Martin dundrar in i studion med lite gottigott!
Ja, så är det. I detta avsnitt provar vi något vi aldrig tidigare testat, nämligen att käka lite mat under inspelning!
Martin har slängt ihop en liten typ av förrätt som jag kan lova var riktigt jäkla god!
På något vis har denna mannen en förmåga att ta ganska enkla råvaror och göra det riktigt bra.
Vi snackar också tillvaratagande efter skott. Hur tänker Martin som jobbar med viltköttet som ett livsmedel. Vad kan man med enkla medel göra för att undvika de vanligaste fällorna?
Vi pratar också veganism och den "nya gröna vågen"
Är det något som börjar skifta ute i samhället? Kan köttet som råvara vara på väg tillbaka utifrån ett allmänt synsätt på hälsa och klimat?
Vill ni ha hela avsnitt varje vecka så stöttar ni podden på patreon: Följ länken och bli medlem från bara 35 kr/mån: https://patreon.com/ivpu_podcast?utm_medium=unknown&utm_source=join_link&utm_campaign=creatorshare_creator&utm_content=copyLink
Följ podden på: www.instagram.com/i_vantan_pa_upptag
Trevlig lyssning och skitjakt på er!