Sveriges mest populära poddar

HBG Live

Vad tror forskarna att vi kommer att äta från havet i framtiden

29 min • 24 maj 2023
I takt med att havet töms på fisk blir sill och torsk lyx. Men till slut tar också den fisken slut. Vad ska vi äta då? kanske tång?

Havets roll för framtidens mat är temat för denna omgång av HBG Live.

Vi hade tekniska problem med en av deltagarnas mikrofoner under kvällen vilket dessvärre ger en svajig ljudkvalitet. Vi ber om ursäkt för detta.

I detta, det andra avsnittet från kvällen, fokuserar på frågorna som var främst riktade till Stina Bertilsson Vuksan, marinbiolog på Helsingborgs stad

Med på scen är också etnologen Cecilia Fredriksson, professor på institutionen för tjänstevetenskap vid Campus Helsingborg och Isabell Seger, kock som driver NABO matbar i Helsingborg. 

Moderator för samtalet och värd för podcasten är Heidi Avellan, politisk chefredaktör på Helsingborgs Dagblad och Sydsvenskan.

00:00 -00:00