Kristoffer begraver sin stekspade från 1922 och har folkparksturné-planer. Siri chockar Kristoffer med hur man lättast skalar den där buckliga jävla ingefäran. Det puttrar, det fräser, det lagas Halloumi tikka masala.
För 4 pers:
400 g halloumi
5+3 msk rapsolja
2 gula lökar
6 vitlöksklyftor
6 cm stor ingefärsbit
1 röd chili
2 msk tomatpuré
35 g tikka masala kryddmix
2 burkar kokosmjölk à 400 g
Till servering
1 dl delad mandel eller mandelspån
1 kruka färsk koriander
1 påse mâchesallad
8 tortillas
Följ oss på instagram: @tack.fm
Tack för maten görs av Siri Barje, Karl Birgersson, Saga Markkula och Kristoffer Triumf och distribueras av Acast. För förfrågningar om samarbeten: [email protected]
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.