Det blir berättelser från stjärnkök och praktiska tips om vartannat i det här avsnittet där vi dyker ned i matlagningskonsten. Vad krävs för att bli en riktigt bra kock och vilka trender är tydligast just nu i restaurangvärlden.
Vår ciceron är Albin Edberg, som har en bakgrund som tävlande i Kockarnas kamp i TV4 och som assistent under Bocuse d'Or, världens mest prestigefyllda matlagningstävling. Albin har arbetat på restauranger i flera världsdelar och driver just nu sin egen verksamhet.
Programledare: Fritte Fritzson
Producent: Ida Wahlström
Klippning: Marcus Tigerdraake
Signaturmelodi: Vacaciones - av Svantana i arrangemang av Daniel Aldermark
Grafik: Jonas Pike
Facebook: https://www.facebook.com/alltduvelatveta/
Instagram: @alltduvelatveta / @frittefritzson
Twitter: @frittefritzson
Gästfoto: Maria Cruseman
Har du förslag på avsnitt eller experter: Gå in på www.fritte.se och leta dig fram till kontakt!
Podden produceras av Blandade Budskap AB och presenteras i samarbete med Acast
Albins lista över favoritkrogar just nu (i Sthlm)
- Bar Libertin - mellanrätter och naturvin i Aspudden. Här träffar man mig 2-3 ggr i veckan.
- Gaia - Nästan som ovan fast i Midsommarkransen.
- Främmat - Som Frankrike fast man slipper fransmännen och maten är god. Öppnar snart nytt på Söder.
- Solen - Adam och Stor-Albins enorma krog vid Slaktis. Barhäng eller låååångmiddag.
- Två Små Svin - Smörrebröd, tjeckisk öl och alldeles för mycket Aquavit i Årsta.
Organisationer som hjälper Ukraina
https://lakareutangranser.se/nyheter/oro-over-situationen-i-ukraina
Ukrainska statens egen lista (militär och civil hjälp)
https://www.defendukraine.org/donate
Become a member at https://plus.acast.com/s/alltduvelatveta.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.