Orange is the new red! Eller är det så? Tillsammans med poddens hedersgäst Pierre Grubbström ger vi oss på en uråldrig vinstil som har blivit en stark global trend på sistone. Orange vin är vinstilen på allas läppar och vi tar reda på vad surret handlar om genom att testa tre olika sorter på toppnivå i hela sex olika glas! Dessutom avslutar vi med att äta tryffelsalami, Piemonte-salami, örtmarinerad kycklingfilé, svensk brännvinsost, grekiska oliver och paranötter till två av vinerna! Ytterligare en lång provning med många fantastiska överraskningar och spännande sidodiskussioner om Champagneglas, tanniner, vinbråk på sociala medier och hur man kan inta en mer avslappnad inställning till mat- och vinkombinationer. Som vanligt dyker vi ner i varenda liten doft- och smaknot som finns att hitta och lyckas finna såväl svettig hästsadel som Gröna hissen, Piggelin och arabiska rökelser!
Get bonus content on Patreon
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.