Sveriges mest populära poddar

Bryta Bröd

Sébastien Boudet ger sig in i matsystemets alla hörn och skrymslen och vänder på varje sten.

61 avsnitt • Längd: 110 min • Månadsvis

Om podden

Sébastien Boudet ger sig in i matsystemets alla hörn och skrymslen och vänder på varje sten. Han bjuder in matproducenter, experter och matprofiler där inga frågor är för svåra att ställa.

The podcast Bryta Bröd is created by Sébastien Boudet. The podcast and the artwork on this page are embedded on this page using the public podcast feed (RSS).

Avsnitt

LI KRISTJANSDOTTIR - #62- Sociala matbutiker, industrins alibi – och frågan vi måste ställa: räddar vi maten eller systemet?

9 april 2025 | 106 min
Read More

GUSTAV MARTNER -#61- Att byta sida i ett system byggt på förnekelse: Från världsklass reklambyrå till civil olydnad

3 april 2025 | 113 min
Read More

ALEXANDRA URISMAN OTTO & LISA RÖSTLUND -#60- När hållbarheten bara är en fasad – om journalistikens roll i en tid av greenwashing och kontroll

21 mars 2025 | 109 min
Read More

TOVE BLOMGREN -#59- Att leva i en tid av kollaps – den gamla världen dör, men vad kommer efter? Ett samtal med en av Sveriges skarpaste framtidstänkare från designbyrån Sally.

16 mars 2025 | 123 min
Read More

FREDRIK FORSS -#58- Att bryta bröd i en tid av illusioner – om kollektiv gemenskap, framtidens hårdvaluta och en AI som ställer ultimatum

27 februari 2025 | 119 min
Read More

KERSTIN JOHANSSON -#57-Hantverksostens framtid: En djupdykning i svensk osttradition, djurvälfärd och hantverkets utmaningar med ordförande av sveriges gårdsmejerister.

24 februari 2025 | 104 min
Read More

KATA NYLEN -#56- Klimatpsykologerna om att hantera klimatångest, att skapa hopp genom handling och hitta mening i en värld i förändring

10 februari 2025 | 73 min
Read More

ERIKA HOMBERT- #55 Riskkapital och resiliens: Hur kloka investeringar kan forma en hållbar matrevolution?

4 februari 2025 | 121 min
Read More

CURT NIKLASSON - #54- Bruka, Inte Missbruka: En av Sveriges Bästa Ekobönder Delar Insikter som Kan Rädda Framtidens Matproduktion

10 januari 2025 | 108 min
Read More

JENNY SJÖBLOM -#53-Systeminnovation på tallriken: Att omforma matsystemets spelregler genom expertmyndighetsperspektiv, framsyn och småskaliga initiativ för att forma framtidens hållbara matvärld

13 december 2024 | 131 min
Read More

JOSTEIN HERTWIG #52- Att Återge Makten till Bönderna: Från Östersjöns Utmaningar till Biodynamiskt Jordbruk och Vägen mot en Hållbar Framtid

3 december 2024 | 157 min
Read More

JOSEFIN ÅHLFELDT #51-Hantverksbrödets Framtid: Om Att Förena Passion, Hantverk och Hållbarhet i En Bransch som Saknar En Röst För Småskaliga Bagerier

26 november 2024 | 165 min
Read More

ANDERS ENGSTRÖM -#50- Hur Kan Vi Bygga Ett Hållbart Matsystem? Perspektiv på Teknologi, Självförsörjning och Framtidens Jordbruk med Insikter från AGFO

20 november 2024 | 125 min
Read More

JELLE VAN ECHELPOEL #49- Hantverk och Kampen för Rättvisa i mörk rostad Kaffevärlden

7 november 2024 | 111 min
Read More

CARL BÄRSTAD #48- Framtidstro på Falska Premisser: När Våra Pensionspengar Står i Fossilfondens Tjänst

31 oktober 2024 | 108 min
Read More

SEBASTIAN KIRPPU #47- Från Kalhygge till Naturskog: Hur Vår Förståelse av Skogens Livscykel och Ekosystemens Biologiska Mångfald Kan Skapa Ett Hållbart Skogsbruk

27 oktober 2024 | 93 min
Read More

GÖRAN CHRISTIANSSON #46- Nötter som Framtidens Föda: Att Skapa Ekologiska Matsystem och Återinföra Biodiversitet i Jordbruket

12 oktober 2024 | 112 min
Read More

TOYA WESTBERG-#45- Att Kommunicera Klimatkrisen – Från Forskning till Handling

25 september 2024 | 111 min
Read More

GURGIN BAKRICIOGLU-#44- Maten, Politik, Veganism, Polyamour, Systemfel och Resan mot Självförverkligande i en värld av välbehövlig förändring!

20 september 2024 | 112 min
Read More

ANNA NORSTRÖM #43-En diskussion om svensk gastronomi, Årets kuk, havets hjälten, maktstrukturer inom lyxkrogar.

12 september 2024 | 98 min
Read More
00:00 -00:00