HALLÅ och säg hej till Anna Wikner, grundare av Stockholms Bränneri. Anna gästade redan det tredje avsnittet av Ginpodden och man undrar ju över allt som hänt sedan sist, så här är del två på temat VAD HÄNDE SEN? Vi pratar om hur Stockholms Bränneri vuxit, hur lokalen fått byggas ut i omgångar med både ett nytt labb och en ny besöksverksamhet. Anna berättar om alla planer och ser lite nostalgiskt och stolt tillbaka på pandemiåret som gått. Hon utannonserar en ny tjänst och det kanske är just du som lyssnar som blir deras nya kollega?
För några dagar sen släpptes senaste samarbetet med Rosendals Trädgård och vi pratar om utvecklingen och framtiden för färdigblandade drinkar. Stockholms Bränneri har ju sedan tidigare släppt några varianter och finns nu på Systembolaget med sin Aperitif Röd, Winter Negroni samt nya Aperitif Svart och Martini. Anna flaggar också om att fler färdigblandade drinkar och cocktails kan vara på gång. Vi pratar om 5-årsfirandet, samarbetet där Olle Eksells Slussen prydde Stockholms Bränneris Dry Gin och satsningen i USA. Häng med på ett avsnitt direkt från ombyggnationen!
ÅLDERSGRÄNS 20 ÅR.
Gillar du Ginpodden blir jag glad om du prenumererar eller lämnar ett betyg :)
Har du några tankar eller tips om innehållet i podden får du gärna skicka det på [email protected].
TACK FÖR ATT DU LYSSNAR!
Programledare: Joacim Lundin
Musik: Magnus Johansson
Följare?
Instagram: @ginpodden
Facebook: @ginpodden
www.ginpodden.se
Ginpodden har inget samarbete med Systembolaget eller något av destillerierna. Jag vill på intet sätt uppmana till någon ohälsosam överkonsumtion av alkohol utan snarare få lyssnarna att dricka mindre, men bättre. Häng med på en resa i det svenska dryckesarvet.