Sveriges mest populära poddar

Målarpodden

7. Matspecial – Hur gör vi med lunchen?

41 min • 6 juni 2023

Micron plingar i Målarbodens fikahörna i Södertälje och gästerna ska snart smaka av två maträtter som passar bra för matlåda.

Men vad tänker målare om lunch när man är ute på jobb egentligen? Är matlåda smidigt eller är det lyxigare att äta ute på restaurang?

Kan man värma en matlåda i kundens "Micro" och kan man i så fall ha med fisk i matlådan?

 

Dagens avsnitt av Målarpodden är en matspecial där Emil gästas av målarna Anders Klason och Jonny Fredriksson samt krögaren Anders Lindius.

Anders Lindius, som har gått i pappa "Krogkungens" fotspår och driver nu lunchrestaurangen Tälje Tokar, har med sig två olika maträtter som gästerna tacksamt smakar av.

 

Det blir mycket snack om mat men också en hel del reflektioner och roliga historier som våra gäster varit med om.

Vad händer tillexempel om man sätter in en matlåda i plast i ett traditionellt värmeskåp?

 

Trevlig lyssning önskar Anza Pro!



Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Förekommer på
00:00 -00:00