Varför älskar killar sunkbarer? Vad betyder egentligen stagflation är är vi i det nu? Och hur god mat kan man laga för 30 kronor? Programledare: Katherine Zimmerman. Bisittare: Kristoffer Ahonen Appelquist.
Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play.
Det undrade en person på Twitter igår. Roland Poirier Martinsson hade svar på tal och får förklara sin kärlek till att sänka 3-4 öl en eftermiddag i ensamhet med ett korsord.
Vi får äntligen en förklaring av mardrömsscenariot och det nya inne-begreppet stagflation. Med oss är ekonomijournalisten på podden Kapitalet, Gunnar Harrius.
Och så har vi med kocken Stefan Ekengren som fått i uppgift att laga nåt supergott för bara 30 kr, och Malin Hjortsmark som handlar mat till hela sin familj på fem personer för bara 5000 kr i månaden. Hur planerar hon sina inköp?
Programledare: Katherine Zimmerman
Bisittare: Kristoffer Ahonen Appelquist
Producent: Fabian Asserbäck