Hur mycket kostade en en flaska champagne på Café Opera 1985? Hur beställer man mat på lokala syltan i Polen? Och hur gör man egentligen när man vill betala sin nota och alla i servisen verkar befinna sig i en annan dimension? Allt det här och mycket mer i veckans avsnitt!
Tack alla ni som skickade in veckans historier: Jenny Singman Nyblom, Sara, Marie Karlsson, Mikaela Rosin Neumayer, Thomas Gedminas och Emma.
Glöm inte att trycka på följknappen i din podspelare och gå gärna in och diskutera veckans avsnitt på våra sociala medier och om du lyssnar via Spotify kan även delta i våra olika omröstningar. Fred, kärlek och Fernet.
Medverkande: Jesper Borgenstrand, Charlie Petrelius, Henrik Olsen, Jens Frithiofsson
Köp HPR-merch på: Hantparestaurang.se
Stöd oss på Patreon: Hänt På Restaurang
Följ oss: FB: Hänt På Restaurang / Insta: Restaurangliv / TikTok: Hänt På Restaurang
Musik:
Henrik Olsen - HPR Theme
Gyllene Tider - När Vi Två Blir En
The String-A-Longs - Wheels
Lynard Skynard - Sweet Home Alabama
Mariah Carey - I CAN'T LIVE IF LIVING IS WITHOUT
Maila in din egen historia till: [email protected]
Sponsor / Annonsering: [email protected]
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.