Äntligen är det dags för restaurangens hjärta att komma till tals när vi dedikerar ett helt avsnitt åt kockar! Sveriges alla kockar har skickat in historier och det blir hantering av gjutjärnspannor, hur man kör en welldone wagyustek i micron och inte mindre än två quizar på temat mat! Häng med in i köket med oss. Pling pling, mat i luckan!
Tack ni som skickat in veckans historier: Kim Känglund, Linnea Ros Hedberg, Daniel Sjölin, Felix Rosenlund, Ronny Lindberg och Dennis Bock.
Glöm inte att trycka på följknappen i din podspelare och gå gärna in och diskutera veckans avsnitt på våra sociala medier!
Fred, kärlek och Fernet.
Medverkande: Jesper Borgenstrand, Charlie Petrelius, Henrik Olsen, Jens Frithiofsson
Köp HPR-merch på: Hantparestaurang.se
Stöd oss på Patreon: Hänt På Restaurang
Följ oss: FB: Hänt På Restaurang / Insta: Restaurangliv
Musik:
Henrik Olsen - HPR Theme
Herreys - Diggi-Loo Diggi-Ley
Fat Boy Slim - Weapon Of Choice
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.