Sveriges 100 mest populära podcasts

Bröllopspodden

Bröllopspodden

Bröllopspodden vill inspirera och ge dig mängder av konkreta tips och råd, direkt från experterna inom bröllop och fest. I varje avsnitt så får du möta en ny expert, någon som är mästare på det de gör, vare sig det handlar om foto, bröllopskläder, festlokal eller dekor. Du kommer också att få möta gifta par som redan gjort den här resan och som berättar deras bästa tips samt vilka fallgropar du bör undvika. Och inte nog med det, vi kommer dessutom ta oss ut i världen och leta inspiration, allt för att du ska kunna få det bästa av det bästa när du planerar ditt bröllop.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

brollopspodden.libsyn.com/

Avsnitt

Sommar, sommar, sommar!

Nu är vi framme vid det sista avsnittet av höstens säsong, och idag handlar det om sommarbröllop! ?? Vi passar även på att prata om Fannys kommande bröllop, svarar på era frågor och mycket, mycket mer. ?

2020-11-12
Länk till avsnitt

Vackra vårbröllop

Idag släpps det tredje avsnittet av säsongen, som handlar om vårbröllop! Vi frossar i allt som hör våren till, tipsar, svarar på era frågor och mycket mer.

2020-11-05
Länk till avsnitt

Inspireras av vinterbröllopet

I veckans avsnitt pratar vi vinterbröllop! Lår dig inspireras av den vackra vita (man kan ju alltid drömma!), krispiga årstid. Vi svarar också på lyssnarfrågor och måste bestämma oss i "Rosor & Ranunkler. 

2020-10-29
Länk till avsnitt

Höstsäsongen av Bröllopspodden är här!

Äntligen är det dags för höstens säsong av Bröllopspodden! I varje avsnitt denna säsong svarar vi på frågor från er lyssnare och vi ger er även vår klassiker "Rosor & Ranunkler" där vi måste välja mellan två bra saker - vilken väljer vi då! Vi kommer dela upp podden i de 4 årstiderna och ge er tips på hur man kan tänka inför varje säsong. 

Veckans sponsor är en exklusiv pop up butik för de mest magiska och unika bröllopsklänningarna som har öppet mellan 20 nov - 20 dec i Göteborg. Boka på www.wildatheartbridal.nl idag!

2020-10-22
Länk till avsnitt

ALLA de viktiga detaljerna inför bröllopsdagen

Sista avsnittet för den här säsongen och vi knyter ihop säcken med slutspurten med alla de viktiga detaljerna som gör bröllopsdagen och veckan före till en dröm! Vad är till exempel ett körschema och varför behöver alla brudpar ha ett sådant? Det och så klart mycket mer i det sista fullspäckade avsnittet för säsongen!

Vi vill också tacka våra sponsorer Vanbruun och One Perfect Song för att ni erbjuder bara det bästa till våra poddlyssnare och för att ni gjort dessa avsnitt möjliga!

2020-06-11
Länk till avsnitt

Så skapar du den magiska röda tråden!

I avsnitt 3 av 4 så berättar Fanny hur hon tänkte när hon skapade den magiska röda tråden för hennes och Andreas stundande bröllop. Hur valde hon färger, design och blommor? Vi svarar även era frågor - hur många personer får man egentligen vara på ett bröllop i dessa tider? Och hur gör man om man tappat lusten att planera nu när det inte blir riktigt som man tänkt sig från början. Vi ger er tips och inspiration!

Vi vill också tacka våra sponsorer Vanbruun och One Perfect Song för att ni erbjuder bara det bästa till våra poddlyssnare och för att ni gjort dessa avsnitt möjliga!

2020-06-04
Länk till avsnitt

Hjälp, jag behöver planera om allt från början nu!

Dags för avsnitt 2 av 4 i vår försommar följetong av Bröllopspodden. Den här veckan djupdyker vi bland alla leverantörer och hur man på bästa sätt ser till att boka alla de man vill ha. Vi svarar också på era frågor, bland från annat en lyssnare som nu behöver planera om hela sitt bröllop från ett stort till ett litet hemma i trädgården. 

Vi vill också tacka våra sponsorer Vanbruun och One Perfect Song för att ni erbjuder bara det bästa till våra poddlyssnare och för att ni gjort dessa avsnitt möjliga!

2020-05-28
Länk till avsnitt

Bröllopspodden är tillbaka!

Bröllopspodden är tillbaka med fyra härliga avsnitt! Vår egen Fanny Staaf gifter sig i sommar och ni får såklart följa med under hela planeringen. Hur planerar en bröllopskoordinator sitt eget bröllop, har hon några hemliga knep? Dessutom svarar vi på era frågor om allt från bröllop i coronatider till tips på hur man finner en balans om en i förhållandet vill prata/bolla bröllop konstant och en inte vill det?

Vi vill också tacka våra sponsorer Vanbruun och One Perfect Song för att ni erbjuder bara det bästa till våra poddlyssnare och för att ni gjort dessa avsnitt möjliga!

2020-05-21
Länk till avsnitt

Våra 10 absolut BÄSTA bröllopstips!

Sista avsnittet för nu och då kan vi ju inte annat än att bjuda er på våra all time high absolut BÄSTA bröllopstips!

Men misströsta inte, vi kommer finnas kvar så länge hos PodMe, så om du ännu inte är premiumlyssnare går du in på www.podme.com och signar upp dig! Kostar endast 29 kr i månaden och första månaden är gratis. 

 

 

2019-06-13
Länk till avsnitt

Bröllopsmissar del 2 - REPRIS

Lisa & Fanny delar med sig av ännu fler bröllopsmissar du verkligen vill missa!

För att lyssna på alla avsnitt av Bröllopspodden blir du enkelt Premiumlyssnare hos www.podme.com!

 

2019-05-30
Länk till avsnitt

Bröllopsmissar du VILL missa del 1!

Finaste Bröllopspodden-lyssnare! Den här veckan bjuder vi alla på en repris på ett av våra absoluta favoritavsnitt. Vi bjuder er också på en grym rabattkod från Neckwear och svaret på frågan om det är okej för brudgummen att endast köra kavaj utan slips eller fluga ? och vad bör man då ha för klädkod för sina gäster? 

Gå in på www.neckwear.se idag för att shoppa loss bland tusentals accessoarer! 

Vill ni lyssna på nästa veckas exklusiva PodMe-avsnitt blir ni enkelt premiumlyssnare på www.podme.com. Och för endast 29 kr/månaden får du nytt avsnitt varje vecka och har över 200 avsnitt att lyssna på om och om igen!

 

 

 

2019-05-16
Länk till avsnitt

Elin Molimenti - utlandsbröllop del 2

Alltså wow vilket drömbröllop! Vi har träffat Elin Molimenti som gifte sig vid Lake Como i Italien förra året som inte bara fick ett drömbröllop utan även ett frieri långt utöver det vanliga. Hon berättar allt om det och tipsar om något som hon tycker att ALLA brudpar måste göra på bröllopet!

 

2019-05-02
Länk till avsnitt

Kändisbröllop!

I veckans avsnitt pratar vi kändisbröllop och hittar magiska idéer som ni kan inspireras av till ert bröllop vare sig ni har tajt eller lite mer generös budget!

 

2019-04-18
Länk till avsnitt

Golden hour, aktiviteter och hur blir man bröllopskoordinator? Dags för frågepodd!

När fotar man "golden hour", blir det tråkigt utan aktiviteter och hur blir man egentligen bröllopskoordinator? Ja, det är några av frågorna i veckans frågepodd där vi svarar på era frågor. 

Förra veckan frågade vi på ännu fler och SÅ viktiga frågor i vårt Premium avsnitt hos PodMe! Är du inte premiumlyssnare än så blir du det enkelt på www.podme.se för endast 29kr i veckan, och du första månaden är gratis!

2019-04-04
Länk till avsnitt

Vi (& Alexander Wiberg!) svarar på ALLA era frågor om manlig stil!

Den här veckan har vi åter igen bjudit in Alexander Wiberg, från TV-serien och podden Chevaleresk. Han lever och andas manlig stil och vi ställde så gott som ALLA frågor som vi fått från er om just det!

2019-03-21
Länk till avsnitt

200 avsnitt!! - Nostalgitripp deluxe

Fatta att Bröllopspodden nu släpper sitt 200e avsnitt!! I det här avsnittet lyfter vi våra absoluta favoriter, tips från alla gäster som varit med och mycket mycket mer!  

2019-03-07
Länk till avsnitt

Den perfekta låten (och gåvan)!

Den här veckan gästas vi av galet grymma Siri och Johan som driver "One Perfect Song". Duon Siri och Johan skapar musik och låtar av dina texter så att du får chansen att säga det du önskar på det allra vackraste sätt. 

Vi pratar också om vilka låtar som ger det där lilla extra för både vigsel, mingel och fest. Och Johan avslöjar ett riktigt grymt knep för just minglet före middagen. Självklart får ni också smakprov på deras musik, live direkt från poddstudion OCH dessutom ett fantastiskt erbjudande!

Gå in på www.oneperfectsong.se!

2019-02-21
Länk till avsnitt

Årets färg - Living Coral

I veckans avsnitt berättar vi om årets färg ?Living Coral? från @pantone och berättar hur ni kan använda den som inspiration till ert bröllop för både blommor, dekor och till er bröllopsstil!

Nästa vecka är vi tillbaka igen med ett exklusivt PodMe-avsnitt. Är du inte redan prenumerant hoppas vi så klart att du går in på www.podme.com NU för att bli det. Kostar endast 29:- per månad och första månaden är gratis. Vi ses där! 

2019-02-07
Länk till avsnitt

Brudföljet - vilka är de och vad gör de?

Den här veckan går vi grundligt igenom alla de olika rollerna som finns på ett bröllop, vi kallar det klassiskt för ?brudföljet?. Vilka är de och vad har de för uppgifter? Vilka är absolut ett måste, och vilka roller kan ni till och med skippa helt om ni vill? Vi tipsar så klart även om hur ni gör för att berätta för ert brudfölje vad ni förväntar av dem!

Nästa vecka är vi tillbaka med ett exklusivt PodMe-avsnitt. Är du inte redan prenumerant hoppas vi så klart att du går in på www.podme.com NU för att bli det. Kostar endast 29:- per månad och är gratis din första månad. Vi ses där!

 

Kram, Lisa & Fanny

2019-01-24
Länk till avsnitt

Vinterbröllop på Vidbynäs Gård

Den här veckan gästas vi av bröllopskoordinatorn, eller "bröllopsgeneralen", som hon själv titulerar sig, Sara Lundin från Vidbynäs Gård. Sara ger oss bland annat sina bästa tips för hur hon tycker att ett underbart vinterbröllop kan se ut!

Det här poddavsnittet är ett samarbete med Vidbynäs gård. Blir du nyfiken och vill besöka Vidbynäs Gård börjar du på www.vidbynasgard.se, vi lovar att du INTE kommer bli besviken!

 

2019-01-10
Länk till avsnitt

Fantastiska frierier!

Den här veckan bjuder vi på ett kärleksfyllt avsnitt där ni lyssnare har delat med er av era fantastiska frierihistorier!

Vi kunde heller inte låta bli att avsluta med några riktigt knasiga (och så klart underbara!) frierier från USA. Hoppas ni gillar!

 

2018-12-27
Länk till avsnitt

Stora Julpoddavsnittet!

Veckans avsnitt är ett fullspäckat julavsnitt, och ett megalångt sådant! Få riktigt julkänsla med oss när vi tipsar om våra absoluta julfavoriter. Vilket godis är GODAST? Vilka blommor bara MÅSTE ni ha hemma i jul? Och vad är Lisa så galet rädd för på julen? Och vad var det egentligen i det STORA paketet som Fanny fick när hon var liten? Så om julkänslan inte riktigt infunnit än sig så lovar vi att den kommer göra det NU! 

Kram, Lisa & Fanny

2018-12-13
Länk till avsnitt

Får vi presentera vår nya blivande brud!

I veckans avsnitt får ni äntligen lära känna vår nya blivande brud - Linda! Linda som gifter sig med hennes Johan i september nästa år. De planerar just nu för fullt och vi guidar henne nu så här i starten av planeringen. Linda får även möjlighet att få svar på hennes och Johans frågor som de har just nu. 

Vi kommer få följa Linda under hela vägen fram till deras bröllop med alla funderingar, små hinder och annat som hon kan stöta på under vägen! 

Vi vill också passa på att tacka vår fantastiske samarbetspartner Smycka! Gå in på smycka.se för att hitta dina favoriter bland både vigselringar, morgongåvor och andra smycken. 

 

 

2018-11-29
Länk till avsnitt

Bröllopsdrömmar och manlig stil med Alexander Wiberg & Måns Zelmerlöw

Vi har celebert besök denna vecka med aktuella duon Alexander Wiberg och Måns Zelmerlöw från Chevaleresk.se som nyligen släppt sin bok "Den moderna gentlemannen". Vi pratar så klart om manlig stil men också om Alexanders stämningsfulla Italienbröllop för 2 år sedan och Måns bröllopsplaner för det stundande bröllopet i sommar!

Vi är så tacksamma över att kunna spela in detta avsnitt på GT30 på Helio, en grym plats för både jobb och event. Ja, till och med bröllop! Kika gärna in på www.helioworks.se för att se hur ditt bröllop skulle kunna se ut "Helio-style"!

 

2018-11-15
Länk till avsnitt

TEASER Anja Forsnors magiska bröllop!

Den här veckan gästas Bröllopspodden av ingen mindre än hälso- och livsstilsinfluencern Anja Forsnor. Anja bloggar bl.a. hos ELLE och driver podcasten "Allt är bra", tillsammans med Alexandra Kamperhaug. Förra året gifte hon sig med sin Marcus, och wow vilket bröllop det blev!! Bröllopet planerades på mindre än 6 månader och bjöd på mängder med musik, överraskningar och galet roliga upptåg!

Här hittar du en teaser på programmet, för att lyssna på hela avsnittet går du in på PodMe.com och blir premiumprenumerant. Det är enkelt och helt gratis första månaden. Därefter betalar du endast 29:-/månad om du signar upp dig via deras hemsida. Du hittar den HÄR!

2018-11-08
Länk till avsnitt

Varför moodboarden är SÅ viktig! - Bröllopsplanering del 4 av 5

Har du skapat en moodboard för ditt bröllop? Om inte, då är det dags att göra det nu! I veckans avsnitt berättar vi allt du behöver veta om hur du gör, varför du behöver den och vad den egentligen är till för. Det här är del 4 av 5 i vår följetong för hur du börjar planeringen av ditt bröllop.

Sista delen kommer nästa vecka hos PodMe.com så är du inte redan vår premiumkund där är det dags att bli det nu! Det blir du HÄR

 

2018-11-01
Länk till avsnitt

TEASER - Lyckas med leverantörerna! - Bröllopsplanering del 3 av 5

Äntligen dags att prata om något av det absolut viktigaste på er bröllopsdag, ja förutom gästerna då kanske - era bröllopsleverantörer! Detta är del 3 av 5 i vår följetong för hur du planerar ditt drömbröllop. Varför är det så viktigt att välja rätt? Och vad behöver man tänka på när man bokar sina leverantörer?

Vi lyfter även en fråga där en lyssnare fått höra från en leverantör att det finns något som är det "nya svarta" inom bröllop och som gör att man kan både komma ner i pris och ha lättare att hitta det man letar efter.. Vi avslöjar vad det är och om det stämmer! Ja, det och så klart mycket mycket mer.. 

För att lyssna på HELA avsnittet går du in på podme.com eller appen som heter GetPodMe och signar upp dig som prenumerant! Det kostar endast 29:-/månaden att prenumera och första månaden är GRATIS.  In å signa upp dig NU! 

2018-10-25
Länk till avsnitt

Tårar, skratt och en tårta på vift - Frida Fahrmans berättar om sitt bröllop!

Äntligen får vi höra ALLT om Frida Fahrmans bröllop! Vi träffade Frida när det bara var några veckor kvar till bröllopet och i veckans avsnitt får vi bland annat höra om vigseln som blev mer magisk än Frida någonsin kunnat drömma om. Hur gjorde Frida & Hampus för att verkligen ta vara på alla stunder? Frida berättar sina knep för hur hon lyckades vara i nuet och njuta fullt ut. Hon berättar även om missödet med tårtan, alla klädombyten, Hampus härliga överraskning och mycket mer!

Nästa vecka är vi åter igen tillbaka med ett exklusivt premiumavsnitt hos PodMe! För att lyssna laddar du enkelt ned PodMe-appen hos Appstore eller går in på www.podme.com och signar upp dig som prenumerant. För endast 29:- i månaden får ni tillgång till alla avsnitt som någonsin spelats in, samt ett nytt avsnitt VARJE vecka. Första månaden är gratis. 

2018-10-18
Länk till avsnitt

"Lokalen är ALLT" - Bröllopsplanering del 1 av 5

Äntligen är det dags för del 1 i vår "Sätt igång med bröllopsplaneringen". I det här första avsnittet (av fem) handlar det om lokalen och vad du behöver göra för att hitta rätt. Det är även några saker ni behöver göra INNAN ni börjar leta lokal, vi berättar vad. Vi avslöjar också speclistan ni behöver för att lättare hitta rätt i lokaldjungeln. Vilket par är ni? Slottet, ladan eller något helt annat? 

Vi är också stolta över att berätta att från och med nästa vecka, torsdagen den 11:e oktober för att vara exakt kommer ni kunna lyssna via www.PodMe.com! Vi berättar mer om vad det innebär i podden och på Instagram. Men skulle du ändå ha några frågor kring PodMe så tveka inte att maila oss på [email protected]!

 

2018-10-04
Länk till avsnitt

Succébröllop!

Vad blev succé på för Lisa och Fannys brudpar på sommarens bröllop? Vi avslöjar Fannys överraskning som brudarna jublade över och Lisas hemliga vapen för att lyckas med en vigsel utomhus. Och vilka fallgropar vill ni INTE hamna i på bröllopsdagen? Dessutom listar Lisa & Fanny sina topp 3 bröllopsfavoriter!

 

 

2018-09-27
Länk till avsnitt

Bröllopsbonanza och inspirationsboost!

I veckans sprillans nya avsnitt så inspireras vi av Chiarra Ferragni och deras extra allt (!!) bröllop. Vi tar pulsen på hösten och ger er våra absoluta favoriter på Instagram. Allt för att ge er en riktig inspirationsboost nu när hösten är här!

2018-09-20
Länk till avsnitt

Bröllopsmissar del 2 - REPRIS

Nu är det dags att riva av ytterligare 10 bröllopsmissar du verkligen vill missa! Och dessutom så bjuder vi på ett mail från en av våra lyssnare med ett mardrömsscenario på bröllopsdagen... Det vill ni inte missa!

OBS! Detta är en repris från förra året, därför är reklamen i detta avsnitt eventuellt inte aktuell längre. 

Vill du maila oss för att ställa en fråga eller tipsa om någon som du tycker ska vara med i podden? Maila då till [email protected]!

 

2018-09-13
Länk till avsnitt

Bröllopsmissar ni vill missa - del 1 REPRIS

De två sista veckorna innan vi sänder nytt material så bjuder vi på en riktigt storfavorit från förra säsongen. "Bröllopsmissar" som är lätta att göra men som är sköna att slippa. För herregud vad mycket det är att hålla reda på när man ska planera ett bröllop. 

Har du hört om, eller upplevt några bröllopsmissar själv? Då vill vi jättegärna höra om de! Maila till oss på [email protected] så kommer vi ta upp dem i ett nytt avsnitt för höstens säsong. 

2018-09-06
Länk till avsnitt

Budgettips deluxe - REPRIS

Även denna vecka får ni ett riktigt populärt avsnitt i repris - vi snackar nämligen budgettips. Hur kan du få allt det där du verkligen vill ha med på bröllopet UTAN att ruinera dig? Vi ger dig massor med grymma tips för hur du håller budgeten. 

Och om bara några få veckor släpper vi nya avsnitt och då kommer vi ha mer än någonsin att erbjuda er. Så håll ut och lyssna (eller lyssna igen) på de 50 senaste avsnitten som finns ute. 

Kramar, 

Lisa & Fanny

2018-08-30
Länk till avsnitt

REPRIS - Bästa tipsen för höstbröllopet!

Den här veckan blir det en gammal goding i REPRIS för er. Lisa & Fanny ger er bästa tipsen för alla de där små (men ooh så viktiga) detaljerna för höstbröllopet!

Snart kommer nya avsnitt, så håll ut!! Mer info på Instagram. SÅ länge har ni 50 gamla avsnitt att lyssna på, eller lyssna på igen. Puss på er! /Lisa & Fanny

2018-08-23
Länk till avsnitt

Aktiviteter om det regnar?

Sommarens sista frågepodd och då pratar vi om det här med aktiviteter! Vad gör man med alla sina gäster om det regnar på bröllopsdagen? Svårt då att köra tipspromenad, kubb eller femkamp. Vi tipsar om flera olika alternativ med både låg och lite högre budget!

2018-08-15
Länk till avsnitt

Vem går in först?

Välkommen till Bröllopspodden! Det här är podcasten för dig som planerar bröllop. Vi vill inspirera dig att våga planera ett bröllop som är NI. Ett bröllop som är personligt på riktigt. Vi ger er nycklarna för att göra precis det! 

Den här veckan svarar vi på ännu en lyssnarfråga som handlar om det här med hur man går in till vigseln. Vem går först? Om man vill gå in tillsammans, går tärnor/marskalkar in före eller efter? Om man vill att den ena parten redan står framme vid "altaret", hur gör man då? 

2018-08-09
Länk till avsnitt

Måste vi ha serveringspersonal?

Sommaren, och bröllopssäsongen, är i full blom och vi firar med ännu ett frågeavsnitt! Måste man ha serveringspersonal undrar veckans poddlyssnare? Hur kan man göra om man inte kan, eller inte vill ha det? Och när rekommenderar vi verkligen att man faktiskt har folk som hjälper till under middagen? Vi ger er bästa tipsen för att kunna njuta av middagen!

2018-08-02
Länk till avsnitt

Hjälp, jag kommer gråta ihjäl mig!

Den här veckans sommarfråga handlar om det här med att bli väldigt känslosam på sin bröllopsdag, och kanske framförallt under vigseln. Hur hanterar man det? Finns det något man kan göra för att ta udden av nervositeten för att kunna njuta fullt ut? Vi ger er mängder med tips!

 

 

2018-07-26
Länk till avsnitt

Allt du vill veta om förlovnings- och vigselringar!

I veckans avsnitt träffar vi Johan Redhe som är VD för Schalins. Han berättar hur du hittar rätt ring för dig och hur du får dina ringar att hålla inte bara under din livstid utan även i generationer. Vi ger er dessutom ett lite oväntat tips, nya trenden som gör att din diamant ser större ut och mycket mycket mer!

Missa inte deras fantastiska tävling just nu på Facebook där du bland annat kan vinna ett presentkort till ett värde av 5000:- att handla smycken för!   Schalins hittar du på Facebook och Instagram när du söker efter "Schalins of Sweden". Gå även in på www.schalins.se för att hitta din närmaste återförsäljare!

 

2018-07-19
Länk till avsnitt

Vem ska vara toastmaster?

Återigen kör vi en sommarfråga och den här veckan handlar det om toastmastern. I frågan undrar blivande bruden Cecilia om det funkar att ha sina tärnor även som toastmedames. Vi svarar utifrån vad vår erfarenhet säger oss. Hur vi skulle lägga upp det och vad behöver ni ställa er för frågor för att kunna ta rätt beslut för ER?

Vi vill också stolt presentera vår samarbetspartner - Schalins! Schalins som sedan 1944 skapat tidlösa och vackra smycken och som finns hos över 350 återförsäljare i Sverige - fråga bara efter Schalins. Gå in på www.schalins.se eller följ de på Facebook och Instagram under namnet @schalinsofsweden. 

2018-07-12
Länk till avsnitt

Skärgårdsbröllop med Emma, vår blivande brud #2

Den här veckan är det återigen dags att få träffa en blivande brud! Och den här gången får vi möta Emma som gifter sig i sommar med sin Mårten på en liten skärdgårdsö utanför Norrtälje. Men från början hade de planer för ett helt annat bröllop och så plötsligt var de tvungna att ändra så gott som allt. Hur gick det till slut? Och vad är Emmas bästa tips till er? 

Vi vill också stolt presentera vår samarbetspartner - Schalins! Schalins som sedan 1944 skapat tidlösa och vackra smycken och som finns hos över 350 återförsäljare i Sverige - fråga bara efter Schalins. Gå in på www.schalins.se eller följ de på Facebook och Instagram under namnet @schalinsofsweden. 

2018-07-05
Länk till avsnitt

Brudvalsen!

Äntligen är det dags för sommarspecial där Lisa och Fanny svarar på ERA frågor! Och den här veckan har vi fått en fråga på det här med brudvals. Måste det vara en vals? När ska man dansa? Hur gör man en snygg övergång från middag till dans, eller från dans till middag? 

Vi vill också stolt presentera vår nya samarbetspartner - Schalins! Schalins som sedan 1944 skapat tidlösa och vackra smycken och som finns hos över 350 återförsäljare i Sverige - fråga bara efter Schalins. Gå in på www.schalins.se eller följ de på Facebook och Instagram under namnet @schalinsofsweden. 

2018-06-28
Länk till avsnitt

Beautyboost!

I det här avsnittet bjuder vi på våra bästa beautytips för att beautyboosta både din hy, din kropp och dina fötter inför bröllopet. Vi svarar på en fråga där Ida undrar hur hon ska klara av att gå i högklackade skor hela dagen, och måste bröllopsskorna vara vita?

Vi har också en gäst i form av grymma makeup artisten Tove Dalsryd som ger sina bästa tips för att få ett äkta glow på bröllopet och så berättar hon hur lång tid man bör räkna under bröllopsdagen för att få hår och makeup fixat. Allt för att ni ska kunna planera er dag lite lättare!

2018-06-21
Länk till avsnitt

Brudbuketten!

Det här avsnittet ägnar vi åt något så underbart som brudbuketten! Vad finns det för olika modeller och vilken passar dig? Vi tipsar om den årets hetaste trender för din bukett. Vi har också fått en lyssnarfråga från en blivande brud som inte alls är så sugen på det här med brudbukett, eller som vill ha en otraditionell sådan. Vi tipsar om vad man kan ha istället! 

 

2018-06-14
Länk till avsnitt

Dekor, dukning och detaljer!

I veckans avsnitt handlar det om detaljer och dekor! Vi lovar att vi är galet konkreta och ger er massor med grymma tips för både dukning, vigsel och annat att "pynta". Vart får man till exempel tag i dukar som går ner till golvet? Och hur skapar man pricken över i:et för dukningen utan att bli ruinerad?

2018-06-07
Länk till avsnitt

Bästa bröllopspresenten!

Önskar ni er något särskilt i bröllopspresent, eller kanske ett bidrag till bröllopsresan? Hur berättar ni det för era gäster? Vad finns det för smarta (och roliga!) lösningar online? Och vad kan man ge till de som hjälper till med er bröllopsplanering? Vi ger er våra absoluta favoritpresenter! 

 

2018-05-31
Länk till avsnitt

Från klänningsmardröm till klänningsDRÖM!

Det här är första delen på vår nya följetong "Blivande bruden"! Ni ska få träffa Sandra som gifter sig om bara några veckor med sin älskade Karl. Sandra som även jobbat med oss som marknadsassistent och som alltså även är en blivande brud. 

Hon berättar om hur planeringen gått fram till nu, vad har varit lätt och vad har varit svårt? Vad har varit roligast att planera och vad skulle hon helst lämnat över till någon annan?

Sandra berättar också om hur det gick till när jakten på den perfekta brudklänningen började bra men nästan slutade i katastrof, om det inte varit för speciell person som räddade hela situationen.. 

Självklart ger Sandra er också sina egna bästa tips för hur ni lyckas med drömbröllopet!

Vill du bli vår nästa blivande brud? Maila då till [email protected] och märk mailet med "Blivande brud". 

 

 

2018-05-24
Länk till avsnitt

Bordsplacering & placeringskort

Placeringskort, eskortkort, placeringskartor, placeringsdisplay, bordsdisplay.. Veckans avsnitt av #bröllopspodden är fullmatat med tips på hur ni visar era gäster till sin plats på ett unikt, personligt, elegant, fyndigt, eller klassiskt vis. Vad är skillnaden på placeringskort och eskortkort? Och hur gör man om man har svårt att placera ut sina gäster? Vi ger er tipsen! Dessutom får ni våra bästa tips för hur ni planerar för bordsplaceringen på bästa sätt, och ger er våra tankar för det här med fri sittning. Bu eller bä?

2018-05-17
Länk till avsnitt

Rosor & Ranunkler Special!

Den här veckan firar Rosor & Ranunkler 1 år! Och det vill vi så klart fira med ett härligt långt specialavsnitt. Jag och Fanny ger er 15 olika val och berättar hur vi tänker när vi måste välja det ena eller det andra. Allt för att göra alla era val lite enklare!

Även denna vecka har vi med oss vår grymma sponsor Neckwear.se! Neckwear som har en hel avdelning för brud och fest för mannen med ett stort utbud av allt från skjortor till accessoarer. Med koden "bröllopspodden" får du 20% fram till och med 31 juli 2018. Dessutom fri frakt och fria returer!

2018-05-10
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.