Vi kör Livepodd från Drinkmässsan i Stockholm. Med oss på scenen är Daniel Nilsson, Isbudet, för att prata om Klarifiering.
Det här är en inspelning från livepodden.
Ett av de största misstagen som en hemmabartender gör är att använda för lite is och fel is.
Isen har en stor betydelse för en perfekt cocktail.
Vi gör ett experiment på scenen för att testa hur olika is smälter i en cocktail.
Hur tillverkar Isbudet sin is?
Kan en hemmabartender göra sin egen klaris?
Det och mycket annat får ni reda på i den här mycket intressanta intervjun live från scenen på Drinkmässan,
Tack för att du lyssnar!
Gillar du Cocktailgeeks blir vi glada om du prenumererar och lämnar betyg :)
All feedback är välkommen till vår mail [email protected] eller Instagram DM @cocktailgeeks
Följ oss på Instagram @cocktailgeeks så missar du ingenting.
Ljud av Niki Yrla @soundslikenikiyrla
Klippning av Jan Eriksson @cocktailgeeks
Åldersgräns: 20år
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.