Den här gången besöker vi Linus Morgan som har rollen Food and Beverage Manager och kreativ ledare på Hernö Ginbar i Stockholm.
Vi får lära oss en hel del om Linus, Hernö Ginbar samt Hernö Gin. Hernö är världens mest prisbelönta Gin.
Vad innebär rollen Food and Beverage Manager samt kreativ ledare?
Hur gör man fat av Enträ för att lagra Hernö Juniper Cask Gin?
Hur jobbar Hernö Ginbar med sin cocktailmeny, egna signaturcocktails vs klassiker?
Vad innebär Hernö Gin Cocktail Awards?
Hur jobbar man med matmeny och cocktails på Hernö Ginbar?
Det och mycket annat får ni reda på i den här mycket intressanta intervjun.
Tack för att du lyssnar!
Gillar du Cocktailgeeks blir vi glada om du prenumererar och lämnar betyg :)
All feedback är välkommen till vår mail [email protected] eller Instagram DM @cocktailgeeks
Följ oss på Instagram @cocktailgeeks så missar du ingenting.
Ljud och klippning av Niki Yrla @soundslikenikiyrla
Åldersgräns: 20år
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.