Häng med när Johan Jureskog – ikon inom svensk gastronomi – tar oss med på en smakresa fylld av inspiration, äventyr och drajjor.
Del ett av två börjar på Swan Oyster Depot i San Francisco, en oväntad inspirationskälla till klassiska Rolfs Hav och fortsätter genom USAs speakeasies och Europas mest legendariska barer.
Vi pratar om lyxiga men prisvärda viner på AG, caviarfyllda oliver i en drajja och varför en bra restaurang måste ha en riktigt bra bar.
Detta avsnitt är en hyllning till god mat, god dryck och gott liv.
Tack för att du lyssnar!
Gillar du Cocktailgeeks blir vi glada om du prenumererar och lämnar betyg :)
All feedback är välkommen till vår mail [email protected] eller Instagram DM @cocktailgeeks
Följ oss på Instagram @cocktailgeeks så missar du ingenting.
Ljud av Niki Yrla @soundslikenikiyrla
Klippning av Jan Eriksson @cocktailgeeks
Åldersgräns: 20år
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.