Nu har vi kommit till avsnitt 100! Vi har haft podden i nästan två år och i det här avsnittet blickar vi tillbaka på vår resa. Hur startade vi och hur håller vi motivationen att fortsätta? Vår mission att vara delaktiga i skapandet av en hållbar kropp, själ och planet känns mer aktuellt än någonsin. Vi har också en tävling med utlottning av spännande priser, missa inte detta!
I avsnittet:
Hur vår energi ändrats under resans gång
Våra personliga resor med bland annat Vipassana och lock down
Sluta följa, börja leda
Det inre arbetet har aldrig varit viktigare
Vårt största skrattanfall
Om redigering, förberedelse och viktigt att tänka på när man “poddar”
Våra lärdomar
Vi delar våra veganska favoritrecept
Vi har blivit mer öppna att dela vår spiritualitet
Vår kokbok vegan
Recept:
Jennys favorit:
Quinoasallad
Koka Quinoa (eller bulgur, ris, bovete)
Blanda med valfritt tillbehör
Gurka, tomat, broccoli, blomkål, bönor, sötpotatis, sallad, oliver, soltorkade tomater,stekt svamp, stekt tofu
Hummus eller rödbetshummus till eller bara en vinaigrette
Toppa med pumpakärnor, solroskärnor, sesamfrön, cashewnötter
Jessicas favoriter:
Smoothie
Här hittar du grundreceptet i Jessicas smoothie som hon sedan varierar efter tillgång på grönt.
https://www.jessicaisegran.com/blog/2020/1/27/en-riktig-smoothie-goding
Kikärtsgryta med spenat
2 paket kokta kikärter (ett paket är ca 400 g)
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
4 tomater eller ett paket passerade tomater
2 msk kokosolja
1 msk honung
2 tsk gurkmeja
1 tsk kajennpeppar (OBS! I vår familj använder vi ¼ tsk kajennpeppar annars blir det alldeles för starkt tycker vi!)
1 burk kokosmjölk
1 tsk salt
1 lime, finrivet skal och saft
140 g babyspenat
Skölj kikärterna i kallt vatten och låt rinna av. Skala och hacka lök och vitlök. Tärna tomaterna. Hetta upp kokosoljan i en rymlig stekpanna eller gryta och stek lök, vitlök, honung, gurkmeja och kajennpeppar 3 min. Tillsätt sedan kokosmjölk, salt och limeskal (endast det gröna).
Öka värmen och koka kraftigt under omröring 5 min. Tillsätt tomater, kikärter och spenat under fortsatt omröring. Lägg i spenaten i omgångar vartefter den mjuknar. Pressa i limesaften och koka ytterligare någon minut.
Servera med ris.
TÄVLING!
Utlottning av 1 Coaching session med Jessica och 1 Reconnective Healing/Änglakortsläsning med Jenny. Meddela om du föredrar att vinna något av dem eller vill vara med i utlottningen av båda.
Två sätt att tävla:
Skriv en recension på iTunes, ta screenshot och maila till oss eller
Dela podden i sociala medier, ta screenshot och maila till oss.
Sista datum att vara med är 5 AUG 2020! Maila oss på [email protected]
SÅ HÄR STÖTTAR DU VÅR PODCAST:
1. Gå till www.jessicaisegran.com/gc-link-tree och donera till vår podcast!
2. Prenumerera där du lyssnar på oss!
3. Skriv en recension på iTunes nu!
Dela podden med en vän redan idag!
VILL DU SÄGA HEJ TILL OSS, BOKA RETREATS ELLER LIKNANDE SÅ HITTAR DU OSS HÄR:
Maila oss om du har idéer, frågor eller bara vill säga något trevligt :)
Hitta podcasten på Insta:
På Facebook:
Våra företag:
jessicaisegran.com Om du vill boka coaching, individanpassad yoga, gå på retreat eller anlita Jessica som föreläsare.
Soulplanet.se Om du vill boka Reconnective Healing eller “Nå dina mål” med mental träning.
Soulplanet - Jennys sida
Jessica Isegran - Jessicas sida
Musik:
Werq by Kevin MacLeod (incompetech.com)
Licensed under Creative Commons: By Attribution 3.0