Ämnena tar aldrig slut med psykiatern, författaren och debattören David Eberhard, som är gäst i veckans avsnitt av Kommunikationspodden.
Avsnittet inleds med att programledare Max Landergård ställer frågor om vad mobilen gör med oss, och om det går att vara uppkopplad och avkopplad samtidigt.
I avsnittets andra del går samtalet in på ämnet som är kärnan i David Eberhards senaste bok "Det stora könsexperimentet". Eberhard har genom böcker som "Hur barnen tog makten", "I trygghetsnarkomanernas land" och "Ingen tar skit i de lättkränktas land" skapat en stundtals högljudd debatt, och nu har han gett sig i kast med genusforskningen.
När du arbetar opinionbildande på det här sättet, föreställer du dig en värld som du tidigare levt i och vill tillbaka till eller har du en bild av ett samhälle som präglas av ett nytt klimat?
- Många som kritiserar mig säger att 'du vill ju leva på 50-talet', men det vill jag inte det var ju ett skitsamhälle. Men jag menar att vi kan få ett bättre samhälle på sikt om vi förenar det som kan bli bättre med det som var bra. Det som kommit att ske på sistone är dock att kunskap har relativiserats, säger han.
Vad David Eberhard säger om genusteori och varför hans senaste bok Det stora könsexperimentet inte recenserats av de etablerade medierna kan du höra i veckans avsnitt av Kommunikationspodden.