Sveriges mest populära poddar

Mat & Vin-frågan

13. Boeuf Bourguignon & Vintips. Grytan som alla älskar!

20 min • 20 februari 2021

Utsedd till Frankrikes främsta maträtt! Grytan som är kul att laga – och som dina gäster älskar.

Klassikern: Boeuf Bourguignon finns i alla vettiga kokböcker och serveras på bättre restauranger världen över.

Vintips i grytan. Och 3 tips på goda rödviner att dricka till.


Hör matlagnings-ikonen Julia Child, presentera sin favoritgryta. Om receptet – och bra att veta när du ska laga Boeuf Bourguignon.

 

Alla vintipsen till Boeuf Bourguignon >

* Utmärkt vin i grytan: 67 kr.

* 3 viner att dricka till: 79-149 kr.


Till Vinbetygets 18 topplistor med expertbetyg >


Till receptet på Boeuf Bourguignon >



Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

00:00 -00:00