Skicka ett meddelande till oss
Lägga till saker i mjölet
Diastatic malt power /bakmalt
Bakmalt är ett extrakt av mältat och mäskat korn. Korn torkas, blötläggs tills groningsprocessen (mältningen) börjar. Malt bildas vid denna process, denna malt behandlas därefter på olika sätt beroende på användningsområde (bröd, öl etc.). Malt understöder jäsningsprocessen, bidrar till fin porbildning och till saftigt bröd. Även vete och råg kan mältas till mältat vete resp. rågmalt.
Nyponskalsmjöl
Croissant brödet
Äg dina problem så skapar du trygga kunder
Trygga kunder blir trogna kunder
Dela på tre blev katastrof
Lilla Surdegspodden: en podcast för alla som älskar bröd, värdesätter hantverk och vill lära sig mer om surdegens fascinerande värld.
Beställ ditt bröd idag!
Upptäck smaken av traditionellt surdegsbröd. Besök vår hemsida och beställ ditt bröd idag: Länk till Lilla Surdegsbageriets hemsida: https://lillasurdegsbageriet.se
Följ oss på sociala medier:
Vi hoppas att du gillar våra bröd lika mycket som vi gör!
#lillasurdegsbageriet #surdegsbröd #orest #relationsmat #kulturspannmål #hantverk #tradition #lokalproducerat #surdeg