Den här veckan pratar vi om snåla krögare! Det blir obetald arbetstid, återanvänd pizzasallad, diskmaskiner med brunt vatten och den eviga frågan om det egentligen är OK att diska sugrör.
VARNING: Om man har lite bakterieskräck så kan det här avsnittet vara aningens utmanande. Men om man tar sig igenom hela avsnittet får man reda på hur det kan kännas på den smutsiga sidan om bardisken. Välkomna!
Tack ni som skickade in veckans historier: Åza Lund Jonasson, Jessica, Sofia Stenros, Daniel, Jörgen Saldert (extra på Patreon), Alex Gustavsson (extra på Patreon), Hanna Björk, Jörgen Saldert och Anna-Karin Ahl.
Glöm inte att trycka på följknappen i din podspelare och gå gärna in och diskutera veckans avsnitt på våra sociala medier och om du lyssnar via Spotify kan även delta i våra olika omröstningar. Fred, kärlek och Fernet.
Medverkande: Jesper Borgenstrand, Charlie Petrelius, Henrik Olsen, Mikael Vestlund
Köp HPR-merch på: Hantparestaurang.se
Stöd oss på Patreon: Hänt På Restaurang
Följ oss: FB: Hänt På Restaurang / Insta: Restaurangliv / TikTok: Hänt På Restaurang
Musik:
Henrik Olsen - HPR Theme
Donna Summer - On The Radio
C&C Music Factory - Things That Make You Go Hmm
Maila in din egen historia till: [email protected]
Sponsor / Annonsering: [email protected]
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.