Hur döper man ett avsnitt med en person som typ gjort allt och varvat hela grejen med ett cv? I Ginpoddens 10:e (HURRA) avsnitt träffar jag Emil Åreng, prisbelönt bartender (omnämns som en av världens bästa), prisbelönt författare, dryckesredaktör på Café och driver dryckespodden Kafé Café med Måns Herngren. Hans LinkedIn säger att han är Global Brand Ambassador för Hernö Gin och Global Bar Ambassador för Mackmyra Svensk Whiskey. I snart tre år har han varit Kreativ chef för Cadierbaren på Grand Hotel i Stockholm, men nu väntar nya äventyr! Vi pratar om varför vuxna ska ha sugrör, inflation i sprittävlingar, hur du skakar ihop Emils favoritcocktails, hemligheten bakom hans framgång och hans bästa tips för hur du ska bli en duglig hemmabartender. Som sann Modoit klippte jag bort allt hans prat om Björklöven. NJUT!
ÅLDERSGRÄNS 20 ÅR.
Gillar du Ginpodden blir jag glad om du prenumererar eller lämnar ett betyg :)
Har du några tankar eller tips om innehållet i podden får du gärna skicka det på [email protected].
TACK FÖR ATT DU LYSSNAR!
Programledare: Joacim Lundin
Musik: Magnus Johansson
Följare?
Instagram: @ginpodden
Facebook: @ginpodden
www.ginpodden.se
Ginpodden har inget samarbete med Systembolaget eller något av destillerierna. Jag vill på intet sätt uppmana till någon ohälsosam överkonsumtion av alkohol utan snarare få lyssnarna att dricka mindre, men bättre. Häng med på en resa i det svenska dryckesarvet.