podd

Ännu En Podd är podcasten där internetprofilerna Manfred och Johannes intervjuar de kändisar som de är mest nyfikna på just nu!

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

bit.ly/itunesannuenpodd

Avsnitt

#39 - Hampus Hedström

Stjärnskottet Hampus Hedström gästar oss! Vi snackar om mustascher med krusiduller, YouTube's framtid och att stoppa ner huvudet i ormhål! Med andra ord - ett avsnitt som är precis lika flippat som det verkar.
2015-12-25
Länk till avsnitt

#38 - IJustWantToBeCool

Vi gästas av humortrion IJustWantToBeCool! De berättar om sina blodsband, vem som är vem på släktkalasen och vad de egentligen gör på sitt kontor. Samtidigt anklagar Joel Emil för att förstöra hela podden... Lyssna för att ta reda på varför!
2015-12-11
Länk till avsnitt

#37 - Skyscraper

Vi får besök av pojkbandet Skyscraper! De snackar bland annat om hur målbrottet ställer till det för sångrösten, avslöjar vem som är mest trolig att fjäska för läraren och så får vi höra en live-version av den supersöta låten "Glödhet".
2015-11-27
Länk till avsnitt

#36 - Oscar Zia

Artisten Oscar Zia gästar oss och sprider sin stjärnglans över studion! Vi snackar om allt från fotsvett till den perfekta Instagram-feeden. Dessutom berättar Oscar om den påtvingade balettkarriären och drömmen om ?Explicit?-skivbolaget. What??
2015-11-13
Länk till avsnitt

#35 - Lakidoris

Vi är tillbaka efter ett uppehåll och YouTube-stjärnan Lovisa Karlsson - aka Lakidoris - gästar! Vi snackar om att spy över frukosten, att käka middag med Michael Jackson och hur man klarar av att ringa till tandläkaren.
2015-10-30
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.