Sveriges mest populära poddar

HBG Live

Vad kan vi laga av tång, alger och sjöpung redan idag?

24 min • 8 juni 2023
I takt med att havet töms på fisk blir sill och torsk lyx. Men till slut tar också den fisken slut. Vad ska vi äta då? Kanske tång?

Havets roll för framtidens mat är temat för denna omgång av HBG Live.

Vi hade tekniska problem med en av deltagarnas mikrofoner under kvällen vilket dessvärre ger en svajig ljudkvalitet. Vi ber om ursäkt för detta.

I detta, det sista avsnittet från kvällen, fokuserar på frågorna som var främst riktade till Isabell Seger, kock som driver NABO matbar i Helsingborg.


Med på scen är också etnologen Cecilia Fredriksson, professor på institutionen för tjänstevetenskap vid Campus Helsingborg och Stina Bertilsson Vuksan, marinbiolog på Helsingborgs stad. 
Moderator för samtalet och värd för podcasten är Heidi Avellan, politisk chefredaktör på Helsingborgs Dagblad och Sydsvenskan.
00:00 -00:00