Få yogastudios var ekonomiskt hållbara redan innan pandemin. Anledningarna till det är många, bla okunskap.
Okunskap om att det inte är samma sak att vara en framgångsrik yogalärare som att driva en hållbar yogastudio, okunskap på grund av att otroligt få yogalärarutbildningar ens tar upp ämnet entreprenörskap under sina utbildningar och jag skulle även säga pga av yogabranschens rädsla för att tala om företagandet överlag.
Pandemin var förödande för många yogastudios och knappt hann restriktionerna försvinna så kom ekonomiska utmaningar med lågkonjunktur, inflation och höjda priser.
Yogastudioägare är ofta slitvargar som jobbar 24/7 och har de bästa intentionerna med sina verksamheter. Men de upplever ofta att de jobbar för hårt mot vad de får igen, de är ofta oroliga och stressade och mycket få får till en ekonomisk trygghet.
Så kan det vara så att yogastudions glansdagar helt enkelt är över? Den frågan resonerar jag kring i dagens avsnitt och jag kommer fram till ett svar så lyssna gärna.
Jag önskar dig en fin lyssning!
Angelica
Hjälp mig hjälpa fler genom att sprida Yogaprenörpodden:
✨ Prenumerera på Yogaprenörpodden i t.ex. Apple Podcaster eller Spotify så du inte missar något avsnitt.
✨ Hjälp mig sprida Yogaprenörpodden - dela att du lyssnar i dina sociala medier och tagga @yogaprenor så får jag tacka dig.
✨ Lämna gärna en recension i Apple Podcaster eller sätt betyg i Spotify så hjälper du fler hittar att hitta podden. 🙏❤️