Med både OS-guld och VM-guld i matlagning så är veckans gäst HPR-poddens absolut mest dekorerade - Svenska kocklandslagets chefskonditor - Kasper Kleihs
Kasper berättar om sin spännande resa till den absoluta toppen inom matlagning och med så många tävlingar på nacken så kunde vi inte låta bli att utmana honom i HPR-poddens klassiska quiz - Det här kan ju inte vara sant?
Vi får även höra svulstiga historier om när det har gått åt helvete på olika mästerskap, hur uppfanns ”dammsugaren”, varför ska man inte använda havtorn när man tävlar och vad är den mest överskattade ingrediensen någonsin?
Detta och mycket mer i veckans avsnitt av sveriges största restaurang-podd.
Fred, kärlek och Fernet!
Gäst: Kasper Kleihs / Svenska kocklandslaget
Medverkande: Jesper Borgenstrand, Charlie Petrelius, DJ Hångel, Kasper Kleihs
Stöd oss på Patreon: Hänt På Restaurang
Följ oss: FB Hänt På Restaurang / Insta: Restaurangliv
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.